abonnement Unibet Coolblue
pi_12181298
* Atalanta huivert, maar ze weet dat het niet alleen van door de regen en de wind komt, tenslotte is het nu al wat beschutter, door de veranderingen die Lord Dreamer, aan hun schuilplaats heeft aangebracht.
Het lijkt net of ze ogen op haar rug voelt branden, alsof iets hun in de gaten houdt, of iets hun besluipt.

Ze haat onweer, dat doet haar denken aan een ongeluk dat ze vroeger heeft gehad, misschien dat daar het nare gevoel vandaan komt. Ze zal het zich wel verbeelden.

Dan kijkt ze net als Lord Dreamer naar zijn zwaard en ziet hoe het lichtjes oplicht en denkt aan de woorden die Amras cúthalion hun verteld heeft, dat het zwaard alleen oplicht als er vijanden in de buurt zijn, heeft ze het dan toch goed aangevoeld?

De haren in haar nek gaan overeind staan, als er weer een lichte rilling door haar lichaam gaat en nu weet ze het zeker, dit heeft niks meer met het weer te maken.

Rustig staat ze op, misscgien zijn ze niet in gevaar, maar er is wel iemand of iets dat hun bekijkt en ze staat liever om een aanval te ontwijken dan dat ze kwetsbaar op de grond blijft zitten.
Ze kijkt Lord Dreamer aan en ziet hoe hij waakzaam om zich heen kijkt, hij voelt waarschijnlijk hetzelfde.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12182870
* Lord Dreamer zit uiterst geconcentreerd ineengedoken te wachten bij het vuur. Hij ziet hoe Atalanta veranderd van houding en een mindere kwetsbare houding in neemt. Hij pakt het zwaard en zet het rechtop naast het vuur in de grond op reikafstand van hem. Het zwaard pulseert diepblauw en helder.

Hij staart in het zwaard, "bosvolk" denkt hij.. Dan voelt hij de ogen in z'n rug branden. Zou die vloek voor de gedaante veranderaars bedoeld zijn geweest.

Atalanta. Die gedaantewisselaars he .. zijn die hier altijd geweest of zijn ze later gekomen. Misschien zijn zij het wel voor wie de vloek bedoeld is geweest ?

* Dan vliegt er een koude rilling overhem heen, in een flits draait hij zich om. als een verlengstuk van z'n arm ligt zijn eigen reigerszwaard plotseling als pure magie gegoten in z'n hand. De gouden draken stralen helder op de kling.

Voor hem op een centimeter van de punt van het zwaard, bevinden zich de ogen van een wolf. geel duister glanzen ze hem tegemoet.

Wolf of iets anders ?

* Fluistert hij zacht ..

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12184452
* Atalanta hoort de vraag van Lord Dreamer en is even verontwaardigd door de manier waarop hij zijn vraag stelt, net of hij de gedaantewisselaars verdenkt van iets duisters. Maar het zijn haar vrienden. Ze moet ook eerlijk bekenen, dat ze niet weet wanneer de gedaantewisselaars hier zijn komen wonen, misschien woonden ze er al voor haar? Ze heeft echt geen idee.
Dan ziet Atalanta Lord Dreamer zich met een flits omdraaien en ze volgt het zwaard, dan ziet ze ook wat Lord Dreamer ziet, twee gele ogen, glinsterend in het duister.

Ze hoort heel zachtjes de gefluisterde woorden van Lord Dreamer en wacht met ingehouden adem het antwoord af.

Dan ziet ze de wolf langs het zwaard van Lord Dreamer lopen, het is een andere wolf dan Carolie, dit is het mannetjes wolf floris.

Floris, wat doe jij hier? * Vraagt Atalanta aan de wolf

* Even lijkt de wolf niet te weten wat te moeten zeggen, maar begint dan te vertellen

Ik en mijn kinderen liepen hier langs om een schuilplaats te vinden tegen dit noodweer en toen zagen we een man van deze plek weg sluipen, hij had een wapen bij zich en toen hij ons zag wilde hij ons doodden. Maar niemand komt aan mijn kinderen en in plaats daarvan... heb...ik...hem...eh...gedood.
Toen ik hier een stem hoorden, dacht ik dat ik maar even moest gaan kijken of er niemand gewond was.
Het spijt me dat ik u liet schrikken heer

* Geschokt kijkt Atalanta de wolf aan, kan ze hem geloven? Dan kijkt ze naar Lord Dreamer, ze weet dat hij geen wolven vetrouwd, maar gelooft hij het verhaal?

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12184847
* Lord Dreamer wacht rustig tot de wolf is uitgesproken. Gedaanteverwisselaars, Tja Atalanta vertrouwt de gedaantewisselaars, maar een wolf en een arrogante ook nog, dat is wat anders

Je mag blij zijn dat je kop nog op je schouders zit. * Zegt hij kortaf tegen de wolf. verdorrie die wolf heeft misschien de enige gedood die hun wat kon verklaren, al dan niet vrijwillig.

Ik begrijp het dat je je familie in bescherming nam.

* Hij zucht, en ziet dat het weer opklaart. Het gevaar is zeker voorbij

Hmmm.. schiet niet echt op zo.. een insluiper die weggaat en dan gedood wordt. Een zwaard dat van kleur veranderd.

Een vloek die opgelost moet worden om de ziel van een volk verder te laten gaan. Een ander volk waar we nog nooit van hebben gehoord. En een zooi monsters die een maatje te groot zijn.

Dan nog een kroon en een soort van dagboek dat moeilijk te vertalen is... tja moeilijk moeilijk.

* Hij kijkt naar Atalanta en lijkt de wolf te vertrouwen.

Zeg jij het maar .

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12184968
* Atalanta luistert naar Lord Dreamer, hij probeert alles wat er gebeurt is op een rijtje te zetten. Ze begrijpt dat hij niet blij is dat de wolf de man vermoord heeft, maar ze weet dat Floris zijn jonkies beschermde en dat zit in zijn natuur.

Dan begint de wolf weer te spreken
U, Ziet er uit als een intelligente man, heer. Ik wil u vragen om mij te volgen, er gebeuren in het bos, rare dingen al sinds wij hier ons woonplek van hebben gemaakt. Ik zal u ook naar de man brengen, misschien dat u hem kunt onderzoeken.

* Floris gaat hun voor en niet lang daarna komen ze bij de man aan, die inderdaad dood lijkt te liggen op de grond. Floris geeft een zachte blaf en er komen een zestal pups aan gehuppeld.

Dan gaan de oren van Floris omhoog en komt er een waakzame blik op zijn gezicht, de man waarvan hij dacht dat hij hem had gedood, slaakt een zacht gekreun uit, blijkbaar leeft hij nog. Floris ontbloot zij tanden en is gereed voor een nieuwe aanval, als Lrod Dreamer een schreeuw geeft, verschrikt kijkt de wolf op.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12186098
Stop.....

Raak dat ding niet aan. Wat het is geen idee maar het is niet menselijk..

Laten we eens afwachten wat het gaat doen

* Met getrokken zwaard wachten ze wat het wezen gaat doen.
Het kijkt verschrikt naar de wolf en dan naar de twee mensen ..

Help... me....... * kreunt het uit

* Lord Dreamer kijkt Atalanta vertwijfelend aan.

Ehm , ik zou niet weten wat te doen, maar volgens onze eenzame ziel in de grotten, heb jij helende magie ?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12187085
* Atalanta schrikt van de stem van Lord Dreamer, zo geschokt keek ze naar het kreunende lichaam van de man.

Help... me....... * kreunt kreunt de man uit

* Lord Dreamer kijkt Atalanta vertwijfeld aan en zegt dat ze misschien moet proberen te helen, precies zoals Amras cúthalion haar had verteld, maar Atalanta betwijfeld of ze dat wel ken. Zeker bij een man waarvan ze niet eens weet of hij goed of slecht is. Als ze Lord Dreamer ongeduldig naar haar ziet kijken, kruipt er een blos op haar gezicht en verbijt ze haar onzekerheid.

