abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 13 november 2004 @ 10:41:05 #51
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_23284699
quote:
Op vrijdag 12 november 2004 23:17 schreef Airelle het volgende:

[..]

Dan staat er een fout in de OP.
Maar das geen probleem..
Hoe eerder hoe beter .
Ik had die OP geschreven toen ik dacht dat de voorronde tot woensdag de 10e zou duren. vergeten aan te passen. .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_23286672
Na hun strijd om Pascale, die te maken had met de losse handjes van Ray, belandden de Benjamin en Ray in een grot in Egypte. Wanneer de twee doodgewaanden terugkomen, zijn ze goede vrienden geworden en rouwen ze een paar maanden later samen om de dood van Pascale.


Robert en Laura verliezen hun dochter en dat valt Laura heel erg zwaar. Een sekte wordt bijna haar ondergang en ze lijkt helemaal door te draaien. Uiteindelijk komen Robert en Arnie te hulp

Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.

Na de dood van Sylvia raakt Jef verslaafd aan morfine. Roos, die arts is, neemt voor hem de morfine uit het ziekenhuis mee. Ze wordt echter betrapt en dit kost haar d'r baan. Jef kickt af en vindt in Barbara een nieuwe liefde.


Charlie heeft een nieuw vriendje, Chris. Hij maakt niet alleen Charlie zwanger, hij slaat ook Govert in elkaar. Uit angst voor Chris koopt hij een pistool en schiet hij hem in het park neer. Chris overleeft het en Harmsen ontloopt een straf.

Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt.


Wanneer Robert een verhouding heeft met Linda, krijgt hij zó'n ruzie met Laura dat zij hem in woede door een spiegel duwt. Robert raakt verlamd. Net wanneer de rust terug lijkt, krijgt Laura iets met Tessel. Tessel laat haar echter zitten en Laura en Robert komen wéér bij elkaar...


Kim leert Che kennen. Samen met hem maakt ze veel mee, onder andere acties tegen de bontindustrie. Che wordt uitgehuwelijkt aan Leila, maar hij wil alleen Kim en ze besluiten te trouwen. Kim moet hierdoor mee naar Marokko. Jef heeft het er erg moeilijk mee...


Mathilde heeft een stalker. Door zijn vermommingen kan hij elke keer erg dicht bij haar in de buurt komen zonder dat zij het merkt. Ze zoekt de tegenaanval en gaat in op een zeiluitnodiging. Er ontstaat een gevecht tussen haar en "de zeilinstructeur", uiteindelijk valt hij van boord...


Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.


Door toedoen van Martine denkt Annettes leraar dat ze een escortmeisje is en hij verkracht haar. Simon treft hem later vermoord aan. Annette wordt verdacht, maar de vrouw van leraar Marc is de dader. Simon en Annette krijgen een relatie.


Wanneer Linda er d.m.v. cocaďnesmokkel in wordt geluisd door haar opdrachtgeefster, lijkt haar vonnis getekend. Tijdens haar gevangenisstraf leert ze echter Erik kennen, waarmee ze na haar vrijlating trouwt en gaat wonen in Brazilië.


Rik en Anita hebben net een relatie wanneer Rik en zijn moeder in gevecht raken met zijn vader, die hen mishandelt. Zijn vader overleeft het niet. Rik neemt de schuld op zich, maar uiteindelijk ontdekken Anita en de politie dat zijn moeder de dader is.


Remco keert terug naar Meerdijk. Het contact met Jef verloopt eerst heel moeizaam. Terwijl Remco met Barbara naar bed gaat, wordt de band met Jef beter en koopt hij Jefs huis terug. Wanneer hij door de schietpartij van Tony verlamd raakt, gaat hij naar de VS voor revalidatie.


Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

Sebastiaan, Janines nieuwe liefde, is journalist en gaat op zoek naar het criminele verleden van Ludo. Deze is hier uiteraard niet van gediend en zorgt er nog net op tijd voor dat Sebastiaan, een geheimzinnige "afscheidsbrief" achterlatend, Meerdijk verlaat.
  zaterdag 13 november 2004 @ 17:48:44 #53
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_23291883
Schop. .
In principe sluit deze ronde maandag, misschien eerder. .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  zaterdag 13 november 2004 @ 21:22:23 #54
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_23296431
quote:
Op maandag 8 november 2004 20:42 schreef BVO het volgende:


* Ronde 1, Helft 1.

  • Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Peter vertrekt naar Italië. Op dat moment ontdekt Helen dat Peter haar echte zoon is. Ze wil het hem vertellen, maar ze is net te laat. Wanneer Peter terugkomt om de zieke Guusje (zijn zoontje) te bezoeken, vertelt ze het hem. Peter wil er niks van weten.

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.
  • Laura en Linda vechten letterlijk om Stan, wat voor Linda met een lidteken afloopt. Nadat Robert haar heeft weten te overtuigen af te zien van een rechtzaak, worden zowel Stan en Linda als Robert en Laura herenigd.

  • Trix Gerritse voelt zich schofterig behandeld door Frits en stuurt een huurmoordenaar op hem af. Wanneer de deur opengaat, staat daar niet Frits, maar zijn halfbroer Rien, met badjas en al. Hij wordt voor Frits aangezien en wordt vermoord. Frits word verdacht maar is onschuldig.

  • Op de een of andere dag staat ene Nick vd Heyde in Meerdijk. Hij beweert de zoon van Ludo te zijn. Pas na een DNA-test gelooft Ludo hem, zij het met tegenzin. Voor Nick volgt een lange strijd naar erkenning bij Stefano en - vooral - Ludo.

  • Wanneer Robert een verhouding heeft met Linda, krijgt hij zó'n ruzie met Laura dat zij hem in woede door een spiegel duwt. Robert raakt verlamd. Net wanneer de rust terug lijkt, krijgt Laura iets met Tessel. Tessel laat haar echter zitten en Laura en Robert komen wéér bij elkaar...

