abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 20 april 2022 @ 17:23:28 #301
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_204491713
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2022 16:05 schreef Trekvogel het volgende:

[..]
Dank! :) Het is in die zin ook een ad hoc idee dat we eigenlijk pas onlangs door iemand op het idee zijn gebracht om die twee ruimtes aan elkaar te trekken. Daar hadden we zelf voorheen niet over nagedacht, maar we waren er wel dusdanig enthousiast over dat we dit toch willen gaan doen. We hebben wat handige mensen in de familie die allemaal aangeven dat we er veel beter aan zouden doen om dit dan gelijk op te pakken i.p.v. er eerst te gaan wonen. We gaan nu dus kijken of we de ruimte in ieder geval aan elkaar kunnen trekken, de WC in de gang kunnen verplaatsen en dan vervolgens op wat langere termijn gaan voor een nieuwe keuken en vloer. Zoals het ons is voorgehouden zou dat voor straks een hoop stof in de rest van het huis schelen als je er eenmaal woont, omdat het slopen van muren en plafonds dan al gedaan is.

Ik kan zelf wel iets (al mag dat geen naam hebben) en we hebben wat handige mensen in de familie, dus we komen waarschijnlijk best een eind. De eerste fase van het samentrekken van de ruimtes schijnt in een weekje te kunnen, maar dan moet je natuurlijk nog wat afwerken qua muren, vloer en plafond. Qua vloerverwarming geldt dat we dit dan in eerste instantie vooral in de nieuw te realiseren eetkeuken willen. In beide ruimtes ligt het nu ook al, maar dat is al wel sterk verouderd. Omdat we waarschijnlijk ook wel een nieuwe keuken gaan plaatsen t.z.t., kunnen we met vloerverwarming schijnbaar ook beter nog even wachten.
In de woonkamer ligt een houten vloer met ook een houten ondervloer, dus dat zou veel ingrijpender worden en doen we (in ieder geval voorlopig) niet.
Vloerverwarming bij een houten vloer kan zonder beton te storten, dmv fermacell platen maar je vloer komt dan wel een stuk omhoog.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')