Maar ze hebben toch wel een idee van hoe lang hun produkt na openen nog houdbaar is?quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:05 schreef Martijn_77 het volgende:
De houdbaarheid gaat na openen natuurlijk achteruit. En ik denk dat men zich zo probeert in te dekken dat je je ze niet aan de vermelde houdbaarheids datum kunt houden
Jawel, maar waarom aan de ene kant een exacte datum en dan na openen ineens alleen een vage indicatie?quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:13 schreef juliusbackpacking het volgende:
kan je zelf niet inschatten of iets bedorven is of niet?
Dat geloof ik ook wel, moet ik zeggen.quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:15 schreef Zwansen het volgende:
Sinasappelsap is na opening ook maar 3 dagen houdbaar zeggen ze..
Ik heb regelmatig melk (van de AH) gehad die een dag VOOR de houdbaarheidsdatum al klontjes had...quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:16 schreef DeTolk het volgende:
melk is 2-3 dagen na de datum nog prima te drinken
Hippie.quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:25 schreef Lexie het volgende:
Waarom zou je vertrouwen op de datum die een fabrikant meegeeft. Ben je zo ver van de natuur af komen te staan (ik klink als een hippie ) dat je niet eens meer weet wat nog eetbaar is of niet? Met kijken, ruiken en desnoods proeven ben je er snel genoeg achter of iets nog eetbaar is.
Uitzonderingen op de regel )quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:22 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Ik heb regelmatig melk (van de AH) gehad die een dag VOOR de houdbaarheidsdatum al klontjes had...
Wow, ze bestaan nogquote:Op zondag 2 oktober 2005 14:25 schreef Lexie het volgende:
Waarom zou je vertrouwen op de datum die een fabrikant meegeeft. Ben je zo ver van de natuur af komen te staan (ik klink als een hippie ) dat je niet eens meer weet wat nog eetbaar is of niet? Met kijken, ruiken en desnoods proeven ben je er snel genoeg achter of iets nog eetbaar is.
"De natuur"?! Melk uit een pak, jam uit een potje en een koe uit de diepvries?! Dat heeft NIETS met de natuur te maken, maar met kunstmatige houdbaarheid.quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:25 schreef Lexie het volgende:
Waarom zou je vertrouwen op de datum die een fabrikant meegeeft. Ben je zo ver van de natuur af komen te staan (ik klink als een hippie ) dat je niet eens meer weet wat nog eetbaar is of niet? Met kijken, ruiken en desnoods proeven ben je er snel genoeg achter of iets nog eetbaar is.
Rotting en verderf is anders nog steeds natuurlijk en maakt geen verschil tussen wel/niet kunstmatig. Een geconserveerd plakje ham dat ligt te rotten stinkt even erg als een rottend stuk ham zonder toevoegingen..quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:50 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
"De natuur"?! Melk uit een pak, jam uit een potje en een koe uit de diepvries?! Dat heeft NIETS met de natuur te maken, maar met kunstmatige houdbaarheid.
Bij bv sinaasappelsap is het een stuk lastiger. Vooral als je zelf je smaak een beetje kwijt bent omdat je na een avond zuipen net opgestaan bentquote:Op zondag 2 oktober 2005 15:00 schreef Lexie het volgende:
[..]
Rotting en verderf is anders nog steeds natuurlijk en maakt geen verschil tussen wel/niet kunstmatig. Een geconserveerd plakje ham dat ligt te rotten stinkt even erg als een rottend stuk ham zonder toevoegingen..
Misschien staat je koelkast te warm ingesteld?quote:Op zondag 2 oktober 2005 14:22 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Ik heb regelmatig melk (van de AH) gehad die een dag VOOR de houdbaarheidsdatum al klontjes had...
er bestaat geen natuurlijke ham dat komt niet voor in de natuurquote:Op zondag 2 oktober 2005 15:00 schreef Lexie het volgende:
[..]
Rotting en verderf is anders nog steeds natuurlijk en maakt geen verschil tussen wel/niet kunstmatig. Een geconserveerd plakje ham dat ligt te rotten stinkt even erg als een rottend stuk ham zonder toevoegingen..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |