abonnement Unibet Coolblue
pi_182021058
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 07:19 schreef Malteser het volgende:
Nanuke, hoe is het nu? Ik dacht meteen aan oortjes toen ik je bericht las.
Maar dat is ook het gekke, hij heeft geen koorts, is overdag verder tevreden en drinkt en eet gewoon prima. Het is puur met het naar bed gaan en de rust moeten vinden dat het opkomt. Dat hadden we ook toen hij vier tanden in 1 keer kreeg, maar of hij is harder gaan krijsen of er lijkt toch meer dwars te zitten. Ik ben dus benieuwd hoe het op t kdv gaat vandaag.

Ik kan me goed voorstellen dat het heel dubbel voelt. Aan de ene kant fijn dat je niet 2 heel veel aandacht opeisende kinderen hebt, maar kan me voorstellen dat je de ene dan ook makkelijker "vergeet". :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182021062
Malteser wat een nacht! :D

Oh Schanu wat een autorit! En herkenbaar van dat zingen _O- en jouw dreumes :D

Nou we hebben vanochtend afgesproken dat we de nachten om en om gaan doen. Want mijn vriend blijft nu dus gewoon liggen bij een huilende baby en wordt chagrijnig wanneer ik m aanspoor dat hij er ook wel een keer uit mag gaan.

Was sowieso leuk vanochtend. Na een spooknacht een tot in de slaapzak doorgelekte baby en 10 min. na het verschonen een verse poepluier :') En na even nadenken is M. in het vervolg nu definitief Casper :7

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 20-09-2018 11:29:58 ]
pi_182022347
Mars *O* wat een nacht _O_

Schanu, je autorit :X van dat mee willen huilen snap ik wel!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_182022854
Dat klinkt echt naar Shanu.....pfff zal je altijd zien dat het dan extra druk is.

J kwam om 01:00 en 05:00 dus toch extra door die halve fles. Mijn vrouw begint nu ook met grotere flessen, na een fles van 165 mm is ze onrustig, echt zo van 'Is dit echt alles??'

Verder is ze zo vrolijk en gezellig, ze beweegt veel en is zo alert O+ Gisteren zat ze in de wipstoel en had B zijn radio aangezet en ging met zijn muziek instrumenten heel wild voor J dansen. J met grote ogen als een razende met haar armen en benen bewegen. Makkelijk hoor zo'n inhouse entertainment team.
Overdag slaapt ze nog steeds kort, steeds 45 minuten en dan echt klaarwakker zijn. Maar ja ze is vrolijk en slaapt dus 's avonds en 's nachts goed.
pi_182022920
Schanu, ik zou ook mee gaan janken :'(

Mars, wat een held *O* Fijn zeg, Malteser!

LBF, goeie deal zo. Wij zijn dat ook zo gaan doen na een tijdje met veel gefrustreerd gezucht en agressief-demonstratief gegooi met het dekbed ‘s nachts (toen oudste over was op de fles). Superduidelijk. En bij echte schijtnachten (vier/vijf/zes keer eruit) ging ik dan heus ook wel eens als het niet mijn beurt was, en andersom ook, maar verder zorgde het voor veel rust en vrede in huis ^O^

Gek, die spuugsessie van Jip! Misschien zat er iets dwars, meestal is het dan ook gelijk klaar als het eruit is. Lekker is anders :P

Ik heb ook zo’n baby die ik rustig vergeet. Gister lag ze meer dan een uur wakker te chillen in een wipper, terwijl ik een treinbaan bouwde met haar broer, kookte, de vaatwasser uitruimde.. en dan ligt ze daar gewoon een beetje te kijken en met haar handjes te spelen en te kletsen. En dan denk ik idd ook: ‘Nou kind, ik zal ook eens met jou kroelen,’ maar zelf meldt ze zich niet en lijkt intens tevreden (niet altijd, uiteraad :+ )

Net de sponsorloop: groot succes. Phi lag bij mij naast de stempelpost in de wagenbak en heeft drie kwartier liggen pruttelen en bellen blazen en lachen en gewoon lekker gelegen. Ik vergat echt bijna dat ze er stond :D En m’n grote was zooooo helemaal gelukkig dat ik er was O+

Herkenbaar, die korte tukjes, exode. Maar ook hier dus goede nachten dus ik vind het best :)
pi_182023442
Nanuke, ik hoop dat het goed gaat op het kdv vandaag!

