abonnement Unibet Coolblue
  zondag 20 juni 2004 @ 17:14:24 #276
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20043648
valt jullie trouwens op dat nivea ook steeds meer reclame zit te maken voor herenhuidverzorging?
  zondag 20 juni 2004 @ 17:15:44 #277
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20043681
Dat komt omdat ze eigenlijk nu hun herenlijn uitbreiden. Die is maar zeer recent. hetzelfde geldt voor Sanex.

Daarom vroeg ik me ook af hoe de face scrub van Nivea is...
  zondag 20 juni 2004 @ 17:32:44 #278
34813 Jerommeke.nl
Jorasho.nl zul je bedoelen.
pi_20044088
goeie ervaringen hier heb weliswaar geen andere ervaring met andere dingen, maar scheren gaat echt stukken makkelijker, gladder en frisser aanvoelende huid.
  zondag 20 juni 2004 @ 19:30:17 #279
16715 Mylene
*schatje*
pi_20046818
In de Telegraaf van vandaag staat weer een artikel wat betreft de opmars van huidverzorging voor de heren.
quote:
COSMETICAPRODUCTEN voor mannen rukken op. Waren voorheen in de parfumerie enkele schapjes ingeruimd voor een paar herenartikelen, nu staan er heel veel tubes, flacons, spuitbussen en flesjes. En dan gaat het echt niet alleen om eau de toilette en scheerspullen. Datzelfde zien we terug bij de drogisterij en de supermarkt. Nam de man vroeger nog wel genoegen met een lik crème uit de pot van zijn vrouw of met de flacon gezinsshampoo, nu wil hij zijn eigen producten en daar stelt hij eisen aan.

Vroeger pikte hij spulletjes van haar, nu wil hij eígen cosmetica

MAN WIL OOK 'verwend' WORDEN!

AMSTERDAM – In de zeer concurrerende wereld van schoonheid is de strijd losgebarsten om de gunsten van de man. Gezien de niet aflatende stroom van herenartikelen verwachten de cosmeticafabrikanten heel wat van zijn ijdelheid en zijn groeiende belangstelling voor beautyproducten. Ongelijk hebben ze niet.

De cijfers op het gebied van gezichtsverzorgingsproducten voor mannen zijn, zo blijkt uit het jaarverslag 2003 van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, verdubbeld. Voor mannenshampoos zie je hetzelfde beeld. Het is een cosmeticasegment met groeipotentie. Mannen willen spullen voor zichzelf. Niet alleen verschilt hun huid aanzienlijk van die van de vrouw, ze willen producten die er stoer uitzien, gemakkelijk in het gebruik zijn en die mannelijk ruiken. Eau de toilette voor mannen kan zich ook nog steeds verheugen in een stijgende interesse en ook in traditionele mannenproducten zoals scheerzeep en deodorant zit een toename in de omzet.
Cosmeticafirma’s weten dat allang. Biotherm Homme, marktleider in Nederland, kwam hier 25 jaar geleden met drie scheerartikelen en drie huidverzorgingsproducten op de markt. "Er was destijds al vraag naar specifieke mannencrèmes, maar de laatste jaren is dit in een stroomversnelling geraakt. Nu zijn er 31 referenties", aldus Tamar Mulder, pr-medewerkster van Biotherm.
Eerst was het alleen de glamourhomo die prijs stelde op een verzorgd uiterlijk, maar de heteroman volgde betrekkelijk snel. De producten worden steeds specifieker. Er zijn crèmes die zich richten op het wegsmeren van zwembandjes en wallen, voor vochtherstel van de kantoorhuid, om de huid weer op peil te brengen na een nachtje doorzakken, zelfbruiners en lippenbalsems. Net toegevoegd aan het assortiment van Biotherm Homme zijn Age Fitness Yeux op basis van zuiver olijfblad en een serie antiperspirants en deodorants onder de naam Day Control.
Het merk Clarins volgde het voorbeeld van Biotherm pas anderhalf jaar geleden met een complete serie voor de mannenhuid.

