abonnement Unibet Coolblue
pi_18958281
ik heb een minolta dynax 4 en ik wil graag iets doen met macrofotografie.
ik heb alleen geen idee wat voor een lens ik daarvoor moet gebruiken. ik heb zelf een 28-80 objectief en ben al beetje gaan experimenteren met het maken van foto's van bloemen enz. maar ik wil toch nog dichterbij komen, dat ik echt de bloemen van binnen kan fotograferen. ik las net dat op de minolta, objectieven van sigma, tamron en tokine passen, maar hoe weet ik welke dat precies zijn. want die merken hebben natuurlijk toch ook lensen voor canon enz.
en dan weet ik ook nog niet hoe het zit met de brandpuntafstand, want volgens mij zit daar ook nog erg veel verschil in. gewoon even een voorbeeld: 60/2.8 of 100/2.8 wat is het verschil.
en verder nog de tussenringen, zit daar erg veel kwaliteitsverschil in als je het vergelijkt met foto's die gemaakt zijn met een macro-objectief?
ik hoop dat jullie mij het een beetje duidelijker kunnen maken.
  vrijdag 7 mei 2004 @ 17:50:35 #302
15985 huiz
Man in Black
pi_18959232
* huiz gaat een paar lenzen aanschaffen
Sterker nog, dat doet m'n baas dus ik heb een tweetal uitgezocht. De Canon EF 17-40/4.0 L USM en EF 35/2.0

Bij Konijnenberg kosten ze 808,- en 333,- euro. Bij FotoVideoStore kosten ze 749,- en 286,- (bij de laatste staat niet vermeld of het met of zonder btw is maar ik ga ervan uit dat het incl is). Bij FotoVideoStore is de levertijd een paar weken, bij Konijnenberg kan ik ze de volgende dag krijgen. Allebei leveren ze alleen onder rembours of bij vooruitbetaling.

M'n baas wil gewoon de bestelling met factuur zodat hij die na levering kan betalen, maar dat gaat niet bij bovengenoemde websites. Zijn er andere zaken die deze spullen wel willen leveren met een acceptgiro of factuur, voor ongeveer de bedragen zoals hierboven vermeld?
Scope Pure Colombia BV
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')