FOK!forum / Voetbal / [La Liga #101]
GGMMwoensdag 26 september 2018 @ 22:44
Ik heb eens beloofd om een OP of stuk te tikken voor dit topic, maar ik denk dat ik het niet anders kan brengen dan in de vorm van een kleine beschouwing per club. Nu ga ik niet alle twintig ploegen in een keer beschouwen, dus hoop ik het in maximaal vijf trapjes te brengen. Aan de hand van het spelersbudget per ploeg dalen we naar beneden.

32465.jpg


1: FC Barcelona (633 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Seizoen na seizoen brokkelt het levenswerk van Guardiola bij Barça verder af. Deze zomer verliet Don Andrés Iniesta met een kampioenschap en een beker de voordeur, op weg naar Vissel Kobe. Alleen Pique, Busquets en Messi zijn nog over van het droomelftal dat in 2011 voor de tweede keer in de periode van Guardiola’s hegemonie de Champions League binnenhaalde. Dit jaar moet weer eens hét jaar worden van de Catalanen op het Miljoenenbal. Sinds de eindzege in 2015 ging het er steeds in de kwartfinale uit. Met aankopen als Vidal, Arthur, Coutinho (kon vorig seizoen niet meedoen in de CL) en Lenglet moeten succesvolle tijden weer herleven.

De huidige trainer Ernesto Valverde opteert voor een 4-3-3 in balbezit, maar bij balverlies schakelt het over naar een 4-4-2. Alles staat in het teken van de allerbeste; Leo Messi. Momenteel ondervindt de gekozen basis nog problemen. We zien bijvoorbeeld Coutinho op het middenveld staan naast Busquets en Rakitic. Je ziet en voelt dat Coutinho een rol in de voorhoede naast Messi en Suarez meer gelegen is. Het is nog iets te zakelijk voor zijn doen. Met Arthur op het middenveld kan normaal gesproken meer stabiliteit worden toegevoegd. Dembele wordt als linksbuiten geacht het spel breed te houden, maar wordt pas echt gevaarlijk als hij mag zwerven. Wanneer Valverde dit inziet, kunnen er mooie tijden aanbreken.
Julen-Lopetegui1.jpg


2: Real Madrid (567 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane zijn verdwenen, Julen Lopetegui heeft nu de sleutels in handen. Real Madrid moet onder zijn leiding weer een collectief worden, geen onemanshow. Na drie succesvolle Champions League campagnes gaf Zidane terecht aan dat hij zichzelf niet meer de juiste man vond om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden. In de competitie was het stroperig en was het wachten tot de CL-cyclus weer verder ging. Tot overmaat van ramp maakte ook nog eens Cristiano Ronaldo zijn vertrek naar Juventus bekend. Het was vroeg spektakel in de transferzomer, maar veel gebeurde er niet meer in Bernabeu. Thibaut Courtois, Mariano Diaz en Alvaro Odriozola werden binnengehaald, maar dat was alles. Lopetegui moet de gevestigde orde in de selectie zien te mixen met de vele jonge talenten die Real Madrid herbergt. Leidt dat tot een nieuwe titel in Spanje en een vierde Champions League op rij?

Julen Lopetegui staat aanvallend voetbal voor. Hij is niet zo variabel in zijn systemen zoals Zinedine Zidane was. Hij kiest voor een 4-3-3 met veel vrijheid voor de backs en vleugelspelers. Het wordt in meerdere varianten bewerkstelligd. Zo wordt het traditionele middenveld Modric, Kroos, Casemiro al niet meer standaard opgesteld; Casemiro, misschien wel Zizou’s lievelingsspeler, zat bijvoorbeeld tegen Bilbao op de bank. Ceballos krijgt, in tegenstelling tot onder Zidane, veel meer speeltijd terwijl Isco krankzinnig genoeg ook nog altijd niet zeker is van een basisplaats. Soms verschijnt Isco als middenvelder, soms als aanvaller. Asensio en Bale willen ook nog wel eens gerouleerd worden. De grote zekerheid lijkt Benzema te zijn Waar hij bijna 9 jaar werkte en sleurde voor Ronaldo, ontplooit hij zichzelf als een technisch frivole spits die meer doet dan alleen afwerken. Bale hoopt na een lange tijd van blessures zichzelf ook weer te hervinden. Zij het met rustpauzes, zij het met basisplaatsen aaneen.
atlet.jpg


3: Atlético Madrid (293 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
De Liga leek al vroeg voor de horizon verdwenen te zijn, de Champions League werd een echec; het eerste halfjaar van ‘17/18 was een drama. Toen kwam Diego Costa en met hem diepte, vrijheid voor Griezmann en meer leven in het spel van Atlético. In maart mocht er zelfs even gehoopt worden op hernieuwde titelkansen. Dat duurde maar een paar dagen, want na het puntverlies van Barça op Gran Canaria, schoot Messi de Catalanen weer op een onoverbrugbare afstand voor de mannen van Diego Simeone. Zodoende kon Atlético zich volledig toeleggen op de strijd om de Europa League die, mogen we zeggen, vrij simpel werd gewonnen. De zomer stond vooral in het teken van selectiebreedte. Met Gabi en Torres zwaaiden twee boegbeelden van de Madrilenen af terwijl Vrsaljko en Gameiro hun heil elders zochten. Met Lemar, Rodri en Jonny (uitgeleend aan de Wolves) zijn er voor de toekomst alvast geweldige investeringen gedaan. Arias, Martins en Kalinic zijn in eerste instantie selectievulling.

Tactisch blijft Atlético gewoon Atlético. Een 4-4-2, uitgaande van defensieve organisatie. Er is een tactisch veelzijdige selectie ontstaan waarmee toch zeker een gooi naar de prijzen kan worden gedaan. Jan Oblák is de onbetwiste majesteit. In de verdedigingslinie blijft de rechtsbackpositie een klein zorgenkindje. Juanfran is al drie jaar zichzelf niet meer, terwijl Arias ook nog moeite kent om te aarden. Centraal achterin moet Godin-Giménez een zekerheidje zijn. De Uruguayaanse goden lieten op het WK in Rusland al zien elkaar perfect aan te voelen. Echter moet je niet hopen dat Gimenez geblesseerd raakt, anders moet Savic de verschrikkelijke worden opgevoerd. Filipe Luis is de standaardlinksback. Verder is er Lucas Hernandez, een beoogde opvolger voor Godín die nu als multi-inzetbare joker wordt ingezet; als centrale of als linksback.

Nu Gabi voorgoed weg is, moet Simeone hernieuwde balans zien te vinden op het middenveld. Waar Cholo momenteel het meest op vertrouwt is een linie met Lemar, Koke, Saul en Rodri. Saúl heeft echter nog wat moeite om hierin te aarden. Het voordeel is dat Koke en Saúl dusdanig flexibel zijn dat ze op meerdere posities uit de voeten kunnen. Wie weet wat voor variant hij weet te verzinnen. Met Thomas Partey is er altijd nog een extra hechtpleister. Correa en Martins zijn naast Lemar de andere opties op de flanken. Griezmann heeft met Costa of Kalinic een type-Giroud om zich heen wat hem de benodigde ruimte kan bezorgen om beslissend te zijn.
57c72a8e-364f-11e7-8289-8bc272ce70eb_web_scale_0.2831715_0.2831715__.jpg?maxheight=465&maxwidth=700


4: Valencia (165 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Na jaren van verval was Mestalla vorig seizoen weer eens een bron van vreugde: het bastion van de wederopstanding. De defensieve 4-4-2 apologeet Marcelino, de tacticus die eerder met Villarreal uitstekende prestaties boekte, was de architect hiervan. Bij Villarreal had hij al bewezen om van niets iets te maken. Nu moest hij het door Peter Lim en Jorge Mendes wanstaltig onderhouden Valencia herstellen. Sinds de zomer van 2012: van Pellegrino naar Valverde, naar Dukic, naar Pizzi, naar Nuno, naar Voro, naar iPad Gary, naar Ayestarán, naar Voro, naar Prandelli, naar Voro, naar Marcelino. Palermo-achtig.

