abonnement Unibet Coolblue
pi_12563004


Een aantal maanden geleden, om precies te zijn op woensdag 23 april 2003, lanceerde FOK! een gebruikersenquête om diverse feiten in kaart te brengen. Het was niet alleen interessant om te ontdekken hoe oud de gemiddelde FOK!ker is, hoe lang hij of zij al op FOK! komt en of de FOK!ker elke dag of slechts één keer per week de site bezoekt. Het was ook de bedoeling van de enquête om te peilen of er onder de gebruikers interesse is in een betaalde abonneeservice met extra functionaliteiten op de website.

Wat betreft de response hebben we niet te klagen gehad. Er zijn om precies te zijn 17.032(!) enquetes ingevuld in een tijdsbestek van iets meer dan een week. Op donderdagmiddag 1 mei is de enquête offline gegaan en kon er begonnen worden met het verwerken van de resultaten.
Aangezien er redelijk wat vragen waren waar de FOK!ker wat eigen inbreng kon invoeren (een bewuste keuze), kostte dit vrij veel tijd om deze input te verwerken, gezien de vele reacties.

De resultaten van de vragen zien er stuk voor stuk goed uit. Er moet enkel een kanttekening geplaatst worden bij vraag 4: "hoeveel uur breng je gemiddeld per week op FOK! door?". Het vermoeden bestaat dat hier door veel mensen is gelezen "per dag" in plaats van "per week". Een aantal reacties in een eerder topic gaven al meteen aan dat er door sommige mensen niet goed is gelezen bij het beantwoorden van de vraag.

Bij deze wil ik iedereen die de enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken. Ook bij de input die is geleverd, soms zelfs hele verhalen, zaten vaak nuttige ideeën en tips. Deze zijn bewaard en de kans is aanwezig dat hier ook zeker wat mee gedaan gaat worden!

Het rest mij nog te vertellen dat er al contact is geweest met de winnaars van de kaarten voor Snowdome. Zij hebben de kaarten inmiddels al thuisgestuurd gekregen.

pi_12563012
De resultaten staan hieronder.
klik hier voor grotere grafieken.

Vraag 1: Hoe lang bezoek je FOK! al?


Hoe ben je ooit op FOK! terecht gekomen?


Vraag 3: Hoe vaak bezoek je FOK! gemiddeld per week?


Vraag 4: Hoeveel uur breng je gemiddeld per week op FOK! door?


Vraag 5: Vanuit welke locatie bezoek je FOK! het meest?


Vraag 6: Welke onderdelen op FOK! bezoek je regelmatig? Geef hierbij je interesses aan. (meerdere antwoorden mogelijk)


Vraag 6a: subvraag, specificatie van regelmatige Frontpage bezoekers


Vraag 6b: subvraag, specificatie van regelmatige forumbezoekers


Vraag 6c: subvraag: specificatie van regelmatige managerbezoekers


Vraag 7: Welke functionaliteiten mis je nog op FOK! ? (meerdere antwoorden mogelijk)


Vraag 8: Hoe sta je tegenover extra diensten die FOK! eventueel tegen betaling zal aanbieden?


Vraag 9: Welke extra diensten zou je graag willen hebben in ruil voor een FOK! abonnement? (meerdere antwoorden mogelijk)


Vraag 10: Wat zou je eventueel bereid zijn te betalen in ruil voor een FOK! abonnement?


Vraag 11: Welke betaalmethode zou je de voorkeur geven bij het afsluiten van een abonnement? (meerdere antwoorden mogelijk)


Vraag 12: Wat is je geslacht?


Vraag 13: In welke leeftijdscategorie val je?


Vraag 14: Wat doe je in het dagelijks leven?


Vraag 15: Mijn (hoogstgenoten) opleiding is:


Vraag 16: In welke provincie ben je woonachtig?


Vraag 17: Hoe is je woonsituatie?


Vraag 18: Wat is je gemiddeld besteedbaar inkomen per maand (incl. eventuele studiefinanciering en ouderlijke bijdragen)?

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')