abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 14 maart 2006 @ 22:31:35 #76
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36039499
quote:
Op dinsdag 14 maart 2006 22:18 schreef ThatsMeThatsRight het volgende:

[..]

[afbeelding] [afbeelding]
voor & na


dat ziet er anders wel goed uit
Idd, ik weet ook niet precies hoe erg littekens mogen zijn voor een succesvolle microdermabrasie behandeling. Ik weet alleen dat de meeste littekens prima te behandelen zijn, maar er zijn mensen die hebben zulke erge diepe littekens (nog erger dan de vrouw op dat plaatje), dat je beter voor iets anders kan kiezen dan microdermabrasie. Het ligt ook aan het type litteken, niet alle littekens zijn hetzelfde.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  woensdag 15 maart 2006 @ 18:10:40 #77
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36062910
quote:
Op dinsdag 14 maart 2006 00:47 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Ik denk dat ik binnenkort deze scrub ga proberen: Skin Refinisher van Lab Series for Men.
Ze vergelijken het met een Do-it-yourself microdermabrasion.

[afbeelding]

Ik zou eerst het bovenstaande gaan kopen, maar ten eerste was die tube 40 euro en ten tweede raadde die lieve dame van Douglas het af omdat ik ook al een retinolcreme van de dokter heb. Nou heb ik dus de gewone scrub van Lab Series for Men gekocht voor 24 euro.



"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_36166642
Na een grondige check-up van mijn gelaat, ter ontdekking van o.a. mijn huidtype, ben ik tot de volgende diagnose gekomen: Gemengde huid. (denk ik toch).

Ik ben een 22-jarige male. Mijn voorhoofd heeft de neiging te glimmen en een dik laagje vet te produceren (vooral in de zomer of als ik zweet is het vrij erg). De huid rondom mijn neus en mijn voorhoofd vertoont duidelijk zichtbare vergrote poriën. Terwijl mijn wangen vaak tekens vertonen van uitdroging (heel trekkerig uitzicht, alhoewel het raar maar waar niet zo trekkerig aanvoelt). Mijn mondhoeken zijn vaak extreem uitgedroogd, dit zie je vooral als ik lach omdat ik dan kuiltjes heb (je weet wel; wat de meiden wel eens schattig vinden). Binnen deze kuiltjes vormen zich dan een resem uitgedroogde lijntjes en rimpels. Die uiteraard nu nog lang geen teken van ouderdom kunnen zijn.

Verder heb ik vaak last van aandoeningen/puisjes/infecties, en dit telkens in de scheerzone, alhoewel dit juist behoort tot het juist eerder droge gedeelte van mijn gelaat, en zeker niet het vettige! Hoe kan dit? Voor de klassieke puistjes met het witte topje, gebruik ik benzac® gel 5. Werkt erg goed! En zulke puistjes komen nu dus ook veel minder vaak voor. Maar nu heb ik wel enorm veel problemen met een soort rode plekjes (soms bultjes) die minstens even groot en zichtbaar zijn als de klassieke puisten, en waaronder meestal geen ophoping witte talg zit, maar wel heel veel vocht (beetje gelachtig) en wat bloed. Wat is dit juist?? Ik heb een vermoeden dat deze erger opkomen na een scheerbeurt, maar zeker ben ik nog niet.

Welke producten gebuik ik best om elk van bovenstaande probleemzones te bestrijden?
  zondag 19 maart 2006 @ 15:33:19 #79
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36169340
@ FaceWash:

Afgezien van de puistjes die bij jou optreden in de scheerzone, lijkt het wel alsof je mijn huid beschrijft.

Benzoylperoxide heb ik ook een tijd gebruikt en ik vond het nou niet echt een bijzonder middel die ze reputatie waarmaakt, daar ben ik dus ook mee gestopt. Na een huidanalyse bleek dat ik een gecombineerde huid heb, maar het rare is dat de bij mij vettige zones ook droog blijken te zijn, alhoewel je dat dus niet zou zeggen.