Voorzichtig gaat ze naast de man zitten, een beetje angstig, aangezien ze bang is elk moment aangevallen te worden, dan herhaalt de man zijn hulp roep.
Help... me.......

* Atalanta legt haar handen boven de man en ze concentreert zich diep op de man om hem te helen, ze ziet hoe een licht uit haar vingers komt en zich over de man verspreidt en even is ze te geschokt om door te gaan, maar het geeft haar wel een machtig gevoel en al snel gaat ze verder.
Niet lang daarna gaat de man rechtop zitten en snel staat Atalanta op, om een beetje beschutting te zoeken achter Lord Dreamer, die tenminste gewapend is.

Wie bent u en wat doet u hier * Lord Dreamer kijkt een beetje vijandig de man aan en is benieuwd naar de antwoorden.

* De man kijkt Lord Dreamer aan en lijkt dan te willen vluchten, maar ziet dan de tanden van Floris en besluit toch wat antwoorden te geven.

Mijn naam doet er niet toe net als mijn volk, ik kom ver uit het bos en ben op zoek naar wat te eten en te drinken, ons volk komt om van de honger. Vergeef mij en laat mij alstublieft gaan, mijn kinderen, mijn vrouw zouden dood gaan, als ik niet terug kom, als u wilt, zou u dan mee willen komen, schone jonkvrouwe, u heeft mijn leven gered en daarvoor wil ik u graag belonen

* Atalanta weet niet wat ze moet doen, ze vertrouwt de man niet zo, en kijkt Lord Dreamer voor hulp aan, Ze kunnen misschien met hem meegaan en kijken of dit inderdaad het bosvolk is of ze kunnen terug naar huis gaan, om de boeken verder te bestuderen.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12187333
* Lord Dreamer is wat verward, veel zaken tegelijk, maar gelukkig heeft hij Atalanta goed ingeschat. De wolf blijkt op het eerste gezicht mee te vallen en werkt eerder mee dan tegen. Zijn aversie tegen wolven is er niet minder op geworden, maar hij beseft dat er volven zijn en volven.

De man is een ander verhaal , hij denkt zeker dat Atalanta alleen met hem mee gaat. Fout gedacht ventje de wolf zal zeker mee willen of z'n gezin beschermen en Lord Dreamer laat Atalanta niet zomaar alleen vertrekken.

Ik denk wel dat we mee kunnen gaan met de man en een picknick mand met eten .. ohw meneer naamloos . waarom sloop u gewapend rond ons kamp ?

* Lord Dreamer is blij dat het magische zwaard in z'n foudraal op z'n rug zit , want hij weet zeker dat het misschien wel eens blauw op kan lichten.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12188170
* Ongeduldig en angstig wacht Atalanta op een antwoord van Lord Dreamer, ze weet zeker dat hij wat tegen de man zal zeggen en ze hoopt dat ze hem goed heeft ingeschat en dat hij haar niet met die griezel alleen zal laten weggaan. Ze weet zekker dat ze zich dan haar vleugels zal strekken en ver weg zal vliegen, al is het maar door angst, dan maar niet de vloek oplossen hoe graag ze Amras cúthalion ook wilt helpen.

Tot haar opluchting heeft ze Lord Dreamer goed ingeschat en hoort ze hem weer een paar woorden tot de onbekende man richten

Ik denk wel dat we mee kunnen gaan met de man en een picknick mand met eten .. ohw meneer naamloos . waarom sloop u gewapend rond ons kamp ?

