abonnement Unibet Coolblue
pi_1276594
SLACHTOFFER VAN AGRESSIEVE CONTROLEUR MOET BEEN MISSEN
dinsdag 24 juli 2001

De 25-jarige Giovanni Hinneman uit het Zeeuws-Vlaamse Axel moet de rest van zijn leven genoegen nemen met een stompje waar ooit zijn rechterbeen zat. Op donderdag 5 juli werd hij door een doorgedraaide snelheidscontroleur in Hulst aangereden. De ambtenaar verdacht Hinneman ervan dat hij de radaropstelling onklaar wilde maken en besloot daarop met zijn auto op hem in te rijden.
Hinneman werd ernstig aan zijn been verwond en wist nog zelf met zijn t-shirt het been af te strikken, waardoor hij voorkwam dat hij doodbloedde. De controleur riep wel een ambulance op, maar bekommerde zich verder niet om zijn hevig bloedend slachtoffer, aldus de Axelnaar; wel keek hij of zijn dierbare radar niet beschadigd was. Hinneman werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Gent gebracht, waar zijn rechterbeen tot boven de knie moest worden geamputeerd.
Giovanni Hinneman was die fatale dag na te zijn geflitst terug gegaan om de agent te vragen wat voor boete hij kon verwachten. Hij trof niemand aan, hurkte toen bij de radar om te kijken of hij het rolletje eruit kon halen. Plotseling doemde met hoge snelheid een grijze auto op, naar later bleek de controleur, die met volle vaart genadeloos op de jonge man inreed.
De advocaat van Hinneman gaat de controleur strafrechtelijk laten vervolgen. Tegen de regiopolitie zal een civiele procedure in gang worden gezet.

Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  donderdag 26 juli 2001 @ 10:06:22 #2
10188 links234
Bill Cooper dude from hell
pi_1276607
Wat een mafkees.
Hell hath no fury like a hippo with a machine gun! | Pim Fortuyn was een kale nicht, en ontken dat maar eens! | Thorazine: More addictive than heroin, more fun than crack. | I'm more punk than you and i'll kick your ass!
  donderdag 26 juli 2001 @ 10:07:42 #3
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1276611
Bron?
  donderdag 26 juli 2001 @ 10:08:35 #4
3566 micha
Sankt Nimmerlein
pi_1276618
sjees, wat een *censuur* Heb er geen woorden voor...
pi_1276625
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 10:07 schreef Lithion het volgende:
Bron?
Laat me raden: de geheel objectieve site van de Tuftufclub.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 26 juli 2001 @ 10:12:54 #6
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_1276634
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 10:09 schreef Halinalle het volgende:

[..]

Laat me raden: de geheel objectieve site van de Tuftufclub.


nee nee, zo ongeveer stond het ook in de PZC, over dat die smeris geen poot uitstak enzo.
Nothing lasts forever but the certainty of change
pi_1276659
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 10:12 schreef Tokus het volgende:

[..]

nee nee, zo ongeveer stond het ook in de PZC, over dat die smeris geen poot uitstak enzo.


Okee, schandalige actie van die controleur. Die zal in ieder geval nooit meer flitsen, lijkt me.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 26 juli 2001 @ 10:23:17 #8
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_1276673
ik denk het ook niet nee. ik hoop dat ze 'm maar aanklagen wegens poging tot doodslag, en het niet helpen van iemand in levensgevaar (ok, hij had de ambulance gebeld, maar daarna niks).
Nothing lasts forever but the certainty of change
  donderdag 26 juli 2001 @ 10:29:05 #9
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_1276708
Aanpakken zo'n idioot

Hoe haalt 'ie het in zijn botte harses...

V.

Ja inderdaad, V. ja.
  donderdag 26 juli 2001 @ 10:35:17 #10
11777 Grote-Smoeldriaan
Als je wint, heb je vrienden
pi_1276749
Zo'n figuur moet hangen!

Ontslag lijkt me logisch, gefrustreerd politiemannetje had thuis zekers niks te vertellen.
Verder, Poging tot doodslag, hij rijdt tenslotte doelbewust in op iemand en dan ook nog eens geen assistentie verlenen, een agent zou beter moeten weten.

Waar jij voor staat is nodig op straat

Hard, gemeen en snel
pi_1276783
Gevonden op http://www.pzc.nl/CDA/regioportal/1,2078,1619__692794_,00.html
quote:
Ook agent aansprakelijk voor zijn eigen daden
door Jacques Cats

TERNEUZEN- 20 juli 2000: de bestuurder van een politiewagen rijdt met een vaart van 95 km per uur over de mr. Haarmanweg in Terneuzen, waar een snelheidslimiet van 50 km geldt. De agent heeft haast, maar gebruikt geen zwaailicht of sirene. Hij moet dringend collega`s assisteren bij het inrekenen van enkele lieden die van diefstal worden verdacht. Als de agent een voor hem rijdende personenauto wil inhalen, wijkt die net uit naar links. Bij de botsing raakt de automobilist ernstig gewond. Hij bezwijkt later aan zijn verwondingen.


