abonnement Unibet Coolblue
  zondag 26 september 2004 @ 12:11:55 #51
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_22211992
pleuris schijt ebola Yeahronimo
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
pi_22212037
quote:
Op zondag 26 september 2004 12:11 schreef Reddiablo het volgende:
pleuris schijt ebola Yeahronimo
Canal Plus

Goddamn het word niet eens live uitgezonden op canal plus :S

[ Bericht 10% gewijzigd door Ludacriss op 26-09-2004 12:21:28 ]
  zondag 26 september 2004 @ 12:16:28 #53
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_22212064
another ¤4,95 down the drain
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
  zondag 26 september 2004 @ 12:24:43 #54
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_22212171
nu dan toch
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
pi_22212346
Ik hoop op een stuntje van Den Haag !!
  zondag 26 september 2004 @ 12:43:21 #56
20999 ray_nl
Ja / Nee / Geen Mening
pi_22212461
Wat vinden we hiervan trouwens, als het waar is is het wel weer een voorbeeld van hoe ADO in het verdomhoekje wordt getrapt
quote:
Deetman: Directeur KNVB een fantast
door Maarten Brakema

DEN HAAG | Burgemeester Deetman van Den Haag zegt dat KNVB-directeur Kesler dingen heeft 'verzonnen' in de nasleep van de door spreekkoren ontsierde wedstrijd ADO Den Haag-Ajax, twee weken geleden. Deetman stelt dit in een boze brief aan de directeur betaald voetbal.


Deetman verwijt Kesler ook 'doelbewust een onjuiste voorstelling van zaken' te hebben gegeven. De burgemeester neemt hem dit 'bijzonder kwalijk' en eist dat Kesler de zaak rechtzet.

De KNVB-directeur zou hebben beweerd dat scheidsrechter Haverkort – voor het duel – van politie, justitie en Deetman zelf de boodschap zou hebben gekregen dat de 'wedstrijd onder alle omstandigheden dient te worden uitgespeeld'.

Deetman neemt hiervan sterk afstand, schrijft hij aan Kesler. 'Deze bewering is volledig ongefundeerd en niet meer dan een verzinsel uwerzijds'. Volgens Deetman is Haverkort 'geen beperking opgelegd'.

De uitlatingen van Kesler passen volgens Deetman in een offensief van de KNVB om de 'publieke opinie' te bewegen 'in haar voordeel'. De bond schroomt bij de poging om het eigen straatje schoon te vegen ook niet om gevoelige informatie te lekken aan de pers, stelt de burgemeester. 'Klaarblijkelijk was de ontsteltenis van de KNVB – ondanks de aanwezigheid in het stadion van vier officials èn een waarnemer – niet groot genoeg om zelf actie te ondernemen òf zelf de BVO (ADO Den Haag, red.) aan te spreken', aldus Deetman.

De KNVB wilde gisteravond niet reageren. De voetbalbond zegt pas maandag met een verklaring te komen
Bron: http://www.haagschecouran(...)na__2356434_,00.html
  dinsdag 28 september 2004 @ 10:53:33 #57
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22254477
reddiablo, het werkte bij mij ook niet. Ik stuurde ze een mail en kreeg direct antwoord terug, en vlak voor de aftrap was het gefixt.

Toch vind ik wat ze bieden voor die 4,95 schandalig slecht, hun kwaliteit staat gelijk aan een analoge modem, niet om aan te gluren, (althans niet wanneer ik het op mn tv afspeel) terwijl de tesstream wel van veel hogere kwaliteit is. Je wordt gewoon genaaid, voor de 5 euro mag je echt wel hoge kwaliteit stream verwachten. Zeker nu ze al voor het 2e jaar draaien.
  dinsdag 28 september 2004 @ 14:08:46 #58
25957 Reddiablo
Football Manager Researcher NL
pi_22258543
test stream was erg goed inderdaad!!!

Nou heb ik het een halve wedstrijd kunnen zien op redelijke bandbreedte. Wil ik wel 5 euro voor neerleggen, echter merkte ik regelmatig dat de bandbreedte verlaagde. Even 'play' op Yeahronimo en het werd weer beter. Toch mag dit niet gebeuren.

en de foutmeldingen voor aanvang kan natuurlijk ook niet. Geef dan een counter ofzo. 10 minuten tot de uitzending of whatever
Don't ask me, I only use my brains to keep my ears apart!
www.3voor12denhaag.nl
http://www.last.fm/user/Reddiablo
pi_22268704
Ik heb gewoon via yeahronimo kunnen kijken alleen american express werkt niet. mailen helpt niet heb ik al genoeg gedaan naar ze
[14.gif]
pi_22283723
quote:
doen aan alle individuele medewerkers, spelers, trainers en andere betrokkenen bij ADO Den Haag om tot aan de winterstop de journalisten van deze krant “in de ban”te doen.