* Bij het woord eten gaan de ogen van de man wijd open staan, en moet hij even slikken

Ik was op zoek naar eten heer, naar wat prooi dieren, om op het spit te leggen, ik moet hiervoor ver reizen, omdat er bij ons geen dieren meer rondlopen. Het spijt me als ik u bang hebt gemaakt, dat was zeker niet mijn bedoeling. Mijn naam is overigens Anderson van Krijgersem, ik ben de laatste van mijn stam, uitgemoord door bandieten

* Even verschijnt er een wraakzuchtige trek over zijn gezicht, maar dan kijkt hij weer met eerbied op naar Lord Dreamer. Anderson staat op en nog een beetje zwak loopt hij voor hun uit, richting zijn dorp

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12188666
* Lord Dreamer ziet de ogen van de man verwijden en weet dat hij geschrokken is. Na alle ervaringen met krijgers en andere spul, reageert hij instinctief op lichaamsuitdrukkingen.

Lord Dreamer weet ook dat de man voorzichtig is, hij zal de man die zich Anderson noemt niet onderschatten. Mensen die wraakzuchtig zijn, zijn gevaarlijk.

bandieten he .. dat moet een hele tijd geleden geweest zijn dan..

* Het groepje volgt de man dieper het bos in, Lord Dreamer kent dit gedeelte van het bos niet en kijkt vragend naar Atalanta.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12189753
* Atalanta ziet dat Lord Dreamer haar vragend aankijkt, maar ook zeij kan niet echt vertellen waar ze heen gaat, howel ze redelijk goed haar weg weet in het bos, is ze vaak in geschelschap van een van de dieren van het bos. Ze is deze kant echter nog nooit opgeweest.

Na een tijdje lopen, stoppen ze even en kan Atalanta om zich heen kijken, ze weet zeker dat ze hier nog nooit is geweest en kijkt even voor steun naar Lord Dreamer.

Ze lopen verder en komen niet veel later bij een dorp aan, tenminste dat moet het vroeger geweest zijn. Nu lijken het ruines, in brand gestokken hutten. toch ziet het er bewoond uit en las de man wat roept komen er een stel kinderen tevoorschijn. Nieuwgierg worden de nieuwkomers bekeken.

Jongens, deze mensen dienen met respect behandeld te worden, ze hebben jullie vaders leven gerd.

* Ze lopen nog wat verder en zien dan een hut wat opnieuw opgebouwd lijkt te zijn, Atalanta weet niet waar ze kijken moet, maar word uitgenodigd om binnen te gaan zitten, daar ziet het er netjes uit

Ik laat jullie even alleen, ben zo terug

* En snel loopt de man weg Atalanta en Lord Dreamer alleen achterlatedn

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12189930
Deze stad ziet er inderdaad vernietigd uit * Zegt Lord Dreamer tegen Atalanta

en zo te zien heeft hij niet gelogen, maar ik vraag me af of dit de stam is die we eigenlijk zoeken .. het is diep in het bos. dus de term "bosvolk" zou goed kunnen kloppen.

We kunnen straks wel aan de man vragen of hij het andere volk kent.

* Lord Dreamer bekijkt even het zwaard, wat nog steeds blauw gloeit.

Dat zwaard vertrouw ik ook voor geen meter, voor welke vijanden waarschuwt hij, die van ons ? of de vijanden van hun ?

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12194679
* Atalanta begrijpt niks van de situatie, waarom heeft de man hun meegenomen? Alleen om haar te bedanken? Of is er meer aan de hand? Ze hoort dat Lord Dreamer tegen haar praat en komt weer terug uit haar gedachtes.

Deze stad ziet er inderdaad vernietigd uit * Zegt Lord Dreamer tegen Atalanta

en zo te zien heeft hij niet gelogen, maar ik vraag me af of dit de stam is die we eigenlijk zoeken .. het is diep in het bos. dus de term "bosvolk" zou goed kunnen kloppen.

We kunnen straks wel aan de man vragen of hij het andere volk kent.

* Atalanta is het hier wel mee eens, maar ze heeft nog steeds het gevoel dat er iets niet klopt. De huizen zien er namelijk niet echt oud uit, voor in deze gebieden. Ze denkt diep na, hier zijn niet veel andere dorpen meer, de meeste zijn weggetrokken, omdat hier niet zo goed te leven viel, tenminste dat is wat de gedaantewisselaars tegen haar vertelde, zouden die dan toch tegen haar liegen?
Lord Dreamer kijkt naar zijn zwaard, wat hij nu minder vertrouwt. Dan zien ze Anderson van Krijgersem weer terug komen en is het tijd voor wat duidelijkheid, Atalanta doet haar mond open en begint met vragenstellen.