Wat ik nu momenteel doe om de problemen die jij ook hebt aan te pakken is het volgende:

's ochtens:

- douchen + gezicht reinigen (Avalon Organics)
- gezichtscreme voor de droge huid (Babor Men Daily Moisturizer)
- glimmende huid wegwerken (Shiseido Men Anti-Shine Refresher)

's avonds:

- gezicht reinigen (Babor Hy-Ol + Phytoactive Base)
- scheren (scheerolie+scheerschuim)
- gezichtcreme voor T-zone (Tretinoine-creme van de dokter)
- gezichtscreme rest van het gezicht (Babor Men Daily Moisturizer)

1x in de week scrub ik ook, momenteel met Lab Series for Men Scrub.

Ik heb de puistjes en droogheid hiermee redelijk onder controle, ik wil alleen nog een definitieve oplossing hebben voor mijn te veel aan talgproductie.

Nog ff over de Babor Men Daily Moisturizer voor de droge huid, deze creme laat mijn gezicht wel glimmen, dus misschien dat het verstandiger voor mij is om de Babor Men Daily Balancer voor de vette huid te gebruiken. Maar aangezien ik zowel een droge als vette huid heb is dit bij mij nog een beetje uitzoeken.

[ Bericht 10% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 19-03-2006 15:38:20 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_36169825
Op welke leeftijd is het eigenlijk normaal dat je je eerste rimpels op je voorhoofd begint te krijgen

En wat is daar tegen te doen
BlaBlaBla
pi_36169878
@ FaceWash & 2Low
Bij mij is/was het ook meestal in de scheerzone. Ik sliep meestal op mijn gezicht aan de kant waar de minste puistjes waren, maar toch bleef de andere kant meestal meer problemen geven.

Benzoylperoxide heb ik vroeger wel gebruikt over mijn hele gezicht, en dat werkte wel goed. Maar mijn huid werd er droog, rood en beetje geirriteerd door, en daarbij nog het textiel blekende effect...
Misschien dat ik wat minder moest gebruiken, maar ik gebruik het niet meer.

'S ochtends is mijn huid meestal droog door het scheren en douchen. Daarom gebruik ik dan ook geen Fashwash. Wel gebruik ik dan vaak een Shiseido moisterizer.

'S avonds was ik me met Vichy Deepreinigende Gel. Deze laat ik iets van 20 seconden nat op mijn huid intrekken, en daarna was ik mijn gezicht met koud/lauw water. Sindsdien (sinds iets van 1,5 maand) heb ik duidelijk minder last van acne. Weet alleen niet helemaal zeker of het voor die Vichy Gel komt.
Mijn gezicht is daarna wel droog, en ik gebruik daarna ook geen moisterizer.
  zondag 19 maart 2006 @ 15:58:50 #82
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36170011
quote:
Op zondag 19 maart 2006 15:52 schreef Soldier2000 het volgende:
Op welke leeftijd is het eigenlijk normaal dat je je eerste rimpels op je voorhoofd begint te krijgen

En wat is daar tegen te doen
Op jouw leeftijd iig nog niet.

Mare ik denk dat het echt heel erg verschilt per persoon, en hoe je levenswijze is (ongezond eten, roken, veel in de zon liggen bakken, weinig bewegen, je huid niet verzorgen, etc.).

Als je er op tijd bij bent kan je het zeker wel voorkomen, herstellen en verder uitstellen. Dus gewoon een goede creme gebruiken, je gezicht 2 maal daags mild reinigen en 1 of 2 keer in de week scrubben met een maskertje erbij. Misschien ook af en toe ff naar de schoonheidsspecialist gaan.

Kortom gewoon de tips in de openingspost volgen!
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 16:08:44 #83
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36170293
@mwuhaha:

Ik heb een tijd geleden ook de Vichy Normadermlijn gebruikt en achteraf gezien heb ik nu niet echt het idee dat het toen een echte meerwaarde heeft gehad. Terwijl de lijn op zich wel veel uitdrogende en agressieve middelen bevatten die je gezicht meer aanvallen dan dat het verzorgende eigenschappen heeft.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 16:48:19 #84
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_36171374
quote:
Op zondag 19 maart 2006 15:52 schreef Soldier2000 het volgende:
En wat is daar tegen te doen
Wat je er tegen kunt doen is de huid beschermen tegen UV stralen, want die dragen voor minimaal 80% toe aan huidveroudering. De collageensynthese stimuleren met o.a. retinoïden, vitamine C en andere goed gedocumenteerde middelen. Bij fronsrimpels wilt Botox vaak helpen.
pi_36171697
Momenteel gebruik ik dagelijks het volgende:

De Effaclar foaming face wash van La roche-possay: zeer degelijke zacht/milde face wash. Aanrader voor mensen met een normale, licht vette, maar probleemloze huid. Voor mijn persoonlijke (mannen)huid ga ik mss best op zoek naar iets anders.