De officier van justitie seponeert deze zaak, meent dat de politieman geen onverantwoord gedrag kan worden verweten. De familie van het slachtoffer, een 38-jarige man uit Etten-Leur, vecht de beslissing van het OM aan bij het Hof in Den Haag. Dat bepaalt dat de rechter deze zaak moet beoordelen.
5 juli 2001: een 25-jarige automobilist uit Axel stopt nabij Hulst bij een snelheidscontrolepost. Hij is geflitst en wil weten wat hem dat gaat kosten. De jongeman treft echter niemand aan en besluit het flitsapparaat onklaar te maken, om zo zijn overtreding te verdoezelen. Op dat moment komt een agent, die verderop vanuit zijn auto de situatie in de gaten heeft gehouden, recht op de man afgereden. De agent weet niet tijdig te stoppen en rijdt de man omver. Het slachtoffer wordt per helikopter naar het ziekenhuis in Gent gebracht, waar zijn rechterbeen geamputeerd moet worden.
23 juli 2001: Een Belgische auto wordt bij Hulst bij een stoplicht aangereden. Als de toegesnelde politie de Belg vraagt even mee te gaan naar het bureau om de zaak af te handelen, rijdt hij plotseling weg. De politie gaat er meteen achteraan. Bij St. Jansteen botst de surveillancewagen op de auto van de Belg. Een driejarige meisje uit de auto wordt met verwondingen aan het hoofd per traumahelikopter afgevoerd. De bestuurder en een 13-jarig meisje blijven ongedeerd. Of de agent alarmsignaal en zwaailicht gebruikte, is nog punt van onderzoek. Ook is niet duidelijk waarom de Belg zo sel weg wilde.
Hoofdofficier van justitie J. Eland vindt het niet op zijn weg liggen om de vraag te beantwoorden of politiemensen voldoende zorgvuldig rijden. ,,Waar ik over ga is of er sprake is van schuld, ja of nee.`` In de twee meest recente gevallen heeft het hoofd van het parket besloten het onderzoek te laten uitvoeren door collega`s van hetzelfde korps en niet door het onafhankelijke apparaat van de rijksrecherche. ,,Dat is een belangenafweging. De rijksrecher-
che is een landelijke dienst die het heel druk heeft.``
Bij de beslissing om de lokale politie met het onderzoek te belasten, heeft het argument tijdwinst de doorslag gegeven. ,,Nu kan onmiddellijk een onderzoek worden begonnen. Bij de rijksrecherche moet je eerst een aanvraag doen en dan is het nog de vraag of ze er tijd voor hebben. Het is me heel veel waard om snel duidelijkheid te brengen``, licht Eland toe.
Gevaar dat de ene hand de andere schoon wast, nu de ene agent de andere moet verhoren, is volgens de hoofdofficier niet aanwezig: ,,Er zijn voldoende waarborgen voor objectiviteit en onafhankelijkheid. We laten hogere politieambtenaren het onderzoek uitvoeren, bij voorkeur afkomstig uit een andere streek. En het OM blijft er nauw bij betrokken.``
De korpsleiding laat in deze netelige kwestie de woordvoering over aan de afdeling voorlichting. De politie Zeeland zit er lelijk mee in de maag, zo blijkt uit uitlatingen van chef communicatie J. van Mourick, die ernstig betreurt wat er is gebeurd. Voor alle betrokkenen.
,,Wij zijn niet voor die wildwest-taferelen. Maar je hebt het niet altijd in de hand. Je bent ook afhankelijk van het gedrag van anderen. En politiemensen zijn net zo goed mensen. Die kunnen ook fouten maken.``
Daarbij komt dat politiemensen, omdat ze veel op de weg zitten en vaak in andere omstandigheden verkeren dan burgers, extra risico lopen. ,,Toch blijft het individu altijd aansprakelijk voor zijn daden. Of je nu op een brandweerauto, een ambulance of een politieauto rijdt.``
Het slachtoffer van het flitsongeluk heeft dezer dagen zijn verhaal gedaan in de krant. Het korps stelde de bestuurder van de politiewagen, zo die al wil, niet in de gelegenheid om te reageren.
Van Mourick: ,,Als politieorganisatie brengen wij alleen feiten naar buiten en geen gevoelens of belevingen van mensen. Misschien is de beleving van de agent helemaal niet in overeenstemming met de feiten die straks uit harde sporen blijken. Datzelfde geldt voor het slachtoffer. Het is zijn beleving, maar misschien liggen de feiten wat anders.``

© PZC


Lekker zooitje daar in Zeeland. En ik hoop dat ze eens wat agenten goed aanpakken, zomaar inrijden op mensen slaat compleet nergens op.
  donderdag 26 juli 2001 @ 14:43:40 #12
12123 HighPriority
*wiebel*wiebel*
pi_1278191
quote:
Het slachtoffer wordt per helikopter naar het ziekenhuis in Gent gebracht, waar zijn rechterbeen geamputeerd moet worden.
Invalide voor de rest van z'n leven... En dat om een flitspaal... De bak in met die agent!
  donderdag 26 juli 2001 @ 15:07:54 #13
11777 Grote-Smoeldriaan
Als je wint, heb je vrienden
pi_1278365
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 14:43 schreef HighPriority het volgende:

[..]

De bak in met die agent!


Ludo
Hard, gemeen en snel
  donderdag 26 juli 2001 @ 18:33:10 #14
9566 Midioot
Gecertificeerd verslaafd
pi_1279419
Naam en adres van die smerige hond achterhalen en overal publiceren, ongeloofelijk die kwal moet
gewoon helemaal en finaal in ^&%$%%&&***&^%^^^&

Als ik familie zou zijn van het slachtoffer zou ik hem eigenhandig om zeep helpen, gratis en voor niks, wat de sancties ook zouden zijn, dit is ongeveer het belachelijkste wat ik ooit heb gelezen, vreselijk de rest van zijn leven invalide, om een bonnetje

%^&$%%^&^&****(&*(&*&

Hevig kunne kwatsu is een gave
  donderdag 26 juli 2001 @ 18:58:16 #15
9362 Dubbelzuurrr
Humanistisch misantroop
pi_1279488
Wat 'n leipe actie...

Zeker zo iemand die z'n hele leven lang te veel asfalt gezien heeft, zoals postal workers aan het moorden slaan door 'n overkill aan enveloppen... 'n Innige band met je radarinstallatie.. hehe, is iets voor Hart van Nederland... ("'s Morgens geef ik hem meestal 'n lichte maaltijd, en 's middags lunchen we samen"...)

Gekke para speedsnuivende snelheidscontroleurs, het zou verb0den moeten worden...

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society..
  donderdag 26 juli 2001 @ 19:19:46 #16
12123 HighPriority
*wiebel*wiebel*
pi_1279596
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 15:07 schreef Grote-Smoeldriaan het volgende:

[..]

Ludo


Ludo????
  donderdag 26 juli 2001 @ 23:23:12 #17
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_1281095
Die politieman is een idioot, op iemand inrijden die niemand aanvalt is poging tot doodslag, minimaal.

En die Giovani komt er zelf ook niet zonder schuld van af, hij had van die radarpost moeten afblijven.

The Internets, I needs it..
  donderdag 26 juli 2001 @ 23:51:07 #18
10526 broer
Nutteloze van de nacht.
pi_1281261
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 10:04 schreef Jazper het volgende:
Giovanni Hinneman was die fatale dag na te zijn geflitst terug gegaan om de agent te vragen wat voor boete hij kon verwachten.
Ik denk dat dat er ook wel enigszins anders aan toe is gegaan...
Ik wil niks goedpraten, en al helemaal niet zo'n walgelijke actie als op iemand in rijden, maar dit lijkt mij nogal eenzijdige berichtgeving. Er is op zijn minst iets aan voorafgegaan. Reacties die zich puur en alleen op die agent richten vind ik enigszins kortzichtig.

Feit blijft natuurlijk dat zo'n agent - ongeacht wat er gebeurd is - dit niet moet doen (niemand eigenlijk ) en er flink voor gestraft moet worden.


br.

  vrijdag 27 juli 2001 @ 08:11:32 #19
1542 Ludo
Still YF&S
pi_1282191
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 15:07 schreef Grote-Smoeldriaan het volgende:

[..]

