abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182125785
registreer om deze reclame te verbergen
Heftige nacht Spees! Hopelijk heeft de osteopaat effect morgen en ik duim voor geen beschadigingen. Lieve foto van Ollie! Waar is dat speelkleed van? Vind hem heel leuk 'winters' ofzo O+

Exode baby en behang O+ wat een prachtige wimpers heeft ze zeg!
Cato had van de week voor het slapen nog een flesje van 210 gedronken waar ze normaal haar 150 niet eens leegdrinkt en kwam toen 's nachts ook erg dorstig voor nog een fles. En soms drinkt ze hem half leeg voor het slapen gaan en slaapt ze zo de nacht door. Zo gek vind ik dat. :P

Gefeliciteerd OIT!

Wat is Gunther al groot Mini! :o die benen, lang!! En sjieke kolfruimte inderdaad!

Sterkte met de hoofdpijn Fuchs, erg naar lijkt me.

Rena, bedankt voor de hema tip, ga ik ook nog eens kijken voor pyjamaatjes. Merk dat mijn meisje graag erg warm aangekleed ligt dus even inslaan! En wat een lieve foto van jullie tweetjes O+

LeSage nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben volgend jaar aan de beurt ;(

Succes bij de chiropractor vandaag NJ!

Voor wat betreft de newborn fase ben ik wel blij dat Cato al 4 maanden is (gisteren!) en ze wordt echt alleen maar leuker. Toch denk ik nu al af en toe met heimwee terug aan de periode waarin ze zo ontzettend diep en lang kon slapen, heel erg in haar eigen wereldje zat en gewoon lekker bij mij wilde liggen. Nu is het staan, zitten, slaan, schaterlachen O+

We hadden gisteren een momentje, nadat ik haar had opgehaald bij de opvang. Ze begon te lachen, ik moest vreselijk om haar lachen, zij moest weer om mij lachen en zo gingen we door tot de tranen over mijn wangen liepen :') heeft een humor jonge, mijn kind :+ *;
pi_182125791
Mijn eerste poging tot monsterpost :@
pi_182125845
Malteser jouw kindjes klinken altijd zo zoet samen. O+ O+ O+

Wat sneu dat Mars het zo koud had. Ik vind de temperaturen ’s nachts op het moment ook lastig. Banaan ligt in dunne slaapzak zonder mouwen, met pyjama bovenstukje. Vannacht gaat er minimaal een rompertje bij. Onze slaapkamer is vijftien graden volgens de ene thermometer en achttien volgens de andere. Het voelde voor mij als vijftien.

Aure, Banaan heette in het begin op Fok! Flens. In combinatie met het vele huilen had ik er niet zo’n positieve associatie meer bij en werd het Banaan (onder protest van Lemijn ;) ). Of een eventuele volgende een appel of een peer wordt, of wat anders, ik ben benieuwd. Misschien wel stroop, of spek, want dat is toch wat ik het meest aan pannenkoeken waardeer. :p

Wat fijn Schanu dat jullie zoveel tevredener zijn met deze crèche. :)
Jouw meisje. O+

NJ wat balen van zo vaak wakker worden. Komt ze wel snel weer terug in slaap?

Nouk *O* Als de baby naar bed is danst de mama op tafel. *O*

Lekker van genieten Exode, met baby op schoot TV kijken. Wat een heerlijk aandachtige baby. O+

Wat een leuke foto Fleur! Ik vind het ook een heel mooie combinatie, opvang bij senioren in de buurt. :)
Lol om foto twee.

Haha Mini, ik ben benieuwd wie er het eerst een verse baby krijgt. :D

Al jullie verhalen over tweede kindjes. O+
Met alleen mijn man voelde het wel compleet, maar nou Banaan er is heb ik wel het idee dat er een stukje miste. Daar was ik me voor zijn geboorte niet zo bewust van. Eigenlijk voel ik me zelf compleet sinds hij er is. :D

Gefeliciteerd LeSage! :*

Jagar wat een vrolijkerd. Wallen zijn tijdelijk he. :p

Leuk Elleska, wat is hij al groot!

OIT optillen wordt Banaan ook altijd echt wakker van. Hopelijk blijft je nieuwe tactiek succesvol. :)
Gefeliciteerd met je grote. :*

Wat een heerlijke mini is dat Spees. _O_

Leuke foto’s weer Mini, balen van jullie onverwachte avontuur.

Fuchsia, geef je borstvoeding? Dan zou een verkeerde houding weleens voor hoofdpijn kunnen zorgen. Met flesvoeding kan dat trouwens vast ook wel zo zijn.

