abonnement Unibet Coolblue
  zondag 31 december 2000 @ 13:59:30 #1
7749 Puc-conDoin
Pisbunker Webmaster
pi_605622
Protesteer tegen de gang van zaken bij BB2!!!

Stuur je protestmail naar

bigbrotherprotestactie@hotmail.com

We gaan er wat mee doen. Koos halen we erbij, en Mona wil misschien wel een leuk stukje voor ons schrijven in de Weekend...

http://www.forzona.nl http://www.mirrorman.cjb.net
  Moderator zondag 31 december 2000 @ 14:13:34 #2
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_605661
Sjonge, wat zullen ze sidderen bij Veronica. Hoe meer ophef hoe beter.

Koos wil er helemaal niet bijgehaald worden denk ik, volgens mij heeft hij beter in de gaten dat het allemaal één grote show is dan jij.

Maar goed, het feit überhaupt al dat je MONA erbij wilt proberen te betrekken, geeft het niveau al aan van deze actie. Doe Koos een plezier en zorg dat die goedzak nooit ook maar in de buurt komt van dat valse sekreet.

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_605674
JA MAAR IK BEN BLIJ DAT BIANCA GEWONNEN HEEFT!!!!
pi_605857
Ik snap dus niet helemaal waar jullie nou allemaal zo moeilijk over doen met die BB2 actie... Waarom kunnen jullie niet accepteren dat Bianca gewonnen heeft? Dat BB2 die 50.000 gulden aan koos heeft geboden terwijl hij aan kop ligt is misschien wel een vuile actie, maar niet stiekum ofzo... Dat Bianca van Robin gewonnen heeft lijkt me gewoon terecht... De dader is pas schuldig totdat het tegendeel bewezen is... en ik zie geen enkele reden waarom Bianca niet gewoonweg meer stemmen had dan Robin.
  zondag 31 december 2000 @ 17:44:52 #5
7749 Puc-conDoin
Pisbunker Webmaster
pi_606313
Dit mailtje gaat rond:

Hallo,

ben je het ook niet eens met de gang van zaken bij BB2, en al helemaal niet met de gang van zaken bij de finale?

BB heeft gemanipuleerd, en wij willen dat rechtzetten! Koos halen we erbij, en willen we zijn twee ton geven, door bijvoorbeeld allemaal wat op z'n rekening te storten! Misschien wil Koos met wat collega's een wegblokkade opzetten met hun vrachtauto's! Misschien wil Mona hierover wel een goed stuk schrijven in de Weekend!!!

Stuur een protestmail naar bigbrotherprotestactie@hotmail.com !!! Wij regelen alles verder.

Wil je meer weten over de acties?

Kom dan naar http://www.big-chatter.com !!! Dit is het vervolg op het officiele BB-forum dat sinds 30 december 24:00u gesloten is! Op het forum kun je je aanmelden en je mening geven over Big-Brother en andere zaken.

STUUR DIT MAILTJE NAAR ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DOOR!!! DE KRACHT VAN INTERNET IS GROOT, WE WILLEN HIER VEEL MEE BEREIKEN!!!

Groeten,

Puc conDoin van het Big-Chatter forum

http://www.forzona.nl http://www.mirrorman.cjb.net
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')