Ludo


Alsof Ludo in Zeeland rondrijdt......

je treft ludo aan in NH op A2, A4, A8, A9 en A10; kijk maar uit naar een mooie donkerblauwe VW Passat met donkerblauwe verstralers.

<a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm" rel="nofollow" target="_blank"><a href="http://www.clinicantwerp.com/movie.htm<" rel="nofollow" target="_blank">http://www.clinicantwerp.com/movie.htm<</a>;/a>
pi_1282376
Met nadruk op `volgens de Axelnaar`. Wederom is een martelaar geboren door een gekleurd verhaal.

Ik wacht de andere kant van het verhaal af. Dit doet me toch weer denken aan de Bouleij-kwestie.

Enne, zie mijn onderschrift.

I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  vrijdag 27 juli 2001 @ 10:04:50 #21
262 Re
Kiss & Swallow
pi_1282430
Ik denk ook dat je het wat globaler moet zien. De politie heeft gewoon te weinig mensen om hun taak goed uit te voeren en aangezien we steeds meer blauw op straat willen ligt er een grote druk op de recrutering van politieagenten. Daar komt bij dat het respect voor de politie op een zeer laag nivo is en dat het ook naar verhouding zeer laag betaald dat stress en onvermogen vaak voorkomt. Dat praat niet goed om in te rijden op iemand die apperatuur sloopt of je stop teken negeert maar er zijn altijd 2 zijden aan een verhaal
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_1282467
quote:
Op donderdag 26 juli 2001 10:29 schreef Verbal het volgende:
Hoe haalt 'ie het in zijn botte harses...
Ja.. Zomaar het rolletje eruit proberen te halen

Volgens mij kan de verkeerscontroleur ook een process verwachten van de openbare ministerie aangezien het opzettelijk inrijden op iemand was. Dus een kans dat het een poging tot moord wordt betiteld. (en dat zou het moeten zijn...)

For I am the dust!
pi_1285123
Die controleur moet levend gevild worden en het karkas moet worden opgehangen aan een matrixbord boven de A1... wat een klootzak! Hier zijn geen woorden meer voor! DIT IS EEN DIEPTEPUNT VOOR ONZE BANANENREPUBLIEK MENSEN!

En 2 sides to the story MY ASS! Die arme jongen is een BEEN kwijt... die kan bijna NIKS meer... en waarom? Omdat Ginovanni aan het SPEELTJE van die KUTCONTROLEUR zat... GODVERDOMME! Ik praat de aktie van Giovanni niet goed, maar hoe haal je het in je hoofd om met een voorbeeld-functie een BURGER om te rijden???

En waarom? OM 140 FOCKIN' GULDENS... OF 65 KOLERE-EURO'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HIER WALG IK VAN!!!! GIOVANNI, STERKTE VENT EN IK HOOP DAT DIE NAZI VAN EEN JUUT VOOR EEN LANGE TIJD DE BAK IN GAAT (POGING TOT MOORD). Maar het zal wel een licht taakstrafje worden (welkom in NL mensen)...

Snik... :')

Wil je rijk worden? In Nederland kan je het beste crimineel worden...

pi_1285131
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 08:11 schreef Ludo het volgende:

[..]

Alsof Ludo in Zeeland rondrijdt......

je treft ludo aan in NH op A2, A4, A8, A9 en A10; kijk maar uit naar een mooie donkerblauwe VW Passat met donkerblauwe verstralers.


En jij lelijke LUDO... ben je nou echt geestesziek of doe je net alsof? Kom maar op met die lelijke kut-VROS wagen van je... net of ik je niet opmerk... whahahahahaha...

Live life to tha max... 180 km/u rulezzz...

POLITIE... JULLIE ZIJN DE ZIELIGSTE KNEUZEN IN NEDERLAND. IN ANDERE LANDEN HEEFT MEN NOG *RESPECT* VOOR POLITIE... DAT IS HIER AL LANG ZOEK!!!

  vrijdag 27 juli 2001 @ 17:51:03 #25
10188 links234
Bill Cooper dude from hell
pi_1285137
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:47 schreef 100% Tukker het volgende:
Die arme jongen is een BEEN kwijt... die kan bijna NIKS meer...
Nou, een vriend van me heeft ook maar een been en die kan nog genoeg. Vorig jaar meegedaan aan de olympische spelen, hij is barman in een cafe, tuft vroljjk rond op z'n brommertje of in z'n auto.

Dus dat je bijna niets meer kan is bullshit.

Hell hath no fury like a hippo with a machine gun! | Pim Fortuyn was een kale nicht, en ontken dat maar eens! | Thorazine: More addictive than heroin, more fun than crack. | I'm more punk than you and i'll kick your ass!
  vrijdag 27 juli 2001 @ 17:53:20 #26
10188 links234
Bill Cooper dude from hell
pi_1285153
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:50 schreef 100% Tukker het volgende:
POLITIE... JULLIE ZIJN DE ZIELIGSTE KNEUZEN IN NEDERLAND. IN ANDERE LANDEN HEEFT MEN NOG *RESPECT* VOOR POLITIE... DAT IS HIER AL LANG ZOEK!!!
Treedt er eens een keer een agent hard op tegen vandalen is het weer niet goed.
Hell hath no fury like a hippo with a machine gun! | Pim Fortuyn was een kale nicht, en ontken dat maar eens! | Thorazine: More addictive than heroin, more fun than crack. | I'm more punk than you and i'll kick your ass!
pi_1285169
Beetje rare reactie van je... het is alsof je denkt dat je niet erg veel mist als je een beentje meer of minder hebt...

Dat hij aan de Olympische Spelen heeft meegedaan betwijfel ik... je bedoelt zeker de PARALYMPICS en die heet niet voor niets PARALYMPICS...

JE BENT GEWOON GEHANDICAPT... PUNT UIT!!!

  vrijdag 27 juli 2001 @ 17:58:46 #28
9566 Midioot
Gecertificeerd verslaafd
pi_1285171
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:51 schreef links234 het volgende:


Nou, een vriend van me heeft ook maar een been en die kan nog genoeg. Vorig jaar meegedaan aan de olympische spelen, hij is barman in een cafe, tuft vroljjk rond op z'n brommertje of in z'n auto.

Dus dat je bijna niets meer kan is bullshit.


Nou zeg maar waar je woont, dan kom ik ff je been amputeren, maakt toch niks uit, je kunt dan toch nog genoeg.

Get a life man, tis gewoon een schande wat die klootzak bij die jongen heeft geflikt, zijn ballen
moesten ze amputeren, zonder verdoving, bij die schoft.

%&^$%^& belachelijk !!!!!!!!!!!!!!