Rimpels
Ook hier nieuwe producten zoals een handcrème en Total Wrinkle Control, een emulsie voor de dag waarop de man ontdekt dat hij er niet meer zo rimpelloos uitziet als voorheen.
Aramis, dat ook al een lange tijd meedraait op de Nederlandse markt, heeft net in de serie Lab Series for Men Day Rescue Total Face Therapy SPF 15 gelanceerd. Dit product beschermt tegen de zon, vervuiling en vrije radicalen en hydrateert tegelijkertijd. "Na de eerste kop koffie, een douche en een beetje Day Rescue kan elke man de wereld aan", meent Matt Teri, vice-president Aramis productontwikkeling.
Inmiddels is het druk geworden in de herencosmetica. Zo zijn er onder meer Vichy Homme, Lancôme Homme, Shiseido Men, Decléor Skincare for Men, Zihr en Nickel die met de reeds genoemde merken strijden om de gunst van de man. Jean Paul Gaultier verraste met zijn makeuplijn voor mannen. Tot nu toe behoren de Bronzing Powder en het kohlpotlood tot de toppers uit de 13-delige serie. "Denk maar niet dat al deze merken de business betreden als ze geen groeimogelijkheden zien", aldus Mary John Baumann, executive director bij Aramis, onderdeel van de Estée Lauder Group.
In de supermarkt en drogisterij is de opmars van mannenproducten eveneens duidelijk te merken. Etos bracht vorig jaar al een hele complete mannenlijn op de markt. Sanex volgde dit voorjaar met Sanex for Men. Nivea heeft al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw op dit gebied een stevige greep op de markt. Beiersdorf, waartoe Nivea behoort, spreekt van een omzetstijging van 127 procent. Er was al een Nivea for Men-lijn voor de droge en normale huid, nu is er een voor de vette mannenhuid: Men Anti Shin. Daarnaast is de Men Sensitive Face Care voor de gevoelige huid op de markt gekomen en omdat mannen van scrubben houden, introduceert Men Face Scrub. Om die introductie te vieren, deed Iris Nowachi van het Duitse marketingbureau H.T.P. een onderzoek welke mannen nu precies geïnteresseerd zijn in huidverzorging.

Vrije man
Ze ontdekte drie soorten mannen die wel in zijn voor een eigen schoonheidsritueel. De eerste is 'de vrije man’. Mannelijk maar met een aantal vrouwelijke eigenschappen. Hij is geïntreseerd in goede cosmeticaproducten en staat open voor een make-upadvies. David Beckham, Johnny Depp en Robbie Williams behoren tot deze groep.
Brad Pitt, Mick Jagger en George zijn voorbeelden van de moderne 'Peter Pan' en behoren ze tot groep twee. Deze man weigert op te groeien, al is hij de vijftig gepasseerd. Hij houdt van innovatieve, gekke producten, wil graag dingen uitproberen en is niet merkentrouw.
En dan is er nog 'de oude held'. Volgens de onderzoekster de slimste. Ook is hij moedig en sterk, maar tamelijk traditioneel ingesteld. Persoonlijke verzorgingsproducten vindt hij niet belangrijk, maar hij gebruikt ze wel onder het motto 'noodzakelijk voor het onderhoud'. Hij gaat voor hoge kwaliteit en efficiënte producten. Viggo Mortensen (Aragorn in Lord of the Rings) en Edward Burns zijn voorbeelden.
Ondertussen lanceert het ene parfumhuis na het ander modelabel nieuwe geuren of zomerse varianten van al bestaande eau de toilette. Kortom: de man, of hij nu een vrije man, een Peter Pan of een oude held is, heeft keus gekregen.
.
  zondag 20 juni 2004 @ 19:35:34 #280
3185 Adelante
To let it go now
pi_20046957
*Peter Pan meldt zich*
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_20047369
Leuk artikel om te lezen

Wat ik me ook ff afvroeg, was of er hier mensen zijn met ervaring met de producten van Vichy. Ik zag hier bij de apotheek bij ons allemaal Vichy Homme producten staan, heb dit ook niet bij de Douglas of andere parfumeries gezien, en wou eigenlijk weten of het goed is enzo.