Scruffing lotion 3.5 van Clinique: Werkt vrij goed op mijn vet voorhoofd. Maar maakt mijn reeds droge wangen en mondhoeken nog wat droger. Ik zoek dus best een meer uitgebalanceerde tonic/lotion.

Effaclar hydratant matt moisturizer van La roche-possay: zeer milde moisturizer die een matterend effect geeft. Wederom een aanrader voor de normale, licht vette, maar probleemloze huid. Voor mij hydrateert hij mijn wangen te weinig, en is ie niet bestand tegen de vetste zones.
of
L'oreal men expert pure&mat: vrij tevreden over. heerlijke geur en goed matterend effect in de vettere zones. Al zal ie in de zomer ook zeker nog te kort schieten op mijn voorhoofd. onhandig in gebruik. degelijk product.

Verder gebruik ik wekelijks de nivea for young scrub: ben ik vrij tevreden over, alhoewel ik niet kan vergelijken omdat ik nooit eerder een andere gebruikt heb.
Ook één maal per week het Eucerin® talgregulerend masker: doet goed wat het belooft, niets meer, niets minder, degelijk product. Heb wel de indruk dat mijn teint na gebruik ervan veel lichter wordt, en dat heb ik liever niet.

Ik denk dat ik toch ga stoppen met de productlijnen voor een oily-skin. Aangezien enkel mijn voorhoofd heel erg vet is. Maar de rest van m'n gezicht net het tegenovergestelde. Of ben ik daarin verkeerd?

Ik ben ook van plan mss eens het tea tree oil masker te gaan gebruiken, omdat ik daar veel goeds over hoor. Iemand daar ervaringen mee?

@2low: Welke face wash van avalon organics gebruik jij dan? voor welk huidtype? Ik zoek er een die zéker niet uitdroogt, maar toch een talgregulerende werking heeft, moeilijk te vinden dus!
Om te moisturizen gebruik ik er dus best 2 verschillende? 1 voor de droge wangen en heel droge mondhoeken, en een andere voor het vette voorhoofd?
  zondag 19 maart 2006 @ 17:15:18 #86
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_36172078
quote:
Op zondag 19 maart 2006 16:48 schreef Mexoryl het volgende:

[..]

Wat je er tegen kunt doen is de huid beschermen tegen UV stralen, want die dragen voor minimaal 80% toe aan huidveroudering. De collageensynthese stimuleren met o.a. retinoïden, vitamine C en andere goed gedocumenteerde middelen. Bij fronsrimpels wilt Botox vaak helpen.
Even een vraagje, voor de zomer wil ik gewoon doorgaan met L'oreal men expert pure&mat. Maar hij is niet goed tegen zonlicht aangezien er geen uv filter inzit. Maar de creme's die dat wel hebben zijn weer te vet in de zomer voor mij. Ik wil wel dat ik beschermd word tegen Uv stralen wat moet ik dan doen?
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  zondag 19 maart 2006 @ 17:17:18 #87
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36172124
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:01 schreef FaceWash het volgende:
@2low: Welke face wash van avalon organics gebruik jij dan? voor welk huidtype? Ik zoek er een die zéker niet uitdroogt, maar toch een talgregulerende werking heeft, moeilijk te vinden dus!
Om te moisturizen gebruik ik er dus best 2 verschillende? 1 voor de droge wangen en heel droge mondhoeken, en een andere voor het vette voorhoofd?
Die van Avalon is niet een specifieke facewash, maar gewoon voor het hele lichaam bedoelt. Er zitten geen agressieve bestandsdelen in zoals, parabenen, sulfaten, glycolen, alcohol, zeep, etc.

Wat betreft het gebruik van 2 cremes, misschien dat het voor jou inderdaad geen slecht idee is om voor je T-zone (voorhoofd, neus, slapen en eventueel de kin) een aparte creme te gebruiken.