  • Kim leert Che kennen. Samen met hem maakt ze veel mee, onder andere acties tegen de bontindustrie. Che wordt uitgehuwelijkt aan Leila, maar hij wil alleen Kim en ze besluiten te trouwen. Kim moet hierdoor mee naar Marokko. Jef heeft het er erg moeilijk mee...
  • Mathilde heeft een stalker. Door zijn vermommingen kan hij elke keer erg dicht bij haar in de buurt komen zonder dat zij het merkt. Ze zoekt de tegenaanval en gaat in op een zeiluitnodiging. Er ontstaat een gevecht tussen haar en "de zeilinstructeur", uiteindelijk valt hij van boord...

  • Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Jessica krijgt ze een verhouding met Ludo. Ze is hem echter al snel zat, waarop Ludo besluit haar vast te houden als een hond. Wanneer hij Jessica vrijlaat, komt Julian er achter en slaat Ludo in zijn gezicht. Ludo zorgt er op zijn eigen wijze voor dat Julian zijn mond houdt.
  • Wanneer Linda er d.m.v. cocaďnesmokkel in wordt geluisd door haar opdrachtgeefster, lijkt haar vonnis getekend. Tijdens haar gevangenisstraf leert ze echter Erik kennen, waarmee ze na haar vrijlating trouwt en gaat wonen in Brazilië.
  • Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf... [
  • Remco keert terug naar Meerdijk. Het contact met Jef verloopt eerst heel moeizaam. Terwijl Remco met Barbara naar bed gaat, wordt de band met Jef beter en koopt hij Jefs huis terug. Wanneer hij door de schietpartij van Tony verlamd raakt, gaat hij naar de VS voor revalidatie.

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.
  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.
  •   zondag 14 november 2004 @ 11:31:06 #55
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23302786
    Schop.
    Vandaag of morgen sluit deze ronde.
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23302815
    quote:
    Op zondag 14 november 2004 11:31 schreef BVO het volgende:
    Schop.
    Vandaag of morgen sluit deze ronde.
    Eeey Bvo,niemand stemt meer in het Goudkusttournament zal ik maar naar de halve finale gaan?
      zondag 14 november 2004 @ 12:06:35 #57
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23303391
  • Na hun strijd om Pascale, die te maken had met de losse handjes van Ray, belandden de Benjamin en Ray in een grot in Egypte. Wanneer de twee doodgewaanden terugkomen, zijn ze goede vrienden geworden en rouwen ze een paar maanden later samen om de dood van Pascale. VS. Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

  • Robert en Laura verliezen hun dochter en dat valt Laura heel erg zwaar. Een sekte wordt bijna haar ondergang en ze lijkt helemaal door te draaien. Uiteindelijk komen Robert en Arnie te hulp. VS. Peter vertrekt naar Italië. Op dat moment ontdekt Helen dat Peter haar echte zoon is. Ze wil het hem vertellen, maar ze is net te laat. Wanneer Peter terugkomt om de zieke Guusje (zijn zoontje) te bezoeken, vertelt ze het hem. Peter wil er niks van weten.

  • Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder. VS. Rik slaat de gevreesde Stef in de boksring dwarsleasie en Stef belandt in een rolstoel. De twee worden goede vrienden en Stef krijgt wat met Hedwig. Na een ziekbed overlijdt hij. Zijn afscheid is emotioneel, na zijn dood keert hij nog even terug als geest.

  • Laura en Linda vechten letterlijk om Stan, wat voor Linda met een lidteken afloopt. Nadat Robert haar heeft weten te overtuigen af te zien van een rechtzaak, worden zowel Stan en Linda als Robert en Laura herenigd. VS. Na de dood van Sylvia raakt Jef verslaafd aan morfine. Roos, die arts is, neemt voor hem de morfine uit het ziekenhuis mee. Ze wordt echter betrapt en dit kost haar d'r baan. Jef kickt af en vindt in Barbara een nieuwe liefde.

  • Charlie heeft een nieuw vriendje, Chris. Hij maakt niet alleen Charlie zwanger, hij slaat ook Govert in elkaar. Uit angst voor Chris koopt hij een pistool en schiet hij hem in het park neer. Chris overleeft het en Harmsen ontloopt een straf. VS. Trix Gerritse voelt zich schofterig behandeld door Frits en stuurt een huurmoordenaar op hem af. Wanneer de deur opengaat, staat daar niet Frits, maar zijn halfbroer Rien, met badjas en al. Hij wordt voor Frits aangezien en wordt vermoord. Frits word verdacht maar is onschuldig.

  • Kim en Julian worden geadopteerd. Mira blijkt hun moeder te zijn, een vlam van Robert. Ze zit nu echter achter Jef aan. Langzaam komt de waarheid naar boven, Julian is een product van incest en Kim krijgt langzaam gevoelens voor Julian. Julian kan hier niet meer tegen en snijdt zijn polsen door. Hij wordt net op tijd gered en Mira vertrekt. [b] VS. Op de een of andere dag staat ene Nick vd Heyde in Meerdijk. Hij beweert de zoon van Ludo te zijn. Pas na een DNA-test gelooft Ludo hem, zij het met tegenzin. Voor Nick volgt een lange strijd naar erkenning bij Stefano en - vooral - Ludo.

  • Milan en Charlie krijgen na een moeilijk begin een relatie met elkaar, die beheerst wordt door wantrouwen en Charlies verlamming. Milan begint steeds meer voor Sjors te voelen; uiteindelijk laat hij Charlie voor het altaar staan zitten. VS. Wanneer Robert een verhouding heeft met Linda, krijgt hij zó'n ruzie met Laura dat zij hem in woede door een spiegel duwt. Robert raakt verlamd. Net wanneer de rust terug lijkt, krijgt Laura iets met Tessel. Tessel laat haar echter zitten en Laura en Robert komen wéér bij elkaar...

  • Kim leert Che kennen. Samen met hem maakt ze veel mee, onder andere acties tegen de bontindustrie. Che wordt uitgehuwelijkt aan Leila, maar hij wil alleen Kim en ze besluiten te trouwen. Kim moet hierdoor mee naar Marokko. Jef heeft het er erg moeilijk mee... VS. Vlak voor zijn huwelijk, keert Simon even terug naar Nederland. Janine probeert Simon met hulp van Remco terug te krijgen. Uiteindelijk wordt Simon doodgeschoten en begraven in Canada, bij Esther.