Als ik vragen mag, hoe oud is dit dorpje en hoe lang woonde u er al? Hebben hier meerdere dorpjes gestaan, kent u een volk wat in de getseente bij een meertje woonde? * Atalanta moet even op adem komen, dit was wel een beetje een stormvloed

* Anderson kijkt de vrouw geschokt en verbaasd aan, deze aanval had hij niet verwacht, maar dan begint hij te praten

Ja, jonkvrouwe, ik ken het volk dat in de gesteente wonen en weet wat voor verschrikkelijks er mee gebeurd is, er woonde namelijk familie van de stamleider, die hierzo regeerde. Hij had ruzie met een bandiet in de stad en die stuurde een ploeg eruit om deze stad uit te moorden, helaas kwamen ze onderweg een vijand tegen van Amras, en die stuurde ze de verkeerde kant op, zo liep een wraakaktie verkeerd af. Dit is al heel wat jaren terug gebeurd, maar toch blijft het hangen, ik heb de verhalen ook maar gehoord, ik was nog niet eens geboren, toen degene die wraak wilde nemen erachter kwam dat hij het verkeerde volk had uitgemoord, was hij al oud om zelf aktie te ondernemen, maar hij heeft een zoon, met evenveel haat in zich en die heeft ons volk uitgemoord, zonder zelfs maar te bedenken dat er al een andere generatie woont.

* Er komt een wraakzuchtige trek over Anderson's gezicht en Atalanta ziet dat het Zwaard feller oplicht, dan probeert Anderson zich rustig te houden en slaakt een diepe zucht. Hij kijkt de mensen aan, wier hij voor zijn leven zal bedanken, misschien hebben ze nog meer vragen, het minste wat hij voor hun kan doen is ze te beantwoorden.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 3 augustus 2003 @ 16:50:44 #89
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_12198501
Dus u bent familie van de mensen in de grotten. Jullie hadden vast een familie vete ?

* Lord Dreamer gooit dat er uit puur om de reactie te peilen van de man. Iets in het hele gebeuren klopt niet.

* Hij kijkt eens rond naar de hutten en denkt na ,,

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12199196
* Anderson kijkt Lord Dreamer even verbaasd aan.

Ik was geen familie hoor, alleen het opperhoofd, maar ze hadden geen ruzie met elkaar. Niet dat ze erg goed bevriend waren, maar ze hadden zeker geen ruzie met elkaar, tenminste dat heb ik gehoord, zoals ik u net al verteld heb, ik was er niet bij, ik wilde dat ik u daarin kon helpen, maar ik heb het ook alleen maar van horen zeggen. De geest van mijn opperhoofd zweeft nog steeds hier rond en ik heb een keertje, zijn familie proberen op te zoeken, maar heb de grot nooit kunnen vinden.

* atalanta kijkt een tijdje naar de man en voelt dat hij zich ongemakkelijk voelt door zowel de peilende blik van Lord Dreamer als die van haar.

Kan ik u iets te drinken inschenken, we hebben niet veel hier, maar water is wel het minste wat ik u kan aanbieden, voor het redden van mijn leven

* Snel loopt de man de tent uit en laat Atalanta en Lord Dreamer weer samen achter

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 3 augustus 2003 @ 18:10:01 #91
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_12199663
Nou.. * Zegt Lord Dreamer tegen Atalanta

echt veel zijn we er niet mee opgeschoten.. hooguit dat we het bosvolk hebben gevonden.. en dat deze mensen honger hebben. Hmm beetje agrarische hulp kunnen ze wel gebruiken .. en een stel kippen en varken en/of koeien ook . dan zouden ze een veestapel op kunnen bouwen en landbouw bedrijven ipv alleen maar te jagen.