Ik zou als ik jou was stoppen met de Nivea producten en het liefst ook met L'Oreal (alleen met de merknaam L'oreal, producten zoals Biotherm, Vichy of Lancome welke ook van L'oreal is zou je wel gewoon kunnen proberen).
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 17:20:50 #88
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_36172251
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:17 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]


Ik zou als ik jou was stoppen met de Nivea producten en het liefst ook met L'Oreal (alleen met de merknaam L'oreal, Biotherm wat ook van L'oreal is zou je wel gewoon kunnen proberen).
Is Loreal zo slecht dan
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  zondag 19 maart 2006 @ 17:25:59 #89
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36172408
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:20 schreef Alessandro het volgende:

[..]

Is Loreal zo slecht dan
Kijk weet je wat het met L'oreal is, hun voeren verschillende merken, zoals L'Oreal Paris, Biotherm, Lancome, Vichy, La Roche, Garnier, etc, etc. L'oreal Paris valt bijvoorbeeld in het consumer gedeelte welke het goedkoopste is, terwijl bijvoorbeeld Biotherm en Lancome in het luxe segment zitten en Vichy en la Roche meer in het segment van apotheek verzorgingsproducten zitten.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 17:29:23 #90
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36172503
...... maar L'oreal Men Expert is echter nog een twijfel geval.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_36172729
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:17 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Die van Avalon is niet een specifieke facewash, maar gewoon voor het hele lichaam bedoelt. Er zitten geen agressieve bestandsdelen in zoals, parabenen, sulfaten, glycolen, alcohol, zeep, etc.

Wat betreft het gebruik van 2 cremes, misschien dat het voor jou inderdaad geen slecht idee is om voor je T-zone (voorhoofd, neus, slapen en eventueel de kin) een aparte creme te gebruiken.

Ik zou als ik jou was stoppen met de Nivea producten en het liefst ook met L'Oreal (alleen met de merknaam L'oreal, producten zoals Biotherm, Vichy of Lancome welke ook van L'oreal is zou je wel gewoon kunnen proberen).
Heb ik ook al lang geleden gedaan. De face wash van Nivea droogde mijn huid alleen maar uit. Terwijl de crémes altijd veel te vettig waren en soms zelfs puistjes veroorzaakten.

Welke face wash raad je me nog aan (except die van avalon)? Liefst een die zeker niet uitdroogt of nadien trekkerig doet aanvoelen, maar tegelijkertijd ook een talgregulerende werking heeft.

En die sisheido anti-shine refresher die jij gebruikt voor de vettere zones. Zorgt die er ook voor dat je poriën effectief minder zichtbaar worden zoals ie belooft?

Ik denk dat ik mss ook best scheergel/olie ga gebruiken ipv scheerschuim, dan zie ik beter bij welke zones ik moet oppassen met m'n mesje. Voor die rare maar hevige puistachtige irritaties na het scheren bezoek ik mss best eens een dermatoloog.
  zondag 19 maart 2006 @ 17:45:15 #92
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36172947
Alle productlijnen van L'Oreal, gesplitst op gebruikersgroep en geografische locatie:





"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 17:53:28 #93
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36173204
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:36 schreef FaceWash het volgende:
Welke face wash raad je me nog aan (except die van avalon)? Liefst een die zeker niet uitdroogt of nadien trekkerig doet aanvoelen, maar tegelijkertijd ook een talgregulerende werking heeft.
Moeilijke vraag, je zou Shiseido Men, Zirh, Clinique Men of Biotherm Homme kunnen proberen. Kijk wel ff bij de verschillende huidtypes van die producten.

Zelf vind ik de Hy-Ol + phytoactive van Babor zeer prettig in gebruik, dit is een gezichtolie met kruiden-emulsie waarmee je gezicht zeer goed gereinigd wordt.
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:36 schreef FaceWash het volgende:
En die sisheido anti-shine refresher die jij gebruikt voor de vettere zones. Zorgt die er ook voor dat je poriën effectief minder zichtbaar worden zoals ie belooft?
Ja daar zorgt het ook voor, maar je moet het niet zien als een magische oplossing die je vergrote porieen compleet doen verdwijnen.
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:36 schreef FaceWash het volgende:
Ik denk dat ik mss ook best scheergel/olie ga gebruiken ipv scheerschuim, dan zie ik beter bij welke zones ik moet oppassen met m'n mesje. Voor die rare maar hevige puistachtige irritaties na het scheren bezoek ik mss best eens een dermatoloog.
Een scheercreme schijnt voor sommige mensen ook goed te helpen. Met puur alleen een scheerolie kan ik me niet scheren, me huid veranderd dan in een slagveld.

