abonnement Unibet Coolblue
  zondag 13 januari 2002 @ 23:53:26 #226
17545 fender05
feestuh....
pi_2807158
toen ik een jaar of 14 was stond een vriendin behoorlijk op de deurbel te drukken. Ik lag nog op bed, dus spring eruit, trek gauw mijn spijkerbroek over mijn blote kont aan, rits omhoog..... Niet mijn velletje kwam ertussen, maar wel een aantal schaamharen. Dus ik gooi het raam open en roep dat ze ff moet wachten. Zei vraagt hoezo?? En ik met mijn zeg gewoon:"Omdat ik met mijn schaamhaar tussen mijn rits zit" .
Dezelfde dag wist heel de buurt het.

Eentje iets minder jeugdig van toen ik een jaar of 20 was. Een x zo'n verassingspakket bij de pabo besteld. Ik met mijn vriendin die doos open, zit er ook zo'n soort cockring met zo'n borsteltje op waarvan het de bedoeling is dat die dan tijdens de gemeenschap de clitoris stimuleert, nou, dat wilden we wel ff uitproberen.
Dus ik doe dat ding om. Het ging al behoorlijk moeizaam, en moest hem behoorlijk oprekken, en laat hem zeg maar los.
Ik voel gelijk dat ie veel te strak zit, en probeer hem gelijk af te doen. Maar het ding zat zo strak dat je nieteens je nagels ofzo eronder kon krijgen,. Toen uiteindelijk heel voorzichtig met een hobbymesje dat ding doorgesneden, waarmee ik ook nog net een adertje raakte en het er gelijk heeeel dramatisch uitzag. Heb toen nog bijna 2 weken een flinke bloeduitstorting op mijn lul gehad.

nog steeds op zoek naar de gevoelige snaar
pi_2808461
ghi, een keer lagen we (me ex) te ronkebonken op me kamer, en op t moment dat ik bijna klaar kwam, riep me moeder onderaan de trap dat ik moest eten. geen antwoord.. dus nog een keer roepen, en nog eens.. en toen werd ze boos, en stampte ze de trap op , en toen riep ik "jaahaaa, ik Koom". nou. dat was wel een zooitje zeg.. klaarkomen terwijl je je moeder moet antwoorden .. .. gelukkig kwam ze nooit helemaal boven .. (me moer).. getsie zeg...
spam
pi_2808480
Ik ben toen ik 10 was wel eens gestruikeld over mijn lul.

Nu denken jullie: heeft outlaw nu zo'n lange zwieber dat ie erover kan struikelen???

code:
Willen jullie sap tussen jullie billen??
Haha, als je je FretRaket in een lege posterkoker frot van 2 cm diameter en hij blijft vast zitten, en je rent huilent naar je moeder omdat je geschrokken bent, dan is de kans groot dat je over je door-een-koker-verlengde-genotsknots struikelt.
Time was never on my side, so on I wait my whole lifetime.
pi_2810958
Haha, nu lig ik echt onder de tafel
  maandag 14 januari 2002 @ 16:25:01 #230
11102 knep
Mountainfreak
pi_2812106
quote:
Op maandag 14 januari 2002 04:25 schreef The_Outlaw_Torn het volgende:
Ik ben toen ik 10 was wel eens gestruikeld over mijn lul.

Nu denken jullie: heeft outlaw nu zo'n lange zwieber dat ie erover kan struikelen???

code:
Willen jullie sap tussen jullie billen??
Haha, als je je FretRaket in een lege posterkoker frot van 2 cm diameter en hij blijft vast zitten, en je rent huilent naar je moeder omdat je geschrokken bent, dan is de kans groot dat je over je door-een-koker-verlengde-genotsknots struikelt.
OMG WHAHAHAHAHAHA
SORRY

* knep ligt dubbel

  maandag 14 januari 2002 @ 19:10:23 #231
16927 klappie
Vriendschap is een illusie!
pi_2813953
quote:
Op maandag 14 januari 2002 16:25 schreef knep het volgende:

[..]

OMG WHAHAHAHAHAHA
SORRY

* knep ligt dubbel


hehe anders ik wel
pi_2824063
Toen ik klein was zoog ik altijd op mijn wijsvinger, waar ander kinderen op hun duim zuigen. En ik dan heel wijselijk tegen iedereen die t maar horen wilde:
Ik duim niet! Ik vinger!