Dat zou hun voedselprobleem op kunnen lossen, aan water hebben ze geen gebrek. Maar dan zitten we nog met ons probleem. Wat eigenlijk niet ons probleem is.

* Lord Dreamer kijkt even zoekend om zich heen.

ha.. misschien dat als we die geest vinden van het opperhoofd dat we dan meer te weten komen ??

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12202069
Bewust..op..zoek..naar ...een...Geest...Uhm...goed...idee.

* Atalanta kijkt een beetje angstig naar Lord Dreamer hoewel ze zijn beweeg redenen wel kan respecteren is ze er nou niet echt blij mee. Al moet ze wel toegeven dat ze ook graag de oplossing van dit verhaal zou willen weten.

Misschien kan ik wat regelen met de gedaante verwisselaars, die hebben in het bos genoeg voedsel wat ze misschien wel kunnen delen. Zullen we dan maar vragen of Anderson weet waar de geest zich bevind

* Bang voor het antwoord kijkt ze Lord Dreamer aan, ze wilde dat ze niet zo bang uitgevallen was, maar ondanks dat ze veel heeft bereikt in haar leven, heeft ze de angst voor geesten nog niet echt overwonnen. Ze ziet hoe Anderson weer terug komt met in elke hand een kom water wat hij aan hun geeft. Even kijkt ze in de kom en ziet dat het water niet echt helder is, meer bruin en ook dat haar neus verdacht kriebelt. Ze moet moeite doen om haar niesbui in te houden en trekt daarbij een moeilijk gezicht.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 3 augustus 2003 @ 21:09:24 #93
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_12202599
* Lord Dreamer merkt aan Atalanta wel dat ze zich niet echt gelukkig voelt met de gedachte een geest te moeten bezoeken. Het hoeft natuurlijk niet maar kan je een smeekbede weigeren van een dode ?

De gedaante verwisselaars, dat is wel een goed idee. misschien kunnen zij ook wel de landbouw beginselen overbrengen.

* Dan komt Anderson terug met het water. Lord Dreamer ziet aan de reactie van Atalanta dat het niet best is. Hij kijt naar het water en schrikt.. er zwemt zelfs een beestje in.

Jullie zijn niet echt aan het buitenleven gewend he, het leven in de natuur. Ik zal je vertellen en voordoen hoe je het water zuivert.

* Lord Dreamer scheurt een reep van zijn shirt af en pakt een lege kom die op tafel staat. dan legt hij de reep stof op de kom en kijkt even rond hij pakt een handje fijn zand en legt dat op de reep stof.

Dit is een simpel waterfilter.

* Hij giet het troebele bruine water in de kom door het filter en wisselt dan het filter naar de nu lege kom. Het water ziet er stukken schoner uit en er zwemt drijft niets meer in.

met een andersoortig zand en wat planten gaat het nog beter, maar het is in iedergeval drinkbaarder en je kinderen worden er niet meer ziek van

* Hij ziet hoe Anderson even bloost van schaamte en hem dan weer dankbaar aankijkt.

klein vraagje nog.. die geest van het overleden opperhoofd , waar kunnen we die ongeveer vinden ?

[Dit bericht is gewijzigd door Lord Dreamer op 03-08-2003 21:16]

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12203320
* Atalanta ziet hoe Anderson naar Lord Dreamer zijn uitleg kijkt en even bloost van schaamte.
Toch lijkt hij hun dankbaar voor alle hulp, maar als Lord Dreamer vraagt naar de geest, lijkt hij even dicht te klappen.

Uhm, de geest? O, ja, hmmm, laat me even denken hoor. Hij is moeilijk te vinden, laat zich niet zo snel zien.
Ik kan u wel vertellen over een begraaf plaats, waar de spook rondhangt, bij het graf van zijn veel te vroeg overleden zoon, meer kan ik u helaas niet vertellen.

* Atalanta schrikt bij het woord begraafplaats en hoopt met heel haar hart dat Lord Dreamer besluit er niet heen te gaan, nog meer geesten, maar ze weet dat ze voor niks hoopt en hoort dan Lord Dreamer zijn stem,als hij tegen Anderson begint te praten.