De zomer van zijn komst werd een ware renovatie. Met het huren van Kondogbia werd Valencia verzekerd van een complementair duo met Dani Parejo. De toen nog PSG-huurling Gonçalo Guedes bleek een gouden greep op de linkerflank terwijl talent Carlos Soler zich aan de andere zijde opwerkte als revelatie. Rodrigo en Zaza bleken ook een geweldig spitsenduo te vormen, wat je van Zaza allerminst had durven dromen. Deze krachten verenigden zich in één elftal en eindigden op de vierde plaats, wat toegang tot de groepsfase van de Champions League gaf. Dit jaar is het de uitdaging om in de vibe van het vorige seizoen te blijven. Ploegen zullen zich beter weten te wapenen en er is een grotere aanslag op de conditie. In de breedte moeten er fatsoenlijke spelers worden gehaald waardoor het competitief kan blijven.

In het nieuwe seizoen blijven de smaken grotendeels hetzelfde. Vooral in de breedte zijn extra spelers gehaald om een dubbel weekschema dragelijk te maken. Neto blijft de onbetwiste keeper. In de achterhoede waren vorig seizoen Vezo, Murillo, Paulista, Garay, Lato en Gaya regelmatige basisklanten; Diakhaby (centrale verdediger) en Cristian Piccini (rechtsback) zorgen nu op elke positie voor dubbele bezetting. Op het middenveld werd Maksimovic aan Getafe verkocht, maar werd Wass voor slechts vier miljoen van Celta de Vigo gehaald. Zo hebben Kondogbia en Parejo met Coquelin en Wass nu ook een back-up. In de voorhoede is met Cheryshev een back-up voor Guedes gehaald, heeft Soler met Ferran nog altijd een back-up achter zich, terwijl Rodrigo het zonder Zaza moet doen. Er zullen met Gameiro, Batshuayi en Mina nog 86 gevechten komen om de erfopvolging van de verguisde, maar herrezen Italiaan.
Frozen-assassinwoensdag 26 september 2018 @ 22:44
Deze scheids is extreem genot
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 22:44
Duurde lang, gelukkig was daar GGMM.
PSVCLwoensdag 26 september 2018 @ 22:47
Sierd is geen fan van Real
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 22:47
Sierd schreeuwt maar wat over Vaclik .
Wereldgozerwoensdag 26 september 2018 @ 22:48
Dat was een kans voor real
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 22:49
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 22:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

De droomoptie staat op Anfield onder de lat.
Op de bank bedoel je
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 22:49
Sierdgod _O-
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 22:50
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 22:48 schreef Wereldgozer het volgende:
Dat was een kans voor real
Martin Gaus en Nadia bij Pauw zo.
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 22:52
Het is echt bizar hoe je met zo'n elftal een passinggame kunt installeren en zelden of niet tot grote kansen te komen. Sevilla is defensief ook gewoon kwetsbaar. Zelfs Levante stichtte veel gevaar ondanks de 1-6 nederlaag. Had Morales de penalty erin geschoten, stond het daar gewoon 2-2. Ik hoef eigenlijk nog niet eens de kansen van Standard fucking Luik te noemen. Of hoe Getafe Sevilla wegspeelde voor de ogen van haar eigen fans.
Bonobo11woensdag 26 september 2018 @ 22:53
Lekker avondje laliga zeg.
Sierd ook nog over de feria
de_boswachterwoensdag 26 september 2018 @ 23:00
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 22:52 schreef Masterminded het volgende:
Het is echt bizar hoe je met zo'n elftal een passinggame kunt installeren en zelden of niet tot grote kansen te komen. Sevilla is defensief ook gewoon kwetsbaar. Zelfs Levante stichtte veel gevaar ondanks de 1-6 nederlaag. Had Morales de penalty erin geschoten, stond het daar gewoon 2-2. Ik hoef eigenlijk nog niet eens de kansen van Standard fucking Luik te noemen. Of hoe Getafe Sevilla wegspeelde voor de ogen van haar eigen fans.
Yannick is that you?
Wereldgozerwoensdag 26 september 2018 @ 23:02
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:00 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Yannick is that you?
nee begint niet met "erg jammer" of "erg teleurstellend"
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 23:07
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:02 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

nee begint niet met "erg jammer" of "erg teleurstellend"
yannickdevos7 twitterde op woensdag 26-09-2018 om 17:40:53 Dumoulin is een oetlul want hij heeft niet zijn titel verdedigt met het WK tijdrijden. Dumoulin was vandaag de absolute topfavoriet voor het winnen van het WK tijdrijden en hij heeft jammer genoeg gefaald in die opdracht reageer retweet
maxi-muswoensdag 26 september 2018 @ 23:08
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:07 schreef Coco. het volgende:

[..]

yannickdevos7 twitterde op woensdag 26-09-2018 om 17:40:53 Dumoulin is een oetlul want hij heeft niet zijn titel verdedigt met het WK tijdrijden. Dumoulin was vandaag de absolute topfavoriet voor het winnen van het WK tijdrijden en hij heeft jammer genoeg gefaald in die opdracht reageer retweet
Vind die tweet daarvoor leuker.
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 23:08
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Vind die tweet daarvoor leuker.
Klopt.
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 23:10
Het kan nog.
Wicky15woensdag 26 september 2018 @ 23:10
Begin van de comeback.
Wicky15woensdag 26 september 2018 @ 23:11
:')
Saekerhettwoensdag 26 september 2018 @ 23:12
VAR _O_

Alleen waarom moest dat zo lang duren?
Cocowoensdag 26 september 2018 @ 23:12
VARGoden
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:13
ja kk
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:14
VAMOS VAMOS

HALA MADRID
PSVCLwoensdag 26 september 2018 @ 23:14
Was op 1/lijn
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:15
Sarabia is fantastisch, zoals wel vaker.
Koffieplanterwoensdag 26 september 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:14 schreef PSVCL het volgende:
Was op 1/lijn
Hahaha.
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:17
Ik snap deze wissel niet
Wicky15woensdag 26 september 2018 @ 23:18
Sierdgod
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:18
Vaclik snoert mondjes.
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:18
gvd bale
Wereldgozerwoensdag 26 september 2018 @ 23:18
Sierd snuift
Bomenverzamelingwoensdag 26 september 2018 @ 23:19
Sierd met zelfspot _O_ _O_
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:19
Sierdgod _O_
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:19
Celta op jacht naar de 1-1 in Mestalla.
PSVCLwoensdag 26 september 2018 @ 23:27
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:15 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hahaha.
Franske :7
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:27
De Prom
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:30
Spierblessure voor Marcelo kan er ook nog wel bij _O-.
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:35
Tegen 10 man, lucky Sevilla weer
Koffieplanterwoensdag 26 september 2018 @ 23:36
Als Atléti zaterdag niet wint pak ik m'n fakkels en hooivorken.
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:40
AspasGod met een verdiende 1-1. We blijven wachten op de eerste zege van Valencia.
#ANONIEMwoensdag 26 september 2018 @ 23:43
Ja dit gaan we niet meer winnen
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:48
Roque Mesa scheert zijn snor pas af als hij in de Spaanse selectie komt.
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:52
Quincy gaat huilend naar bed vannacht.
Mastermindedwoensdag 26 september 2018 @ 23:54
Voor het eerst sinds 4 januari 2015 verliezen Real Madrid en Barça in dezelfde Jornada.
chufidonderdag 27 september 2018 @ 00:45
Ja .. maar gwoon door ..

