abonnement Unibet Coolblue
pi_30140611
Eddy Putter verhuurd aan FC Dordrecht
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_30145248
quote:
D-Day: Het transferoverzicht
31 augustus 2005
Door: Jelmer Geerds
31 augustus is misschien wel de meest bewogen dag voor de voetbalwereld. Om 24.00 sluit de internationale transfermarkt. VoetbalPrimeur.nl geeft u een live overzicht.
In de hieronder besproken transfers melden wij enkel de overeenkomsten die vandaag, dinsdag of maandag zijn rondgekomen.


LAATSTE UPDATE: 21:01

Eredivisie

ADO Den Haag
Joonas Kolkka - De Finse aanvaller keert terug op de Nederlandse velden. De inmiddels 30-jarige linksbuiten kon transfervrij vertrekken bij Crystal Palace.

AZ
Gretar Steinsson - Na lang zoeken heeft AZ eindelijk een opvolger gevonden voor de vertrokken Jan Kromkamp. De IJslandse verdediger Steinsson komt over van het Zwitserse Young Boys.

SC Heerenveen
Niklas Tarvajärvi - De Friezen legden de 22-jarige aanvaller maandag vast. Hij komt over van Mypa-Myllykosken Pallo en tekent een contract voor twee seizoenen.

NEC
Jasar Takak - NEC heeft zich per direct versterkt met Jasar Takak. De Nijmeegse club huurt aanvallende middenvelder van PSV.

PSV
Michael Reiziger - De 32-jarige international stapt per direct over van het Engelse Middlesbrough naar PSV. In Eindhoven moet de rechtsback de defensieve onderbezetting na het vertrek van Bouma en Lee ondervangen.

Juan Carlos Carizzo - PSV contracteert na Ferreyra de tweede Argentijn in korte tijd. Carizzo, 18 jaar oud, is inzetbaar als linksbuiten en komt over van San Lorenzo.

Roda JC
Andres Oper - Oper zal dit seizoen de aan PSV uitgeleende Arouna Koné moeten vervangen. De speler, die afkomstig is uit Estland, komt over van het Russische Torpedo Moskou.

Sparta Rotterdam
Anthony Obodai - Obodai speelt dit seizoen dan toch voor Sparta Rotterdam. De middenvelder van Ajax zou naar de Engelse eerstedivisie club Luton Town vertrekken, maar die transfer ketste uiteindelijk af.

Sani Kaita - De Nigeriaans jeugd-international komt over van Kano Pillars naar Spangen. Zo hebben de spartanen de tweede aankoop van deze week binnen.

Eerste Divisie:

AGOVV

Ruud ter Heide - De ploeg uit Apeldoorn heeft zich versterkt met Ruud ter Heide. De 22-jarige aanvallende middenvelder trainde het afgelopen seizoen mee bij Werder Bremen, maar speelde in de Regonalliga.

FC Dordrecht

Eddy Putter - De 23-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd door de Schapenkoppen. Putter verlengde nog wel zijn contract bij RKC tot 2008.

België:


Anderlecht
Roland Juhasz - De verdediger verhuist definitief naar het Belgische Anderlecht. De 22-jarige Hongaar tekent bij Paars-Wit een contract voor drie seizoenen.

Grégory Pujol - Pujol bereikte vandaag met Anderlecht overeenkomst over een huurperiode van één jaar. De 25-jarige Fransman komt over van FC Nantes.

Club Brugge
Javier Portillo - Portillo werd begeerd door legio Clubs maar koos voor de Belgische kampioen. Brugge huurt hem één seizoen van Real Madrid, maar kan geen gebruik maken van de Spaanse spits wanneer Real en Club tegenover elkaar komen te staan.

Germinal Beerschot Antwerpen

Marc Hendrikx - Hendrikx verlaat na amper één seizoen Lokeren alweer. Hij gaat aan de slag bij GBA. Duur van het contract en transferprijs nog niet bekend.

KV Oostende

Remko Heerkens - Oostende versterkte zich vandaag met Remko Heerkens. Heerkens komt over van FC Dordrecht waar hij transfervrij kon vertrekken.

Standard Luik

Marius Niculae - De Roemeen speelt het komende seizoen voor Luik. Hij komt transfervrij over van Sporting Lissabon en moet bij Standard de vertrokken Bangoura vervangen.

Duitsland:

Borussia Mönchengladbach
Krisztian Lisztes - Gladbach trok zo alsnog een spits aan ter vervanging van de vertrokken Mark Heinz. Lisztes komt over van Werder Bremen.

Carlos Eduardo de Souza Floresta - De 23-jarige aanvaller, met voetbalnaam Kahe, komt over van het Braziliaanse Palmeiras en tekende een contract voor drie seizoenen.

Hamburger SV

Reto Ziegler - Ziegler speelt het komende seizoen voor HSV. De Zwitser wordt door Tottenham verhuurd aan de club van Van der Vaart.

Hertha BSC
Marko Pantelic - De 26-jarige spits speelt dit seizoen voor Hertha. Pantelic werd vorig seizoen topscoorder van de Joegoslavische competitie in dienst van Rode Ster Belgrado.

Engeland:


Arsenal
Mart Poom - The Gunners hebben de Est Mart Poom tot aan de winterstop gehuurd van promovendus Sunderland. Poom gaat de concurrentie aan met Lehmann en Almunia.

Aston Villa

Wilfred Bouma - Bouma was alweer de zoveelste speler die vertrok uit Eindhoven. Voor een slordige vijf miljoen euro tekende de 27-jarige international een contract voor drie seizoenen.

Eirik Bakke - De speler wordt vooor zes maanden gehuurd van Leeds United. De Noor moet na lang blessureleed weer zijn oude vorm te pakken krijgen.

Blackburn Rovers
Zurab Khizanishvili - De rechtsback speelt het komende seizoen niet voor AZ, maar op huurbasis voor Blackburn Rovers. De Georgische verdediger kreeg bij de Rangers te weinig speelmiunten.

Charlton Athletic

Rurik Gislason - Het 17-jarige talent was al geruime tijd op proef bij Charlton, maar werd vandaag voor twee jaar vastgelegd. De IJslander komt over van het Belgische Anderlecht.

Everton
Nuno Valente - De 30-jarige international komt over van FC Porto en tekende maandag een driejarig contract bij zijn nieuwe werkgever.

Andy van der Meyde - De transfer van de Nederlander stond op losse stroeven, omdat zijn medische keuring mankementen aantoonde. Na een geslaagde keuring tekenden Van der Meyde het klaarliggende contract.

Liverpool

Ramon Calliste - De Fransman kreeg deze zomer geen contractverlenging bij Manchester United, waar hij onder de concurrentie bezweek. Calliste tekende na een proefperiode voor één seizoen.

Bestian Idrizaj - Idrizaj, die goed op de flanken overweg kan, zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. De 17-jarige Oostenrijker komt over van Lizer ASK.

Simao Sabrosa - De speler speelt, mits hij de medische keuring doorstaat, de komende seizoenen bij Liverpool. De aanvoerder van Benfica kost The Reds rond de vijftien miljoen euro.

Middlesbrough
Fabio Rochemback - De Braziliaan komt over van Barcelona en is een belangrijk aanwinst voor Middlesbroug. Vorig seizoen werd Rochemback nog verhuurd aan Sporting Lissabon.

Newcastle United

Michael Owen - De 25-jarige international keerde terug naar zijn geboorteland. Uiteindelijk bleek niet Liverpool, maar Newcastle zijn nieuwe club te zijn, die diep in de buildel moesten tasten voor Boy Wonder.

Portsmouth
Zvonimir Vukic - Vukic, geboren in Servie & Montenegro, tekende gisteren een contract bij Portsmouth. De aanvallende middenvelder komt over van Shaktar Donetsk uit de Oekraïne.

Frank Songo´o - De Franse middenvelder wordt gezien als één van de grootste talenten en zo slaat Pompey een mooie slag in de laatste uren voor het verstrijden van de transferdeadline.

Sunderland

Justin Hoyte - Verdediger Hoyte wordt door The Black Cats voor de rest van het seizoen gehuurd om de zwakke defensie de versterken.