  • Mathilde heeft een stalker. Door zijn vermommingen kan hij elke keer erg dicht bij haar in de buurt komen zonder dat zij het merkt. Ze zoekt de tegenaanval en gaat in op een zeiluitnodiging. Er ontstaat een gevecht tussen haar en "de zeilinstructeur", uiteindelijk valt hij van boord... VS. Arnie, die net getrouwd is met Roos, gaat voor zijn werk naar Zuid-Amerika. Wanneer blijkt dat zijn vliegtuig nooit aangekomen is, gaan Laura en Robert op onderzoek uit. Zijn vliegtuig blijkt te zijn neergestort, van Arnie is geen spoor. Roos blijft alleen achter...

  • Isabella en Charlie krijgen een relatie, maar deze loopt al gauw stuk. Isabella gaat Charlie stalken, waar Charlie pas later achterkomt. Ze ontvoert Charlie en ontsnapt aan de dood. Ze besluiten het te vergeten en gaan als "gewone" vriendinnen verder. VS. Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

  • Jessica krijgt ze een verhouding met Ludo. Ze is hem echter al snel zat, waarop Ludo besluit haar vast te houden als een hond. Wanneer hij Jessica vrijlaat, komt Julian er achter en slaat Ludo in zijn gezicht. Ludo zorgt er op zijn eigen wijze voor dat Julian zijn mond houdt. VS. Door toedoen van Martine denkt Annettes leraar dat ze een escortmeisje is en hij verkracht haar. Simon treft hem later vermoord aan. Annette wordt verdacht, maar de vrouw van leraar Marc is de dader. Simon en Annette krijgen een relatie.

  • Wanneer Linda er d.m.v. cocaďnesmokkel in wordt geluisd door haar opdrachtgeefster, lijkt haar vonnis getekend. Tijdens haar gevangenisstraf leert ze echter Erik kennen, waarmee ze na haar vrijlating trouwt en gaat wonen in Brazilië. VS. Om Helen te laten stoppen met de zoektocht naar haar zoon, regelt Martine een nepzoon in de persoon van David. Hij wil zo snel mogelijk aan zijn erfenis komen en probeert Helen te vermoorden. Wanneer Martine hem wil tegenhouden, duwt hij haar van de trap en belandt ze in coma.

  • Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf... VS. Rik en Anita hebben net een relatie wanneer Rik en zijn moeder in gevecht raken met zijn vader, die hen mishandelt. Zijn vader overleeft het niet. Rik neemt de schuld op zich, maar uiteindelijk ontdekken Anita en de politie dat zijn moeder de dader is.

  • Robert raakt na Charlies ongeluk verslaafd aan de coke. Hij wil zelfmoord plegen, maar Milan houdt hem tegen. Later krijgt hij daar spijt van wanneer Robert op kerstavond de waarheid opbiecht. Uiteindelijk wordt het Robert vergeven en kickt hij af. VS. Remco keert terug naar Meerdijk. Het contact met Jef verloopt eerst heel moeizaam. Terwijl Remco met Barbara naar bed gaat, wordt de band met Jef beter en koopt hij Jefs huis terug. Wanneer hij door de schietpartij van Tony verlamd raakt, gaat hij naar de VS voor revalidatie.

  • Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv. VS. Meta wordt het nieuwe model van Suzanne en Linda en krijgt een relatie met Arthur. Pas later komen de twee erachter dat Meta een man is. Meta besluit het Arthur te vertellen, die laaiend is. Uiteindelijk gaan ze als vrienden uit elkaar en doet Meta gewoon de modellenklus.

  • Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur. VS. Sebastiaan, Janines nieuwe liefde, is journalist en gaat op zoek naar het criminele verleden van Ludo. Deze is hier uiteraard niet van gediend en zorgt er nog net op tijd voor dat Sebastiaan, een geheimzinnige "afscheidsbrief" achterlatend, Meerdijk verlaat.
  • La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 14 november 2004 @ 12:07:13 #58
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23303398


    Deze ronde zal openblijven tot Zondag 21 november. .
    Voor het praten over de diverse lijnen of vragen hoe sommige lijnen nou ook alweer gingen, kan je hier uiteraard ook terecht. .
    Als je beide lijnen niet kent, stem dan gewoon niet. Stemmen op zo'n lijn heeft namelijk erg weinig nut.

    * Ronde 1, Helft 2.

  • Alles gaat goed in de relatie tussen Arnie en Linda, totdat Linda een platencontract in het buitenland aangeboden krijgt. Arnie wil niet mee en dwingt haar te kiezen. Ze kiest voor het contract en ze verlaat het land. Een tijd later keert ze terug en gaat ze met Roos de strijd om Arnie aan. VS. Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

  • Barbara en Jef willen een kind en nemen Meike als draagmoeder. Bij de geboorte wordt de dode Jonas omgeruild met de levend geboren Lucas, zoon van Janine.Meike ontvoert hem. Uiteindelijk komt de waarheid boven en krijgt Janine haar kind terug. VS. Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.

  • Stefano en Roxy krijgen een affaire. Zij is tegelijk uit op wraak op Ludo, vanwege zijn verleden met haar zus. De obsessie voor Ludo kost Stefano en Roxy hun relatie en Ludo uiteindelijk zijn ogen… ze maakt hem blind. Deze blindheid verdwijnt na een tijd weer. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting. VS. Robert leert Alexandra kennen. Ze heeft een vriend die haar slaat en is hier illegaal. Robert haalt Julian over met haar te trouwen, om haar zo aan een verblijfsvergunning te helpen. Op het huwelijk gaat het mis; Alexandra's vriend begint te schieten en ze overleeft het niet.

  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt. VS. Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.

  • Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk... VS. Simon en Linda schrikken als opeens Jeanne Dekker voor de deur staat, die beweert dat ze hun tante is. Jeanne wordt belaagd door ex-man Anton. Daniel helpt haar en trouwt met Jeanne, net voordat ze overlijdt aan een ongeneeslijke ziekte.