Ik ben zwevend in favos
hhh38donderdag 27 september 2018 @ 00:58
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 23:54 schreef Masterminded het volgende:
Voor het eerst sinds 4 januari 2015 verliezen Real Madrid en Barça in dezelfde Jornada.
Alaves kan vandaag op gelijke hoogte komen na 6 speeldagen (lol)
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 01:01
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 00:58 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Alaves kan vandaag op gelijke hoogte komen na 6 speeldagen (lol)
Dat wordt wel een hels duel voor ze tegen Getafe, maar wie weet. Alavés schiet momenteel uit alle hoeken en standen raak.

Girona v Betis vind ik een mooie afsluiter van deze ronde.
onlogischdonderdag 27 september 2018 @ 08:04
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 22:44 schreef GGMM het volgende:
Ik heb eens beloofd om een OP of stuk te tikken voor dit topic, maar ik denk dat ik het niet anders kan brengen dan in de vorm van een kleine beschouwing per club. Nu ga ik niet alle twintig ploegen in een keer beschouwen, dus hoop ik het in maximaal vijf trapjes te brengen. Aan de hand van het spelersbudget per ploeg dalen we naar beneden.

[ afbeelding ]

1: FC Barcelona (633 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Seizoen na seizoen brokkelt het levenswerk van Guardiola bij Barça verder af. Deze zomer verliet Don Andrés Iniesta met een kampioenschap en een beker de voordeur, op weg naar Vissel Kobe. Alleen Pique, Busquets en Messi zijn nog over van het droomelftal dat in 2011 voor de tweede keer in de periode van Guardiola’s hegemonie de Champions League binnenhaalde. Dit jaar moet weer eens hét jaar worden van de Catalanen op het Miljoenenbal. Sinds de eindzege in 2015 ging het er steeds in de kwartfinale uit. Met aankopen als Vidal, Arthur, Coutinho (kon vorig seizoen niet meedoen in de CL) en Lenglet moeten succesvolle tijden weer herleven.

De huidige trainer Ernesto Valverde opteert voor een 4-3-3 in balbezit, maar bij balverlies schakelt het over naar een 4-4-2. Alles staat in het teken van de allerbeste; Leo Messi. Momenteel ondervindt de gekozen basis nog problemen. We zien bijvoorbeeld Coutinho op het middenveld staan naast Busquets en Rakitic. Je ziet en voelt dat Coutinho een rol in de voorhoede naast Messi en Suarez meer gelegen is. Het is nog iets te zakelijk voor zijn doen. Met Arthur op het middenveld kan normaal gesproken meer stabiliteit worden toegevoegd. Dembele wordt als linksbuiten geacht het spel breed te houden, maar wordt pas echt gevaarlijk als hij mag zwerven. Wanneer Valverde dit inziet, kunnen er mooie tijden aanbreken.
[ afbeelding ]

2: Real Madrid (567 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane zijn verdwenen, Julen Lopetegui heeft nu de sleutels in handen. Real Madrid moet onder zijn leiding weer een collectief worden, geen onemanshow. Na drie succesvolle Champions League campagnes gaf Zidane terecht aan dat hij zichzelf niet meer de juiste man vond om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden. In de competitie was het stroperig en was het wachten tot de CL-cyclus weer verder ging. Tot overmaat van ramp maakte ook nog eens Cristiano Ronaldo zijn vertrek naar Juventus bekend. Het was vroeg spektakel in de transferzomer, maar veel gebeurde er niet meer in Bernabeu. Thibaut Courtois, Mariano Diaz en Alvaro Odriozola werden binnengehaald, maar dat was alles. Lopetegui moet de gevestigde orde in de selectie zien te mixen met de vele jonge talenten die Real Madrid herbergt. Leidt dat tot een nieuwe titel in Spanje en een vierde Champions League op rij?

Julen Lopetegui staat aanvallend voetbal voor. Hij is niet zo variabel in zijn systemen zoals Zinedine Zidane was. Hij kiest voor een 4-3-3 met veel vrijheid voor de backs en vleugelspelers. Het wordt in meerdere varianten bewerkstelligd. Zo wordt het traditionele middenveld Modric, Kroos, Casemiro al niet meer standaard opgesteld; Casemiro, misschien wel Zizou’s lievelingsspeler, zat bijvoorbeeld tegen Bilbao op de bank. Ceballos krijgt, in tegenstelling tot onder Zidane, veel meer speeltijd terwijl Isco krankzinnig genoeg ook nog altijd niet zeker is van een basisplaats. Soms verschijnt Isco als middenvelder, soms als aanvaller. Asensio en Bale willen ook nog wel eens gerouleerd worden. De grote zekerheid lijkt Benzema te zijn Waar hij bijna 9 jaar werkte en sleurde voor Ronaldo, ontplooit hij zichzelf als een technisch frivole spits die meer doet dan alleen afwerken. Bale hoopt na een lange tijd van blessures zichzelf ook weer te hervinden. Zij het met rustpauzes, zij het met basisplaatsen aaneen.
[ afbeelding ]

3: Atlético Madrid (293 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
De Liga leek al vroeg voor de horizon verdwenen te zijn, de Champions League werd een echec; het eerste halfjaar van ‘17/18 was een drama. Toen kwam Diego Costa en met hem diepte, vrijheid voor Griezmann en meer leven in het spel van Atlético. In maart mocht er zelfs even gehoopt worden op hernieuwde titelkansen. Dat duurde maar een paar dagen, want na het puntverlies van Barça op Gran Canaria, schoot Messi de Catalanen weer op een onoverbrugbare afstand voor de mannen van Diego Simeone. Zodoende kon Atlético zich volledig toeleggen op de strijd om de Europa League die, mogen we zeggen, vrij simpel werd gewonnen. De zomer stond vooral in het teken van selectiebreedte. Met Gabi en Torres zwaaiden twee boegbeelden van de Madrilenen af terwijl Vrsaljko en Gameiro hun heil elders zochten. Met Lemar, Rodri en Jonny (uitgeleend aan de Wolves) zijn er voor de toekomst alvast geweldige investeringen gedaan. Arias, Martins en Kalinic zijn in eerste instantie selectievulling.

Tactisch blijft Atlético gewoon Atlético. Een 4-4-2, uitgaande van defensieve organisatie. Er is een tactisch veelzijdige selectie ontstaan waarmee toch zeker een gooi naar de prijzen kan worden gedaan. Jan Oblák is de onbetwiste majesteit. In de verdedigingslinie blijft de rechtsbackpositie een klein zorgenkindje. Juanfran is al drie jaar zichzelf niet meer, terwijl Arias ook nog moeite kent om te aarden. Centraal achterin moet Godin-Giménez een zekerheidje zijn. De Uruguayaanse goden lieten op het WK in Rusland al zien elkaar perfect aan te voelen. Echter moet je niet hopen dat Gimenez geblesseerd raakt, anders moet Savic de verschrikkelijke worden opgevoerd. Filipe Luis is de standaardlinksback. Verder is er Lucas Hernandez, een beoogde opvolger voor Godín die nu als multi-inzetbare joker wordt ingezet; als centrale of als linksback.