Tottenham Hotspur
Jermaine Jenas - De club van Martin Jol betaald zo´n 13 miljoen euro voor de international, die overkomt van Newcastle United.

Young-Pyo Lee - Lee komt over van PSV en mocht voor een gelimiteerde transfersom vertrekken naar de ploeg van Martin Jol.

Wigan Athletic

David Connolly - De voormalig Feyenoorder speelt de komende drie jaar voor de nieuwkomer in het premiership. De aanvaller (28) komt over van Leicester City.

Finland:


HJK Helsinki
Mika Nurmala - Nurmela keert terug naar zijn geboorteland. De oud-speler van SC Heerenveen gaat spelen voor de huidige koploper van de competitie, die al voor de helft onderweg is.

FC Honka

Hannu Haarala - Haarala, vorig seizoen nog actief voor Heerenveen, speelt het komende seizoen in de tweede Finse divisie bij FC Honka. De rechtsback keerde wegens privé-omstandigeheden terug naar eigen land.

Frankrijk:


Olympique Lyon
Fred - De Braziliaan maakte de overstap van Cruzeiro naar Lyon. De Franse ploeg telde een slordige 12 miljoen euro voor het talent neer.

Olympique Marseille
Bostjan Cesar - De Sloveen komt over van Dinamo Zagreb en krijgt als voornaamste taak om Marseille uit de onderste regionen van de Ligue 1 te halen. Marseille betaald ongeveer twee miljoen euro voor de speler.

Stade Rennes

Erik Edman - De Zweed tekende een driejarig contract bij de Franse club. Na de komst van Young-Pyo Lee zag zijn toekomst bij Tottenham er niet meer rooskleurig uit.

Italië:

AS Roma
Doni - De Braziliaanse sluitpost Doni verhuist naar AS Roma.
De 26-jarige keeper bevestigde de deal zelf. Doni komt over van Juventude.

Siena
Igor Tudor - Siena heeft de Kroatische verdediger nu definitief overgenomen van Juventus. Tudor mocht vertrekken uit Turijn en speelde vorig seizoen ook al op huurbasis voor Siena.

Portugal:


Benfica

Fabrizio Miccoli - De club van Ronald Koeman huurt de kleine aanvaller voor één seizoen van Juventus. In Turijn had Miccoli geen uitzicht op een basisplek en wilde daarom vertrekken.

Giorgos Karagounis - De Griek tekende een contract voor drie seizoenen bij Benfica. De international komt transfervrij over van Internazionale.

Turkije:

Galatasaray
Marek Heinz - De Tsjech speelt het komende seizoen bij de ploeg van Eric Gerets, dat hem voor 2,3 miljoen euro overneemt van Borussia Mönchengladbach.

Spanje:


Real Zaragoza

Diego Milito - De aanvaller speelt het komende seizoen op huurbasis en komt over van het Italiaanse Genoa. Bij zijn nieuwe club wordt Milito herenigd met zijn broer.

Real Mallorca
Lambros Choutos - De Fransman vertrekt op huurbasis naar de Spaanse club. Bij Inter kon Choutos achter de topspitsen Adriano, Cruz en Martins niet op veel speeltijd rekenen.

Villarreal

Sebastian Viera - De Uruguayaanse sluitpost tekende een contract voor vier jaar bij de club van Jan Kromkamp. De vervanger van Jose Reina komt over van Nacional.
pi_30145368
Berger van Zwolle naar RKC nu definitief..
  woensdag 31 augustus 2005 @ 22:04:24 #54
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_30146774
Francis Jeffers (Charlton) wordt dit seizoen verhuurd aan Rangers.

