abonnement Unibet Coolblue
pi_20071749
Tijdens het ek en de grote media aandacht hieromheen zijn er genoeg spelers die (te)veel lof krijgen. Ze hoeven maar enkele goede acties te maken en ze staan weer erg positief in de kranten of op de televisie. Terwijl sommige van deze spelers gewoon ruk spelen in competitieverband. Of het zijn spelers die juist dit toernooi laten zien hoe goed ze wel niet kunnen voetballen na een matig seizoen bij hun cluppie.

Een rijtje namen van spelers die wellicht de nieuwe Diouf zullen gaan worden :

Igor Stepanovs, Letland.
Internazionale (of Real Madrid) zal hem wel na dit EK kopen, omdat die goed lijkt maar toch weinig te doen heeft gehad.

Martin Laursen, Denemarken.
Wordt wederom vaak betiteld als een geweldige verdediger, maar bij Milan, in zo'n goede verdediging, was hij hopeloos. Is al vertrokken naar Aston Villa, maar Milan had wellicht meer geld kunnen innen na dit EK.

Ledley King, Engeland.
Een geweldige wedstrijd tegen Frankrijk, maar zo goed is die normaal niet.

Ik vind Bouma ook niet geweldig, maar toch wordt hij door vele buitenlandse kennissen van mij gezien als een erg goede speler, wellicht ook opgehemeld door de buitenlandse pers.

Zagorakis en Dellas van Griekenland. Dellas laat zien beter te verdedigen dan bij AS Roma. Komt voornamelijk omdat hij hier minder druk heeft van de aanvallers door het spel van Griekenland tov Roma waar hij in een 4-manslinie staat.

Klose, die Duitser

Rooney die plots zoveel waard is geworden door zijn manager bij Everton. Kom op zeg... wellicht wordt Rooney net zo'n hype als Owen. Of vinden jullie Owen echt geweldig? Ach ja..ze zijn nog jong. Feit is wel dat Rooney hier beter speelt als bij Everton, of heb ik dit mis? In elk geval...ik had ergens gelezen dat hij zelfs wordt vergeleken met Roberto Baggio


Dan zijn er nog de grote flops. De spelers waar vele mensen veel van hadden verwacht maar o zo tegenvallen:
Henry, Totti, Van der Vaart, Pauleta, Albelda, Baraja, Paulo Ferreira

nou, vul maar aan zou ik zeggen.
pi_20071904
Zagorakis is gewoon een goede voetballer, maar geen topper. Dat zegt ook niemand. Hij is heel ervaren en slim, maar zal AEK heus niet meer verlaten.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  maandag 21 juni 2004 @ 18:59:11 #3
51671 hellmondunited
Mountainbike Junk
pi_20072000
rooney heeft het gewoon te hoog in zijn bol gekregen
OJAAJOH?
pi_20072002
Omdat hij al 32 jaar is ja. Maar hij speelt dit toernooi echt heel goed, terwijl zijn laatste twee seizoenen bij AEK maar erg middelmatig waren.
pi_20072013
flops: trezequet, pires, kluivert (niet door hemzelf uiteraard), makaay (zelfde als kluivert), valeron, fernando torres, raul, morientes, izmailov, gusev, stilian petrov, owen, scholes en dat was het wel even denk ik..
pi_20072059
Fernando Torres is echt geen flop!! En Valeron ook niet. Die twee hebben gewoon te weinig tijd gekregen om te schitteren. Torres speelde gister dan wel de hele wedstrijd, maar moet je niet zien in wat voor tactische onbenullige opstelling.
Hetzelfe geldt voor nog een aantal andere spelers die je hebt genoemd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')