abonnement Unibet Coolblue
pi_1673961
Het aantal reacties en de verscheidenheid maakt het moeilijk om op iedereen te reageren.
Ik zal er een paar hoofdthema's uitlichten:

-mag dit juridisch eigenlijk wel?
Ja, dat mag niet alleen, dat moet. Je dient aangifte te doen van een misdrijf. Het moeilijke bij sexueel geweld is de vraag of er sprake is van een misdrijf. Normaal is het immers het woord van de een tegen de ander; daarmee kan de rechter niets. In dit geval echter zijn er de streamverslagen en de ruwe tapes by Endemol (hoewel ik vermoed dat die de weg van het filmrolletje van Dutchbat gaan)
Dus ja, ik doe a.s. dinsdag aangifte en dat is door de officier van justitie inmiddels al geaccepteerd als deel van de rechtspraktijk in dit land.

-gaf diana aanleiding in enigerlei vorm?
persoonlijk zal me dat worst wezen en juridisch ligt dat echt hetzelfde; het is irrelevant voor de discussie. Wat een meisje (of jongen overigens) ook doet het kan nooit en te nimmer een vrijbrief zijn voor ongewenste intimiteiten. Het dragen van een minirokje, kussen van mannen, topless baden of wat wie ook aandraagt maakt het niet minder strafbaar (en fout!)

-heb ik het wel voldoende onderzocht?
Ik heb mijn best gedaan. Ik heb het zelf verbijsterd aangezien op de streams. Ik heb alle verslagen gelezen. Ik heb met iedere instantie die ik wist te verzinnen en kon bereiken overlegd. Meer weet ik niet te doen.

-mag iemand anders dan Diane aangifte doen?
Ja, dat mag. Ik heb me ook juridisch laten voorlichten en kontakt gezocht met advocaten. De officier van justitie in het rayon Almere is het inmiddels met me eens.

-benadeelt dit Diane niet op een of andere manier?
Dat is de moeilijkste vraag, waar ik het langst over nagedacht heb.
Ja, waarschijnlijk is ze er NU niet blij mee. Als ze over een paar weken uit het programma gestemd wordt is het daarentegen een steun in de rug; haar gevoel wordt dan bevestigd. Ze moet zich zowieso voor eeuwig verdedigen dat ze seks met Frankie gehad heeft en het kan haar enorm helpen als ze merkt dat het in de buitenwereld (waar ze bnnen dat huis enorm van vervreemd is) ook afgekeurd wordt. Dat redt haar zelfrespect (iets wat ze nu probeert te doen door het voorval te bagatelliseren).

-overrule jij Diane met je aangifte?
Nee, zij wordt altijd eerst gehoord; daar heb ik me eerst van verwittigd en dat was ook een voorwaarde voor mijn aangifte. Als ze dan verklaart dat er niets gebeurd is vervalt het misdrijf en daarmee mijn aanklacht. Alles wat ik doe is het voor haar mogelijk maken om die keus te maken. Immers ze kan moeilijk na weken in het programma waarin ze noodgedwongen zoete broodjes met Frankie bakt, nog aangifte doen. Het strafrecht laat dat heus toe, maar de publieke opinie zou haar vermoorden.


-diana lijkt het nu goed te vinden met Frankie?
Dat kan best zijn. Gek genoeg komt het veel voor dat slachtoffers vrienden willen worden met de daders. Na de Molukse gijzelingen is er zelfs een woord voor bedacht: 'het gijzelaarssyndroom'. In dit geval was ze zelfs al bevriend met hem en de andere deelnemers.

Het heeft weinig te maken met het misdrijf. Wie eenmaal besloten heeft te settlen in deze verknipte situatie kan niet anders dan zich aanpassen. Heel veel verkrachte vrouwen groeten de buurman daarna maar weer hartelijk. Nog veel meer vrouwen lachen lief naar de handtastelijke baas of collega. Je positie en je zelfrespect staan beide op het spel. Het is moeilijk en zeker tegen je belang om dan moeilijk te gaan doen. Het is nog moeilijker om ruzie te maken; zoete broodjes, verdringing van je herinneringen en bagatellisering van de feiten zijn gangbaarder in dit soort situaties.

Voor een ieder die de ernst nog niet inziet (overigens volstrekt begrijpelijk als je alleen de uitzending vanavond gezien hebt; zelfs ik ging toen twijfelen aan mijn actie; pas na herlezing van de streamverslagen wist ik het weer)
nog een gedachte.

Het is niet alleen date-rape; het is ook sexueel misbruik op het werk in mijn ogen. Weliswaar is Diane niet in loondienst bij Yorin of Endemol, maar ze krijgt ongetwijfeld een vergoeding per maand net als de eerdere deelnemers, ze zal verzekerd zijn via deze clubs, ze verwacht financieel profijt van haar deelname (potentieel 1 miljoen) en is afhankelijk van de BB-redactie voor haar deelname cq potentiele en echte inkomsten. We hebben op de streams allemaal kunnen horen dat ze ontslag heeft genomen uit een tienjarige betrekking bij de Douane, dus ze is behoorlijk afhankelijk van deze nieuwe broodheer.
Ik neem aan dat het overgrote deel van de mensen weet dat de regels rond 'sexual harassment' op de werkvloer nog duizend keer zo streng zijn en zeer terecht. Fysieke en emotionele angst en economische afhankelijkheid zijn samen te erg voor woorden; laat staan voor iemand in Diane's omstandigheden.

Sorry dat ik niet op een ieder persoonlijk in kan gaan; hoe gek het misschien ook klinkt ben ik zelf ook erg aangedaan over deze dagen en zelfs over mijn eigen actie. De moeheid en de spanning slaan dan toe en dat maakt dat je niet meer zo optimaal kan reageren.

Here we are now, entertain us.
pi_1673987
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:00 schreef Pjederdy het volgende:

[..]

Wij zijn de getuigen van geweld (fysiek en psychisch), en wat hebben we geleerd om dan te doen:

1. Bel het alarmnummer 1-1-2 (NVT)
2. Onthoud kenmerken van de dader(heb ik gedaan)
3. Laat het slachtoffer niet alleen(NVT)

Dus direct een aangifte hoeft niet, maar op z'n minst wel een melding maken.


Ik maak er melding van dat Yorin veel te labiele mensen met psychische problemen heeft opgesloten in het BBhuis en vervolgens niet heeft ingegrepen toen het naar werd!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1674007
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:14 schreef fashionably_late het volgende:

Ik maak er melding van dat Yorin veel te labiele mensen met psychische problemen heeft opgesloten in het BBhuis en vervolgens niet heeft ingegrepen toen het naar werd!


Dat is ook wat mij bezig houdt, ja.
pi_1674042
ach gelul ..die frank was geil, en die meid wist dondersgoed wat ze deed plus ze dook bij hem in bed...en wie van jullie weet of zij niet "begonnen" is zijn piemel als een praatpaal te gebruiken ?

die diane (geloof ik?) (of diana ..whatever...begint met een d en eindigt met een akelige hoeveelheid gelul) speelt een spelletje ....da's nog vuiler...

  woensdag 19 september 2001 @ 00:24:26 #80
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_1674088
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:20 schreef fokaduck het volgende:
ach gelul ..die frank was geil, en die meid wist dondersgoed wat ze deed plus ze dook bij hem in bed...en wie van jullie weet of zij niet "begonnen" is zijn piemel als een praatpaal te gebruiken ?

die diane (geloof ik?) (of diana ..whatever...begint met een d en eindigt met een akelige hoeveelheid gelul) speelt een spelletje ....da's nog vuiler...


dondersgoed.. ze was toch lichtelijk onder invloed denk ik.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_1674093
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:09 schreef femfatale het volgende:

[..]

Geweld is een ruim omvattend woord. Fysiek geweld kan je zien, maar psychisch geweld? hoe bepalen wij wat psychisch geweld is? daar kunnen wij toch niet zomaar over oordelen?


Dat klopt, maar dat hoeft niet te betekenen dat we het er maar bij moeten laten zitten. Ik laat het dan liever door een specialist bekijken door het onder zijn/haar aandacht te brengen.
pi_1674131
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:20 schreef fokaduck het volgende:
ach gelul ..die frank was geil, en die meid wist dondersgoed wat ze deed plus ze dook bij hem in bed...en wie van jullie weet of zij niet "begonnen" is zijn piemel als een praatpaal te gebruiken ?

die diane (geloof ik?) (of diana ..whatever...begint met een d en eindigt met een akelige hoeveelheid gelul) speelt een spelletje ....da's nog vuiler...


Lekker generaliseren en je van de feiten niks aantrekken.

Als je de stream zou hebben gezien, en vooral gehoord, (naar je reactie te oordelen heb je dat niet, sterker nog, je hebt de streamverslagen niet eens gelezen) dan weet je dat dat niet zo is.

...Ga maar lekker in het park eenden fokken...

pi_1674153
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:10 schreef voyeur het volgende:
ben ik zelf ook erg aangedaan over deze dagen en zelfs over mijn eigen actie. De moeheid en de spanning slaan dan toe en dat maakt dat je niet meer zo optimaal kan reageren.
Hey, je hebt iig goede bedoelingen zonder eigenbelang en je hebt zo te zien goed uitgezocht dat je er geen kwaad mee doet!
Ik heb iig bewondering voor je dat dit zelf zo hebt opgepakt.

Succes en rust goed!

ps kan iemand hier een voorbeeld aan nemen en een vergelijkbare actie uitzetten tegen yorin?
Ik heb zelf nu niet zo'n energie hiervoor (schaam)

't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_1674156
Voyeur ten eerste, ook al deel ik hem niet, ik heb alle respect voor je mening, ik weet dat je hier zorgvuldig over nagedacht hebt.

Wat ik alleen jammer vind is dat je in je betoog geen enkele ruimte laat voor een andere mogelijkheid, het staat voor jou 100% vast dat hier sprake is van aanranding en dus is het zo, maar maakt het dan niets uit wat degene die volgens jou aangerand is daar zelf over denkt?


Want door daar geen ruimte voor open te laten maakt het dus niets meer uit wat zij nu nog zegt, als ze zegt dat zij het helemaal niet zo ervaren heeft dan heb jij al bijvoorbaat excuses aangedragen waarom zij dit zal doen, maar hoe dan ook, het is dan niet wat ze werkelijk heeft gevoeld en het heeft ervaren, is jouw vaste overtuiging.

Kan je dat werkelijk beoordelen op deze manier en ontneem je haar daarmee niet dat ze vrijuit haar mening kan geven zonder dat die, als het niet de jouwe is, al bij voorbaat niet geloofd zal worden?

pi_1674168
JA + NEE + JA + NEE = ????
Schoonheid is gevaarlijk, wijsheid moet vergaard worden, liefde kies je zelf!
pi_1674180
volgens mij heb ik ff wat gemist. ik had t over de uitzending op tv op 18/09

lees nu iets over aanranding/verkrachting??

Schoonheid is gevaarlijk, wijsheid moet vergaard worden, liefde kies je zelf!
  woensdag 19 september 2001 @ 00:46:24 #87
379 GeGs
Oh what the hell...
pi_1674193
Tante Bep, laten we het dan even over een andere boeg gooien en semi-off-topic gaan. Stel je het volgende scenario voor: Andries weet nog niet over Kelly en ze vertelt hem van haar transsexualiteit. In plaats van een nuchtere Fries blijkt Andries nu echter een mafkees te zijn wiens macho ego is gekrenkt en hij begint Kelly verrot te schelden, te vernederen en anderzijds psychologisch te mishandelen. Is het dan ook Kelly's schuld? Moet zij zich schuldig voelen over haar gevoelens voor Andries? De overeenkomst ligt in het feit dat BB deze mensen had moeten beschermen en Diane in dit geval niet voor de vraag had mogen komen te staan wat ze ervan vond (onder druk of niet).

Om nog even directer te reageren, Diane is in mijn ogen op dit moment in tijd en onder de huidige omstandigheden helemaal niet in staat om een oordeel te vellen en dus moet het van buitenaf komen. BB doet het niet, dan dus Voyeur maar. Raar he, dat een slachtoffer niet in staat is om haar eigen slachtoffer-zijn te doorzien? Toch werkt de psyche zo.

GeGs

Live young, die fast.
pi_1674198
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:42 schreef Struggle het volgende:
volgens mij heb ik ff wat gemist. ik had t over de uitzending op tv op 18/09

lees nu iets over aanranding/verkrachting??


pfff struggle neem me niet kwalijk hoor maar waar dacht je dan dat deze topic over gaat, lees even de streams en zo en de uitzending topic van vandaag oke.
pi_1674237
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:46 schreef GeGs het volgende:
Tante Bep, laten we het dan even over een andere boeg gooien en semi-off-topic gaan. Stel je het volgende scenario voor: Andries weet nog niet over Kelly en ze vertelt hem van haar transsexualiteit. In plaats van een nuchtere Fries blijkt Andries nu echter een mafkees te zijn wiens macho ego is gekrenkt en hij begint Kelly verrot te schelden, te vernederen en anderzijds psychologisch te mishandelen. Is het dan ook Kelly's schuld? Moet zij zich schuldig voelen over haar gevoelens voor Andries? De overeenkomst ligt in het feit dat BB deze mensen had moeten beschermen en Diane in dit geval niet voor de vraag had mogen komen te staan wat ze ervan vond (onder druk of niet).

Om nog even directer te reageren, Diane is in mijn ogen op dit moment in tijd en onder de huidige omstandigheden helemaal niet in staat om een oordeel te vellen en dus moet het van buitenaf komen. BB doet het niet, dan dus Voyeur maar. Raar he, dat een slachtoffer niet in staat is om haar eigen slachtoffer-zijn te doorzien? Toch werkt de psyche zo.

GeGs


ik snap wat je bedoelt, maar is het dan zo duidelijk dat ze een slachtoffer is dat is mijn vraag, want dat zie ik niet hoe ik m'n best ook doe en ik kom echt niet uit een ei ofzo.

Sorry maar ik probeer me echt te verplaatsen en open te staan voor een andere mening als de mijne, ik begrijp alleen die vaste overtuiging niet, is het dan werkelijk onmogelijk in jouw ogen en die van voyeur dat ze geen slachtoffer is.

pi_1674246
offtopic: sorry druk druk

Ik snap nog steeds niet helemaal wat er 'precies' is gebeurd, maar in hoeverre kan Yorin de beelden manipuleren? (stukjes weglaten waarin ze aangeeft niet te willen en stukjes waarin ze wel lijkt te willen wel uit te zenden???) Dan is Diane zelf toch ook tegenstrijdig bezig!!!

In ieder geval vind ik dat het drankgebruik van Diane geen excuus is. Hij heeft haar toch niet gedwongen om te drinken of de alcohol bij haar naar binnengegoten??

Bovendien is kroop ze uiteindelijk toch zelf bij hem in bed en kroop ze boven op hem. Ik heb de livestreams dan wel niet gezien, maar die beelden zelf zijn toch niet gemanipuleerd??? Daarnaast meen ik me ook te herinneren dat ze de volgende morgen zei dat ze wel had genoten en er geen spijt van had (alleen t.o.v. familie etc.)

Wordt dit niet allemaal een beetje overdreven???

Schoonheid is gevaarlijk, wijsheid moet vergaard worden, liefde kies je zelf!
pi_1674281
Het gevaar van dit soort 'eenmans akties' is natuurlijk
dat het uiteindelijk een aktie wordt van FOK! of bv watchers..

Dan kan in een democratie ( ) als Fok! niet zonder overleg.

pi_1674301
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:59 schreef Struggle het volgende:
offtopic: sorry druk druk

Ik snap nog steeds niet helemaal wat er 'precies' is gebeurd, maar in hoeverre kan Yorin de beelden manipuleren? (stukjes weglaten waarin ze aangeeft niet te willen en stukjes waarin ze wel lijkt te willen wel uit te zenden???) Dan is Diane zelf toch ook tegenstrijdig bezig!!!

Bovendien is kroop ze uiteindelijk toch zelf bij hem in bed en kroop ze boven op hem. Ik heb de livestreams dan wel niet gezien, maar die beelden zelf zijn toch niet gemanipuleerd??? Daarnaast meen ik me ook te herinneren dat ze de volgende morgen zei dat ze wel had genoten en er geen spijt van had (alleen t.o.v. familie etc.)

Wordt dit niet allemaal een beetje overdreven???


Daar zit hem nou net het gevaar van de manipulatie. Het was niet direct een gewelddadige aanranding maar zoals eerder gemeld een date-rape (soort van) het geheel duurde een uurtje. In dat uur heeft Diane -tig keer nee gezegd en geprobeerd Frank uit te leggen dat ze verder niks met hem wilde. Waarom ze uiteindelijk op hem kroop ? Geen idee, misschien om er snel vanaf te zijn. Hij lag te janken en zij voelde zich schuldig (omdraaiing dader/slachtoffer, zij had hem afgewezen) en dacht dat uit te praten. Die scene dat ze op hem zit duurt slechts 20 seconden en eindigt (als je goed luisterd) met een Nee van Diane, vervolgens zegt ze "dit is niet goed" (niet meer op tv). Het vervolg staat in de verslagen.

Bij het gesprek van de volgende dag is het niet duidelijk waar ze het precies over hebben, het laveloos in het bubbelbad liggen en vrijuit zoenen met kelly, de sex met Frank of voor mij part het meedoen aan een spelletje dammen.

pi_1674325
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:46 schreef GeGs het volgende:

Om nog even directer te reageren, Diane is in mijn ogen op dit moment in tijd en onder de huidige omstandigheden helemaal niet in staat om een oordeel te vellen en dus moet het van buitenaf komen. BB doet het niet, dan dus Voyeur maar. Raar he, dat een slachtoffer niet in staat is om haar eigen slachtoffer-zijn te doorzien? Toch werkt de psyche zo.

GeGs


Het blijft mij verbazen dat men hier exact schijnt te weten hoe Diane denkt en voelt. Komt het nu helemaal niet in mensen op dat het hier een tv-programma betreft en dat het arme, naïeve kind daarvan vermoedelijk op de hoogte is? En dat zelfs live-streams níet maken dat we in andermans hoofd kunnen kijken?
Arme Diane, kom je straks dat huis uit en heel Nederland heeft al voor je besloten dat je een 'slachtoffer' bent en dat 'je zelfrespect gered moet worden'. Heeft iemand nog een boodschap aan wat ze zélf misschien denkt?
pi_1674350
quote:
Op woensdag 19 september 2001 01:12 schreef Pjederdy het volgende:

Bij het gesprek van de volgende dag is het niet duidelijk waar ze het precies over hebben, het laveloos in het bubbelbad liggen en vrijuit zoenen met kelly, de sex met Frank of voor mij part het meedoen aan een spelletje dammen.


Dat ging dus echt wel over de sex met Frank!

En begrijp t goed hoor, ik wil Franks gedrag niet goedkeuren, maar t lijkt mij allemaal een beetje overdreven.

En inderdaad ik heb niet gezien dat ze tijdens de sex ook vaak nee heeft geroepen, maar dat hoeft niet ook altijd nee te betekenen (ff voor de duidelijkheid: natuurlijk bedoel ik hier absoluut niet mee dat je van dit laatste uit moet gaan!!!integendeel), maar heeft ze bijvoorbeeld geprobeerd om het bed uit te komen??? Dat zijn m.i. veel duidelijkere indicaties dan nee 'zeggen'!

Schoonheid is gevaarlijk, wijsheid moet vergaard worden, liefde kies je zelf!
pi_1674362
quote:
Op woensdag 19 september 2001 01:16 schreef Patsy het volgende:

[..]

Het blijft mij verbazen dat men hier exact schijnt te weten hoe Diane denkt en voelt. Komt het nu helemaal niet in mensen op dat het hier een tv-programma betreft en dat het arme, naïeve kind daarvan vermoedelijk op de hoogte is? En dat zelfs live-streams níet maken dat we in andermans hoofd kunnen kijken?
Arme Diane, kom je straks dat huis uit en heel Nederland heeft al voor je besloten dat je een 'slachtoffer' bent en dat 'je zelfrespect gered moet worden'. Heeft iemand nog een boodschap aan wat ze zélf misschien denkt?


da's nou exact wat ik bedoel!

overigens ben ik blij dat er hier op dergelijke wijze over wordt gediscussieerd, met respect voor elkaars mening zonder elkaar af te zeiken.

  woensdag 19 september 2001 @ 01:34:01 #96
6941 APK
Factual, I think.
pi_1674383
Te belachelijk voor woorden deze actie!

Na het lezen van de streamverslagen, het bekijken van de uitzending en het lezen van dit topic heb ik met diverse vriendinnen over dit onderwerp gesproken. Allemaal zijn we wel eens in een zelfde situatie beland en allemaal hebben we daarna wel eens 'jakkes' gedacht.

Er werd geen fysiek geweld gebruikt en het mentale 'geweld' wordt net zo vaak, op een andere manier, door vrouwen gebruikt.
That's life.

Veel succes bij de politie, volgens mij maakt degene die dit topic opende zichzelf totaal belachelijk. (Maar wel lekker in de Story/Prive volgende week.).

Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_1674388
quote:
Op woensdag 19 september 2001 00:10 schreef voyeur het volgende:
Heel veel zinnige opmerkingen, o.a. deze:


-overrule jij Diane met je aangifte?
Nee, zij wordt altijd eerst gehoord; daar heb ik me eerst van verwittigd en dat was ook een voorwaarde voor mijn aangifte. Als ze dan verklaart dat er niets gebeurd is vervalt het misdrijf en daarmee mijn aanklacht. Alles wat ik doe is het voor haar mogelijk maken om die keus te maken. Immers ze kan moeilijk na weken in het programma waarin ze noodgedwongen zoete broodjes met Frankie bakt, nog aangifte doen. Het strafrecht laat dat heus toe, maar de publieke opinie zou haar vermoorden.


Reken maar dat de programmaleiding van BB haar onder zware druk gaat zetten om in tegensteling tot wat jij en ik en vele anderen live hebben zien en horen gebeuren, haar te laten verklaren dat ze alles bij haar volle verstand en volledig uit vrije wil heeft laten gebeuren.

De kans dat jouw aanklacht dus vervalt is vrij groot, maar de (negatieve) publiciteit die met name de programmaleiding hiermee krijgt (aannemende dat deze zaak niet alleen Internet bereikt, maar ook de geschreven en andere pers) zal de discussie zeker staande houden.

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 19 september 2001 @ 01:39:10 #98
12074 hoihepiet
ene enige echte
pi_1674397
quote:
Op woensdag 19 september 2001 01:28 schreef Tante Bep het volgende:

[..]

da's nou exact wat ik bedoel!

overigens ben ik blij dat er hier op dergelijke wijze over wordt gediscussieerd, met respect voor elkaars mening zonder elkaar af te zeiken.


Ok maar hoe je 't ook wendt of keert, ze kan in het programma natuurlijk nooit haar mening hierover geven Big-Brother geeft haar daartoe de kans gewoon niet, zeker nu je gezien hebt hoe ze de beelden manipuleren. Of misschien heb je dat wel niet gezien dat. Voyeur schrijft ook zelf:
quote:
Nee, zij wordt altijd eerst gehoord; daar heb ik me eerst van verwittigd en dat was ook een voorwaarde voor mijn aangifte. Als ze dan verklaart dat er niets gebeurd is vervalt het misdrijf en daarmee mijn aanklacht. Alles wat ik doe is het voor haar mogelijk maken om die keus te maken. Immers ze kan moeilijk na weken in het programma waarin ze noodgedwongen zoete broodjes met Frankie bakt, nog aangifte doen. Het strafrecht laat dat heus toe, maar de publieke opinie zou haar vermoorden.
Je kan zeggen dat 't kwaad dan al geschied is maar daar ben ik het niet mee eens, ik vind dat Big-Brother had moeten ingrijpen, die keuze en mogelijkheid hadden ze, wat doen ze nu?: ze buiten het uit door het hele verhaal te verknippen. Gelukkig zijn er genoeg mensen die het ook gezien hebben en ik ben blij dat voyeur het initiatief heeft genomen om aan diane te laten merken dat we 't gezien hebben en om haar woord te vragen, dat kan door aangifte te doen. Zoals iedereen zei is ze zelf mans genoeg om haar zegje te doen en dat zal ze dan ook echt wel doen.

Petje af voor voyeur in elk geval.

Nog even over de beeldmanipulatie:
Ik ben van mening dat het genieten waar diane 't over heeft gaat over het gezoen tussen haar en kjelly, niet over 't geklooi van frenk.

Ik heb een drankprobleem waar ik niet zat van word.
pi_1674404
quote:
Op woensdag 19 september 2001 01:36 schreef golfer het volgende:

[...], maar de (negatieve) publiciteit die met name de programmaleiding hiermee krijgt (aannemende dat deze zaak niet alleen Internet bereikt, maar ook de geschreven en andere pers) zal de discussie zeker staande houden.


En ook dat komt het programma ten goede:
Ook slechte publiciteit is publiciteit.
Wat denk je als in de media wordt geroepen dat 1 van de bewoners is aangerand. Kijkcijferkanonnetje hoor !!
  woensdag 19 september 2001 @ 01:41:53 #100
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_1674408
O.k. dan, nog een mening van een streamer die nacht :

Laat ik alvast zeggen dat ik de gedachtengang van Bep grotendeels onderschrijf.

Mijn mening is dat er GEEN sprake is van een aanranding en al zeker niet van een verkrachting.
Ik zie het als volgt:
Zij 'vocht' voor haar standpunt om niet iets sexueels te gaan ondernemen in dat huis (ze wilde ook niet verliefd worden...), en dacht waarschijnlijk tijdens die scene ook aan de camera's en haar achterban.
Na deze momenten liet ze zich 'gewoon' gaan. En ze genoot daar hoorbaar van ! Na de daad wilde ze Frank snel verlaten, omdat toen het verstand weer meer ging werken dan de emotie, wat een bekende psychologische reaktie is.

Het is hier al meer gezegd; ze had weg kunnen lopen of had kunnen gillen.

Begrijp me verder goed, ook ik vond het een walgelijke vertoning, omdat die Frank zo nodig moest scoren en Diane zo'n tegenstrijdig gedrag vertoonde.

Het komt goed.... En anders maar niet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')