Dario Silva (Uruguayaans international) transfervrij naar Portsmouth

[ Bericht 37% gewijzigd door PirE op 31-08-2005 22:10:08 ]
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_30147909
Dors van Vitesse naar de Bosch
pi_30149409
Michael Ball van de Glasgow Rangers naar PSV
pi_30155875
Francesco Coco van Inter naar Livorno
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_30155889
Dimitrios Eleftheropoulos van Milan naar Roma.
Opmerkelijk omdat hij in het begin van deze transferperiode transfervrij overkwam van messina, maar op de training dus kennelijk een dusdanige indruk achterliet dat ie in dezelfde transferperiode nog verkocht werd...
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_30155899
quote:
Op donderdag 1 september 2005 07:45 schreef DIGGER het volgende:
Dimitrios Eleftheropoulos van Milan naar Roma.
Opmerkelijk omdat hij in het begin van deze transferperiode transfervrij overkwam van messina, maar op de training dus kennelijk een dusdanige indruk achterliet dat ie in dezelfde transferperiode nog verkocht werd...
Milan had daarom toch ook die oud keeper Kalac oid van Perugia gekocht?
pi_30155933
Klopt, dat was een buitenkansje aangezien door het bankroet van Perugia alle spelers van de club in 1 klap transfervrij - dus gratis - waren.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_30160211
Anchelotti had al een paar keer kenbaar gemaakt dat hij het niet zo zag zitten in Eleftheropoulos na diens verrichtingen op de training, goede keus om afscheid van elkaar te nemen dan.
That's all folks!
pi_30161926
quote:
Op woensdag 31 augustus 2005 10:40 schreef DIGGER het volgende:

[..]

Miccoli 1 jaar op huurbasis naar Benfica dus.
Speciaal voor Methodmich:

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_30175311
Ja, mooie foto met de adelaar. Miccoli kan wel wat worden natuurlijk.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 1 september 2005 @ 22:19:56 #64
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_30181951
Olivier Bernard naar Rangers (vervanger van Ball daar).
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_30188201
Filippo Maniero van Torino naar de Rangers

Francis Jeffers van Charlton naar Rangers (op huurbasis)
That's all folks!
pi_30199470
Anderson Silva door Everton direct verhuurd aan Málaga

Charles Kazlauskas naar TOP

Kalu Uche naar Almería CF
That's all folks!
pi_30209041
Abel Xavier als opvolger van Reiziger naar Middlesbrough
pi_30318327
Ole Tobiasen van Kopenhagen naar Aalborg (op huurbasis)
That's all folks!
  dinsdag 6 september 2005 @ 13:44:42 #69
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_30318704
Csaba Feher op huurbasis van PSV naar Willem II
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  vrijdag 9 september 2005 @ 19:31:44 #70
95623 Johan-Derksen
Hoofdredacteur VI
pi_30431046
Dick Advocaat en Pim Verbeek volgen Jo Bonfrère op als bondscoach van Zuid-Korea. Verbeek was eerder al werkzaam bij het land, tijdens het WK 2002 was hij de rechterhand van toenmalig bondscoach Guus Hiddink.
Zuid-Korea heeft zich inmiddels al geplaatst voor het WK, dat volgend jaar in Duitsland gehouden zal worden. Verbeek en Advocaat waren werkzaam voor de Verenigde Arabische Emiraten. Aangezien dit land zich niet gekwalificeerd heeft voor het WK, besloten beide heren om het Zuid-Koreaanse avontuur aan te gaan.

Naast Verbeek en De Kleine Generaal stonden ook Bobby Robson en Marcelo Bielsa op het lijstje van de Zuid-Koreaanse bond.
Fok!-Cup: Robarka proficiat!
Eind januari start de nieuwe Fok!-Cup. Meer info volgt half januari
pi_30431399
Dus nu gaat Advocaat Ji-Sung Park wisselen voor Chong-Gug Song?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_30432706
Gorgi Hristov naar Debrecen.
That's all folks!
pi_30447793
Mag ie Zsombor Kerekes vervangen dus. Grappig, maar die jongen is ver teruggezakt.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_30447841
quote:
Op zaterdag 10 september 2005 11:28 schreef methodmich het volgende:
Mag ie Zsombor Kerekes vervangen dus. Grappig, maar die jongen is ver teruggezakt.
Zijn hele carriere is een dalende lijn zowat. Van de PL naar NEC, bij NEC één goed seizoen gedraaid en uiteindelijk naar Zwolle, dan naar Schotland en nu naar Hongarije.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
pi_30752944
Traianos Dellas van AS Roma naar AEK Athene.
That's all folks!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')