Leuk Rena allebei bolle wangetjes. ;)

VitaBella dat klinkt mooi. Herkenbaar ook hoor, Banaan en ik hebben altijd de grootste lol samen. Mijn man ook trouwens. Zijn lachje, er is niks mooiers. O+

Wat kan hier nou fout gaan? ;)
4pDCw4A.jpg
Achievement unlocked.
147IlZJ.jpg
Zelf het toestel op geklommen.
Vwmw2HN.jpg
Banaan trekt kastje leeg (tweede set kleertjes na de speeltuin :) )
3hZ0N1Z.jpg

[ Bericht 4% gewijzigd door Pannenkoekenmix op 25-09-2018 16:22:33 ]
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_182126272
registreer om deze reclame te verbergen
NJ, succes bij de chiropractor, ik ben benieuwd of er wat uit komt!

Exode, wat fijn dat Juul en B van dezelfde donor zijn! Voor ons ook een reden om snel door te gaan met de 2e omdat onze donor al door zijn '1e kinderen' heen was en enkel nog zaad beschikbaar had gesteld voor mensen die binnen hetzelfde gezin nog een kindje wilde. Nu zijn beide meiden van dezelfde donor, dat voelt wel zo prettig :)

Vita, wat een mooi moment met Cato O+ En ik begrijp je heel goed dat je het leuker vindt worden nu ze ouder wordt!

PKM, wat een heerlijk ventje is het toch! O+

Ik lees hier over lachende en kirrende baby's, herken dat ook van Jewel toen zij net zo oud was als Vlokje nu. Vlokje lacht echter weinig, al lijkt ze wel tevreden. Ik heb vanaf de geboorte bij haar al een bepaald gevoel, alsof ze het gewicht van de hele wereld op haar schoudertjes meezeult. Waar Jewel echt een spring in het veld is, kan ik mij niet voorstellen dat Vlokje ooit zo'n vrolijk meisje zal worden. Dat baart mij soms wat zorgen, zo serieus en in zichzelf gekeerd hoort een baby mijn inziens niet te zijn. Anderzijds maak ik mij ook juist geen zorgen, want ze lijkt dus wel tevreden en ze maakt goed contact, erg goed juist want ze kan vreselijk indringend naar mij kijken. Een beetje dubbel zeg maar. Vriendinnen zeiden laatst vanuit het niets dat ze een oude ziel heeft volgens hun, iets waar ik niet zozeer in geloof maar wat ik wel grappig vond om te horen omdat het ergens strookt met dat gevoel waar ik al vanaf de geboorte mee kamp. Vreemd eigenlijk, dat ik mij daar mee bezig houd, ieder kind is anders en Vlokje misschien gewoon bloedserieus :) Maar af en toe ben ik bang dat ik ernaast zit en dat ze diep ongelukkig is. Moeilijk te peilen, lang verhaal ook, al met al is het maar gewoon veel liefde blijven geven en afwachten hoe ze opgroeit/bloeit O+
pi_182126275
OliviaIsTaken, ik had afgelopen nacht had ik inderdaad man gevraagd om ff te checken aangezien hij toch wakker was maar fijner als ik dat gewoon zelf kan.

quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 09:19 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Als ik twijfel of mijn kind warm (koortsig) aanvoelt omdat ik bijv zelf koude of erg warme handen heb, dan gebruik ik altijd mijn mond :+ met je lippen kun je goed voelen of iets warm aanvoelt. Tenminste ik vind dat zelf altijd wel betrouwbaar aanvoelen.
Zo simpel kan het zijn dankje! nooit genoeg kusjes O+
beschadigde slokdarm klinkt trouwens sneu :( hoop echt dat het snel beter gaat.

Exode, wat een gaaf behang! en wat heeft J mooie lange wimpers
vencodark, de hema slaapzak lijkt idd dubbel. maar de maten zijn dan weer zo dat L de slaapzak geen 2 seizoenen kan dragen dus dat heeft weinig meerwaarde.

Schanu, speelkleed is een puzzelmat van aliexpress. ik kon in nederland geen leuke puzzelmatten vinden en een gewoon speelkleed is niet praktisch met onze katten.
pi_182126442
Elleska, ja dat snap ik, goede suggestie van Spees om kusjes te geven :) Maar wat vervelend dat je zelf altijd koude handen hebt! Of valt dat wel mee?

