abonnement Unibet Coolblue
pi_183030593
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 18:59 schreef Hathor het volgende:

[..]

Heb jij nou echt een bord voor je kop of doe je maar alsof? Ik zeg net nog notabene dat het me geen moer kan schelen wat Sinead doet of denkt, het gaat mij om de dubbele moraal van Twitter. en dit is de laatste keer dat ik het heb uitgelegd, het is verdomme alsof je tegen een peuter zit lullen.
Dat je het blijft proberen / uitleggen.

Joh.
  Moderator donderdag 8 november 2018 @ 21:38:05 #227
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_183031014
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 16:13 schreef NanKing het volgende:

[..]

Hm ik denk niet dat je deze verantwoordelijk kan of mag verwachten van 'de media'. Zij hebben een winstoogmerk en zoiets als dit verkoopt gewoon. Ik zou het ook wel willen dat ze denken 'joh laten we die vrouw eens een keer met rust' maar dat is een illusie.

Eerst was ze tegen de katholieken en schold de paus verrot, daarna werd ze non, trad weer uit, draaide helemaal door, werd suicidaal, kwam tot de Islam en nu haat ze blanken.
Als je het allemaal zo opnoemt is het gewoon echt een triest en zielig hoopje mens wat nooit de hulp gekregen heeft die nodig heeft. Ik heb altijd iets met haar gehad en heb het album 'i do not want what i havent got' echt ontzettend veel gedraaid en altijd een oogje dicht geknepen tov haar waanzin (want uit waanzin kunnen mooie dingen ontstaan zoals muziek).
Maar sinds een aantal jaar is zij zo de weg kwijt en kon of kan ik alleen maar hopen dat iemand haar helpt, haar ondersteunt even tegen haar schreeuwt 'gofferdomme wat doe je nou', maar dit zal niet gebeuren ik denk mede door haarzelf. Ik denk dat zij zich helemaal niet wil laten helpen en daarom een uitvlucht zoekt in weer een nieuwe religie, weer een nieuw wereldaanzicht.
Echt triest inderdaad.
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')