Hevig kunne kwatsu is een gave
  vrijdag 27 juli 2001 @ 18:02:29 #29
10188 links234
Bill Cooper dude from hell
pi_1285185
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:58 schreef 100% Tukker het volgende:
Beetje rare reactie van je... het is alsof je denkt dat je niet erg veel mist als je een beentje meer of minder hebt...

Dat hij aan de Olympische Spelen heeft meegedaan betwijfel ik... je bedoelt zeker de PARALYMPICS en die heet niet voor niets PARALYMPICS...

JE BENT GEWOON GEHANDICAPT... PUNT UIT!!!


Mijn broer is gehandicapt vanaf z'n geboorte. Lastig, maar overkomelijk
Die vriend van me is dus bij de paralympics (=niet de officiele naam) geweest. Vijfde geworden met z'n team. Dat je dus niets meer kan als je een been mist is dus onzin. Ik gun het niemand om een been kwijt te raken (unlike Midioot in de vorige post) maar het is zeker niet zo dat je niets meer kunt.
Hell hath no fury like a hippo with a machine gun! | Pim Fortuyn was een kale nicht, en ontken dat maar eens! | Thorazine: More addictive than heroin, more fun than crack. | I'm more punk than you and i'll kick your ass!
  zaterdag 28 juli 2001 @ 00:07:44 #30
57 Egbert
Kan goed lezen..
pi_1287225
quote:
Op ----dag -- ---- 2001 --:-- schreef Midioot het volgende:

[..]


  zaterdag 28 juli 2001 @ 00:12:26 #31
9566 Midioot
Gecertificeerd verslaafd
pi_1287244
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 00:07 schreef Egbert het volgende:
Hevig kunne kwatsu is een gave
pi_1288106
Giovanni, STERKTE kerel.

Triest dat zoiets kan in Nederland ..

Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
pi_1288184
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:58 schreef 100% Tukker het volgende:

JE BENT GEWOON GEHANDICAPT... PUNT UIT!!!


In dit geval geBEENicapt.
[b]Op zaterdag 20 april 2002 14:27 schreef Guus het volgende:[/b][br]Beeeh! blaat blaat meeeuh boeeeh oink oink! knor knor knor![br][br]ThaMarco.
  zaterdag 28 juli 2001 @ 12:21:56 #34
7469 voh
Now without pants!
pi_1288307
quote:
[b]Op vrijdag 27 juli 2001 17:58 schreef 100%
JE BENT GEWOON GEHANDICAPT... PUNT UIT!!!
ZE ZIJN GEWOON MENS... PUNT UIT!!!
Kind sir, would you be so kind as to hand me a toothpick, for I seem to have a piece of rottweiler stuck twixt my teeth.
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 28 juli 2001 @ 16:53:26 #35
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_1289312
Laat deze idioot (de politieman dus) alsjeblieft nooit, maar dan ook nooit, en absoluut nooit meer als politieman op straat komen. Het blijkt wel dat hij absoluut ongeschikt is voor dit werk.

Maar aangezien geld voor jusitie de enige prioriteit is neem ik aan dat deze kl**tz*k wel weer zal staan te flitsen vandaag.

Het is simpel: poging tot moord. Minimaal een jaar of 15 opsluiten.

En wellicht moet jusitie nu eindelijk eens gaan nadenken over waar ze prioriteiten moeten leggen, geld verdienen of Nederland veiliger maken.

  zaterdag 28 juli 2001 @ 16:56:02 #36
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1289327
Typisch dat dat plaatje op de TufTufClub-site staat. Eigen doelen nastreven over de rug van anderen... sick gewoon. Erg hoog SBS 6-gehalte vind ik het maar. Die foto zelf overigens ook. Vriendin erbij, been naar voren (dat is indringender)...

Het is erg wat er gebeurd is dat sowieso... maar dit vind ik ook weer de verkeerde kant uit gaan. Tja, het schijnt erbij te horen tegenwoordig. Leed scoort.

  † In Memoriam † zaterdag 28 juli 2001 @ 17:54:09 #37
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_1289554
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 16:56 schreef Lithion het volgende:
Typisch dat dat plaatje op de TufTufClub-site staat. Eigen doelen nastreven over de rug van anderen... sick gewoon. Erg hoog SBS 6-gehalte vind ik het maar. Die foto zelf overigens ook. Vriendin erbij, been naar voren (dat is indringender)...
Mis Willibrord nog die gemoedelijk achter hen staat met zijn handen op hun schouders...
pi_1289899
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 16:56 schreef Lithion het volgende:
Typisch dat dat plaatje op de TufTufClub-site staat. Eigen doelen nastreven over de rug van anderen... sick gewoon. Erg hoog SBS 6-gehalte vind ik het maar. Die foto zelf overigens ook. Vriendin erbij, been naar voren (dat is indringender)...

Het is erg wat er gebeurd is dat sowieso... maar dit vind ik ook weer de verkeerde kant uit gaan. Tja, het schijnt erbij te horen tegenwoordig. Leed scoort.


Hou dan toch gewoon stil.
Je weet altijd wel weer wat te zeiken.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  zaterdag 28 juli 2001 @ 19:51:42 #39
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1289946
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 19:42 schreef Jazper het volgende:
Hou dan toch gewoon stil.
Je weet altijd wel weer wat te zeiken.
Hoe wil je deze post van jou dan noemen? Ga er dan inhoudelijk op in.
  † In Memoriam † zaterdag 28 juli 2001 @ 20:04:05 #40
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_1289994
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 19:51 schreef Lithion het volgende:

[..]

Hoe wil je deze post van jou dan noemen? Ga er dan inhoudelijk op in.


Leed scoort
pi_1293645
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 20:04 schreef Loedertje het volgende:

[..]

Leed scoort


In ieder geval beter dan dat gezever van Lithion.
En waar wil je dan nog inhoudelijk op ingaan ?
Dat zoiets gebeurt is gewoon onacceptabel, dat jij er weer wat kanttekeningen bij wil zetten is meer een gebrek bij jezelf.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  † In Memoriam † zondag 29 juli 2001 @ 20:37:10 #42
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_1293737
Misschien dat de verzekering (ziekte) en de ziekteverzuim verzekeraar) de schade kunnen verhalen op de agent. Die hebben voldoende juridische instrumenten. De agent hoeft uiteindelijk niet schuldig te zijn aan poging tot doodslag om toch aansprakelijk gesteld te kunnen worden.
Dat hij niet kon stoppen is een k*tsmoes, hij komt daar vaak in alle weersomstandigheden om bv het filmpje op te halen.
Als de rechter de agent al aansprakelijk heeft gesteld kan het slachtoffer zelf ook een civiele procedure beginnen voor smartegeld en schade. Uiteindelijk kan die agent voor een hele tijd op bijstands nivoo terecht komen.
The future is after you
pi_1293753
Ghe.. ik geloof er nix van
  zondag 29 juli 2001 @ 21:31:13 #44
3542 Gia
User under construction
pi_1294013
quote:
Op zondag 29 juli 2001 20:37 schreef otaku-san het volgende:
Misschien dat de verzekering (ziekte) en de ziekteverzuim verzekeraar) de schade kunnen verhalen op de agent. Die hebben voldoende juridische instrumenten. De agent hoeft uiteindelijk niet schuldig te zijn aan poging tot doodslag om toch aansprakelijk gesteld te kunnen worden.
Dat hij niet kon stoppen is een k*tsmoes, hij komt daar vaak in alle weersomstandigheden om bv het filmpje op te halen.
Als de rechter de agent al aansprakelijk heeft gesteld kan het slachtoffer zelf ook een civiele procedure beginnen voor smartegeld en schade. Uiteindelijk kan die agent voor een hele tijd op bijstands nivoo terecht komen.
Ik ben tengevolge van een medische fout van een Gynaecoloog in de WAO terecht gekomen. Uiteraard heb ik een aanklacht ingediend, met behulp van een advocaat, maar veel heeft dat niet opgeleverd.

De gynaecoloog in kwestie was verantwoordelijk voor meer missers. Destijds, 8 jaar geleden, is toen het hele maatschap ontslagen, met een gouden handdruk van zo'n 1,2 miljoen.

Maar mijn uitkering komt echt niet van de verzekering van de gynaecoloog, maar gewoon van het GAK.
Ook de 30% loonderving kon ik niet verhalen op die maatschappij uit Apeldoorn, die de arts in kwestie verzekerd had.

Wat deze man betreft: De advocaten hebben een boek, van de ANWB geloof ik, waarin bedragen staan als schadevergoeding. Wat een been waard is weet ik niet, maar het staat er ongetwijfeld in.
Voor de rest, hij zal wel niet in de WAO komen, aangezien men vindt dat je met 1 been gerust kunt werken.
Dus het wordt een schadevergoeding, meer niet.

  zondag 29 juli 2001 @ 21:49:50 #45
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1294107
quote:
Op zondag 29 juli 2001 20:11 schreef Jazper het volgende:
Dat zoiets gebeurt is gewoon onacceptabel, dat jij er weer wat kanttekeningen bij wil zetten is meer een gebrek bij jezelf.
Dat je geen kei bent in begrijpend lezen toon je hier weer eens. Ik doe níets af aan het gebeurde, absoluut niet. Ik vind het alleen erg laag en goedkoop om met andermans leed eigen doelstellingen na te streven (dan doel ik dus op de TufTufClub). Dit is een incident, maar die groep wil het gebruiken als argument om tegen flitspalen te zijn. Enorm subjectief stukje tekst erbij, foto waar het leed zoveel mogelijk naar voren wordt gebracht en de succesformule voor de gemiddelde SBS-6-Nederlander is klaar.

Overigens getuigt het juist niet van een gebrek bij jezelf als je zaken in perspectief plaatst of je dingen afvraagt.

quote:
Op zondag 29 juli 2001 20:37 schreef otaku-san het volgende:
Dat hij niet kon stoppen is een k*tsmoes
Voor Marco Bakker werkte het anders vrij aardig.
  zondag 29 juli 2001 @ 22:21:56 #46
10767 Beethoven
roll over...
pi_1294293
Alhoewel dit een ernstig incident is, vind ik het incident van 20 juli 2000 een stuk ernstiger (zelfde stukje uit PZC). Daar is gewoon iemand doodgereden door een surveillancewagen die geen licht en/of geluidsignalen voer. Naar mijn weten moet een surveillancewagen zich dan netjes aan de snelheid c.q. verkeersregels houden.. Sowieso mogen onze dienders andere verkeersdeelnemers niet in gevaar brengen, maar blijkbaar heiligt het doel regelmatig de middelen, gezien de gemakkelijke initiele seponering van dit geval.
pi_1294302
Beiden zijn fout, alhoewel afgaande op het bericht de gradatie van fout zijn niet echt in verhouding staat.

Al dat ge-afreageer van snelheidsmaniakken op de 'flitspaal' Als je te hard rijd en je wordt geflitst, VETTE PECH! Gewoon dokken! Maar teruggaan om een flitspaal onklaar te maken...yuck...net kleine kinderen...

En wat die politie agent betreft. Een actie als deze, als het bewust inrijden op iemand was, mag ie van mij ontslagen worden (een beetje over de rooie gaan omdat iemand een flitspaal onklaar maakt...tsk). Daarnaast wens ik Giovanni succes met zijn aanklacht tegen deze agent...

Oh, enne IJzendijke ligt toch niet echt ver van Axel, toch? (zie onderstaande link).

rijschool?

“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_1294356
quote:
Op zondag 29 juli 2001 22:21 schreef Beethoven het volgende:
Alhoewel dit een ernstig incident is, vind ik het incident van 20 juli 2000 een stuk ernstiger (zelfde stukje uit PZC). Daar is gewoon iemand doodgereden door een surveillancewagen die geen licht en/of geluidsignalen voer. Naar mijn weten moet een surveillancewagen zich dan netjes aan de snelheid c.q. verkeersregels houden.. Sowieso mogen onze dienders andere verkeersdeelnemers niet in gevaar brengen, maar blijkbaar heiligt het doel regelmatig de middelen, gezien de gemakkelijke initiele seponering van dit geval.
Een politie-auto/brandweerauto/ambulance zonder licht- en geluidssignalen is een gewone verkeersdeelnemer, net als ieder ander voertuig.
Voor zover ik weet zijn het met licht- en geluidssignalen voorrangsvoertuigen. Dus met alleen een zwaailicht aan mogen ze nog steeds niets...
  † In Memoriam † zondag 29 juli 2001 @ 22:33:35 #49
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_1294375
quote:
Op zondag 29 juli 2001 21:49 schreef Lithion het volgende:
Voor Marco Bakker werkte het anders vrij aardig.
a: dat was een straf zaak
b: deze agent is geen bekende Nederlander
c: Is de suggestie een belediging van het hof
d: civiel rechterlijke zaken zijn niet te vergelijken met straf rechterlijke zaken.

Als deze man civiel rechterlijk aansprakelijk gesteld kan worden kan zijn leven net zo grondig ontwricht worden als met een strafrechterlijke uitspraak.