En Fleur, wat een nacht en ochtend met ook nog een doorgelekte luier erbij :+ Maar goed dat je op je strepen bent gaan staan en een duidelijke afspraak hebt gemaakt voor de taakverdeling 's nachts!

Exode, wat goed dat J grotere flessen begint te drinken! En heerlijk om de leuke interactie tussen B en J te lezen O+

Jentin, fijn dat het goed ging bij de sponsorloop en knappe Phi dat ze zo rustig is geweest. Heerlijk zo'n rustige baby als je er nog kids boven hebt. Vlokje is juist vaak zo onrustig dat de aandacht richting Jewel eronder lijdt, dat vind ik soms best moeilijk omdat ik bang ben dat er daardoor alsnog jaloezie gaat ontstaan bij Jewel die ook al richting de 2 jaar gaat en alles dus steeds beter beseft. Ik merk ook dat ze zich steeds minder goed alleen kan/wil vermaken sinds de geboorte van Vlokje en ik zou graag elke minuut van de dag met haar willen samenspelen, maar dat is gewoonweg niet (meer) mogelijk. :{
pi_182023613
Fleur, wat waardeloos van de slechte nachten van jullie Casper!

Spugende Jip, wat sneu -O- Kan ook zijn dat de voeding niet lekker gevallen is en er verder niks aan de hand is. Hadden we hier pas ook een keertje.

Malteser, ik krijg altijd trek van jouw naam en die van je kinderen ;) Lekker dat Mars zo een nacht doorsliep!

OIT, klinkt goed zo’n dagje, geniet er van!

LadyS, toch een soort virusje misschien als hij ook zo’n rare luier had?

Oh Schanu, wat een terugreis :o Ik zou ook gaan huilen denk ik -O-

Jentin, wat leuk dat de sponsorloop zo goed ging, mooi om dan je grote te zien stralen *;

Ik heb net mijn baby een extra dikke knuffel gegeven na het nieuws vanuit Oss, ik ben er helemaal naar van ;(
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182023656
Oh jongens, al die nieuwe namen, ik vind het nu al verwarrend! Lemijn heeft een ware revolutie ontketend hier :+ Maar ja, moet nu wel mee doen uiteraard, dus vanaf heden heet B hier Kees
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die Mars is goed bezig zeg! Benieuwd of hij het vanavond weer kan.

Nanuke, hopelijk gaat het op de opvang goed vandaag. Blijven af en toe toch raadsels, die baby's van ons.

Fleur, gedoe zo die nachten. Fijn dat jullie de nachten hebben kunnen verdelen. Hier hebben we al de hele vakantie het ritme dat ik de nachtvoeding(en) doe, en dat mijn vriend de ochtend shift pakt. Dan slaap ik nog lekker een uur of 2 heerlijk door. Vriend blij, want hekel aan nachtvoedingen (hij ligt vaak nog heel lang wakker daarna), en ik blij, want uitslapen _O_ ).

Schanu, je autorit :o Dat is ook wel echt ellendig, ik was ook mee gaan huilen denk ik.

Exode, ideaal zo'n baby entertainer! Jammer van het korte slapen overdag. Van Jagar klinkt dat ook wel heel pittig zeg B heeft dat ook een maand ofzo gedaan denk ik. Dan waren we ook een half uur bezig en dan sliep hij 30 of 45 minuten. Dat vond ik ook zo ellendig, je bent dan echt de hele dag bezig zonder rust. En overdag meeslapen is daarmee ook onmogelijk. Hier ging het samen met z'n oorontstekingen, toen dat beter ging kon hij ineens ook langer slapen overdag.

Jentin, dat klinkt heel leuk! Fijn dat het zo'n succes was en beide kinderen helemaal happy waren!