  • Charlie krijgt de kans model te worden en wordt al snel veel gevraagd voor fotoshoots. Dit gaat echter samen met de harde modellenwereld en nog erger… anorexia. Na een zware periode wordt Charlie weer gezond en stopt ze als model. VS. Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Guusje raakt ernstig ziek en heeft een hele dure operatie nodig. Suzanne is ten einde raad en zoekt Onno, een oude escort-klant, op. Hij wil haar het geld geven, in ruil voor sex. Ondertussen keert Peter terug betaalt de operatie. Suzanne is op dat moment voor niets met Onno naar bed geweest. Onno blijft haar lastig vallen. VS. Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.

  • Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend. VS. Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.

  • Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage". VS. Wanneer Jef voor heel veel geld opgelicht wordt, wordt hij zijn huis uitgezet. Hij begint een zwerverbestaan. Hij wordt heel ziek en wordt geholpen door zijn zwervervriend. Hij is te koppig om hulp te zoeken, uiteindelijk krijgen ze hem toch zo ver en overleeft hij het net.

  • Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt. VS. Omdat Laura liever Dennis dan Robert, die het kind verwekt heeft, als vader wilt, fraudeert ze met de uitslag van het onderzoek. Wanneer beide partijen er achterkomen, volgt er een lang getouwtrek om Sil, tussen Valerie, Robert, Dennis en Laura.

  • Anita en Rik staan op het punt om te trouwen, maar als Anita ontdekt dat Rik met haar wil emigreren naar Finland, blaast ze het af. Anita krijgt vervolgens spijt, maar Rik wil niets meer van haar weten. Uiteindelijk blijven ze vrienden en bloeit de liefde een aantal jaar later weer op. VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Pascale is dood en de moordenaar is onbekend. Is het Dennis? Benjamin? Uiteindelijk wordt Laura schuldig bevonden. Benjamin ontdekt echter net op tijd dat Robin de dader is en na wat twijfels komt de waarheid boven. Benjamin blijft zich schuldig voelen en wil Meerdijk verlaten...

  • Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in. VS. Anita wordt ingepalmd door Rutger, die vervolgens Hotel Dendermonde in brand steekt. Het hotel brandt af, maar Rutger wordt niet direct als schuldige aangezien. Suzanne begint een fake-relatie met hem en ontlokt hem een bekentenis.

  • Wanneer ze met haar vader in Birma is, wordt Annette te grazen genomen en vermoord. Simon en Helen gaan naar hen op zoek. Er wordt aangenomen dat ze overleden is, maar is dit wel zo? Wel zien we een Annette look-a-like. Is dit Annette? VS. Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
  • La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23303544
    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".


    . Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.


    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.


    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.


    Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.


    Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...


    Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.


    . Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.


    Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.


    Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage".


    Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt.


    Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?


    Anita wordt ingepalmd door Rutger, die vervolgens Hotel Dendermonde in brand steekt. Het hotel brandt af, maar Rutger wordt niet direct als schuldige aangezien. Suzanne begint een fake-relatie met hem en ontlokt hem een bekentenis.


    Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.


    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg
      zondag 14 november 2004 @ 12:18:57 #60
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23303595
  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

  • Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

  • Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Guusje raakt ernstig ziek en heeft een hele dure operatie nodig. Suzanne is ten einde raad en zoekt Onno, een oude escort-klant, op. Hij wil haar het geld geven, in ruil voor sex. Ondertussen keert Peter terug betaalt de operatie. Suzanne is op dat moment voor niets met Onno naar bed geweest. Onno blijft haar lastig vallen.

  • Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend.

  • Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage".

  • Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt.

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?
  • Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk.
  • La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23303742
    * Ronde 1, Helft 2.

    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

    Barbara en Jef willen een kind en nemen Meike als draagmoeder. Bij de geboorte wordt de dode Jonas omgeruild met de levend geboren Lucas, zoon van Janine.Meike ontvoert hem. Uiteindelijk komt de waarheid boven en krijgt Janine haar kind terug.

    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

    Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

    Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...

    Charlie krijgt de kans model te worden en wordt al snel veel gevraagd voor fotoshoots. Dit gaat echter samen met de harde modellenwereld en nog erger… anorexia. Na een zware periode wordt Charlie weer gezond en stopt ze als model.

    Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.

    Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend.

    Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
    pi_23304635
    TT aangepast
    pi_23304975
    * Ronde 1, Helft 2.

  • Alles gaat goed in de relatie tussen Arnie en Linda, totdat Linda een platencontract in het buitenland aangeboden krijgt. Arnie wil niet mee en dwingt haar te kiezen. Ze kiest voor het contract en ze verlaat het land. Een tijd later keert ze terug en gaat ze met Roos de strijd om Arnie aan. VS. Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

  • Barbara en Jef willen een kind en nemen Meike als draagmoeder. Bij de geboorte wordt de dode Jonas omgeruild met de levend geboren Lucas, zoon van Janine.Meike ontvoert hem. Uiteindelijk komt de waarheid boven en krijgt Janine haar kind terug. VS. Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.

  • Stefano en Roxy krijgen een affaire. Zij is tegelijk uit op wraak op Ludo, vanwege zijn verleden met haar zus. De obsessie voor Ludo kost Stefano en Roxy hun relatie en Ludo uiteindelijk zijn ogen… ze maakt hem blind. Deze blindheid verdwijnt na een tijd weer. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting. VS. Robert leert Alexandra kennen. Ze heeft een vriend die haar slaat en is hier illegaal. Robert haalt Julian over met haar te trouwen, om haar zo aan een verblijfsvergunning te helpen. Op het huwelijk gaat het mis; Alexandra's vriend begint te schieten en ze overleeft het niet.

  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt. VS. Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.

  • Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk... VS. Simon en Linda schrikken als opeens Jeanne Dekker voor de deur staat, die beweert dat ze hun tante is. Jeanne wordt belaagd door ex-man Anton. Daniel helpt haar en trouwt met Jeanne, net voordat ze overlijdt aan een ongeneeslijke ziekte.