16 jaar:Mijn vriend en ik hadden nog niet zo lang verkering, toen hij voor een andere baas ging werken. Hadden zijn collega's een pikant setje en een vibo gekocht, die hij dan maar aan mij moest geven. Geeft hij beiden, terwijl mijn ouders erbij staan. Vond mijn vader die vibo toch geen goed idee zeg. Pakt hem af, en even later vind ik m terug in het nachtkastje bij mijn ouders op de kamer.

15 jaar: Porno band van mijn ouders gevonden die ze ergens in huh kleding kast verstopd hadden.Ikke nieuwsgierig en kijken natuurlijk. Hoor ik de sleutel in de voordeur, ik heb nog net de tijd om de hoes onder de bank te schuiven. Mijn moeder komt binnen, doet haar jas uit en gaat op de bank zitten. Zegt ze: nu eerst koffie tijd kijken, want dat heb ik opgenomen. Was wel een verassing, toen ze op play drukte. Ze kon er gelukkig wel om lachen! Ik vond het wat minder.

pi_2829111
haha gaf die dat waar je ouders bij stonden..


>nou meid. kijk es an een echte rubbere!
>nou dat lijkt me niet verstandig,geef maar even hier,

hee

it's better to burn out than to fade away.
  woensdag 16 januari 2002 @ 13:40:20 #234
2999 cWaVe
We gaan begonnen!
pi_2833191
Wat een woest mooie topic.
Eigen ervaringen.
-In bad met mijn vriendin. Zij ala heather deeptroath mij aan het pijpen. Ben ik vergeten de deur op slot te doen. Komt mijn kleine broertje binnen. Ziet mijn vriendin met mijn lul in der mond terwijl wij allebei verschrikt naar hem kijken.
Hij heeft ons een week lang uitgelachen omdat we idioot waren en rare dingen deden(broertje was 11)
-Op de fietsRAI een mountainbike aan het uitproberen. VEEELSSS te goede remmen. Ik rem dus en WHAAMMMMM vol dat stuur in mijn klote. Heb daar een uur op een bank zitten janken.
-Ook altijd met vrienden in de buurt van die waterstralen in het zwembad.
-Toen ik 10 was met laten betasten door een meisje uit mijn klas en haar vervolgens ook "onderzocht". Doktertje spelen rulez
-Zat op mijn kamer. Mijn vriendin had met net klaargetrokken. Sperma op haar hand. Komt mijn oom binnen die op bezoek was want die wilde mijn vriendin wel eens ontmoeten. Ik draai me snel om om niet mijn open broek te laten zien en hij geeft haar een hand. Ik heb hem nooit meer normaal aan kunnen kijken.
Liever spijt van iets dat je gedaan hebt dan spijt van iets wat je niet hebt gedaan
pi_2834040
quote:
Op woensdag 16 januari 2002 13:40 schreef cWaVe het volgende:
-Zat op mijn kamer. Mijn vriendin had met net klaargetrokken. Sperma op haar hand. Komt mijn oom binnen die op bezoek was want die wilde mijn vriendin wel eens ontmoeten. Ik draai me snel om om niet mijn open broek te laten zien en hij geeft haar een hand. Ik heb hem nooit meer normaal aan kunnen kijken.
had ze niet even kunnen doen alsof ze links was???
  woensdag 16 januari 2002 @ 17:23:21 #236
5541 DarkHelmet
Cant breath in this thing!
pi_2835446
Bij sommige kom je echt niet meer bij!
  vrijdag 18 januari 2002 @ 08:46:51 #237
10616 werkeend
is een lief konijntje
pi_2855038
kom op dames en heren en zullen vast nog wel meer bloopers zijn
#things i do to people i love shouldn't be allowed#
  vrijdag 18 januari 2002 @ 14:38:51 #238
17628 Superann
als ik het niet kan, wie dan?
pi_2857824
Inderdaad! Ik herinnerde me er weer een.

Leeftijd: 4. Ik had een buurjongetje waar ik veel mee speelde. Was altijd heel leuk, maar er was een ding wat ik wel heel interessant vond: als hij plaste. Ik vond (en vind) zo'n piemel waar je als een slang mee kon richten wel heel gaaf, dat wilde ik ook kunnen! Op een gegeven moment gedaan, in de badkamer op mijn pootje. Wel de deur op slot gedaan, want ik had blijkbaar al in de gaten dat wat ik ging doen niet helemaal normaal was. Ik dus proberen staand te plassen & richten, met mijn kindervingertjes om mijn kinderschaamlipjes. Ging helemaal mis natuurlijk. Ik barste in huilen uit, mams wilde naar mij toekomen maar de deur zat op slot. Is open gemaakt met schroevendraaier, en ik werd gered. Ik geloof dat mijn ouders het wel grappig vonden.