Nu Gabi voorgoed weg is, moet Simeone hernieuwde balans zien te vinden op het middenveld. Waar Cholo momenteel het meest op vertrouwt is een linie met Lemar, Koke, Saul en Rodri. Saúl heeft echter nog wat moeite om hierin te aarden. Het voordeel is dat Koke en Saúl dusdanig flexibel zijn dat ze op meerdere posities uit de voeten kunnen. Wie weet wat voor variant hij weet te verzinnen. Met Thomas Partey is er altijd nog een extra hechtpleister. Correa en Martins zijn naast Lemar de andere opties op de flanken. Griezmann heeft met Costa of Kalinic een type-Giroud om zich heen wat hem de benodigde ruimte kan bezorgen om beslissend te zijn.
[ afbeelding ]

4: Valencia (165 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Na jaren van verval was Mestalla vorig seizoen weer eens een bron van vreugde: het bastion van de wederopstanding. De defensieve 4-4-2 apologeet Marcelino, de tacticus die eerder met Villarreal uitstekende prestaties boekte, was de architect hiervan. Bij Villarreal had hij al bewezen om van niets iets te maken. Nu moest hij het door Peter Lim en Jorge Mendes wanstaltig onderhouden Valencia herstellen. Sinds de zomer van 2012: van Pellegrino naar Valverde, naar Dukic, naar Pizzi, naar Nuno, naar Voro, naar iPad Gary, naar Ayestarán, naar Voro, naar Prandelli, naar Voro, naar Marcelino. Palermo-achtig.

De zomer van zijn komst werd een ware renovatie. Met het huren van Kondogbia werd Valencia verzekerd van een complementair duo met Dani Parejo. De toen nog PSG-huurling Gonçalo Guedes bleek een gouden greep op de linkerflank terwijl talent Carlos Soler zich aan de andere zijde opwerkte als revelatie. Rodrigo en Zaza bleken ook een geweldig spitsenduo te vormen, wat je van Zaza allerminst had durven dromen. Deze krachten verenigden zich in één elftal en eindigden op de vierde plaats, wat toegang tot de groepsfase van de Champions League gaf. Dit jaar is het de uitdaging om in de vibe van het vorige seizoen te blijven. Ploegen zullen zich beter weten te wapenen en er is een grotere aanslag op de conditie. In de breedte moeten er fatsoenlijke spelers worden gehaald waardoor het competitief kan blijven.

In het nieuwe seizoen blijven de smaken grotendeels hetzelfde. Vooral in de breedte zijn extra spelers gehaald om een dubbel weekschema dragelijk te maken. Neto blijft de onbetwiste keeper. In de achterhoede waren vorig seizoen Vezo, Murillo, Paulista, Garay, Lato en Gaya regelmatige basisklanten; Diakhaby (centrale verdediger) en Cristian Piccini (rechtsback) zorgen nu op elke positie voor dubbele bezetting. Op het middenveld werd Maksimovic aan Getafe verkocht, maar werd Wass voor slechts vier miljoen van Celta de Vigo gehaald. Zo hebben Kondogbia en Parejo met Coquelin en Wass nu ook een back-up. In de voorhoede is met Cheryshev een back-up voor Guedes gehaald, heeft Soler met Ferran nog altijd een back-up achter zich, terwijl Rodrigo het zonder Zaza moet doen. Er zullen met Gameiro, Batshuayi en Mina nog 86 gevechten komen om de erfopvolging van de verguisde, maar herrezen Italiaan.
Fantastische OP maat! Hier kunnen mensen die La Liga op de voet volgen nog eens een puntje aan zuigen.

Chapeau!
GGMMdonderdag 27 september 2018 @ 15:50
quote:
7s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:04 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Fantastische OP maat! Hier kunnen mensen die La Liga op de voet volgen nog eens een puntje aan zuigen.

Chapeau!
Dank.

Ik heb nog wel een aantal aanpassingen doorgevoerd.
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 20:57
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 15:50 schreef GGMM het volgende:

[..]

Dank.

Ik heb nog wel een aantal aanpassingen doorgevoerd.
Ah vandaar al die spelfouten
GGMMdonderdag 27 september 2018 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 20:57 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ah vandaar al die spelfouten
Noem er 3
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 20:58
DoHxDknU4AAxXjz.jpg:large

Boudebouzgod
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 21:00
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 20:58 schreef Doublepain het volgende:
[ afbeelding ]

Boudebouzgod
Quique is vandaag 60 jaar oud.
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 21:00 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Quique is vandaag 60 jaar oud.
Nou hopen op een leuk cadeautje dan :)
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 21:24 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Nou hopen op een leuk cadeautje dan :)
Ik vrees een beetje, maar Betis kan redelijk hete vuren doorstaan.
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 21:55
Valladolid wint met 2-1 van Levante.

Valencia is nog de enige club zonder zege, (lol). En dan moeten ze zaterdag naar het altijd vervelende Sociedad.
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 22:02
pff
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 22:05
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 22:02 schreef Doublepain het volgende:
pff
Canales is wel op de brommer, tbh.
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 22:11
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 22:05 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Canales is wel op de brommer, tbh.
Goed spelertje, helaas niks geworden bij Madrid :{
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:14
Wat speelt Betis elke kansrijke aanval gruwelijk slecht uit, zeg.
Slobeenddonderdag 27 september 2018 @ 23:18
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:14 schreef Masterminded het volgende:
Wat speelt Betis elke kansrijke aanval gruwelijk slecht uit, zeg.
Je bandwagonnen Valencia en Betis komen er nog niet helemaal lekker uit he.
#ANONIEMdonderdag 27 september 2018 @ 23:20
JAAA FUCK DE HATERS
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:21
Heel verdiende voorsprong.
PSVCLdonderdag 27 september 2018 @ 23:22
Stuani _O_
Wat doet ie nog bij Girona?
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:23
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:22 schreef PSVCL het volgende:
Stuani _O_
Wat doet ie nog bij Girona?
Er was eerst even sprake van dat hij misschien naar Sevilla zou gaan, maar daar bleef het bij.
PSVCLdonderdag 27 september 2018 @ 23:39
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:23 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Er was eerst even sprake van dat hij misschien naar Sevilla zou gaan, maar daar bleef het bij.
Oke,ipv Andre Silva?
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:39
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Je bandwagonnen Valencia en Betis komen er nog niet helemaal lekker uit he.
Alleen als de tegenstander balbezit heeft, lijkt Valencia een plan/automatismen te hebben. Van een nummer vier in Spanje mag je redelijk spel in balbezit verwachten, alleen gebeurt dat weinig tot zelden. Zo'n 1-0 tegen Celta gisteren was een sensueel opzetje, maar toch ook gewoon weer vanuit de reactie.

Betis heeft, zoals we eerder hebben kunnen constateren, een ploeg vol technische goden, maar het ontbreekt een beetje aan een iets minder technische, maar meer klinische god die de ruimtes beter kan inschatten en bespelen. Al werden ze in de eerste helft tegen Athletic redelijk dronken gespeeld door een ouderwetse Berizzo-pressing. Werden enorm geholpen door het rood van Susaeta in de tweede helft. Uiteindelijk moest Sanabria nog de 3-2 binnenkoppen maar dat doet hij dan niet.
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:41
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:39 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Oke,ipv Andre Silva?
Dat was volgens mij wel voordat die binnengehaald werd. Dost werd ook zelfs heel even genoemd. Machín houdt van een targetman op zijn tijd.
Mastermindeddonderdag 27 september 2018 @ 23:51
f12806baa1f7768f77d222d13799459c.png

669f38eb0a00592866e0222bec304b7a.png

Zaterdag wordt een enerverende dag. Hopelijk heeft Berizzo zijn beste beentje voorgezet.
onlogischvrijdag 28 september 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 20:58 schreef GGMM het volgende:

[..]