  • Charlie krijgt de kans model te worden en wordt al snel veel gevraagd voor fotoshoots. Dit gaat echter samen met de harde modellenwereld en nog erger… anorexia. Na een zware periode wordt Charlie weer gezond en stopt ze als model. VS. Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Guusje raakt ernstig ziek en heeft een hele dure operatie nodig. Suzanne is ten einde raad en zoekt Onno, een oude escort-klant, op. Hij wil haar het geld geven, in ruil voor sex. Ondertussen keert Peter terug betaalt de operatie. Suzanne is op dat moment voor niets met Onno naar bed geweest. Onno blijft haar lastig vallen. VS. Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.

  • Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend. VS. Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.

  • Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage". VS. Wanneer Jef voor heel veel geld opgelicht wordt, wordt hij zijn huis uitgezet. Hij begint een zwerverbestaan. Hij wordt heel ziek en wordt geholpen door zijn zwervervriend. Hij is te koppig om hulp te zoeken, uiteindelijk krijgen ze hem toch zo ver en overleeft hij het net.

  • Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt. VS. Omdat Laura liever Dennis dan Robert, die het kind verwekt heeft, als vader wilt, fraudeert ze met de uitslag van het onderzoek. Wanneer beide partijen er achterkomen, volgt er een lang getouwtrek om Sil, tussen Valerie, Robert, Dennis en Laura.

  • Anita en Rik staan op het punt om te trouwen, maar als Anita ontdekt dat Rik met haar wil emigreren naar Finland, blaast ze het af. Anita krijgt vervolgens spijt, maar Rik wil niets meer van haar weten. Uiteindelijk blijven ze vrienden en bloeit de liefde een aantal jaar later weer op. VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Pascale is dood en de moordenaar is onbekend. Is het Dennis? Benjamin? Uiteindelijk wordt Laura schuldig bevonden. Benjamin ontdekt echter net op tijd dat Robin de dader is en na wat twijfels komt de waarheid boven. Benjamin blijft zich schuldig voelen en wil Meerdijk verlaten...

  • Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in. VS. Anita wordt ingepalmd door Rutger, die vervolgens Hotel Dendermonde in brand steekt. Het hotel brandt af, maar Rutger wordt niet direct als schuldige aangezien. Suzanne begint een fake-relatie met hem en ontlokt hem een bekentenis.

  • Wanneer ze met haar vader in Birma is, wordt Annette te grazen genomen en vermoord. Simon en Helen gaan naar hen op zoek. Er wordt aangenomen dat ze overleden is, maar is dit wel zo? Wel zien we een Annette look-a-like. Is dit Annette? VS. Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
  • pi_23305434
    * Ronde 1, Helft 2.


    Alles gaat goed in de relatie tussen Arnie en Linda, totdat Linda een platencontract in het buitenland aangeboden krijgt. Arnie wil niet mee en dwingt haar te kiezen. Ze kiest voor het contract en ze verlaat het land. Een tijd later keert ze terug en gaat ze met Roos de strijd om Arnie aan. VS. Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".


    Barbara en Jef willen een kind en nemen Meike als draagmoeder. Bij de geboorte wordt de dode Jonas omgeruild met de levend geboren Lucas, zoon van Janine.Meike ontvoert hem. Uiteindelijk komt de waarheid boven en krijgt Janine haar kind terug. VS. Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.


    Stefano en Roxy krijgen een affaire. Zij is tegelijk uit op wraak op Ludo, vanwege zijn verleden met haar zus. De obsessie voor Ludo kost Stefano en Roxy hun relatie en Ludo uiteindelijk zijn ogen… ze maakt hem blind. Deze blindheid verdwijnt na een tijd weer. VS. Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.


    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting. VS. Robert leert Alexandra kennen. Ze heeft een vriend die haar slaat en is hier illegaal. Robert haalt Julian over met haar te trouwen, om haar zo aan een verblijfsvergunning te helpen. Op het huwelijk gaat het mis; Alexandra's vriend begint te schieten en ze overleeft het niet.


    Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt. VS. Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.


    Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk... VS. Simon en Linda schrikken als opeens Jeanne Dekker voor de deur staat, die beweert dat ze hun tante is. Jeanne wordt belaagd door ex-man Anton. Daniel helpt haar en trouwt met Jeanne, net voordat ze overlijdt aan een ongeneeslijke ziekte.


    Charlie krijgt de kans model te worden en wordt al snel veel gevraagd voor fotoshoots. Dit gaat echter samen met de harde modellenwereld en nog erger… anorexia. Na een zware periode wordt Charlie weer gezond en stopt ze als model. VS. Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.


    Guusje raakt ernstig ziek en heeft een hele dure operatie nodig. Suzanne is ten einde raad en zoekt Onno, een oude escort-klant, op. Hij wil haar het geld geven, in ruil voor sex. Ondertussen keert Peter terug betaalt de operatie. Suzanne is op dat moment voor niets met Onno naar bed geweest. Onno blijft haar lastig vallen. VS. Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.


    Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend. VS. Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.


    Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage". VS. Wanneer Jef voor heel veel geld opgelicht wordt, wordt hij zijn huis uitgezet. Hij begint een zwerverbestaan. Hij wordt heel ziek en wordt geholpen door zijn zwervervriend. Hij is te koppig om hulp te zoeken, uiteindelijk krijgen ze hem toch zo ver en overleeft hij het net.


    Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt. VS. Omdat Laura liever Dennis dan Robert, die het kind verwekt heeft, als vader wilt, fraudeert ze met de uitslag van het onderzoek. Wanneer beide partijen er achterkomen, volgt er een lang getouwtrek om Sil, tussen Valerie, Robert, Dennis en Laura.


    Anita en Rik staan op het punt om te trouwen, maar als Anita ontdekt dat Rik met haar wil emigreren naar Finland, blaast ze het af. Anita krijgt vervolgens spijt, maar Rik wil niets meer van haar weten. Uiteindelijk blijven ze vrienden en bloeit de liefde een aantal jaar later weer op. VS. Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken? VS. Pascale is dood en de moordenaar is onbekend. Is het Dennis? Benjamin? Uiteindelijk wordt Laura schuldig bevonden. Benjamin ontdekt echter net op tijd dat Robin de dader is en na wat twijfels komt de waarheid boven. Benjamin blijft zich schuldig voelen en wil Meerdijk verlaten...


    Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in. VS. Anita wordt ingepalmd door Rutger, die vervolgens Hotel Dendermonde in brand steekt. Het hotel brandt af, maar Rutger wordt niet direct als schuldige aangezien. Suzanne begint een fake-relatie met hem en ontlokt hem een bekentenis.


    Wanneer ze met haar vader in Birma is, wordt Annette te grazen genomen en vermoord. Simon en Helen gaan naar hen op zoek. Er wordt aangenomen dat ze overleden is, maar is dit wel zo? Wel zien we een Annette look-a-like. Is dit Annette? VS. Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.


    Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk. VS. Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
    een droom is een eiland van iets in een ruimte van niets
      zondag 14 november 2004 @ 14:08:35 #65
    85169 Zhenar
    Thundercatz, Ho
    pi_23305703
    * Ronde 1, Helft 2.

  • Alles gaat goed in de relatie tussen Arnie en Linda, totdat Linda een platencontract in het buitenland aangeboden krijgt. Arnie wil niet mee en dwingt haar te kiezen. Ze kiest voor het contract en ze verlaat het land. Een tijd later keert ze terug en gaat ze met Roos de strijd om Arnie aan.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.

  • Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.

  • Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage".

  • Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt.

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
  • [b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
    Ik sta in niemands sig ;(
    pi_23307414
    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".


    Barbara en Jef willen een kind en nemen Meike als draagmoeder. Bij de geboorte wordt de dode Jonas omgeruild met de levend geboren Lucas, zoon van Janine.Meike ontvoert hem. Uiteindelijk komt de waarheid boven en krijgt Janine haar kind terug.

    Stefano en Roxy krijgen een affaire. Zij is tegelijk uit op wraak op Ludo, vanwege zijn verleden met haar zus. De obsessie voor Ludo kost Stefano en Roxy hun relatie en Ludo uiteindelijk zijn ogen… ze maakt hem blind. Deze blindheid verdwijnt na een tijd weer.


    Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.


    Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.

    Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...


    Charlie krijgt de kans model te worden en wordt al snel veel gevraagd voor fotoshoots. Dit gaat echter samen met de harde modellenwereld en nog erger… anorexia. Na een zware periode wordt Charlie weer gezond en stopt ze als model.


    Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.


    Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend.


    Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage".


    Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt.


    Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?


    Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in.

    Wanneer ze met haar vader in Birma is, wordt Annette te grazen genomen en vermoord. Simon en Helen gaan naar hen op zoek. Er wordt aangenomen dat ze overleden is, maar is dit wel zo? Wel zien we een Annette look-a-like. Is dit Annette?


    Ludo en zijn doodgewane zoon Stefano hebben een moeilijke start. In Italië raakt Ludo verlamd en wordt hun band sterker. Stefano en Janine groeien na wat ruzies na elkaar toe en gaan, terwijl Ludo in een rolstoel zit, met elkaar naar bed. Lucas en (opnieuw) het einde van Ludo & Janine zijn het gevolg.
      zondag 14 november 2004 @ 20:08:12 #67
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23314089
    quote:
    Op zondag 14 november 2004 13:17 schreef Duiveltja het volgende:
    TT aangepast
    Wat een gewldige mod ben je toch. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23314130
    Zeg BVO waaorom zit je niet in de showchat ?
      zondag 14 november 2004 @ 20:14:08 #69
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23314251
    Ik was even weg. . Sorry. .
    Ben nu ook weer weg. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 14 november 2004 @ 23:47:33 #70
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23319526
    quote:
    Op zondag 14 november 2004 15:25 schreef Nano het volgende:
    Stefano en Roxy krijgen een affaire. Zij is tegelijk uit op wraak op Ludo, vanwege zijn verleden met haar zus. De obsessie voor Ludo kost Stefano en Roxy hun relatie en Ludo uiteindelijk zijn ogen… ze maakt hem blind. Deze blindheid verdwijnt na een tijd weer.
    Ik had niet verwacht dat er ook maar één iemand op deze lijn zou stemmen, gezien de lijn zelf en de tegenstand. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
      zondag 14 november 2004 @ 23:54:10 #71
    22273 Dizer
    Save the beard!
    pi_23319649
    [* Ronde 1, Helft 2.

  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood".

  • Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.

  • Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.

  • Job steekt diep in de schulden, waardoor zijn schuldeiser hem vastneemt. Voor vrijlating moet Rik coke naar Thailand smokkelen. Rik belandt in de bak. Na een grote brand denkt iedereen dat Rik dood is, maar op de dag van het huwelijk van Mickey en Anita staat hij in Meerdijk...

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • Guusje raakt ernstig ziek en heeft een hele dure operatie nodig. Suzanne is ten einde raad en zoekt Onno, een oude escort-klant, op. Hij wil haar het geld geven, in ruil voor sex. Ondertussen keert Peter terug betaalt de operatie. Suzanne is op dat moment voor niets met Onno naar bed geweest. Onno blijft haar lastig vallen.

  • Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.

  • Wanneer Jef voor heel veel geld opgelicht wordt, wordt hij zijn huis uitgezet. Hij begint een zwerverbestaan. Hij wordt heel ziek en wordt geholpen door zijn zwervervriend. Hij is te koppig om hulp te zoeken, uiteindelijk krijgen ze hem toch zo ver en overleeft hij het net.

  • Robert wordt vanwege zijn alcoholverslaving opgevangen door Jef. Hij leert daar in huis Meike kennen, waarmee hij een relatie krijgt. Zij laat hem zitten voor Ludo. Nadat ook dat over gaat, wil Meike wraak op Janine. Uiteindelijk komt er een confrontatie op een boot waarbij Meike omkomt.

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in.

  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk.
  • Friends don't let friends remain beardless...
      maandag 15 november 2004 @ 00:48:22 #72
    77692 BVO
    Uitgesproken.
    pi_23320562
    quote:
    Op zondag 14 november 2004 12:40 schreef _bigmac_ het volgende:
    Ja ze zijn leuk he deze keer al was de keuze soms wel erg makkelijk.
    Ja, zitten een hoop leuke lijnen tussen dit maal. .
    Klopt ook dat sommige duels erg duidelijke tussenstanden hebben nu. .
    La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
    pi_23324566
    Ludo wil Bowien, met wie hij zelf ook een verhouding heeft gehad, bij Stefano weg hebben en gaat hierin erg ver. Als Bowien en Stefano uiteindelijk achter Ludo's rug om trouwen, krijgt dat noodlottige gevolgen. In Finland stort Bowien van een ravijn, terwijl Ludo toekijkt...

    Peter vertrekt naar Italië. Op dat moment ontdekt Helen dat Peter haar echte zoon is. Ze wil het hem vertellen, maar ze is net te laat. Wanneer Peter terugkomt om de zieke Guusje (zijn zoontje) te bezoeken, vertelt ze het hem. Peter wil er niks van weten.

    Sophia komt terug naar Nederland en gaat achter Ludo aan. Na lang twijfelen kiest hij voor Janine en ze gaan trouwen. Voor het huwelijk ontvoert Sophia haar echter, begraaft haar levend en probeert als look-a-like met Ludo te trouwen. Uiteindelijk redt Nina haar moeder.

    Laura en Linda vechten letterlijk om Stan, wat voor Linda met een lidteken afloopt. Nadat Robert haar heeft weten te overtuigen af te zien van een rechtzaak, worden zowel Stan en Linda als Robert en Laura herenigd.

    Trix Gerritse voelt zich schofterig behandeld door Frits en stuurt een huurmoordenaar op hem af. Wanneer de deur opengaat, staat daar niet Frits, maar zijn halfbroer Rien, met badjas en al. Hij wordt voor Frits aangezien en wordt vermoord. Frits word verdacht maar is onschuldig.

    Milan en Charlie krijgen na een moeilijk begin een relatie met elkaar, die beheerst wordt door wantrouwen en Charlies verlamming. Milan begint steeds meer voor Sjors te voelen; uiteindelijk laat hij Charlie voor het altaar staan zitten.

    Vlak voor zijn huwelijk, keert Simon even terug naar Nederland. Janine probeert Simon met hulp van Remco terug te krijgen. Uiteindelijk wordt Simon doodgeschoten en begraven in Canada, bij Esther.

    Arnie, die net getrouwd is met Roos, gaat voor zijn werk naar Zuid-Amerika. Wanneer blijkt dat zijn vliegtuig nooit aangekomen is, gaan Laura en Robert op onderzoek uit. Zijn vliegtuig blijkt te zijn neergestort, van Arnie is geen spoor. Roos blijft alleen achter...

    Tony licht samen met zus Yasmin, die iets met Stefano heeft, Ludo op. Wanneer Stefano erachter komt, wil Tony hem doden. Hij raakt echter bruidegom Simon en Remco, Simon sterft. Tony belandt in de bak en pleegt zelfmoord.

    Door toedoen van Martine denkt Annettes leraar dat ze een escortmeisje is en hij verkracht haar. Simon treft hem later vermoord aan. Annette wordt verdacht, maar de vrouw van leraar Marc is de dader. Simon en Annette krijgen een relatie.

    Om Helen te laten stoppen met de zoektocht naar haar zoon, regelt Martine een nepzoon in de persoon van David. Hij wil zo snel mogelijk aan zijn erfenis komen en probeert Helen te vermoorden. Wanneer Martine hem wil tegenhouden, duwt hij haar van de trap en belandt ze in coma.

    Na de dood van Maximilianus Sanders blijkt hij een bijzonder testament te hebben. Voor de erfenis moeten Ludo en Marcus aan twee voorwaarden voldoen; én échte broers zijn, én Marcus moet trouwen en vader worden. Uiteindelijk lukt het, maar het ging niet vanzelf

    Remco keert terug naar Meerdijk. Het contact met Jef verloopt eerst heel moeizaam. Terwijl Remco met Barbara naar bed gaat, wordt de band met Jef beter en koopt hij Jefs huis terug. Wanneer hij door de schietpartij van Tony verlamd raakt, gaat hij naar de VS voor revalidatie.

    Frits is verliefd op Dian, waar hij ook mee trouwt. Hij heeft echter 1 probleem: Hannie is zwanger van hem en wil haar leven met hem delen. Hij probeert haar op sluwe wijze over te halen om het kind weg te laten halen. Veblind door jaloezie vermoordt ze hem met de bekende tv.

    Janine en Stefano willen wraak op Ludo. Om dit te bereiken laten ze Cleo hem drogeren en proberen ze hem met een Bowien look-a-like gek te maken. Wanneer het steeds slechter met hem gaat, krabbelt Janine terug. Stefano en Ludo blijven water en vuur.
      maandag 15 november 2004 @ 12:28:59 #74
    67997 babette21
    Tais-toi et sois beau
    pi_23326084
    * Ronde 1, Helft 2.

  • Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood". moeilijke keuze...

  • Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.

  • Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht.

  • Isabella wil de blinde Ludo helpen en ze krijgen al snel een vertrouwelijke band. Isabella krijgt echter een obsessie voor hem en wil bij hem intrekken. Ludo ziet dit niet zitten en de schizofrene Isabella draait door. Ze steekt hun bed in brand en belandt in een inrichting.
  • Arnie en Roos zijn gelukkig samen, op het moment dat Linda terug in Meerdijk komt. Linda wil Arnie terug. Hij kiest voor Roos, maar al snel duikt hij met Linda het bed in. De twee blijven strijden om hem en uiteindelijk is het Roos die met Arnie trouwt.
  • Simon en Linda schrikken als opeens Jeanne Dekker voor de deur staat, die beweert dat ze hun tante is. Jeanne wordt belaagd door ex-man Anton. Daniel helpt haar en trouwt met Jeanne, net voordat ze overlijdt aan een ongeneeslijke ziekte.

  • Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.