De producten zien er erg goed uit heb ik et idee en et klinkt ook wel ok als ik de reclame folder erbij lees, zit ook gelijk een kleine test in om te kijken wat je het beste kan kopen. Ook viel de prijs me erg mee, ik zag de cleansing emulsie staan voor 17 euro terwijl mijn tube clarins face wash bv 21 euro kostte,

iemand?
  zondag 20 juni 2004 @ 20:37:26 #282
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20048518
Vichy heb ik ook geprobeerd, maar gelijk aan me broer gegeven maar wel met de boodschap: vind je het ook niets, mag je het wegtiefen. Kvind het niet lekker voelen op de huid, maar zoals het met elke verzorging is: het moet goed voelen, en dat deed het bij mij niet. Ik heb geen spijt van de aanschaf ofzo hoor, want ik vind dat je pas iets goeds kan hebben als je alles hebt geprobeerd. Daarom ben ik nu ook bij Maria Galland [via schoonheidspecialist, www.maria-galland.com] uitgekomen. Ik zou zeggen dus: probeer alles en ga dan je keuze maken en hou er aan vast.

Wat ik wel leuk vind om te lezen, de mannenhuidverzorging neemt dus toe, maar bezoekjes aan schoonheidspecialisten, manicure & pedicure is nog niet 'hot'. Zit wel opmars in, maar toch blijft het beetje achterlopen.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20062820
Heb zelf Zihr scrub en nog een klein setje clarins for men (ooit gekregen) en denk dat als ik weer op schiphol ben, nog een paar zihr spullen ga kopen.

Hoe komt dat bijna niemand clinique for men gebruikt? tenminste ik lees er niet veel over in dit topic. Het is wel verreweg het meest duurste serie. Heb zelf gehoord dat die M-lotion onwijs goed is, maar 30 euro is voor een klein flesje klinkt duur.
  maandag 21 juni 2004 @ 13:46:54 #284
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20064053
Clinique For Men is wel lekker spul hoor. Vooral de producten voor de onzuivere huid zijn aanraders.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
  maandag 21 juni 2004 @ 17:57:38 #285
16715 Mylene
*schatje*
pi_20070450
Alweer bijna een deel vol .

Ik ben trots op jullie .

.
  maandag 21 juni 2004 @ 19:40:56 #286
71383 tijgermans
There's more.
pi_20073085
Op naar deel 3
pi_20075956
ik gebruik zelf eigelijk alleen nivea. eigelijk nooit ergens anders naar gekeken/geprobeerd

meestal in de volgorde :

s'ochtends :

2x per week scrub
facewash
scheren, nat
nivea Q-10

s'avonds na 't douchen nog een keer facewash. dit doe ik meestal uit luiheid na haar en lijf wassen onder de douch daarna smeer ik 't nog een keer in met q-10. alle producten zijn van nivea dus.

hier nog op- of aanmerkingen op of moet ik lekker zo doorgaan

edit : even 't lijstje in volgorde gezet

[ Bericht 11% gewijzigd door postman op 21-06-2004 21:24:53 ]
teach them how to fish, not catch the damn things for them. -> www.google.nl
  maandag 21 juni 2004 @ 21:20:40 #288
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20076225
Moet voor het scrubben je huid ook niet al enigszins zuiver zijn?
  maandag 21 juni 2004 @ 21:21:45 #289
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20076264
Je hoort eerst te reinigen en dan te scheren !!
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20076348
oops staat verkeerd, tis scrub - facewash - scheren
teach them how to fish, not catch the damn things for them. -> www.google.nl
pi_20083063
reinigen (fashwash, eventueel scrub - een schone huid zorgt voor minder irritatie na het scheren en de scrub zorgt voor een beter en gladder resultaat))
scheren
aftershave
verzorgende creme
pi_20108760
vraagje... wat is Glycerin.... en kan je het in pure vorm kopen?

heb namelijk last van donkere elbogen en de manier om het te verhelpen is:
quote:
if your elbows are dark and hard, mix glycerin with lemon juice and apply on the proper area. This will smoothen your elbows and remove the darkness in the skin.
wat ik wel weet is dat het in heel veel huidverzorgingsproducten zit... alleen in pure vorm lijkt het me handiger in gebruik
  woensdag 23 juni 2004 @ 09:39:57 #293
94337 DusDat
Livin' A Gay Life
pi_20114778
Glycerin is d8 ik een soort van alcohol, dikke substantie, en het zit ook in schoonmaakmiddelen. Dus vraag me af of het wel zo fijn is voor je huid?
Die quote van je lijkt me eerder iets voor een zelfbruinend product, als het daaorm gaat kan je beter suiker met citroensap mengen en over het gebied smeren.
Someday you're gonna know
There's more to get than what you've got
You gotta learn to let go
Stop living it up, ready or not
pi_20115361
ok tnx voor de tip.... alleen denk ik dat blycerin niet slecht is omdat het echt in bijna elk huidverzorgings product zit... het bevochtigd je huid zeg maar.
  woensdag 23 juni 2004 @ 12:18:50 #295
71383 tijgermans
There's more.
pi_20118500
Glycerin is een ongevaarlijk bestandsdeel dat wordt gebruikt om vocht in te brengen.
Wordt inderdaad heel veel gebruikt in huidverzorgingsmiddelen
  woensdag 23 juni 2004 @ 17:50:02 #296
36822 Mexoryl
TDSA + DTS
pi_20129212
Omdat de ingrediënten er in het Engels op de verpakking staan, wil nog niet zeggen dat er geen Nederlandse naam voor is. Het is glycerine in het Nederlands. Ook wel glycerol genoemd en chemisch gezien is het inderdaad een alcohol. Het is een zogeheten humectant en houdt vocht vast. Te veel is echt niet lekker op je huid.
  vrijdag 25 juni 2004 @ 19:03:06 #297
69950 MadGuy
Fever Ray
pi_20186633
Ik vroeg me nog iets af... Ik gebruik al een tijdje Double Action Face Wash van Nivea, maar ik heb best wel "last" van meeëters. Is de Anti-Shine Face Wash van Nivea (waar ze nu zoveel mee adverteren) niet een betere optie voor mij?
  vrijdag 25 juni 2004 @ 20:15:13 #298
71383 tijgermans
There's more.
pi_20188491
Ik zou dat niet doen, ik heb die nivea anti shine facewash niet lang gebruikt, dus ik kan niet zeggen of het werkt maar ik ben ermee gestopt omdat ik het niet echt prettig vond. Het ruikt niet echt lekker en nog belangrijker: mijn huid voelde niet echt fris aan na facewash plus creme daarna. Misschien had het wel geholpen tegen de puistjes alleen ik heb maar het zekere voor het onzekere genomen en ben ermee gestopt. Ik gebruik nu al een tijdje Toning Cleansing Gel For The Face van Collistar Men's Line. Dit bevalt me tot nu toe het beste van de vele die ik al geprobeerd hebt. Hij ruikt echt lekker en mijn huid voelt fris en schoon aan na gebruik. Hij droogt ook niet uit.
pi_20189120
Mijn ervaring zelf is dat alléén een facewash niet genoeg is. Sterker nog, volgens mij stimuleert dat juist de talgproductie, omdat je ook je huid uitdroogt. Je huid reageert daarop door extra veel talg te produceren, wat resulteert in mee-eters.
Wanneer je na de facewash een moisturizer gebruikt, wordt je huid weer gehydrateerd waardoor deze 'paniekreactie' van je huid achterwege blijft. Ik zelf heb ook vrij snel last van een glimmende kop, maar ik gebruik de gewone nivea face wash, gevolgd door de biotherm homme t-pur moisturizing fluid.

Deze gaat glimmen en overtollige talgproductie tegen door allerlei natuurlijke bestanddelen. En ik moet zeggen, het werkt wonderbaarlijk goed!
  vrijdag 25 juni 2004 @ 21:00:06 #300
71383 tijgermans
There's more.
pi_20189586
quote:
Op vrijdag 25 juni 2004 20:41 schreef Flippit het volgende:
Mijn ervaring zelf is dat alléén een facewash niet genoeg is. Sterker nog, volgens mij stimuleert dat juist de talgproductie, omdat je ook je huid uitdroogt. Je huid reageert daarop door extra veel talg te produceren, wat resulteert in mee-eters.
Wanneer je na de facewash een moisturizer gebruikt, wordt je huid weer gehydrateerd waardoor deze 'paniekreactie' van je huid achterwege blijft.
Klopt, ik gebruik zelf nu de moisturizer van Collistar erna.
Anders gaat mijn huid ondanks dat die facewash niet echt uitdroogt toch een beetje trekkerig aanvoelen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')