Als hij schade vergoedingen moet betalen, kan er loon beslag gelegd worden en zit hij op bijstand nivoo.
Meestal heeft dat gevolgen voor de familie, er volgt scheiding (heel duur) verlies van huis aan echtgenote en eventuele kinderen, geen nieuwe woning meteen. Dit is een van de redenen waarom er zwervers zijn.
woede bij hem, verongelijktheid en gezien zijn opvliegendheid waarschijnlijk een (toegenomen) vlucht in de alcohol.
Pak deze figuur civiel rechterlijk aan en hij krijgt de zwaarste straf die hij kan krijgen.

The future is after you
  zondag 29 juli 2001 @ 22:36:34 #50
5491 PingPong
ik ook van jullie
pi_1294385
quote:
Op zondag 29 juli 2001 22:23 schreef Montagui het volgende:
Oh, enne IJzendijke ligt toch niet echt ver van Axel, toch?
25 kilometer.
Geluk ermee, armzalige resultaatboeren.
pi_1294414
quote:
Op zondag 29 juli 2001 22:36 schreef PingPong het volgende:

[..]

25 kilometer.


Eej, bedankt...misschien is het familie?...offe misschien is ie zelf de rijschoolhouder? Of misschien is het allemaal bullshit omdat de naam 'Hinneman' vaak voorkomt in Zeeland?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 29 juli 2001 @ 22:47:35 #52
5491 PingPong
ik ook van jullie
pi_1294446
quote:
Op zondag 29 juli 2001 22:41 schreef Montagui het volgende:
Eej, bedankt...misschien is het familie?...offe misschien is ie zelf de rijschoolhouder? Of misschien is het allemaal bullshit omdat de naam 'Hinneman' vaak voorkomt in Zeeland?
Het is wel een bekende naam in Zeeland, ja. Maar Giovanni is 'medewerker van een benzinestation', geen rijschoolhouder. Dat staat in het artikel dat BN/De Stem over hetzelfde onderwerp publiceerde:

http://www.bndestem.nl/CDA/regioportal/1,2078,1318__691342_,00.html

Geluk ermee, armzalige resultaatboeren.
pi_1294516
Elke politie auto mag ook zonder licht/geluids signalen 20km harder dan de toegestane snelheid.
En dankzij een of andere minister, mogen "stille" politie auto's geen zwaailicht en sirene gebruiken als ze ergens snel heen moeten. Ze mogen dat alleen gebruiken bij directe achtervolgingen.
Wie is jouw favoriete sprookjesfiguur, Sinterklaas, Hans en Grietje, Roodkapje, of Jezus?
pi_1295710
quote:
Op zondag 29 juli 2001 21:49 schreef Lithion het volgende:
-Gelul-
Moderators, born to flame.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  maandag 30 juli 2001 @ 11:20:12 #55
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1295833
quote:
Op maandag 30 juli 2001 10:50 schreef Jazper het volgende:


Moderators, born to flame.


Omdat je er zo vriendelijk om een moderator vraagt, Jazper:

wil je ophouden met dit soort gedrag hier te vertonen?

Flamen is niet toegestaan!

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  † In Memoriam † maandag 30 juli 2001 @ 12:07:52 #56
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1296101
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:47 schreef 100% Tukker het volgende:
En waarom? OM 140 FOCKIN' GULDENS... OF 65 KOLERE-EURO'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm, voor dat bedragje had hij misschien beter met z'n handen van andermans spullen af kunnen blijven.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 30 juli 2001 @ 13:27:11 #57
3542 Gia
User under construction
pi_1296445
quote:
Op zondag 29 juli 2001 22:33 schreef otaku-san het volgende:


Als deze man civiel rechterlijk aansprakelijk gesteld kan worden kan zijn leven net zo grondig ontwricht worden als met een strafrechterlijke uitspraak.

Als hij schade vergoedingen moet betalen, kan er loon beslag gelegd worden en zit hij op bijstand nivoo.


Dus echt niet.

In mijn geval stond de schuld van die gynaecoloog ook vast. Hij heeft echter zelf geen cent hoeven te dokken. Daar zijn verzekeringen voor.

Die agent zal ook wel verzekerd zijn. Die verzekering vergoedt het gemis van dat been en eventuele emotionele schade en daar houdt het mee op.

De rest mag deze Giovanni zelf oplossen.
En zoals ik al eerder aangaf, kun je met 1 been gemakkelijk werken, dus WAO kan hij ook wel onder zijn ene zool schrijven.

pi_1298710
quote:
Op maandag 30 juli 2001 12:07 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Hmmm, voor dat bedragje had hij misschien beter met z'n handen van andermans spullen af kunnen blijven.


Laten we dan meteen hopen dat jij de volgende wordt die een been moet gaan missen door de kunsten van deze moordenaar.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
pi_1298716
quote:
Op maandag 30 juli 2001 11:20 schreef golfer het volgende:

[..]

Omdat je er zo vriendelijk om een moderator vraagt, Jazper:

wil je ophouden met dit soort gedrag hier te vertonen?

Flamen is niet toegestaan!


Mooi, dan neem ik nu aan dat jullie je er ook niet meer aan schuldig maken ?
Weer een probleem opgelost.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  maandag 30 juli 2001 @ 20:32:38 #60
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1298851
quote:
Op maandag 30 juli 2001 20:03 schreef Jazper het volgende:
Laten we dan meteen hopen dat jij de volgende wordt die een been moet gaan missen door de kunsten van deze moordenaar.
D'r is niemand dood hoor
  maandag 30 juli 2001 @ 20:34:31 #61
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1298865
quote:
Op maandag 30 juli 2001 20:04 schreef Jazper het volgende:
Mooi, dan neem ik nu aan dat jullie je er ook niet meer aan schuldig maken ?
Waar in dit topic heeft een moderator zich er schuldig aan gemaakt?
quote:
Weer een probleem opgelost.
Mooi, reageer je dan nu eindelijk eens inhoudelijk op m'n post?
  maandag 30 juli 2001 @ 20:38:08 #62
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1298888
quote:
Op maandag 30 juli 2001 20:03 schreef Jazper het volgende:

Laten we dan meteen hopen dat jij de volgende wordt die een been moet gaan missen door de kunsten van deze moordenaar.


Iemand toewensen dat ie een been moet gaan missen, is misselijk en ongepast.
Je kunt binnenkort mail tegemoet zien, zeker nadat ik je verzocht had op te houden met flamen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_1299076
Wat is nu je probleem dan ?
Er mogen hier allerlei gore reacties geplaatst worden zonder dat er verweer geaccepteerd wordt door 'de fok-crew' ?

Ziek.

Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
pi_1299106
quote:
Op zondag 29 juli 2001 21:31 schreef Gia het volgende:
Ik ben tengevolge van een medische fout van een Gynaecoloog in de WAO terecht gekomen. Uiteraard heb ik een aanklacht ingediend, met behulp van een advocaat, maar veel heeft dat niet opgeleverd.