PKM, goede fotoshoot. Dat rekje uit de vaatwasser trekken deed mijn oudste ook altijd, ben benieuwd of zus dat ook gaat doen :D

Vita, klinkt heerlijk, zo'n momentje samen :)

En dank voor alle felicitaties! We gaan hem zo ophalen, op de foto's die we van de opvang kregen zien we al dat hij een heerlijke dag heeft gehad :)
pi_182126716
registreer om deze reclame te verbergen
ik heb altijd koude handen en voeten gehad dus ik weet niet beter. of eigenlijk weet ik sinds de zwangerschap het verschil wel, ik heb het de afgelopen winter heerlijk warm gehad.
De kou zelf is niet zo erg, hooguit vervelend, maar het opwarmen kan pijnlijk zijn.

quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:07 schreef Fuchsia_roze het volgende:
Elleska, Raynaud boks. Hier gelukkig nog geen last gehad ervan, maar vond het wel echt koud vanacht toen ik borstvoeding moest geven, dus weet nog niet hoe ik dat moet doen als het echt koud is! Is met je pols voelen een idee?
had nog een heel verhaal getypt maar dat is foetsie.
de kusjescheck van spees lijkt me een goede manier. Met borstvoeding geven zelf heb ik gelukkig niet veel last zolang ik mijn handen maar uit de buurt hou. verder alles goed warm en bedekt houden. ik had vannacht een voedingsshirt aan waarbij het ene deel naar beneden gaat het en andere omhoog (leg ik dat zo goed uit?) daardoor blijft de bovenkant van de borst tijdens het voeden ook bedekt.
bedacht me net dat ik een handwarmer boven kan leggen en anders de elektrische kruik gebruiken maar dat is wat meer gedoe.
  dinsdag 25 september 2018 @ 17:25:41 #83
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182127142
Hij ligt al vanaf 1 uur te slapen :') wat is dit nou weer.
Had hem om 4 uur verwacht :D

Hij leeft nog, net gekeken.
pi_182127433
Wat een leuke fotos zeg!
Wij zijn nog steeds in Marokko, hier werkt alleen Fok! heel anders en het is niet echt een overzicht. Alleen de foto's kan ik goed zien. 0+ (ik hoop dat ik het goede plaatje te pakken heb, een hartje voor alle mooie babies hier!)
Wij gaan tussen 2 en 5 november terug naar Nederland, kijken of N. het net zo goed doet als op de heen weg.
Ik probeer zo ook nog een leuke foto te delen van N.
pi_182127912
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 13:18 schreef exode het volgende:


Ik vind de interactie tussen B en Juul echt geweldig, maar ik heb niet zoiets van 'nu zijn we compleet' ik vond ons met zijn 2en al heel compleet en met zijn 3en ook een hartstikke echt en compleet gezin.

Ik merk wel dat we doordat we 100% zeker weten dat er geen baby meer komt, we het anders beleven. Bij B was ik zo blij dat het new born gehalte eraf was en nu mis ik het al. J is net 12 weken en ik mis de eerste weken, dat inimini meisje al. Niet dat ik ga twijfelen, verre van, maar ik geniet intenser en vind het huilen etc veel minder erg.
Helemaal dit.
Meisje is nu 9 maanden en ik denk zo vaak: straks ben je baby-af. Waar zijn die andere 9 maanden gebleven. Geeeeen idee. :?

Ik vind het mooi zo. Heerlijk gerust gevoel zo.
Ik ga haar kleertjes wel pas opruimen wanneer ze een jaar geworden is. Dan kan ik dat beter ‘afsluiten’. Toch een emotioneel, definitief iets ofzo. Al ga ik wel kleertjes bewaren. Speciale dingen. O+
pi_182128389
Ik wil nooit meer een baby. Tegenwoordig denk ik zelfs vaak dat O een grote fout was :@

Vandaag heeft hij 2x een half uur geslapen en 1x 20 minuten. Allemaal op mij in de draagzak. Ik heb 11 km gewandeld om dat voor elkaar te krijgen :')

Sorry voor m'n redelijk egoïstische postgedrag trouwens. Ik lees en leer mee, maar kan op het moment nog net onthouden dat ik uit moet kijken als ik de straat over steek, zeg maar...
pi_182128432
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:36 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik wil nooit meer een baby. Tegenwoordig denk ik zelfs vaak dat O een grote fout was :@

Vandaag heeft hij 2x een half uur geslapen en 1x 20 minuten. Allemaal op mij in de draagzak. Ik heb 11 km gewandeld om dat voor elkaar te krijgen :')

