abonnement Unibet Coolblue
  zondag 21 mei 2006 @ 19:04:45 #101
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38054101
Het stappenplan nader uitgelegd:

1 - Reinigen:
Het schoonmaken van het gezicht met een reinigingsmiddel, met als doel het verwijderen van zichtbaar en onzichtbaar vuil. Dit is de eerste en belangrijkste stap in het voorkomen van onzuiverheden. Wanneer de huid trekt en droog aanvoelt na het reinigen, dan is de gebruikte facewash te agressief of de temperatuur van het water te heet.

2 - Scrubben/Masker:
Scrubben wordt gedaan met een vergelijkbaar middel als een facewash, alleen als extra zitten er kleine korrels in die een licht schurende werking op de huid hebben. Deze schurende werking zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden, zodat deze de poriën niet kunnen verstoppen. De huid krijgt tevens een frissere uitstraling, omdat de huid geholpen wordt met zichzelf te vernieuwen. Scrubben valt onder de iets wat bredere term "exfoliëren".

Een masker wordt o.a. gebruikt om de doorbloeding te bevorderen, onzuiverheden te verwijderen, extra te hydrateren en om het algemeen aanzien tijdelijk te verbeteren. Afhankelijk van het precieze doel, zijn er diverse soorten maskers: kleimaskers, peel-off maskers, hydraterende maskers, exfoliërende maskers, etc.

3 - Scheren:
Dit spreekt uiteraard voor zich. Experimenteer met diverse soorten scheerschuim, scheergel, scheercreme, scheerzeep en/of scheerolie. Nat scheren met een scheermesje geeft het beste resultaat, maar sommige mensen geven de voorkeur aan droog scheren met een scheerapparaat. Scheren heeft tevens een exfoliërende werking op de huid.

4 - Toner:
Een toner is een vloeistof die voornamelijk door vrouwen wordt gebruikt, met als doel om de laatste restjes make-up te verwijderen. Voor mannen met een vette huid die liever geen cremes gebruiken, kan een toner een prima alternatief zijn om de huid te hydrateren, enige voorwaarde is dat de toner geen alcohol bevat. Een toner kan ook dienen als extra reiningsmiddel, om er voor te zorgen dat de daaropvolgende creme beter in de huid trekt.

5 - Exfoliëren (met BHA of AHA):
Exfoliëren houdt in dat je de bovenste dode huidlaag beetje bij beetje verwijderd, waardoor een nieuwe verse frisse huid weer tevoorschijn komt. Exfoliëren kan je doen door regelmatig te scrubben, maar ook door fruitzuren, zoals salicylzuur (beta hydroxy acid) of glycolzuur (alpha hydroxy acids) producten te gebruiken. Dit soort producten zorgen ervoor dat onzuiverheden beter worden verwijderd en dat poriën minder snel verstoppen. Omdat de huid dunner wordt gemaakt is het vooral in de zomer van belang dat de huid wordt beschermd tegen UV-straling. Exfoliëren met fruitzuren verwijderd alleen overbodige dode huidcellen, er wordt nooit te veel huid verwijderd en zeker nooit levende huid. Fruitzuren zijn in meerdere vormen verkrijgbaar, zoals vloeistof, gels en cremes.

6 - Oogcreme:
Een oogcreme wordt gebruikt om het gebied rondom te ogen te hydrateren en te beschermen. Afhankelijk van het type oogcreme, bestaat de mogelijkheid om wallen, kringen en fijne lijntjes te verminderen, verwacht hier echter geen spectaculaire resultaten. Een oogcreme moet gezien worden als een hulpmiddel en niet als een magische oplossing. Als men geen last heeft van wallen en kringen, is het aanschaffen van een aparte oogcreme meestal niet nodig, een normale gezichtscreme (zonder fruitzuren of alcohol) voldoet meestal ook prima als oogcreme.

7 - Hydrateren/beschermen:
Als allerlaatste stap wordt een gezichtscreme of iets vergelijkbaars aangebracht. Op zomerse dagen is een zonnebescherming aan te raden, deze kan dan meestal in plaats van een gezichtscreme worden gebruikt. UV-straling is de belangrijkste reden van huidveroudering en de voornaamste reden dat mensen rimpels en andere huidproblemen krijgen op oudere leeftijd.