De uitspraak 'vroeger was alles beter' duidt op geheugenverlies
pi_2858496
Ik was erg nieuwschierig op jonge leeftijd en kreeg al op 6 jarige leeftijd al gedetailleerd uitleg over waar kinderen vandaan kwamen, en hoe ze gemaakt werden etc etc.

Dit was wederom in Amerika, zaten 2 vreindinnetjes en ik dokterje te spelen in de garage van 1 van hun. Na ogen oren en neuzen onderzocht te hebben legde ik ze uit waar kinderen vandaan kwamen en dat ik als "dokter" dat ook moest onderzoeken.

Komt 1 van hun moeders de garage binnen lopen sta ik daar met twee vriendinnetjes met hun ondergoed op hun knieen, onder de mom "If you show me yours I'll show you mine, stond Carlitosje ook met zijn onderbroek op zijn knieen.

Binnen 5 seconden stond ik bij mijn eigen voordeur en mijn moeder stond die amerikaanse moeder uit te leggen dat het dood normaal was dat kinderen dit soort dingen doen. Mijn moeder lag helemaal dubbel, en die andere moeder vond dat ik als nederlands jongetje maar niet meer langs moest komen.

[Dit bericht is gewijzigd door Carlitos op 18-01-2002 16:00]

Thanksgiving is what makes my mom worth it
pi_2858637
quote:
If I show you me yours I'll show you mine,

Is mijn engels achteruit gegaan, of klopt dit niet????? En dan heb ik niet eens in Amerika gewoond.

pi_2858767
Bedankt Daffy
Thanksgiving is what makes my mom worth it
  vrijdag 18 januari 2002 @ 16:07:58 #242
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_2858866
quote:
Op vrijdag 18 januari 2002 15:50 schreef DaffieDuck het volgende:

[..]

Is mijn engels achteruit gegaan, of klopt dit niet????? En dan heb ik niet eens in Amerika gewoond.


Joh, hij was pas 6 jaar oud toen.
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
pi_2859016
* LadyLysah geeft zich bloot.... (genant...)

toen ik een jaar of 6 was deed ik wel es mn benen wijd voor mn broer: we hadden altijd dik lol om die rare vorm van die velletjes

Toen ik een jaar of 9 was lag ik samen met mn nichtje in een openbaar zwembad... onder zo'n straal (met badpak aan hoor!): wisten wij veel dat iedereen het raar vond, wij vonden het gewoon lekker voelen maar ja, als klein meisje weet je niet dat dat "vies" is

pi_2859281
Kheb dr nog 1:

Was een keer wat aan het experimenteren met een deobusje... blijft de dop hangen... Echt het pijnlijkste wat ik ook heb meegemaakt aangezien de scherpe rand overal achter bleef hangen... ik leek wel ongesteld

pi_2859516
quote:
Op vrijdag 18 januari 2002 16:53 schreef LadyLysah het volgende:
Kheb dr nog 1:

Was een keer wat aan het experimenteren met een deobusje... blijft de dop hangen... Echt het pijnlijkste wat ik ook heb meegemaakt aangezien de scherpe rand overal achter bleef hangen... ik leek wel ongesteld


auw, das wel een heel pijnlijke manier om erachter te komen dat je beter iets uit een geheel kan gebruiken zonder scherpe randen
pi_2859572
Hmm kweet niet of je et kunt zien als sexuale blooper. Maar dit jaar had ik op vakantie dus een vriendinnetje, 't vervelende van mij was dus dat ik (naar mijn weten zonder dat mun Girlfriend et wist) was vreemdgegaan met een anders meisje.

So far so good.

Maar toen vroeg mun (voorzover ik wist nix wetende vriendin) of ik die nacht mee wilde gaan naaktzwemmen op et strand. antwoord van mij was ofcuz "Duh!"

maar kortgezegd kwam het er op neer dat ze terwijl ik in adamskostuum in het water lag al mun kleren meegenomen heeft.

