abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 8 april 2009 @ 15:03:57 #301
231633 Xummon
of toch niet?
pi_67830039
quote:
De KNVB heeft het bestaansrecht van Fortuna Sittard in het betaalde voetbal op een kier gehouden. Volgens L1 verklaart woordvoerster Renske Bruinsma van de bond dat de club voor komend seizoen alsnog een nieuwe licentie kan krijgen. Mogelijke nieuwe financiële toezeggingen worden door de beroepscommissie meegenomen om het definitieve oordeel over de club te vellen.
Fortuna overweegt volgens de regionale nieuwszender alsnog zelfstandig door te gaan nu de provincie Limburg haar financiële steun heeft ingetrokken voor de formatie van Sporting Limburg. De Gedeputeerde Staten lieten dinsdag in een brief aan de Provinciale Staten weten dat het de sanering van de schulden van Fortuna Sittard onvoldoende vindt.

Roda JC toonde zich hierbij zeer ontstemd over alle ontwikkelingen, eerder leek de fusie met Fortuna namelijk zo goed als beklonken. "Wij gaan ons woensdag beraden op de ontstane situatie”, reageerde Olaf van Eijndhoven eerder op het nieuws en zei verder niet bezig te zijn met een zelfstandig Roda JC. “Ik, noch de overige commissarissen geloven in Roda standalone”, aldus de preses.
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')