[ Bericht 0% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 19-03-2006 17:59:09 ]
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 18:06:42 #94
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_36173592
quote:
Op zondag 19 maart 2006 17:29 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
...... maar L'oreal Men Expert is echter nog een twijfel geval.
Nou ik moet wel zeggen dat L'oreal de dagcreme's,face wash etc hetzelfde zijn als de nivea lijn en dat is gewoon bagger. Wat ik niet vind tegenvallen is alleen de Lóreal pure en mat verder is het allemaal bagger.
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  zondag 19 maart 2006 @ 18:08:34 #95
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36173640
quote:
Op zondag 19 maart 2006 18:06 schreef Alessandro het volgende:

[..]

Nou ik moet wel zeggen dat L'oreal de dagcreme's,face wash etc hetzelfde zijn als de nivea lijn en dat is gewoon bagger. Wat ik niet vind tegenvallen is alleen de Lóreal pure en mat verder is het allemaal bagger.
Je hebt het alleen over de L'oreal Men Expert lijn mag ik aannemen?
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
  zondag 19 maart 2006 @ 18:09:27 #96
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_36173663
quote:
Op zondag 19 maart 2006 18:08 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

[..]

Je hebt het alleen over de L'oreal Men Expert lijn mag ik aannemen?
Yep en dat is gewoon goedkoop spul te vergelijken met de nivea lijn voor mannen
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  zondag 19 maart 2006 @ 18:11:06 #97
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36173713
Schoonheidsspecialistes vinden Nivea en L'oreal ook troep en zullen dit ook nooit aanraden aan mensen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_36173774
Behalve douchen, scheerzeep en héél soms wat Nivea aftershave balsam, doe ik nu helemaal niets reinigends of verzorgends met m'n gezicht. Ben nu 31 jaar, en nog steeds geen rimpel, wal of kraaiepoot te zien geloof ik. Maar ik erger me soms wat aan de vettige neus, de kleine zwarte puntjes, en vanmorgen had ik na een nachtje stappen toch moeite om uit m'n ogen te kijken, het voelde wat opgezwollen.

Dus, beter laat dan nooit, maar eens proberen binnenkort:

- lush cosmetic lad
- lush coal face
- lush mask of magnaminty
- lush ocean salt
- clarins energizing gel
- clarins fatigue fighter

.
  zondag 19 maart 2006 @ 18:17:10 #99
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_36173875
quote:
Op zondag 19 maart 2006 18:13 schreef DennisMoore het volgende:
Behalve douchen, scheerzeep en héél soms wat Nivea aftershave balsam, doe ik nu helemaal niets reinigends of verzorgends met m'n gezicht. Ben nu 31 jaar, en nog steeds geen rimpel, wal of kraaiepoot te zien geloof ik. Maar ik erger me soms wat aan de vettige neus, de kleine zwarte puntjes, en vanmorgen had ik na een nachtje stappen toch moeite om uit m'n ogen te kijken, het voelde wat opgezwollen.

Dus, beter laat dan nooit, maar eens proberen binnenkort:

- lush cosmetic lad
- lush coal face
- lush mask of magnaminty
- lush ocean salt
- clarins energizing gel
- clarins fatigue fighter

.
Lush Ocean Salt en Coal Face vond ik zelf tegenvallen, Ocean Salt is niet erg makkelijk in gebruik en misschien wat te grof voor sommige mensen. Coal Face kreeg ik een trekkerig gevoel van en je huid gaat ook een beetje typisch aanvoelen, net zo'n gevoel zoals je met een normaal blok zeep zou krijgen.
"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_36173975
Mja, maar het kost geen kont he?
Gewoon, om eens te proberen. .
Als het niet bevalt, kan ik altijd nog naar duurdere dingen overstappen, lancaster flash smoothing scrub, ofzo.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')