Sorry voor m'n redelijk egoïstische postgedrag trouwens. Ik lees en leer mee, maar kan op het moment nog net onthouden dat ik uit moet kijken als ik de straat over steek, zeg maar...
;( Wat verdrietig voor jullie allemaal. Van wat ik heb gelezen kan ik begrijpen dat het zo voelt. Kun je hulp krijgen? Een dikke knuffel voor jou, O. en je gezin :*
  dinsdag 25 september 2018 @ 19:42:08 #88
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_182129544
Jagar, dat klinkt niet goed. Inderdaad, kan je geen hulp krijgen, al was het maar om eventjes bij te kunnen tanken... Sterkte in ieder geval! :*

LeSage, Gefeliciteerd *O*

Hier vandaag de uitnodigingen voor Pop's eerste verjaardag "verstuurd"... Nog 3,5 week :o Ik krijg nu dus wel links en rechts de vraag wat hij wil hebben. Dat vind ik lastig. We wonen erg klein, dus ik wil geen grote toestanden in ieder geval. Iemand hier wat tips? Zelf kopen we waarschijnlijk een Wheelybug.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_182129660
Jägar. ;( :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_182129740
Jeetje Jagär, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. :*
pi_182129754
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:36 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik wil nooit meer een baby. Tegenwoordig denk ik zelfs vaak dat O een grote fout was :@

Vandaag heeft hij 2x een half uur geslapen en 1x 20 minuten. Allemaal op mij in de draagzak. Ik heb 11 km gewandeld om dat voor elkaar te krijgen :')

Sorry voor m'n redelijk egoïstische postgedrag trouwens. Ik lees en leer mee, maar kan op het moment nog net onthouden dat ik uit moet kijken als ik de straat over steek, zeg maar...
Jagar: wat een klote gevoel. Ik denk dat we allemaal willen dat het beter voor je wordt.
Dat we de gouden tip hebben, een inbreng die echt alles veranderd.
Maar we kunnen helaas niets van je overnemen.
Ik hoop vooral dat je niet in een te diep dal raakt en dit je te hard gaat treffen, ook wanneer je kleine O. ineens wel goed gaat slapen.
Ik heb niet bijgehouden wat je allemaal al hebt geprobeerd maar even naast je zoeken voor hulp van je kleine man: heb je hulp voor je zelf nodig?
Want dit gevoel lijkt mij heel erg klote. :*
Pls, hang in there.
pi_182129776
Hoi! Ik meld me met kersverse baby voor onze eerste BFD! Zijn echte naam is in het Z&G topic te vinden, hier heet hij Welpje. Hij doet het heel goed, drinkt al lekker aan de borst en 1e dag amper afgevallen. Alleen nog wat moeite zich echt op temperatuur te houden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182129833
Ik heb het gevoel niet altijd hoor, gelukkig maar. Het is wel een ongelofelijk kut gevoel, dat klopt.

We gaan dit weekeind naar Nederland, daar zijn veel extra handen. En we gaan binnenkort hulp zoeken van een slaap coach. Mijn man neemt vannacht de nacht tot 1 uur op zich, maar moet natuurlijk morgen gewoon werken. Ik ga dus zo gewoon naar bed.

Rationeel weet ik dat het nu even enorm heftig is, maar dat het wel weer beter wordt. En dat ik ook van m'n kleine charmeur hou. Zo'n slechte dag als vandaag hadden we nog niet, het kan eigenlijk alleen maar beter. Pluspunt was dat er nog taart over was van T z'n verjaardag, en dat het niet regende *O*
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:08:26 #94
221912 minilot
Puer aeternus
pi_182130029
Gewoon lekker van je af posten hier Jagar, daar heeft echt iedereen hier begrip voor. :*
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:12:29 #95
221912 minilot
Puer aeternus
pi_182130097
Net een uurtje terug uit Amsterdam. Hysterische beursvloer met heel veel herrie en Günther sliep vanaf wakker worden vanmorgen dan ook wel helemaal twee keer tien minuten :')
Vond het verder geweldig, hij heeft alles op de pretparkexpo geaaid, gelikt en bezwaaid. :7 Ook wat lui tegengekomen die ik al jaren niet had gezien, tof om even met Günther te pronken O+
Net gezamelijk zalmquiche en kiwi verorberd, eens zien of -ie na deze dag zo slapen wil. :')
Aaaah, het was zó gezellig om 'm bij me te hebben! Twaalf kilo in draagzak op de buik de hele dag zal ik morgen echter wel aan mijn lijf voelen.. :X
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_182130109
Chiropractor had de ervaring dat de spanning in o.a. de nek al iets beter begon te worden.

Moeten werken aan bepaalde houdingen, ze lijkt vooral veel te overstrekken (en dus nodig wat meer dingen voor haar te doen).

Nu vandaag ineens een spugende baby, elke voeding spuugt ze wel vandaag. Misschien door de verkoudheid?

Voor de komende 3 dagen even geen kraamvisite, even gewoon rust en ons eigen ritme nu.
pi_182130267
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:13 schreef VitaBella het volgende:
Heftige nacht Spees! Hopelijk heeft de osteopaat effect morgen en ik duim voor geen beschadigingen. Lieve foto van Ollie! Waar is dat speelkleed van? Vind hem heel leuk 'winters' ofzo O+

Exode baby en behang O+ wat een prachtige wimpers heeft ze zeg!
Cato had van de week voor het slapen nog een flesje van 210 gedronken waar ze normaal haar 150 niet eens leegdrinkt en kwam toen 's nachts ook erg dorstig voor nog een fles. En soms drinkt ze hem half leeg voor het slapen gaan en slaapt ze zo de nacht door. Zo gek vind ik dat. :P

Gefeliciteerd OIT!

Wat is Gunther al groot Mini! :o die benen, lang!! En sjieke kolfruimte inderdaad!

Sterkte met de hoofdpijn Fuchs, erg naar lijkt me.

Rena, bedankt voor de hema tip, ga ik ook nog eens kijken voor pyjamaatjes. Merk dat mijn meisje graag erg warm aangekleed ligt dus even inslaan! En wat een lieve foto van jullie tweetjes O+

LeSage nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben volgend jaar aan de beurt ;(

Succes bij de chiropractor vandaag NJ!

Voor wat betreft de newborn fase ben ik wel blij dat Cato al 4 maanden is (gisteren!) en ze wordt echt alleen maar leuker. Toch denk ik nu al af en toe met heimwee terug aan de periode waarin ze zo ontzettend diep en lang kon slapen, heel erg in haar eigen wereldje zat en gewoon lekker bij mij wilde liggen. Nu is het staan, zitten, slaan, schaterlachen O+

We hadden gisteren een momentje, nadat ik haar had opgehaald bij de opvang. Ze begon te lachen, ik moest vreselijk om haar lachen, zij moest weer om mij lachen en zo gingen we door tot de tranen over mijn wangen liepen :') heeft een humor jonge, mijn kind :+ *;
Goede vraag, ik heb dat kleed gekregen en ik zit met half ingehouden adem met Ollie die na hartverscheurend huilen eindelijk in slaap is gekukeld, dus ik kan even niet gaan kijken :+

Maar volgens mij is het van Jollein :?

Sterkte ermee Jagar, ik hoop dat je dit patroon en dit gevoel snel kunt doorbreken.

En O+ voor de foto'tjes, leuk om de andere baby's te zien (en wat een gigantisch verschil zo, tussen de newborns en de 9-10-11 maanders :o)
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:22:31 #98
221912 minilot
Puer aeternus
pi_182130309
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:20 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]
En O+ voor de foto'tjes, leuk om de andere baby's te zien (en wat een gigantisch verschil zo, tussen de newborns en de 9-10-11 maanders :o)
Mijn achtmaander is dan ook wel echt reusachtig, daar moet je geen ukkies aan afmeten :')
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_182130445
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:12 schreef minilot het volgende:
Net een uurtje terug uit Amsterdam. Hysterische beursvloer met heel veel herrie en Günther sliep vanaf wakker worden vanmorgen dan ook wel helemaal twee keer tien minuten :')
Vond het verder geweldig, hij heeft alles op de pretparkexpo geaaid, gelikt en bezwaaid. :7 Ook wat lui tegengekomen die ik al jaren niet had gezien, tof om even met Günther te pronken O+
Net gezamelijk zalmquiche en kiwi verorberd, eens zien of -ie na deze dag zo slapen wil. :')
Aaaah, het was zó gezellig om 'm bij me te hebben! Twaalf kilo in draagzak op de buik de hele dag zal ik morgen echter wel aan mijn lijf voelen.. :X
Nog geen poging gedaan hem op de rug te dragen? Zal we al kunnen toch?
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:30:45 #100
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182130482
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:22 schreef minilot het volgende:

[..]

Mijn achtmaander is dan ook wel echt reusachtig, daar moet je geen ukkies aan afmeten :')
Ja 12 kilo, dat waren die van mij rond de anderhalf ofzo :D
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')