Noem er 3
Niet 'noem er 1' posten, maar zekerheid inbouwen :')
Laffe haas dat je er bent.
GGMMvrijdag 28 september 2018 @ 10:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 09:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Niet 'noem er 1' posten, maar zekerheid inbouwen :')
Laffe haas dat je er bent.
Hij had het over spelfouten, dat is meervoud.

Raar figuur.
Mexicanobakkervrijdag 28 september 2018 @ 12:12
Bah, Gerona verloren ;(
Mastermindedvrijdag 28 september 2018 @ 16:24
Umtiti voorlopig out. Enjoy yourselves with Pique, Lenglet en Vermaelen.

https://t.co/UdEWWCxawZ
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 11:59
Geronimo Rulli eindelijk op de bank beland bij Sociedad.

giphy.gif
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 13:38
Valencia leidt :o.

Zowaar een defensief acceptabele performance. Scheelt dat Kondogbia weer aanwezig is. Rodrigo en Guedes zitten nog op de bank.

Sociedad krijgt dankzij een blunder van een Lato via de elfmeter een kans op een gelijkmaker maarrrrr Neto redt.

[ Bericht 19% gewijzigd door Masterminded op 29-09-2018 14:30:50 ]
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 14:58
Valencia wint dankzij tactische discipline van Sociedad. De schoonheidsprijs is er niet mee verdiend, maar hopelijk is de ban nu gebroken. Nul, Een.

Dinsdag tegen United, volgende week tegen Barça.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 15:02
16u15 FC Barcelona v Athletic
Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Vidal, Sergi Roberto, Rakitic; Dembele, Suarez, Coutinho
Unai Simón, I.Martínez, Yeray, Beñat, Williams, Yuri B., Susaeta, Dani García, De Marcos, Raúl García, Balenziaga

Fan van deze aanval, maar jammer van het middenveld. Busquets en Messi rust in een kwakkelende fase is redelijk lachwekkend.

[ Bericht 12% gewijzigd door Masterminded op 29-09-2018 15:07:31 ]
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 16:18
penalty
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 16:19
We zijn begonnen.
chufizaterdag 29 september 2018 @ 16:29
Iñaki casi
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 16:29
Barça ontsnapt.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 16:30
lekker schot
franske19zaterdag 29 september 2018 @ 16:33
Defensief is Barca zo matig.
chufizaterdag 29 september 2018 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:33 schreef franske19 het volgende:
Defensief is Barca zo matig.
Al jaren lopen ze daar te klungelen met die Pike
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:33 schreef franske19 het volgende:
Defensief is Barca zo matig.
ze hoeven nooit te verdedigen
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 16:36
Alba :')
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 16:50
Met deze elftalsamenstelling heb je geen vijanden nodig om het jezelf moeilijk te maken.
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 16:57
KOEKOEK
franske19zaterdag 29 september 2018 @ 16:57
0-1 ;(
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 16:57
Gol Gol gol bilbaooooooooooooooo
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 16:57
TODO NADA EN BARCELONA
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:57 schreef Doublepain het volgende:
TODO NADA EN BARCELONA
Haha, daar is de rat hoor.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 16:58
Kijken hoe snel schijtluis Valverde Busi en Messi warm laat lopen.
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 16:58
arme toeristen
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 16:59
Een resultaat zou Berizzo en Athletic gegund zijn na de ongelukkige afgelopen weken.
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 16:59
Blijft zonde dat Coutinho een stap terug heeft gedaan
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:59 schreef PSVCL het volgende:
Blijft zonde dat Coutinho een stap terug heeft gedaan
*stappen
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:59 schreef PSVCL het volgende:
Blijft zonde dat Coutinho een stap terug heeft gedaan
Delete.
GGMMzaterdag 29 september 2018 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:00 schreef Doublepain het volgende:

[..]

*stappen
een stappen :')
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 16:59 schreef PSVCL het volgende:
Blijft zonde dat Coutinho een stap terug heeft gedaan
Vandaag staat hij eindelijk op de juiste positie, alleen heb je daar niets aan als je je voetballers Busquets en Arthur op de bank zet.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:02 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Vandaag staat hij eindelijk op de juiste positie, alleen heb je daar niets aan als je je voetballers Busquets en Arthur op de bank zet.
Ook nog thuis, minachting wel naar je supporters
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 17:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:02 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ook nog thuis, minachting wel naar je supporters
Die zitten sowieso thuis. Alleen maar toeristen toch?
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 17:04
q5fQPmw.png

https://www.ad.nl/buitenl(...)si-scoorde~a18063a9/

_O_ Sjoerdgod
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:02 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ook nog thuis, minachting wel naar je supporters
Ga de Catelaanse competitie lekker in Miami spelen :+
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:02 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ook nog thuis, minachting wel naar je supporters
Busquets vind ik nog enigszins te begrijpen, maar Messi zit tijdens de interlands gewoon thuis met zijn hond en kinderen te spelen.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:05
quote:
Niet geklikt.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:05
Die tegel _O-
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:04 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Busquets vind ik nog enigszins te begrijpen, maar Messi zit tijdens de interlands gewoon thuis met zijn hond en kinderen te spelen.
Arthur moet spelen, vooral dit soort wedstrijden

quote:
9s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:03 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Die zitten sowieso thuis. Alleen maar toeristen toch?
Die vraag moet ik naar 422 afspelen

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2018 17:06:21 ]
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:02 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Vandaag staat hij eindelijk op de juiste positie, alleen heb je daar niets aan als je je voetballers Busquets en Arthur op de bank zet.
Messi rust geven :')
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:00 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Delete.
Liverpool>barca
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:05 schreef Doublepain het volgende:
Arthur moet spelen, vooral dit soort wedstrijden
Oh, dat zeker. Het is wel zorgwekkend dat een optimaal middenveld er nog niet is met het oog op Tottenham, Valencia, Sevilla, Inter, Real Madrid.
Frozen-assassinzaterdag 29 september 2018 @ 17:10
Valverde weet het gewoon niet meer. Bartomeu lacht.
franske19zaterdag 29 september 2018 @ 17:12
Suarez creëert drie 100% kansen met z'n loopacties.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:12
nou gooi messi er maar weer in
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:13
twee keer verliezen achter elkaar dat kan natuurlijk niet
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:14
Good muslim _O_
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:13 schreef Karzai het volgende:
twee keer verliezen achter elkaar dat kan natuurlijk niet
Het scheelt dat Cocu straks ook vrij is

422 is het me eens
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:14 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Het scheelt dat Cocu straks ook vrij is

422 is het me eens
Barca neemt geen Nederlanders meer
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 17:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:15 schreef Karzai het volgende:

[..]

Barca neemt geen Nederlanders meer
De Ligt *kuche kuche*
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:14 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Het scheelt dat Cocu straks ook vrij is

422 is het me eens
Ik sta volledig achter Quique Sétien en Jorge Sampaoli. Maar die hebben geen Barça op hun fiche mememememememe
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:17 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik sta volledig achter Quique Sétien en Jorge Sampaoli. Maar die hebben geen Barça op hun fiche mememememememe
Sampaoli :')

Wat een mafkees was dat zeg
GGMMzaterdag 29 september 2018 @ 17:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:16 schreef onlogisch het volgende:

[..]

De Ligt *kuche kuche*
Is dat een trainer? :?
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:15 schreef Karzai het volgende:

[..]

Barca neemt geen Nederlanders meer
Wel dom, meeste succes hebben ze daar namelijk aan te danken
GGMMzaterdag 29 september 2018 @ 17:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:23 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Wel dom, meeste succes hebben ze daar namelijk aan te danken
Ja, dus moeten ze hun trainers op basis van nationaliteit uit gaan zoeken. Goed beleid. :)
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:25
God en de Onderkoning komen het veld weer in, hoera.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:25 schreef Masterminded het volgende:
God en de Onderkoning komen het veld weer in, hoera.
Dembele eruit hopelijk
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:27
Mja dat Spaanse voetbal laag tempo ivg met het Engelse voetbal
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:27
kijk ik toch liever naar
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:27 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Dembele eruit hopelijk
Ik vrees dat hij Vidal eruit haalt en dan moet Dembele voor dIePtE zorgen aan de linkerkant.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:29
ja daar komt ie, gaat toch niet zo lekker
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik vrees dat hij Vidal eruit haalt en dan moet Dembele voor dIePtE zorgen aan de linkerkant.
Oh die speelt ook nog
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:30
ONCE del #SevillaFC para medirse a la @SDEibar: Vaclík, Carriço, Kjaer, Sergi Gómez, Jesús Navas, Banega, Arana, Sarabia, Franco Vázquez, André Silva y Ben Yedder.

Never change a winning team.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:29 schreef Karzai het volgende:
ja daar komt ie, gaat toch niet zo lekker
Moet het tempo wel meer omhoog
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:30
Ze hebben ook helemaal geen flanken spel bij barca alles moet door het midden
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:30
Nu Rakitic dit slecht uitspeelt, gaat hij weer worden geframed als een non-voetballer.
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:31
Echt das toch een beetje overdreven hoor al die Messi toeristen ...
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:32
Ous blijft vooralsnog aan de rechterkant hangen, spannend.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:32
Het stadion zit wel vol zo te zien was tegen psv wel anders
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:33
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:31 schreef chufi het volgende:
Echt das toch een beetje overdreven hoor al die Messi toeristen ...
Voor sfeer moet je ook in Andalusia zijn
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:32 schreef Karzai het volgende:
Het stadion zit wel vol zo te zien was tegen psv wel anders
Spreekt de toeristen niet aan
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:35
Knap dat jullie toch weer de stokpaardjes van stal kunnen halen.
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:34 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Spreekt de toeristen niet aan
Toen PSV in Valencia speelde was het ook leeg...
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:36
Oops... dat scheelde weinig.. Maar wat weer een thuisfluiter die scheids net
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:37
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:35 schreef chufi het volgende:

[..]

Toen PSV in Valencia speelde was het ook leeg...
Bang voor een vernedering ?
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:37
Coutinho speelt meer dan prima vandaag en als linksbuiten. Valverde is eindelijk onder zijn steen vandaan, maar dat wordt duimen of het woensdag ook zo is.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:37
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:35 schreef chufi het volgende:

[..]

Toen PSV in Valencia speelde was het ook leeg...
Valencia zit normaal gesproken altijd vol idd
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:37 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Valencia zit normaal gesproken altijd vol idd
Was paar jaar terug
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:39
Sow de Marcos _O- wat een bal ook trouwens sodeju
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:41
Eenrichtingsverkeer wel, met andere woorden counter 0-2
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:41
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:39 schreef chufi het volgende:

[..]

Was paar jaar terug
Europa league he
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:41 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Europa league he
Was je er ook? links boven in het hoekje?
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:44
1-1 Messi incoming.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:46
suf publiek bij barca
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:46
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:43 schreef chufi het volgende:

[..]

Was je er ook? links boven in het hoekje?
Nee wel de thuismatch toen

1-1
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:46
weggekopt
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:46
FIFA cheat _O-
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:47
Nee ik zie barca dit niet meer winnen, geen vuur in de ploeg
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:47
Iñaki zien sprinten is een feestje.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:47
zou wel genot zijn 3x puntverlies in een week
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:47
nu nog een keer Real die profiteert....
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:47
Geen hands
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:47 schreef JanCees het volgende:
zou wel genot zijn 3x puntverlies in een week
Uniek voor dit millenium?
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:47 schreef JanCees het volgende:
nu nog een keer Real die profiteert....
Als ze dat niet doen dan #COURTOIS&LOPETEGUIOUT
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:49
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:48 schreef chufi het volgende:

[..]

Uniek voor dit millenium?
https://i.gyazo.com/a929a769da3e9d219b935f0f50cac4e2.png
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:48 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Als ze dat niet doen dan #COURTOIS&LOPETEGUIOUT
Marcelo en Isco zijn er niet bij, terwijl Carvajal in allerijl is klaargestoomd.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:50
quote:
nu 1 punt ipv 3..
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:51
Paaaaaal
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:51
pff
Bomenverzamelingzaterdag 29 september 2018 @ 17:51
Oef toch bijna de 1-1
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:52
Scheids _O_
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:50 schreef JanCees het volgende:

[..]

nu 1 punt ipv 3..
https://i.gyazo.com/7af26ac7735a572ded694b66710feede.png
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:53
372891220e4359e95d70b4200a54fe1b.png

Rijkaardgod.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:53
quote:
2009 toen ze de treble wonnen
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:57
360 replay blijft genot _O_
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:58
hangen
Wicky15zaterdag 29 september 2018 @ 17:58
Klote.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:58
de druk werd te groot
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:58
Zonde voor Athletic.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 17:58
jammer
chufizaterdag 29 september 2018 @ 17:59
OK zo is het goed
Zorrozaterdag 29 september 2018 @ 17:59
*zap naar Juve*
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 17:59
nu wel een keer vanaf de flank snap niet dat ze dat niet meer doen
Wicky15zaterdag 29 september 2018 @ 17:59
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef Zorro het volgende:
*zap naar Juve*
Wel maar een halfuurtje :P
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 17:59
Munir _O_
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 17:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef Karzai het volgende:
nu wel een keer vanaf de flank snap niet dat ze dat niet meer doen
Nou, omdat het allemaal /cut-inside/ aanvallers zijn en de backs er dan overheen komen zoals Messi vroeger een bromance had met Dani Alves, nu met Alba.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef PSVCL het volgende:
Munir _O_
STEL JE VOOR DAT HIJ VOOR MAROKKO HAD GESPEELD.
Zorrozaterdag 29 september 2018 @ 18:01
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef Wicky15 het volgende:

[..]

Wel maar een halfuurtje :P
Uiteraard :)
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nou, omdat het allemaal /cut-inside/ aanvallers zijn en de backs er dan overheen komen zoals Messi vroeger een bromance had met Dani Alves, nu met Alba.
ik zie die backs helemaal niet naar voren komen deze wedstrijd :?
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:02
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 september 2018 17:59 schreef Wicky15 het volgende:

[..]

Wel maar een halfuurtje :P
Straks Chelsea v Liverpool op het TV'tje en Sevilla op de stream.

vi_overstap.gif
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:02 schreef Karzai het volgende:

[..]

ik zie die backs helemaal niet naar voren komen deze wedstrijd :?
Messi zet nota bene net nog een 1-2tje op met Alba waarna hij op de paal kegelt.
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:04
Athletic club de bilbo.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:05
oooooooooow bijna nog de winst
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:07
unos a unos
chufizaterdag 29 september 2018 @ 18:08
1-1
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:08
en ik schakel naar chelsea - liverpool
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:08
oei

weer een choke
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 18:08
dat valt mee voor Real
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:08
Nu nog een resultaat voor Atlético in Bernabeu en we hebben mogelijk na morgen Alavés als koploper.