Dit betekend dat:

• Door spelers en trainers geen interviews meer worden gegeven
• Er geen journalisten van deze krant worden toegelaten in het stadion
• De supportersvereniging de supporters gaat oproepen deze krant te boycotten
• Dat deze actie via een persbericht naar buiten word gebracht zodat andere media hier ook van op de hoogte zullen zijn en dat andere clubs in een vergelijkbare situatie zich mogelijk gesterkt zullen voelen hetzelfde te doen.

De supporters vereniging gaat er vanuit dat een ieder vanuit zijn eigen discipline zich achter deze boycot zal scharen en dat een ieder zich ook aan deze boycot houdt.

Een andere opstelling zal door de supporters niet in dank worden afgenomen.

Namens de Fan Club ADO Den Haag
Ike Simoncini

Bron: Fan Club
Een zeer goede actie van de fanclub, weiger die bloedhonden maar Jodengraaf , Joodje Derksen en studio neus niet meer in het Zuiderpark toe laten.
pi_22306353
quote:
Laatste wijziging: 29-09-2004, 11:15


ADO: Nieuw stadion als melkkoe
Degradatie in komende twee seizoenen rampscenario voor ADO Den Haag

Door Rob Hartog

De bouw van het nieuwe stadion van FC Groningen is met drie maanden vertraagd. In Alkmaar is de eerste paal voor een nieuw onderkomen nog altijd de grond niet ingegaan. Ook in Den Haag wacht de plaatselijke voetbaltrots met smart op het moment dat eindelijk met de bouw van een nieuw, hypermodern stadion kan worden begonnen.

Overleven, met hoofdletters wordt dat woord geschreven in het stoffige, een tikkeltje ouderwetse Haagse Zuiderpark. ,,Dat nieuwe stadion is voor ADO Den Haag absoluut van levensbelang'', zegt Ruurd de Boer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Haagse club en betrokken bij alle plannen rond het nieuwe onderkomen, waarvoor de gemeente als toekomstig eigenaar een bedrag van 28 miljoen euro heeft uitgetrokken.

,,Dan kunnen we eindelijk een flinke stap vooruit maken'', stelt De Boer. ,,Tot die tijd moeten we zien te overleven. De komende twee jaar is handhaven in de eredivisie het belangrijkste. Natuurlijk hebben we als goede rekenmeesters een scenario klaar liggen indien we onverhoopt naar de eerste divisie degraderen, maar het zou wel heel vervelend zijn als we dat nieuwe stadion niet als eredivisieclub kunnen betrekken.''

Een jaar geleden al ging de gemeenteraad van Den Haag akkoord met de bouw van een nieuw stadion aan de rand van de stad. Maar op het Forepark, het bedrijvenpark gesitueerd tussen de snelwegen A4 en A12, valt nog geen enkele bedrijvigheid te constateren. En voorlopig zal het daar nog wel even rustig blijven. Heel ADO Den Haag wacht in spanning de uitkomst van de Milieu-Effect-Rapportage (MER) af, die eind volgende maand wordt verwacht. Is die positief dan kan wellicht volgend voorjaar worden begonnen met de bouw die ruim een jaar zal duren. Voorwaarde is wel dat de al in het Forepark gevestigde bedrijven geen nieuwe obstakels opwerpen om de bouw nog verder te vertragen.

,,Met die bedrijven zijn we in gesprek. Zij hameren vooral op een goede infrastructuur rond het stadion. Ik heb goede hoop dat we er onderling wel uitkomen'', verwacht De Boer. ,,De tijd begint te dringen. We hebben al een jaar verloren. De verwachting is nu dat het stadion er medio 2006 staat. Verder uitstel maakt het voor de club alleen maar lastiger te overleven, want in het Zuiderpark kunnen we geen kant meer uit. We kunnen daar met goed fatsoen geen nieuw geld meer genereren. We zitten bijna aan ons plafond.''

ADO Den Haag kan in potentie uitgroeien tot de derde club van Nederland, heeft een recente studie van de KNVB uitgewezen. De 'sleeping giant' heeft in het gebied Haaglanden een achterland van 1,3 miljoen inwoners en moet volgens het onderzoek op basis van populatie, bedrijvigheid en potentiële jeugdvoetballers op termijn een vaste plek kunnen veroveren in de subtop van het betaald voetbal.