Een gezichtscreme heeft als voornaamste doel om vocht in de huid vast te houden en de huid te ondersteunen met herstelwerkzaamheden. Ook het algemeen aanzien van de huid kan behoorlijk verbeteren met een goede gezichtscreme, doordat de huid gladder, egaler en gaver lijkt. Zoals met alle huidverzorgingsproducten moet ook een gezichtscreme voor langere tijd (1 tot 3 maand) gebruikt worden om zichtbare resultaten te krijgen. De hoeveelheid ter grootte van een parel of kleine knikker is meestal genoeg voor het hele gezicht. Eventueel kan je een creme vermengen met een hele kleine hoeveelheid water om het smeren makkelijker te maken, ook is het hierdoor makkelijker om een groter gebied te besmeren met een kleinere hoeveelheid creme.



[ Bericht 0% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 22-05-2006 01:16:19 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 22 mei 2006 @ 18:32:34 #102
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38093272
Morgen heb ik me 3de microdermabrasie behandeling en ik moet zeggen, het verschil begint al subtiel zichtbaar te worden. Ik ben van plan om in totaal 6 behandelingen te nemen, dus ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Maar ik kan je nu al vertellen dat bij erge diepe littekens microdermabrasie niet veel zin heeft, tenminste niet bij de schoonheidsspecialist. De dermatoloog daarentegen heeft apparaten die een stuk agressiever zijn, maar die mogen schoonheidsspecialisten niet gebruiken.

Afgezien van dermabrasie en microdermabrasie, ben ik tot de ontdekking gekomen dat er ook zoiets bestaat als macrodermabrasie.
quote:
Macrodermabrasion is the next generation of technology of dermabraders that have made the "lunch time peel" so popular. A major improvement over microdermabrasion systems is the use of positive pressure to rejuvenate the skin. In addition, the new machine uses water-soluble particulate as a dermabrasive instead of aluminum oxide/corundum particles. When combined with the use of ultrasound to gently massage specially-formulated macrodermabrasion products into the treatment area, the results can be even more dramatic.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38101085
Hey! Weer een newbie hier op het forum, ook al volg ik deze topic reeks al een tijdje.

Een vraagje: eerlijk gezegd is punt 5 in het stappenplan (Exfoliëren) voor mij ook niet helemaal duidelijk. Na de uitleg van hierboven snap ik wel wat de bedoeling, maar wat voor producten moet ik hier voor aanschaffen. Laat ik eerst zeggen dat ik de rest van de stappen wel altijd doe, en gebruik hier voornamelijk producten van Biotherm voor.

Maar even terug naar dat Exfoliëren, Ik hoorde jullie al praten over "Paula's Choice", en zag op haar site verschillende producnten hiervoor: 2% Beta Hydroxy Acid gel, lotion & liquid. Dit zijn dus de producten die goed zijn om je huid te Exfoliëren? Maar wat is volgens jullie fijner, een gel, lotion of liquid?? of maakt zoiets niet uit, en is dat persoonlijk

En voor iedereen die nog meer bestellingen heeft gedaan via Paula's Choice, welke producten zijn nog meer aan te raden?

Thanks!

[ Bericht 0% gewijzigd door gerifan op 22-05-2006 22:06:35 ]
  maandag 22 mei 2006 @ 22:01:06 #104
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38101933
quote:
Op maandag 22 mei 2006 21:45 schreef gerifan het volgende:
Maar even terug naar dat Exfoliëren, Ik hoorde jullie al praten over "Paula's Choice", en zag op haar verschillende producnten hiervoor: 2% Beta Hydroxy Acid gel, lotion & liquid. Dit zijn dus de producten die goed zijn om je huid te Exfoliëren? Maar wat is volgens jullie fijner, een gel, lotion of liquid?? om maakt zoiets niet uit, en is dat persoonlijk
In principe maakt het niet uit welke je koopt en komt het eigenlijk neer op je eigen voorkeur, maar als het goed is schijnt de liquid de meest effectieve versie te zijn, omdat deze het makkelijkst doordringt in de poriën.
quote:
Op maandag 22 mei 2006 21:45 schreef gerifan het volgende:
En voor iedereen die nog meer bestellingen heeft gedaan via Paula's Choice, welke producten zijn nog meer aan te raden?
Ik ben tevreden met alle producten die ik heb gekocht.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38102153
Mijn Paula's Choice producten werden vandaag geleverd. Heb vanavond na het scheren de Skin Reliëf aangebracht, met daarna de skin balacing moisture gel, en uiteindelijk op m'n wangen nog een beetje non-greasy moisturizing lotion. Afwachten tot morgenvroeg voor het resultaat.

Da Aha liquid heb ik nog niet gebruikt omdat ik morgen m'n 4de microdermabrasiebehandeling heb. Waarschijnlijk ook m'n voorlopig laatste met de zomer in aantocht, aangezien ik niet de zon in mag en dit wel stilaan tegen steekt. Na de zomer zet ik de behandelingen eventueel nog voort. Het wordt trouwens ook financieel een beetje te veel.
  maandag 22 mei 2006 @ 22:08:31 #106
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38102259
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:06 schreef FaceWash het volgende:
Da Aha BHA liquid heb ik nog niet gebruikt omdat ik morgen m'n 4de microdermabrasiebehandeling heb. Waarschijnlijk ook m'n voorlopig laatste met de zomer in aantocht, aangezien ik niet de zon in mag en dit wel stilaan tegen steekt. Na de zomer zet ik de behandelingen eventueel nog voort. Het wordt trouwens ook financieel een beetje te veel.
Hoe bevallen die microdemabrasie behandelingen bij jou?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38102308
quote:
Ik ben tevreden met alle producten die ik heb gekocht.
okey dan welke producten heb je nog meer gekocht dan?, en kun je misschien vertellen welk effect of doel ze hebben, thanks!
  maandag 22 mei 2006 @ 22:17:52 #108
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38102791
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:09 schreef gerifan het volgende:
okey dan welke producten heb je nog meer gekocht dan?
- Skin Balancing Cleanser voor de gecombineerde huid
- Skin Balancing Toner voor de gecombineerde huid
- 2% Beta Hydroxy Acid Liquid
- Exfoliating Treatment
- Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 voor de gecombineerde huid
- Skin Balancing Moisture Gel
- Skin Balancing Carbon Mask
- Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate
- Super Antioxidant Concentrate
- Close Comfort Shave Gel
- Skin Relief Treatment

Die zonnebescherming gebruik ik trouwens niet, maar die zat in het totaal pakket.
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:09 schreef gerifan het volgende:
en kun je misschien vertellen welk effect of doel ze hebben, thanks!
Het effect en doel van deze producten staat heel duidelijk beschreven op http://www.paulaschoice-eu.com
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 22 mei 2006 @ 22:20:45 #109
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38102946
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:17 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Het effect en doel van deze producten staat heel duidelijk beschreven op http://www.paulaschoice-eu.com
Want als ik dat hier neer moet typen, dan neem ik dat toch rechtstreeks over van de site van Paula's Choice, dus dan kan je het beter rechtstreeks vanaf hun eigen website lezen, dat scheelt mij namelijk behoorlijk veel typewerk.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38103352
Hey Mensen hoe gaat het hier?

Met mij gaat nog steeds alles lekker. Heb alleen wel de laatste tijd meer last van scheerbultjes en dat is best wel verrot. Heb er meteen de Clearing Complex op gedaan, mischien scheelt het.

@ Shiseido,

Hoe gaat het met jou en md formulations? Bevalt alles je nog een beetje. Kom hier helaas iets te weinig om er vaker naar te vragen.

@ 2low,

Ik had ooit 1 keer een dermabrasiebehandeling gedaan en zag na 1 keer al het resultaat. Koste wel 90 eurie. Was de MegaPeel. Het resultaat was ook mega kan ik wel zeggen. Nooit weer. Deed vet pijn. 3 dagen een rood hoofd gehad alsof ik verbrand was (lekker dan in januari..) daarna nog 2 dagen vervellen. Maar goewd, het is het waard geweest

@ gerifan,

Mischien is md formulations ook wel wat voor jou.. (ff de boel promoten hier ) www.mdformulations.nl zijn ook schoonheidspecialisten in nederland die hier mee werken.

Voor nu..
  maandag 22 mei 2006 @ 22:31:46 #111
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38103574
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:27 schreef Pupil het volgende:
@ 2low,

Ik had ooit 1 keer een dermabrasiebehandeling gedaan en zag na 1 keer al het resultaat. Koste wel 90 eurie. Was de MegaPeel. Het resultaat was ook mega kan ik wel zeggen. Nooit weer. Deed vet pijn. 3 dagen een rood hoofd gehad alsof ik verbrand was (lekker dan in januari..) daarna nog 2 dagen vervellen. Maar goewd, het is het waard geweest
Misschien had jij wel een wat agressievere versie, die microdermabrasie apparaten kan je namelijk instellen qua intensiteit, ik ben er namelijk nog niet weggekomen met een rood gezicht.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38103783
Dan heb je wel geluk aan de ne kant. Maar aan de andere kant weer niet. Ik betaal 1 keer voor een goed resultaat en jij moet vaker én dan elke keer betalen.