Ik hoop dat u onsde weg wilt wijzen naar deze begraafplaats?

* Lord Dreamer kijkt even naar Atalanta en als hij de angstige uitdrukking op haar gezicht ziet, geeft hij haar een bemoedigende knipoog, maar Atalanta lijkt het niet te zien, dan recht ze haar rug en volgt ze de twee mannen door het bos

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 3 augustus 2003 @ 22:03:10 #95
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_12203887
* Lord Dreamer kijkt naar Atalanta en knipoogt naar haar. Hij voelt zich niet zo bang bij geesten en begraafplaatsen doen hem niet zoveel.

Sinds de ondoden bestorming bij zijn kasteel heef Lord Dreamer zo zijn manieren om af te rekenen met ondoden en geesten.

Anderson gaat hen voor over een donker bospad dat tussen de ruïnes ligt en na een tijdje komen ze bij een overwoekerde begraafplaats met ene paar graftombes en een stel half afgebroken grafstenen. Hij wijst Lord Dreamer en Atalanta naar een iets beter onderhouden graf.

Daar is het * Zegt hij

Dank u * Zegt Lord Dreamer

* Lord Dreamer kijkt Atalanta aan en dan begint het wachten op de geest van de heerser

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12204386
* Atalanta kijkt lord Dreamer aan, en ziet ook hoe Anderson weer weg vlugt.
Graag zou ze achter hem aanvluchten, maar iets van de vastberadenheid van Lord Dreamer neemt ze over en gaat samen met hem op wacht staan.

Een koude rilling glipt langs haar rug en het lijkt net of de wind aanneemt. Diep in het bos hoort ze een wolf huilen.
Langzaam word het donker en daarmee neemt ook de angst bij Atalanta toe, gelukkig heeft Anderson ze fakkels mee gegeven en hebben ze tenminste nog wat licht.
Ze hoort nog een wolf huilen en kijkt omhoog, waar ze de vollen maan ziet en schrikt als ze een hand om haar heen voelt.

Ze kijkt naar Lord Dreamer maar ziet dat die een stukje van haar af staat en naar het graf staat te kijken, ze zal het zich wel verbeeld hebben, dan voelt ze weer een hand en dit keer raakt het haar hand aan, ze slaakt een gil als er een grijzend wit, doorzichtig gezicht voor haar verschijnt en even boe tegen haar zegt.

Atalanta valt achterover en komt tegen een grafsteen aan , zo te zien is hun geest tevoorschijn gekomen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 3 augustus 2003 @ 22:38:54 #97
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_12204721
* Lord Dreamer ziet hoe het donkerder wordt , hoe de wolven gaan huilen en hoe er een wind opsteekt..

Zacht fluistert hij in zich zelf laat het feest beginnen en kijkt ingespannen naar het graf zijn oren gespitst op ieder geluid.

Dan hoort hij de gil van Atalanta en ziet hoe ze valt terwijl een geest "boe"zegt. Eigelijk moet hij er om lachen maar zijn eerste aandacht gaat uit naar Atalanta. Hij loopt snel naar haar toen en helpt haar omhoog

gaat het ..

* Dan keert hij zich naar de geest.

Gegroet, Als u de vroegere heerser van deze stad bent , dan sorrie dat we u storen maar we hebben wat vraagjes voor u.

* Lord Dreamer ziet dat de geest een redelijk persoon is en weet Atalanta te overtuigen dat geesten niet zo verkeerd zijn als je op het eerste moment zou denken

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_12205248
* Atalanta kijkt nog steeds argwanend naar de geest, ze heeft zijn handen op plaatsen gevoeld die ze niet echt netjes vind en ze blijft een eind uit zijn buurt.

gegroet, ik ben inderdaad de vroegere heerser van deze stad, wat kan ik voor u betekenen, heer en zeer schone dame?

* Atalanta kijkt nu niet bang meer naar de geest, eerder boos, alsof ze hem elk moment een toontje lager zou willen laten zingen.