  • geen stem, niet gezien

  • Omdat Hedwig slechte resultaten behaalt op school, volgt ze in het geheim bijles. Wanneer haar leraar erachter komt dat ze een cijfer in de computer verandert heeft, dwingt hij haar sex met hem te hebben. Uiteindelijk komt het uit en zijn Rik en Harmsen woedend.
  • Wanneer Jef voor heel veel geld opgelicht wordt, wordt hij zijn huis uitgezet. Hij begint een zwerverbestaan. Hij wordt heel ziek en wordt geholpen door zijn zwervervriend. Hij is te koppig om hulp te zoeken, uiteindelijk krijgen ze hem toch zo ver en overleeft hij het net.

  • geen stem, beide waardeloos

  • Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.

  • Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?

  • Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in.
  • Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.

  • geen stem, beide waardeloos [op de vijver-scene na uiteraard!!]
  •   maandag 15 november 2004 @ 16:11:46 #75
    59118 digispeed
    gegarandeerd succes
    pi_23330549
    Ronde 1, Helft 2.


    Dian en Bowien zijn goede vriendinnen met een gemeenschappelijke vijand: Ludo. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, zo werd er met hun remmen geknoeid wat hen bijna fataal werd. Samen beginnen ze het modellenbureau "Hollywood". WAT EEN HEERLIJK VERHAALLIJN WAS DIT TOCH !


    Onno vermoordt Daniëls geliefde Evelien met een autobom. Boven op een dak krijgen de twee ruzie en Onno valt naar beneden. Dian zorgt ervoor dat Daniël verdacht wordt, maar Ludo helpt Daniël met een alibi. Ondanks dat hij bij Suzanne opnieuw de liefde vindt, kan hij het niet meer aan en vertrekt hij.


    Dian verliest na een ruzie met Ludo haar kind en zweert wraak. Ludo's beste vriend Huib begint een verhouding met Dian. Samen met Bowien gaan ze de strijd met Ludo aan. Het lijkt te gaan lukken, maar wanneer Ludo erachter komt wil hij wraak. De twee nemen een valse identiteit aan en slaan op de vlucht. WAT HOOP IK DAT DIE 2 NOG EENS TERUGKOMEN


    Robert leert Alexandra kennen. Ze heeft een vriend die haar slaat en is hier illegaal. Robert haalt Julian over met haar te trouwen, om haar zo aan een verblijfsvergunning te helpen. Op het huwelijk gaat het mis; Alexandra's vriend begint te schieten en ze overleeft het niet.


    Martine moet, met Wendela in haar buik, de bak in. Ze laat de baby achter bij haar goede vriend Daniel. Frits is woedend en doet er alles aan om samen met Dian Wendela te krijgen. Frits krijgt de voogdij niet, samen met Janine geeft Daniël haar aan een pleeggezin.


    Simon en Linda schrikken als opeens Jeanne Dekker voor de deur staat, die beweert dat ze hun tante is. Jeanne wordt belaagd door ex-man Anton. Daniel helpt haar en trouwt met Jeanne, net voordat ze overlijdt aan een ongeneeslijke ziekte.


    Lisette wil Helen vermoorden. Na haar en Wil lang getreiterd te hebben, belandt ze in een inrichting. Ze weet te ontsnappen en krijgt een relatie met Govert. Ze wil wraak en gijzelt in het huis van Helen Anita en Rik, waar ze met voodoo-poppetjes speelt. Uiteindelijk komt ze weer in de inrichting.


    Er is een seriemoordenaar in Meerdijk! Hij moordt alle ex-hoertje van Martine uit. Na een aantal slachtoffers was Annette aan de beurt. In de Rozenboom had hij haar bijna te pakken, maar ze kon nog net wegvluchten naar het dak, waarna Arnie en Peter haar redden.


    Wanneer Roos en Arthur op reis gaan, raakt Arthur ernstig gewond. Arthur moet geopereerd worden maar zijn kansen zijn nihil. Jessica raakt diezelfde periode ook doodziek en heeft een harttransplantatie nodig. Arthur overleeft de operatie niet en schenkt zijn hart aan Jessica.


    Onder druk van de maffia werken Ludo en Stefano de gebroeders Alberts uit A&A. Ludo raakt gewond bij de maffia-oorlog en Stefano staat er alleen voor. Ondanks zijn maffia-methodes raakt A&A onder Stefano in een faillissment. Robert en Jef beginnen "de Garage


    Omdat Laura liever Dennis dan Robert, die het kind verwekt heeft, als vader wilt, fraudeert ze met de uitslag van het onderzoek. Wanneer beide partijen er achterkomen, volgt er een lang getouwtrek om Sil, tussen Valerie, Robert, Dennis en Laura.


    Jef en Sylvia nemen een pleegdochter: Kim. Helaas klikt het niet tussen Jef en Kim, totdat Sylvia te horen krijgt dat ze een tumor heeft. Het gezin komt dichter bij elkaar dan ooit, hetgeen tot een climax komt met de prachtige sterfscene van Sylvia aan de zee in Griekenland.


    Martine, Isabella en Yasmin willen alle drie wraak op Ludo en voeren met behulp van Il Figlio een gevaarlijk plan uit. Wanneer het Isabella te langzaam gaat, ontvoert zij Nina. Dit loopt echter helemaal verkeerd af en Ludo is op wraak uit… Zal dit hem lukken?


    Martine huurt iemand in om Helen Helmink uit de weg te ruimen, Koen Heeze. Deze getrouwde man faket een relatie met Helen en probeert haar te vergiftigen. Ze overleeft de vergiftiging echter. Al snel laat Koen informatie los en wordt Martine gearresteerd, ze verdwijnt de bak in.


    Laura komt in de VS Pete Jensen tegen, die zich uitgeeft voor de doodgewaande John Alberts. In Nederland komt Dian langzaam achter zijn ware identiteit en wil ze de gevaarlijke Pete ontmaskeren. Wanneer ze vertrekt zet Bowien deze missie voort, wat voor haar bijna fataal afloopt. Pete krijgt levenslang.


    Bowien en Robert hebben een affaire. In het buitenland zoekt ze hem op en filmt ze hun vrijpartij. Ze zorgt dat Laura de band te zien krijgt, de twee krijgen ruzie en vechten dit uit in de vijver van de Rozenboom. Robert en Bowien krijgen een relatie, maar dit loopt al snel stuk.
    De wereld is wat iemand eigenlijk wil zien
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')