En 5 minuten later toen ik op handen en voeten naar mun kleren aan et zoeken was opeens met 4 vriendinnen voor me stond en me op passende pose op de foto zette.

en NEE als je net uit het koude water komt dan ISSIE niet groot. Want laat ik zeggen dat je em amper zag op de foto.

die meiden hadden op de een of andere manier de 'grootste' lol.

  vrijdag 18 januari 2002 @ 17:19:04 #247
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_2859608
quote:
Op vrijdag 18 januari 2002 17:15 schreef Finrod het volgende:
Hmm kweet niet of je et kunt zien als sexuale blooper. Maar dit jaar had ik op vakantie dus een vriendinnetje, 't vervelende van mij was dus dat ik (naar mijn weten zonder dat mun Girlfriend et wist) was vreemdgegaan met een anders meisje.

So far so good.

Maar toen vroeg mun (voorzover ik wist nix wetende vriendin) of ik die nacht mee wilde gaan naaktzwemmen op et strand. antwoord van mij was ofcuz "Duh!"

maar kortgezegd kwam het er op neer dat ze terwijl ik in adamskostuum in het water lag al mun kleren meegenomen heeft.

En 5 minuten later toen ik op handen en voeten naar mun kleren aan et zoeken was opeens met 4 vriendinnen voor me stond en me op passende pose op de foto zette.

en NEE als je net uit het koude water komt dan ISSIE niet groot. Want laat ik zeggen dat je em amper zag op de foto.

die meiden hadden op de een of andere manier de 'grootste' lol.


Met stip op 1, sorry.
pi_2860751
quote:
Op vrijdag 18 januari 2002 17:15 schreef Finrod het volgende:
Hmm kweet niet of je et kunt zien als sexuale blooper. Maar dit jaar had ik op vakantie dus een vriendinnetje, 't vervelende van mij was dus dat ik (naar mijn weten zonder dat mun Girlfriend et wist) was vreemdgegaan met een anders meisje.

So far so good.

Maar toen vroeg mun (voorzover ik wist nix wetende vriendin) of ik die nacht mee wilde gaan naaktzwemmen op et strand. antwoord van mij was ofcuz "Duh!"

maar kortgezegd kwam het er op neer dat ze terwijl ik in adamskostuum in het water lag al mun kleren meegenomen heeft.

En 5 minuten later toen ik op handen en voeten naar mun kleren aan et zoeken was opeens met 4 vriendinnen voor me stond en me op passende pose op de foto zette.

en NEE als je net uit het koude water komt dan ISSIE niet groot. Want laat ik zeggen dat je em amper zag op de foto.

die meiden hadden op de een of andere manier de 'grootste' lol.


Super dit man, echt geniaal. Kan zo in een film.

* ajampaniki pijn in hoofd heeft door vallen van stoel van lachen

pi_2862151
quote:
Op vrijdag 18 januari 2002 17:15 schreef Finrod het volgende:
Hmm kweet niet of je et kunt zien als sexuale blooper. Maar dit jaar had ik op vakantie dus een vriendinnetje, 't vervelende van mij was dus dat ik (naar mijn weten zonder dat mun Girlfriend et wist) was vreemdgegaan met een anders meisje.

So far so good.

Maar toen vroeg mun (voorzover ik wist nix wetende vriendin) of ik die nacht mee wilde gaan naaktzwemmen op et strand. antwoord van mij was ofcuz "Duh!"

maar kortgezegd kwam het er op neer dat ze terwijl ik in adamskostuum in het water lag al mun kleren meegenomen heeft.

En 5 minuten later toen ik op handen en voeten naar mun kleren aan et zoeken was opeens met 4 vriendinnen voor me stond en me op passende pose op de foto zette.

en NEE als je net uit het koude water komt dan ISSIE niet groot. Want laat ik zeggen dat je em amper zag op de foto.

die meiden hadden op de een of andere manier de 'grootste' lol.


HAHAHA strakke actie van hun!! minder voor jou natuurlijk
  vrijdag 18 januari 2002 @ 23:01:31 #250
4921 blup
Shoarma Sin Farma
pi_2862596
Nou 6 jaar ofzo:
we wisten het begrip 'pik in kut' al...
maar;
Dan lag ik op haar in mij bed hevig te zoenen...
en dan deeden we ook onze truitjes uit enz enz..
en als me vader of me moeder naar boven kwam stopte
we gauw en dede we net alsof we een boek leesde die we al
klaar hadden liggen op m'n kussen.... maar ik kon naartuurlijk noooit altijd horen warneer ze naar boven kwamen.. en zijn ze er wel achter gekomen maar hebben ze er nooit wat van gezecht..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')