Boeie ook.. Waar een mens zich al niet druk over kan maken
pi_38103799
Thanks voor jullie hulp! Heb voornamelijk last van puistjes en andere onzuiverheden op mijn kin en voorhoofd (t-zone) en wat ook erg vervelend vind zijn die zwarte puntjes op me neus.. weet niet hoe ik daar van af moet komen, lijkt wel of ze nooit weg gaan...ondanks dat ik dat hele stappen plan al een hele tijd doe.
  maandag 22 mei 2006 @ 22:36:22 #114
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38103823
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:35 schreef Pupil het volgende:
Dan heb je wel geluk aan de ne kant. Maar aan de andere kant weer niet. Ik betaal 1 keer voor een goed resultaat en jij moet vaker én dan elke keer betalen.

Boeie ook.. Waar een mens zich al niet druk over kan maken
Waar heb je het laten doen dan?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 22 mei 2006 @ 22:39:13 #115
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38103984
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:35 schreef gerifan het volgende:
Thanks voor jullie hulp! Heb voornamelijk last van puistjes en andere onzuiverheden op mijn kin en voorhoofd (t-zone) en wat ook erg vervelend vind zijn die zwarte puntjes op me neus.. weet niet hoe ik daar van af moet komen, lijkt wel of ze nooit weg gaan...ondanks dat ik dat hele stappen plan al een hele tijd doe.
hier ff klikken
hier ook ff klikken

"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38103994
Bij EEN schoonheidsspecialiste..
  maandag 22 mei 2006 @ 22:40:33 #117
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38104055
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:39 schreef Pupil het volgende:
Bij EEN schoonheidsspecialiste..


Wie en waar?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38104124
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:39 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

hier ff klikken
hier ook ff klikken

waar staat de nederlandse versie, haha
pi_38104128
Dát is het geheim van de smit... hehe
  maandag 22 mei 2006 @ 22:42:53 #120
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38104177
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:41 schreef gerifan het volgende:

[..]

waar staat de nederlandse versie, haha
Die is er niet!
Ik zag in je profiel dat je student bent, dus dan kan je vast wel engels.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  maandag 22 mei 2006 @ 22:43:28 #121
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38104201
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:41 schreef Pupil het volgende:
Dát is het geheim van de smit... hehe
flauw
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38104227
  maandag 22 mei 2006 @ 22:45:06 #123
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38104279
quote:
Op maandag 22 mei 2006 22:43 schreef Pupil het volgende:
Is er een reden voor dat je het niet wilt vertellen?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_38105233
[quote]Op maandag 22 mei 2006 22:08 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Hoe bevallen die microdemabrasie behandelingen bij jou?
[/quote

De eerste twee vond ik maar weinig doen. Heb dit dan ook gezegd, en de derde behandeling hebben ze dan meteen de intensiteit bijna op maximum gezet. De dag erna zag ik écht een verschil. Veel gladder en mooier. Mijn huid was er blijkbaar goed tegen bestand, want de eerste twee keer was voor mijn huid persoonlijk véél te zacht, alhoewel dit de standaardintensiteit was. Nu zit ik wel met een gevoel dat ik de eerste twee keer m'n geld hebt weggegooid. Morgen zeg ik dat de intensiteit absoluut weer op z'n hoogst moet. Pas dan ziet het er bij mij wel heel goed uit.
  maandag 22 mei 2006 @ 23:09:11 #125
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_38105436
quote:
Op maandag 22 mei 2006 23:05 schreef FaceWash het volgende:
De eerste twee vond ik maar weinig doen. Heb dit dan ook gezegd, en de derde behandeling hebben ze dan meteen de intensiteit bijna op maximum gezet. De dag erna zag ik écht een verschil. Veel gladder en mooier. Mijn huid was er blijkbaar goed tegen bestand, want de eerste twee keer was voor mijn huid persoonlijk véél te zacht, alhoewel dit de standaardintensiteit was. Nu zit ik wel met een gevoel dat ik de eerste twee keer m'n geld hebt weggegooid. Morgen zeg ik dat de intensiteit absoluut weer op z'n hoogst moet. Pas dan ziet het er bij mij wel heel goed uit.
Cool om te horen! Ik ga morgen ook ff zeggen dat ze de intensiteit (bijna) vol open moeten gooien!
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')