De gynaecoloog in kwestie was verantwoordelijk voor meer missers. Destijds, 8 jaar geleden, is toen het hele maatschap ontslagen, met een gouden handdruk van zo'n 1,2 miljoen.

Maar mijn uitkering komt echt niet van de verzekering van de gynaecoloog, maar gewoon van het GAK.
Ook de 30% loonderving kon ik niet verhalen op die maatschappij uit Apeldoorn, die de arts in kwestie verzekerd had.


Mijn moeder is (inmiddels meerdere malen) geöpereerd aan haar benen. Daardoor is ze in een rolstoel gekomen. Door de arts is mijn moeder volledig arbeidsongeschikt verklaard, niet voor een gedeelte waardoor haar volledige inkomen vergoed werd (ik weet niet door welke instanties).
Nu gaat het weer wat beter met haar en zijn er tal van organisaties die haar weer, zowel letterlijk als figuurlijk, 'op de been' helpen. Zo krijgt ze allerlei taxi-ritjes vergoed, en krijgt het bedrijf (in dit geval een basisschool) waar ze nu werkzaam is een fikse vergoeding en zo nog een paar dingen.

Beetje persoonlijk verhaal geworden, maar de strekking is: als invalide persoon word je NIET zomaar aan je lot overgelaten!

  maandag 30 juli 2001 @ 21:07:43 #65
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1299132
quote:
Op maandag 30 juli 2001 21:01 schreef Jazper het volgende:
Wat is nu je probleem dan ?
Er mogen hier allerlei gore reacties geplaatst worden zonder dat er verweer geaccepteerd wordt door 'de fok-crew' ?

Ziek.


Laatste keer offtopic:

Ik heb niemand van de crew jou verwensingen, noch missen van benen zien toewensen.
Ik heb je vriendelijk verzocht op te houden met flamen, zowel richting posters als crewleden.
Je bent wel hardleers of hebt cursus begrijpend lezen nodig?

En kan je nu verder ontopic beginnen te reageren?

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_1299178
quote:
Op maandag 30 juli 2001 21:07 schreef golfer het volgende:

[..]

Laatste keer offtopic:

Ik heb niemand van de crew jou verwensingen, noch missen van benen zien toewensen.
Ik heb je vriendelijk verzocht op te houden met flamen, zowel richting posters als crewleden.
Je bent wel hardleers of hebt cursus begrijpend lezen nodig?

En kan je nu verder ontopic beginnen te reageren?


Laat maar, komen wij samen toch niet uit, samen hardleers dan maar.
Graag ontopic.
Soms lijken ze net mensen, maar het blijven toch echt vrouwen ..
  maandag 30 juli 2001 @ 21:17:07 #67
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1299224
quote:
Op maandag 30 juli 2001 21:11 schreef Jazper het volgende:
Graag ontopic.
Inderdaad... een on-topic, inhoudelijke reactie op mijn post aub
  maandag 30 juli 2001 @ 21:54:29 #68
9566 Midioot
Gecertificeerd verslaafd
pi_1299518
quote:
Op zondag 29 juli 2001 21:49 schreef Lithion het volgende:

Voor Marco Bakker werkte het anders vrij aardig.


Is dat dan gelijk een vrijwaring ???

Tufclub of wat dan ook, die jonge gast is invalide door een actie van een WETSdienaar, hij zal echt met een beter excuus als weigerende remmen moeten komen, the outome van heel dit drama is onacceptabel.
Als die diender bewezen schuld heeft in dit verhaal moet ie kunnen rekenen op een extreem hoge straf.

Nogmaals, voor de rest van zijn leven is die jongen invalide voor niks, een paar stuivers, kan en mag niet zo zijn ..................

Hevig kunne kwatsu is een gave
  dinsdag 31 juli 2001 @ 01:12:59 #69
3542 Gia
User under construction
pi_1300724
quote:
Op maandag 30 juli 2001 21:05 schreef Unexplained het volgende:

[..]

Mijn moeder is (inmiddels meerdere malen) geöpereerd aan haar benen. Daardoor is ze in een rolstoel gekomen. Door de arts is mijn moeder volledig arbeidsongeschikt verklaard, niet voor een gedeelte waardoor haar volledige inkomen vergoed werd (ik weet niet door welke instanties).
Nu gaat het weer wat beter met haar en zijn er tal van organisaties die haar weer, zowel letterlijk als figuurlijk, 'op de been' helpen. Zo krijgt ze allerlei taxi-ritjes vergoed, en krijgt het bedrijf (in dit geval een basisschool) waar ze nu werkzaam is een fikse vergoeding en zo nog een paar dingen.

Beetje persoonlijk verhaal geworden, maar de strekking is: als invalide persoon word je NIET zomaar aan je lot overgelaten!


Ik zeg ook niet dat je aan je lot wordt overgelaten.

Het ging mij erom dat iemand zei, dat die agent hiervoor zal moeten betalen, en dat is dus niet zo. Hiervoor zijn verzekeringen.

Ik heb na die medische fout ook van allerlei instanties hulp gekregen. Ik heb nu een WAO-uitkering, 70% van mijn laatst verdiende loon.
Maar degene die dit veroorzaakt heeft, heeft er persoonlijk niets voor hoeven te betalen.

Dat is wat ik bedoelde. Die agent zal hiervoor niets hoeven te betalen, daar zijn verzekeringen voor. En Giovanni zal echt wel van alle kanten hulp krijgen, maar de vergoeding zal niet meer bedragen dan wat er staat voor een been, plus de emotionele schade. En WAO zal er in zijn geval voor de lange termijn niet inzitten, denk ik.

  dinsdag 31 juli 2001 @ 01:17:10 #70
12891 nomis
There can be only one
pi_1300738
Wat een idioot zeg! (die controlleur) maar dat die gozer het rolletje er uit wilde halen is ook niet echt goed. maar dat staan in geen contrast als wat de controlleur heeft gedaan natuurlijk
Welcome, to the desert, of the real
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 31 juli 2001 @ 09:06:18 #71
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_1301313
quote:
Op maandag 30 juli 2001 21:01 schreef Jazper het volgende:
Wat is nu je probleem dan ?
Er mogen hier allerlei gore reacties geplaatst worden zonder dat er verweer geaccepteerd wordt door 'de fok-crew' ?
Je hebt drie opties:

1) Je laat met behulp van een quote zien wat jij bedoeld met een "gore reactie".
(De door jou gequote reactie zal gegerandeerd minder goor zijn dan de eerste reactie zoals gemaakt door 100% tukker die ook nog steeds staat.)

2) Je gaat ontopic door over het onderwerp.

3) Je blijft doorjammeren en krijgt (nog) een officiele waarschuwing.

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  dinsdag 31 juli 2001 @ 09:10:18 #72
4003 Odulla
Moraalmuts
pi_1301326
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:50 schreef 100% Tukker het volgende:
En jij lelijke LUDO... ben je nou echt geestesziek of doe je net alsof? Kom maar op met die lelijke kut-VROS wagen van je... net of ik je niet opmerk... whahahahahaha...

Live life to tha max... 180 km/u rulezzz...

POLITIE... JULLIE ZIJN DE ZIELIGSTE KNEUZEN IN NEDERLAND. IN ANDERE LANDEN HEEFT MEN NOG *RESPECT* VOOR POLITIE... DAT IS HIER AL LANG ZOEK!!!


Agressieve Fokker slaat toe...
Kabouters, dié zijn pas rendabel!
pi_1313168
HEY! NOEM MIJ NOOIT EEN FOKKER!!!

Ik scheld jou toch ook niet uit???

Dus... Fokkers plakken links met 100 km/u... ik knal er rechts langs met 150...

pi_1313176
En heel ff off-topic (mag dat): JEZUS, is Fok lid geworden van 3VO ofzo? Ik lees net al die reacties op "5000,- boete voor bezit radardetector" en ik heb nog nooit zoveel gefrustreerde moraalridders gezien, behalve op www.3vo.nl...
pi_1313205
quote:
Op zaterdag 28 juli 2001 16:56 schreef Lithion het volgende:
Typisch dat dat plaatje op de TufTufClub-site staat. Eigen doelen nastreven over de rug van anderen... sick gewoon. Erg hoog SBS 6-gehalte vind ik het maar. Die foto zelf overigens ook. Vriendin erbij, been naar voren (dat is indringender)...

Het is erg wat er gebeurd is dat sowieso... maar dit vind ik ook weer de verkeerde kant uit gaan. Tja, het schijnt erbij te horen tegenwoordig. Leed scoort.


Beste aap, STAAT ER OOK BIJ DAT TUF-TUF DIE FOTO HEEFT GEMAAKT??? NEE DUS!!! ACH GUT, GIOVANNI KIJKT EEN BEETJE SIPJES, WAT EEN SENSATIEZUCHT... NEE EIKEL... DIE JONGEN IS EEN BEEN KWIJT!!! DIE STAAT NIET MET EEN 'BUSH'-SMILE OP DE FOTO!!!

ENNE, LEUK DAT JE ONS OOK FF MEEDEELT DAT JE O-ZO VEEL VAN DE TUF-TUFCLUB AF WEET... NOT!

  woensdag 1 augustus 2001 @ 22:48:49 #76
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1313287
Caps-Lock kapot op toetsenbord 100%Tukker

Zo niet, SCHREEUW dan even wat minder.

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 1 augustus 2001 @ 23:35:01 #77
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1313551
quote:
Op woensdag 01 augustus 2001 22:28 schreef 100% Tukker het volgende:
Beste aap, STAAT ER OOK BIJ DAT TUF-TUF DIE FOTO HEEFT GEMAAKT??? NEE DUS!!!
Hallo primaat,

Nee dat staat er inderdaad niet bij, maar dat neemt nog niet weg dat het gewoon misselijk is om misbruik te maken van het leed van anderen voor eigen doelen. Die man is z'n been niet kwijt doordat er een snelheidscontrole was, die man is z'n been kwijt omdat een agent flipte. Om dan dat voorval als boegbeeld voor een kruistocht tegen flitsapparaten te gebruiken is simpelweg misbruik maken van andermans leed.

quote:
ACH GUT, GIOVANNI KIJKT EEN BEETJE SIPJES, WAT EEN SENSATIEZUCHT... NEE EIKEL... DIE JONGEN IS EEN BEEN KWIJT!!! DIE STAAT NIET MET EEN 'BUSH'-SMILE OP DE FOTO!!!
Hij hoeft ook niet lachend op de foto, maar er is duidelijk te zien (als je een beetje oog voor die dingen hebt) dat de foto zo gemaakt is dat het leed zo goed mogelijk overkomt.
quote:
ENNE, LEUK DAT JE ONS OOK FF MEEDEELT DAT JE O-ZO VEEL VAN DE TUF-TUFCLUB AF WEET... NOT!
Ik meen helemaal niet veel van de TufTufClub af te weten, waar heb ik dat gezegd dan?
  woensdag 1 augustus 2001 @ 23:38:05 #78
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1313571
quote:
Op woensdag 01 augustus 2001 22:22 schreef 100% Tukker het volgende:
Dus... Fokkers plakken links met 100 km/u... ik knal er rechts langs met 150...
Dan knal je rechts met 150 tegen een vrachtwagen
pi_1313639
quote:
Op woensdag 01 augustus 2001 23:38 schreef Lithion het volgende:

[..]

Dan knal je rechts met 150 tegen een vrachtwagen


En als je dat 'goed' doet doe je het maar een keer.
pi_1313839
typisch gefrustreerde ambtenarengedrag.
[b]You are an insult to my intelligence...[/b]
pi_1770635
quote:
Justitie vervolgt agent wegens aanrijding

MIDDELBURG - Justitie gaat een 31-jarige radarwaarnemer van de Zeeuwse politie strafrechtelijk vervolgen wegens een aanrijding op 5 juli in Hulst. Een 25-jarige inwoner van Axel moet als gevolg van dat ongeluk een been missen.


De rest van het artikel kun je hier op www.nu.nl lezen.
pi_1776737
quote:
Op vrijdag 27 juli 2001 17:51 schreef links234 het volgende:

[..]

Nou, een vriend van me heeft ook maar een been en die kan nog genoeg. Vorig jaar meegedaan aan de olympische spelen, hij is barman in een cafe, tuft vroljjk rond op z'n brommertje of in z'n auto.

Dus dat je bijna niets meer kan is bullshit.


.... ja hoor, sterker nog, je leven wordt er simpel gezelgd een stuk aangenamer op, he LINKS123, stomme domme klootzak !!
  zondag 30 september 2001 @ 13:22:42 #83
3479 Lithion
Melancholisch misantroop
pi_1779253
quote:
Op zondag 30 september 2001 01:04 schreef Jackpot22 het volgende:
.... ja hoor, sterker nog, je leven wordt er simpel gezelgd een stuk aangenamer op, he LINKS123, stomme domme klootzak !!
*zucht*
Zeg meneer de flamert, dat zegt hij toch helemaal niet. Het enige wat hij beweert is dat het missen van één been je niet volledig inmobiel maakt en dat is waar natuurlijk.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')