DZkowJ3.jpg
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:08 schreef JanCees het volgende:
dat valt mee voor Real
2e kans voor Madrid.
chufizaterdag 29 september 2018 @ 18:09
tres pantallas :+
WethouderHekkingzaterdag 29 september 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:08 schreef Karzai het volgende:
en ik schakel naar chelsea - liverpool
Is nog niet begonnen. Toch?
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:09
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:09 schreef chufi het volgende:
tres pantallas :+
uno BJ por favor
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:09
no munnie hierrr @JC
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:09 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Is nog niet begonnen. Toch?
nee straks paar minuutjes nog
Koffieplanterzaterdag 29 september 2018 @ 18:09
De vlag kan alweer uit. Misschien toch nog maar een speler kopen.
WethouderHekkingzaterdag 29 september 2018 @ 18:09
Doe nou niet zo boos joh.
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:09 schreef Koffieplanter het volgende:
De vlag kan alweer uit. Misschien toch nog maar een speler kopen.
Even winnen van Real.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 18:10
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:09 schreef KingRoland het volgende:
no munnie hierrr @JC
suck a cock
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:08 schreef Masterminded het volgende:
Nu nog een resultaat voor Atlético in Bernabeu en we hebben mogelijk na morgen Alavés als koploper.

[ afbeelding ]
Oh nee nu lieg ik. Maar alsnog.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:09 schreef Koffieplanter het volgende:
De vlag kan alweer uit. Misschien toch nog maar een speler kopen.
Succes en sterkte met de entourage vanavond.
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:10 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Oh nee nu lieg ik. Maar alsnog.
Gaat om het gebaar.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:11

Ipurua, altijd lastig.
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 18:11
Ik ga naar Chelsea - Liverpool kijken.

toedeloe
franske19zaterdag 29 september 2018 @ 18:11
Enige troost bij de matige vorm van Barca is dat de rest er ook geen kut van bakt.
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 18:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 18:00 schreef Masterminded het volgende:

[..]

STEL JE VOOR DAT HIJ VOOR MAROKKO HAD GESPEELD.
Dan hadden we gewonnen van Iran _O_
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 18:16
Even een observatie ter afsluiting van Barça v Bilbao; ja, Valverde maakt een sloot aan debiele keuzes, maar de puinhopen van Bartomeu zijn met ieder afscheid van een speler uit het Dream Team meer te merken. Gelukkig nog vier jaar op een houtje bijten met Josep Maria.
Karzaizaterdag 29 september 2018 @ 18:18
Ik ben niet zo'n grote fan, moge dat duidelijk zijn :P
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 19:25
Eibar v Sevilla is een gelijkwaardig duel (0-0). Zou krankzinnig klinken van Sevilla-zijde, maar Ipurua is een heel vervelend stadion om in te spelen. Dimitrovic is op zijn dag een heel vervelende keeper bij Eibar.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 19:35
Navas met alweer een assist en André Silva alweer met een goal. Jajajaja.
Koffieplanterzaterdag 29 september 2018 @ 19:35
De winnde elf: Oblak; Juanfran, Josema, Godín, Filipe Luis; Koke, Saúl, Rodri, Lemar; Diego Costa, Griezmann. 1). waar is Lucas, 2). waar is Thomas? Oh well, vetrouwen in Cholo.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 19:37
En Madrid met Courtois; Carvajal (op tijd hersteld), Varane, Ramos, Nacho; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Asensio
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 19:48
Penalty Sevilla, 0-2 in Ipurua. Gaat even flink mis bij het vieren van de 0-2. Twee fans op een brancard weggedragen. Aannemertje heeft wat uit te leggen.

9e6f9e7dbb854ebe8f31421ba773824b.png

[ Bericht 9% gewijzigd door Masterminded op 29-09-2018 19:59:13 ]
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 20:23
Twee keer Banega, wat een weelde. En een 0-3 zege voor Sevilla bij Eibar. Vorig seizoen verloren die drollen met 5-1 op Ipurua. Machín zet het op de goede weg.
Slobeendzaterdag 29 september 2018 @ 20:24
Sierd op locatie _O_
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 20:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 20:24 schreef Slobeend het volgende:
Sierd op locatie _O_
Alleen hopen dat het commentaar gelijk loopt en Sierd niet een seconde voor.
WethouderHekkingzaterdag 29 september 2018 @ 20:26
quote:
Liverpool fundamentalist
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 20:27
ik be ner
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 20:28
Aupa Atléti. Als er vandaag niet wordt gewonnen, dan voor heel lang niet meer. Real Madrid zit in de hoek waar de klappen vallen, de tactiek klopt niet in aanvallend maar ook in defensief opzicht niet
KingRolandzaterdag 29 september 2018 @ 20:29
Ik juich vandaag voor Atletico Madrid. Hopelijk noemen mijn vrienden DP en JC mij geen kankerlijer.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 20:29
gvd zin in
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 20:29
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 september 2018 20:29 schreef KingRoland het volgende:
Ik juich vandaag voor Atletico Madrid. Hopelijk noemen mijn vrienden DP en JC mij geen kankerlijer.
Idioten zijn de moeite niet waard :)
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 20:35
Ik wens jullie veel plezier bij de derby. Ik ga in alle rust genieten.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 20:36
Oh ja, zo nog The Best-ererondes.

DoSEJxeX0AEhne1.jpg:large
Slobeendzaterdag 29 september 2018 @ 20:36
GIF
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 20:45
gvd Sierd :')
TargaFloriozaterdag 29 september 2018 @ 20:46
Sierd heeft gezopen? _O-
Frozen-assassinzaterdag 29 september 2018 @ 20:46
#AUPAATLETI
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 20:47
Dat random geschreeuw :D
RamboDirkzaterdag 29 september 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 20:46 schreef TargaFlorio het volgende:
Sierd heeft gezopen? _O-
Op de hoek bij de plaza de los sagrados bij het bernabeu zit een bodega waar je tussen 19:30 & 20:30 voor een studentenprijs tequilla en tapas krijgt.
Slobeendzaterdag 29 september 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 20:25 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Alleen hopen dat het commentaar gelijk loopt en Sierd niet een seconde voor.
Nee dus :{.
Ambrosiuszaterdag 29 september 2018 @ 20:56
Matige geluidskwaliteit ook.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 20:50 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee dus :{.
Ik heb Engels commentaar aan maar dat moet ik op 26 zetten om fatsoenlijk te kunnen horen
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:03
Jezus, Griezi.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:04
abc49f6632df3addc0ebd51b4443ece2.png

Simeone's dochtertje is vandaag twee geworden. Pik je toch even mee op een dag als deze.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:04 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Simeone's dochtertje is vandaag twee geworden. Pik je toch even mee op een dag als deze.
Die is pas over zestien jaar relevant. Next.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:06
Een gevaarlijke kans voor Real Madrid :o.

Uit een vrije trap (lol)
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:04 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Simeone's dochtertje is vandaag twee geworden. Pik je toch even mee op een dag als deze.
uh ja
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 21:12
Straks even lekker eten, maar eerst nog even matten vóór de tunnel
de_boswachterzaterdag 29 september 2018 @ 21:13
Zonder Ronaldo vs. Messi is die Primera Division maar een waardeloze competitie geworden.
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 21:14
Waarom staat Bale ook op rechts? :{
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:13 schreef de_boswachter het volgende:
Zonder Ronaldo vs. Messi is die Primera Division maar een waardeloze competitie geworden.
422 en ik zijn het niet met je eens
Frozen-assassinzaterdag 29 september 2018 @ 21:17
ERA PENAL
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:17
geen var?
Frozen-assassinzaterdag 29 september 2018 @ 21:17
Scheids weigert naar beelden te kijken :')
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:18
Goeie scheids, niets meer aan doen
Frozen-assassinzaterdag 29 september 2018 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:18 schreef Doublepain het volgende:
Goeie scheids, niets meer aan doen
Je blijft je elke week verbazen om de Spaanse refs

Mooi slagje volk

DoSOAYGWsAE6i1D.jpg:large
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:24
Heeft Real Madrid wat gedaan behoudens die verlengde vrije trap rakelings voorlangs?
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 21:27
Goal nodig
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:19 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je blijft je elke week verbazen om de Spaanse refs

Mooi slagje volk

[ afbeelding ]
via z'n buik?
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:19 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je blijft je elke week verbazen om de Spaanse refs

Mooi slagje volk

[ afbeelding ]
Dit vind ik meer aangeschoten hands dan een penalty waard. Maar wie ben ik.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:27 schreef PSVCL het volgende:

[..]

via z'n buik?
Nwah, gewoon van dichtbij aangeschoten.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:29
Koke speelt verdedigend formidabel.
PSVCLzaterdag 29 september 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:29 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nwah, gewoon van dichtbij aangeschoten.
Te zwaar voor een penal ja..
Maar had op zn minst wel naar de beelden kunnen kijken
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:32 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Te zwaar voor een penal ja..
Maar had op zn minst wel naar de beelden kunnen kijken
Vind ik niet nodig. Situaties zoals deze blijven extreem verschillend interpreteerbaar.
Koffieplanterzaterdag 29 september 2018 @ 21:34
Die bal van Don Antoine had er echt in gemoeten, maar die giraffe op doel steekt zijn nek uit en pakt zonder het te weten die bal met z'n hoofd.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Die bal van Don Antoine had er echt in gemoeten, maar die giraffe op doel steekt zijn nek uit en pakt zonder het te weten die bal met z'n hoofd.
Heb jij ook op zijn tegel bij het stadion gescheten?
Koffieplanterzaterdag 29 september 2018 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 21:35 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Heb jij ook op zijn tegel bij het stadion gescheten?
Ik ben nog niet in Metropolitano geweest m'n jongen.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:46
Lopetegui wil het middenveld verstevigen, aha.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 21:56
dermotmcorrigan twitterde op zaterdag 29-09-2018 om 21:55:43 Madrid confirming that Bale has an issue with his right abductor muscle... reageer retweet
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:02
De Engelse commentatoren zijn overigens boos op Lopetegui. Het is ze opgevallen dat Modric, Kroos en Casemiro geen willekeurige kutschoten meer oefenen op de training en dus ook niet meer regelmatig uitvoeren in de training: "Maar het werkte wel onder Zidane!1111111111".

Echt, waar zit ik naar te luisteren.
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 22:02
Ja hup matten
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:02
Dat is rood voor Ramos.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:03
Hier hoort de VAR naar te kijken.
Blikzaterdag 29 september 2018 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:03 schreef Masterminded het volgende:
Hier hoort de VAR naar te kijken.
Volgens mij voelt deze scheids zich te goed voor de VAR
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:07
Oblakgod _O_.
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 22:07
Asensio DOUCHEN MET JE BLOEDKOP
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:10
Teleurstellende voorstelling van Diego Costa.
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 22:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:10 schreef Masterminded het volgende:
Teleurstellende voorstelling van Diego Costa.
Ik vind de hele derby een teleurstellende voorstelling.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind de hele derby een teleurstellende voorstelling.
Ik had iets meer van Atlético verwacht, Real Madrid voldoet aan alles wat ik de afgelopen weken gezien heb. Veel geschreeuw, weinig wol. Als Ceballos, een wisselspeler, de beste en meest functionele indruk maakt. Tsja.
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 22:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind de hele derby een teleurstellende voorstelling.
Dit idd.

Deze wedstrijd heeft een goal nodig ( :') )
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:14
Godin met zijn zoveelste blunder dit seizoen. Mazzel dat dit niet dichterbij goal is gebeurd.
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:14 schreef Masterminded het volgende:
Godin met zijn zoveelste blunder dit seizoen. Mazzel dat dit niet dichterbij goal is gebeurd.
Over blunders gesproken.

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1046055320286572544?s=08
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 22:15
Tempo van Real ligt véél te laag
Dos37zaterdag 29 september 2018 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind de hele derby een teleurstellende voorstelling.
eens. Zelfs maar weinig strijd
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:16
quote:
Van afgelopen dinsdag bied ik je ook een blunder aan: de betreffende keeper is inmiddels geen eerste keeper meer.


Op een halve minuut.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:15 schreef Regilio_ het volgende:
Tempo van Real ligt véél te laag
Ze brengen hun spelers gewoon niet in stelling op gevaarlijke posities. Het is tegen dit soort ploegen alleen maar risicoloos rondtikken en op individuele kwaliteit iets winnen. Espanyol had met meer slimheid gewoon twee goals kunnen maken een week geleden.
Cocozaterdag 29 september 2018 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:17 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ze brengen hun spelers gewoon niet in stelling op gevaarlijke posities. Het is tegen dit soort ploegen alleen maar risicoloos rondtikken en op individuele kwaliteit iets winnen. Espanyol had met meer slimheid gewoon twee goals kunnen maken een week geleden.
Hoe is de wedstrijd? Ik lees het al.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 22:20
422 zijn voorspelling kwam wel uit he, Atletico eet Real op
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:19 schreef Coco. het volgende:

[..]

Hoe is de wedstrijd?
Met deze sfeer en entourage kan je Fortuna Sittard v NAC Breda nog een spektakel laten lijken maar het is geduld hebben tot er iets leuks gebeurd.
Regilio_zaterdag 29 september 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:17 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ze brengen hun spelers gewoon niet in stelling op gevaarlijke posities. Het is tegen dit soort ploegen alleen maar risicoloos rondtikken en op individuele kwaliteit iets winnen. Espanyol had met meer slimheid gewoon twee goals kunnen maken een week geleden.
Klopt. En met dit tempo krijg je Atlético echt niet ontregeld. Teleurstellend om te zien.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:20 schreef Doublepain het volgende:
422 zijn voorspelling kwam wel uit he, Atletico eet Real op
In tegenstelling tot jou doe ik tenminste een voorspelling. Lekker op de vlakte blijven en in algemeenheden posten om dan dit soort posts te plaatsen.

Applaus.

MN5mbDS.gif
Cocozaterdag 29 september 2018 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In tegenstelling tot jou doe ik tenminste een voorspelling. Lekker op de vlakte blijven en in algemeenheden posten om dan dit soort posts te plaatsen.

Applaus.

[ afbeelding ]
zo dan
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:24
Vinicius die invalt.

Je kunt Koffieplanter op geen ergere manier pijn doen met een winnende van Vinicius straks.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:26
Waarom zou je nu Rodri wisselen?
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:27
Vinicius komt.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2018 @ 22:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In tegenstelling tot jou doe ik tenminste een voorspelling. Lekker op de vlakte blijven en in algemeenheden posten om dan dit soort posts te plaatsen.

Applaus.

[ afbeelding ]
Tot nu toe komen AL mijn voorspellingen uit :)
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:36
40db18b96a78ca86cce26fcea328bb67.png

Morgen kan Alaves ook op 14 punten komen als het wint bij Levante.
Cocozaterdag 29 september 2018 @ 22:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:36 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Morgen kan Alaves ook op 14 punten komen als het wint bij Levante.
Lekker dicht bij elkaar aan de top.
onlogischzaterdag 29 september 2018 @ 22:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2018 22:16 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Van afgelopen dinsdag bied ik je ook een blunder aan: de betreffende keeper is inmiddels geen eerste keeper meer.


Op een halve minuut.
_O-
Cocozaterdag 29 september 2018 @ 22:38
Morgen is trouwens ook darts, opdat jullie niet vergeten.
Mastermindedzaterdag 29 september 2018 @ 22:39
Vol.