abonnement Unibet Coolblue
pi_55837008
die kleine puntjes zijn miniscule zwarte haartjes.
Trichostasis spinulosa

[ Bericht 21% gewijzigd door MyMilkshake op 07-01-2008 00:43:15 ]
it's better than yours
pi_55837215
zonder foto moeilijk te zeggen of ik het heb. Porien op mijn neus zijn wel zichtbaar maar of daar de puntjes mee bedoeld worden
pi_55871489
quote:
Op donderdag 2 maart 2006 22:18 schreef Scheepschroef het volgende:
Hieruit verwijder je hooguit de zwarte stippen, en ze komen ook weer terug. Vet in de porieen hou je maar dit zie je minder... Gebruik NOOIT een agressief middel, zoals mee-eter verwijderaars op alcoholbasis! Hier wordt het alleen maar erger door en je kan je huid ermee beschadigen (d'as mij bijna gelukt).
Bij mij wordt het juist minder. Ik gebruik die lotion van Clearskin (dr van de hoog) werkt bij mij perfect. S'nachts wel een nachtcreme op zodat je huid niet teveel uitdroogd, maar als je een vette huid hebt kan je best zo'n tonic gebruiken hoor.
pi_55956172
Ik heb via een schoonheidsspecialiste een setje gekregen van '(Louis) Widmer', bestaande uit een reinigingsgel, lotion, acnécreme en dag/nacht creme. Dat moet je 's ochtends en 's avonds aanbrengen.
Je ziet niet meteen resultaat, maar als je het echt 2x per dag aanbrengt is het na twee weken echt al verbeterd. Volgens mij krijg je het ook van de verzekering terug (of iig een deel, moet je volgens mij wel doorverwezen worden).

Overigens denk ik dat er wel meer van dit soort setjes, hetzij van een merk of kruidvat, kunnen werken, zolang je het maar met regelmaat doet en niet stopt na drie dagen..Hangt ook allemaal van je huid af; het ene middel werkt beter dan het andere..
Ik zou iig de echt commeriele 'anti-jeugdpuistjes' producten vermijden: vaak veel te aggressief en uiteindelijk wordt het alleen maar erger (ik spreek uit ervaring).
pi_55969646
quote:
Op dinsdag 6 december 2005 17:25 schreef Bob. het volgende:
je kunt ze idd uit drukken, de kans is alleen wel ontzettend groot dat je de volgende dag er een pukkel voor in de plek hebt, en dat als die weg is getrokken je meeëter er nog net zo hard zit
Eerst je handen wassen voordat je gaat drukken dan eh
Anders druk je zo alle virussen, bacterien en andere troep je huid in
Lawamena hitihala Lawamena haulala
  zaterdag 12 januari 2008 @ 15:14:12 #81
9760 zwahiel
keihard de lekkerste
pi_55973930
quote:
Op donderdag 8 december 2005 18:37 schreef SHE het volgende:

[..]

En tegenwoordig ontkom je er als man ook niet aan...meer mannen zouden iets met hun smoelwerk moeten doen...het is niet gay, maar laat zien dat je om je presentatie geeft.
Hulde aan alle frisse mannen
Dankjewel

Hier gebruik ik regelmatig purezone en gewoon wassen. Eigenlijk niet meer dan dat, het zou wel moeten maar ja, ik hang drie dagen per week boven een frietpan op mijn werk, dus dan is 't vechten tegen de bierkaai om 't zo maar te zeggen

Toch helpt het wel, en mijn huid vind zo eens in week een masker ook wel prettig.
Voor mannen scheelt het al zoveel als je 's andere scheerspullen gebruikt, dus niet de Gilette of andere meuk, maar 's voor iets als Weleda scheercremé gaat, voel dan 's aan je huid!
As a teacher I enjoy my holidays! 2010: 8 januari boarden @ Willingen | 23 april boarden @ Val Thorens | juli Spanje | 9-16 aug. Sziget festival | 26, 27, 28, 29 aug. 2010 34e Zomerparkfeest Venlo | december 2010 boarden Swiss
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')