Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?quote:Op donderdag 9 juni 2005 11:48 schreef Oblivion het volgende:
Ah, chielus doe jij de bar?
Wat is het voor taart?quote:Op donderdag 9 juni 2005 11:53 schreef Chielus het volgende:
[..]
Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?
Oeh! Lekker!quote:Op donderdag 9 juni 2005 11:53 schreef Chielus het volgende:
[..]
Afgezien van die gifgroene sloof zet ik vandaag de Espresso's wel klaar hoor. Ik heb nog wat taart van gister over. Puntje erbij?
Klinkt goed met slagroom graag.quote:Op donderdag 9 juni 2005 12:00 schreef Chielus het volgende:
Appelkruimel
quote:
Is het zo erg BBQ kip?quote:Op donderdag 9 juni 2005 12:19 schreef BBQ-kip het volgende:
Nou, na dat zeikwijf uit mijn afstudeergroepje net, kan ik wel ene bakkie gebruiken
* BBQ-kip ook even een bammetje gaat klaarmaken.
Laat ik het zo zeggen, ik hoef haar na volgende week (verdediging van onze groepsscriptie) even een paar maandjes niet te zien...quote:
mbo horeca kok, allemaal stof die ik allang ken<quote:Op donderdag 9 juni 2005 11:49 schreef Chielus het volgende:
welke opleiding deed jij ook al weer precies Karper?
!!!!quote:
Hoe frituur je het beste zo'n lasagnavel dan BBQ-kip?quote:Op donderdag 9 juni 2005 12:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb net even je chocolademousse-recept in het lasagna-variatie-topic gegooid, netjes mét je naam erbij hoor
Maar dan weet je het
Ohhhhhhhhquote:
Ik had een klein koekenpannetje gepakt, laagje schone neutrale olie erin en dan op temperatuur brengen. Lasagnavel erin mikken en dan wanneer hij opzwelt (en dat doet hij al heel snel en heel goed ) omdraaien, wachten tot het vel een klein kleurtje krijgt, eruit halen en op papier laten uitlekken.quote:Op donderdag 9 juni 2005 12:34 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Hoe frituur je het beste zo'n lasgnaveldan BBQ-kip?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |