abonnement Unibet Coolblue
pi_26373971
"Zojuist kregen we te horen dat Natuurmonumenten in samenwerking met milieuzorg een nieuw stiltegebied heeft ingericht. Stiltegebieden zijn een uitzonderlijk geschikte omgeving voor bijzondere diersoorten om zich voort te planten. In Nederland zijn er al velen ingericht, dus waarom is dit dan groot nieuws?

Dit is de eerste die midden in een `stad` gevestigd is. De omgeving van het altijd stille stillem2-stadion leende zich uitstekend als nieuwe thuis voor de koe, nijlpaard en de zwaan. Woordvoerder f. eskens van Natuurmonumenten vindt de keuze voor deze stad helemaal niet vreemd: `In dit gebied kun je een speld horen vallen. Bovendien heeft de gemiddelde omgeving hier het iq van een stiltegebiedbord, dus dat moet helemaal gaan lukken!`

`Via de verschillende wegen rondom het gebied proberen we mensen te attenderen op het stiltegebied. Zo wordt iedereen op de snelwegen rond de stad verzocht de motor uit te zetten. De eerste 90 dieren die uitgezet zijn, zijn ook nog een beetje op zoek naar hun plaats. Er zijn al overstekende schapen en beren gesignaleerd, maar zover wij weten heeft dat niet tot ernstige calamiteiten geleid.`"


Deze dieren stonden te trappelen om hun nieuwe omgeving te verkennen


Deze beer vindt rust in Tilburg


:')

Tekst en foto's van derat.nl, Fanzine van NAC

Pracht-initiatief lijkt me. Ajax en Feyenoord kunnen hier nog wat van leren. Dergelijke ludieke acties voeden de gezonde rivaliteit tussen NAC en Willem II, een derby die nooit uit de hand loopt maar toch als 'beladen' gezien wordt. Ben benieuwd wat de reactie vanuit Tilbug zal zijn!
http://www.combilozen.nl
Check de KoSte bundel! uit en bestel deze dan ook gelijk :o
pi_26374015
ludieke acties bij derby's zijn OK
pi_26374034
Leuk!

Doet denken aan de streken rond H'Veen en de FC.
  woensdag 20 april 2005 @ 13:56:16 #4
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_26374058
leuke actie

Stillem 2 zal toch niks van zich laten horen.
  woensdag 20 april 2005 @ 13:58:41 #5
85299 HarigeKerel
Ontvacht dus Tabee
pi_26374117
NAC is gewoon mijn cluppie, weet je wel.
"Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')