,,Dat is onze doelstelling'', erkent De Boer. ,,In het Zuiderpark is de rek er uit. Het nieuwe stadion moet dé ontmoetingsplek worden van voetballend Den Haag en omgeving. Een veilige, comfortabele omgeving waar het hele gezin kan genieten van een wedstrijd op niveau. De regio is groot genoeg. We zullen gebieden als het Westland helemaal moeten ontginnen. Onderzoek wijst uit dat de belangstelling groot is, mits er natuurlijk ook een goed elftal op het veld staat. Daar heb je geld voor nodig, geld dat in een nieuw stadion kan worden gegenereerd. Je ziet ook elders in het land dat een nieuw onderkomen extra inkomsten geeft. En die moet je op het veld terug kunnen zien.''

Het stadion moet plaats bieden aan minimaal 15.000 en maximaal 18.000 toeschouwers, bijna het dubbele van de huidige capaciteit (9.000) in het Zuiderpark. Ambitieus, want ADO Den Haag draait nu met een gemiddelde van nog geen 7.000 kijkers per wedstrijd. ,,Bij de topduels zitten we altijd vol. Dan komen we plaatsen tekort'', weet De Boer. ,,Ik geef toe dat ik soms een beetje teleurgesteld ben als ik al die lege plekken zie, zoals vorige week toen we voor de beker tegen FC Zwolle speelden. Maar de realiteit is dat we nu in het stadion ook niet veel te bieden hebben. Dat wordt straks anders, met horeca-gelegenheden en ander modern comfort. We willen terug naar vroeger toen een bezoek aan het Zuiderpark nog een middagje uit was.''

  donderdag 30 september 2004 @ 19:15:34 #62
71780 DeHeldjes
Anti-Sociaal....
pi_22313754
Respect voor de jongens uit den haag (Y)
Onze supporters-groepen (lees: supporters) lijken een beetje op mkaar.. We staan nu al 5 jaar in de Eerste div. en we blijven het stadion 3 kwart gevuld hebben. No surrender! Zo is/was dat bij jullie ook altijd

Groeten uit de hoofdstad van Limburg
Eigenlijk wel...maar eigenlijk ook weer niet...
  vrijdag 1 oktober 2004 @ 18:12:22 #63
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22335848
en over welke limbowaanse club hebben we het?

edit: ah w8..mvv
pi_22340462
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2004 18:12 schreef err het volgende:
en over welke limbowaanse club hebben we het?

edit: ah w8..mvv
de maastrichtse vogel vangers
Refuse/Resist/Innerself
pi_22340631
Heereveen here we come!
[14.gif]
pi_22341958
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2004 22:02 schreef Chen het volgende:
Heereveen here we come!
Gaat moeilijk worden maar ik hoop ( voor de zoveelste keer ) op een stuntje en dat we tenminste 1 puntje meenemen als het kan.
pi_22343668
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2004 23:06 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Gaat moeilijk worden maar ik hoop ( voor de zoveelste keer ) op een stuntje en dat we tenminste 1 puntje meenemen als het kan.
er waren tijden dan vraten we alleen al met onze inzet zulke ploegen op,we lijken wel op een stel christelijke nederlanders..........opvreten die klote friezen
Refuse/Resist/Innerself
pi_22343749
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2004 00:26 schreef woediewokkie het volgende:

[..]

er waren tijden dan vraten we alleen al met onze inzet zulke ploegen op,we lijken wel op een stel christelijke nederlanders..........opvreten die klote friezen
Opvreten die Sikora !!
pi_22371178
Jongens, hoe kan het dat Den Bosch het beter doet dan ADO?
[14.gif]
  zondag 3 oktober 2004 @ 13:27:09 #70
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22371314
lucky

is er iemand die via yeahronimo gaat kijken? Ik kan geen wedstrijden toevogen aan mn winkelmandje
  zondag 3 oktober 2004 @ 15:19:18 #71
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22373456
Wàt een kansen verprutst die Stroeve


yeahronimo is gratis vandaag trouwens...maar niet doorvertellen
pi_22373603
Yepz klopt gister was het ook al gratis daarom dat het beeld niet zo super is vandaag :S !
  zondag 3 oktober 2004 @ 16:09:17 #73
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22374368
de vries geblesseerd van het veld..kut
keepte een wereldwedstrijd
  zondag 3 oktober 2004 @ 16:17:44 #74
44699 err
Da Itchy Trigga Finga Niggaz
pi_22374562
laatste minuut 1-0...!%@^!%^!

onverdiend..den haag was de betere ploeg
pi_22374670
GVD den haag was veel beter en we verliezen gewoon weer GODDAMN !!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')