Kunt u ons wat vertellen over de vloek die er over het volk in de gesteente heerst? Er is ons verteld dat het gebeurt is dankzij een wraakaktie op u en u volk, maar dat die verkeerd afliep, wij hopen dat u ons verder kunt helpen om dit misterie te ontraffelen.

* Even kijkt de geest hun geschokt aan, maar begint dan met een zachte stem te vertellen, Atalanta en Lord Dreamer moeten moeite doen om hem te verstaan

Ik was naar de grote stad gegaan om wat voorraden in te kopen en ik kreeg ruzie met een van de slechste heren van dit gebied, ik had eigenlijk weg moeten lopen, maar dat was mijn eer te na. Eenmaal terug in mijn dorp had ik er spijt van, wetend dat dit een groot krijgsman was en niet over een paar doden zou treuren, ik kon niet weten dat ze naar mijn broer gestuurd werden. Ik weet dat het een vijand van mijn broer was, ene nicolas Fransisco. ik heb hem nog wel eens in het bos gezien, al zou ik je niet kunnen vertellen waar je hem kunt vinden. Ik hoop hiermee jullie vragen te hebben beantwoord, het is voor mij weer tijd om te gaan

* Nog voordat ze maar kunnen reageren is de geest verdwenen, maar Atalanta voelt nog een kneepje in haar bil, ze kijkt een beetje boos naar Lord Dremaer, dat doet het hem, ze is van haar angst genezen, ze voelt zich namelijk boos

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_12210036
* Lord Dreamer moet even lachen om de vrijpostigheden van de geest. Het kneepje in haar bil is te komisch om waar te zijn. Atalanta vind dat helemaal niet komisch en is eerder boos. Ze loopt naar hem toe en geeft hem een pets in z'n gezicht.

Je had wat moeten doen in plaats van te lachen.

* Beteuterd staat Lord Dreamer bij te komen van haar uitbarsting.

ehm ja .. sorrie * En hij wrijft even over z'n wang.

We hebben in iedergeval een naam toch ? Nicolas Fransisco zou de gene moeten zijn die alles heeft veroorzaakt. En je bent van je angst voor geesten af toch ?

* Atalanta kijkt hem nog een keer vernietigend aan voordat ze stampvoetend terug loopt van de begraafplaats naar het dorpje tussen de ruïnes. Lord Dreamer volgt haar gedwee, hij heeft toch wel een beetje spijtgevoelens door het gebeuren met die geest met z'n losse handjes.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 4 augustus 2003 @ 12:30:26 #100
55075 Atalanta
Flying high
pi_12213083
* Atalanta voelt zich nog bozer worden als ze Lord Dreamer om de geest ziet lachen.
Van kwaadheid loopt ze naar hem toen en hoort de klap die haar hand geeft in zijn gezicht.
Meestal laat ze zich niet zo gaan, maar ze vind dat hij het verdient en mompelt.
mannen!!

* Ze hoort hoe Lord Dreamer zich dan probeert te verontschuldigen, maar kijk hem vernietigend aan, dat is toch geen verantschudiging, meer?

Van kwaadheid stampt ze weg, hij bekijkt het maar, ze zoekt het zelf wel uit. en ze moppert in zichzelf, daardoor kijkt ze niet echt uit waar ze loopt en blijft met haar voet hangen in een boomwortel en ze valt plat voor over, daarbij een kreet uitroepend, als ze Lord Dreamer achter zich weer in de lach hoort schiete, krabbelt ze snel op en geeft de boomwortel een scop, alsof die express omhoog kwam om haar te laten struikelen, kwaad kijkt ze weer naar Lord Dreamer, die snel ophoud met lachen, als ziet ze in zijn ogen, de pretlichtjes nog glinsteren. Als ze probeert te lopen, merkt ze pas dat haar enkel pijn doet, maar trots probeert ze door te lopen. Als ze dan eindelijk moet toegeven dat het even niet gaat, gaat ze op de grond zitten en glijd er een traan langs haar gezicht.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')