Hier zijn we begonnen aan de laatste vakantie dagen ;( We hebben het echt heerlijk hier, lekker veel buiten, leuke uitstapjes, maar ook heel chill in en om ons huisje. Kees slaapt meestal ook super, overdag telkens 2 tot 3 uur, en 's avonds zonder gedoe gaan slapen. Vannacht was dan weer matig. Ik ging rond 23.30 slapen, 00.00 uur wakker, want Kees had enorme honger. Flesje gegeven, terug in bed en Kees begon enorm te huilen. Bleek hij z'n halve bed ondergespuugd te hebben. Dus alles verschonen, inclusief hemzelf. En toen klaarwakkere baby uiteraard, dus ben nog tot 2 uur wakker geweest voordat hij weer sliep. Toen om 5.30 gevoed en vervolgens heb ik tot 10.30 uur ( :D ) uitgeslapen. En zit nu nog met een kopje koffie heerlijk buiten op onze Franse veranda terwijl B alweer lekker ligt te slapen. Het leven is best goed :s)
pi_182024938
Ik probeer dus steeds mee te posten en dat lukt dan een dag ofzo en dan kan ik het al niet meer bijhouden haha.

Ik las een helse autorit, goeie nacht van mars en een zieke baby bij nanuke.

Maare door al die nieuwe bijnamen ben ik het spoor helemaal bijster hoor :P

Hier gaat alles lekker. Mini moest ik vanochtend wakker maken om 07.45 omdat ik anders te laat bij school zou zijn. Ze slaapt heel veel momenteel maar denk dat het kruipen en verkouden zijn ook gewoon veel energie kost.

Nu hang ik lekker met peuter op de bank. Ben van slag door het ongeluk in Oss. Brrr
pi_182024975
Bijnamen: ik heb kinderen van A tot Z.
Oudste is A en Z is de laatste. :P
pi_182025258
Ik zal wel proberen te werken met Spook(je), mits dat nog niets gebruikt wordt hier, past wel bij de nachten en de onrust die ze ons brengt. :D

Zojuist terug van het CB. Onze baby weegt intussen een 4,5 kilo, in lengte niets toegenomen.
Geen opvallende zaken aan haar uiterlijk, hartslag, ademhaling o.i.d.

Voor nu houden we het er maar op dat ons spookje gewoon heel heel erg graag bij ons wil zijn en dat we haar op de een of andere manier moeten gaan leren alleen in slaap te vallen en alleen te slapen..
pi_182025288
Ik noem allebei mijn kinderen aapie, of mijnheer *insert achternaam* tegen B als hij niet luistert. B wil ineens binkie genoemd worden of Batman en soms Spiderman. En als hij voetbalt is hij Obanana (keeper van Ajax heet Onana).
J is dus aapie, dotje of Juul.
pi_182025557
Wij hebben het thuis tegen elkaar over ‘de keizer’ als we het over zoon hebben; hij is in zijn tweede en derde naam vernoemd naar een Romeinse keizer (niet Juul }:| ) Opa’s en oma’s noemen ‘m ook zo, hij is er nog niet walgelijk arrogant van :+ Phi noem ik vaak beertje en boze koala als ze moppert (geen idee waar dat van komt :@)

4,5 kg alweer, NJ! En jullie spookje leert ook heus wel alleen slapen :) Jullie zijn gewoon heel leuk voor een baby *)

Songeur, lekker dat ze zo goed slaapt!

Venco, met je alfabetkinders. Ik zou je oudste Alfa noemen en je jongste Betje :+ (Ja, ik maak ‘m gewoon :'))

Schanu, lastig dat die balans er nog niet zo is tussen Vlokje en Jewel. Moeilijk te accepteren dat je gewoon niet meer 100% volledig beschikbaar kan zijn voor Jewel. Als Vlokje ouder wordt en wat meer zelfvoorzienend qua entertainment, komt het vast goed :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Jentin op 20-09-2018 13:23:50 (‘Is vernoemt’, ik schaam me diep.) ]
pi_182025577
Kunnen we anders niet de baby wiki updaten met de werknamen erbij? :)

Peuter is bij mij Kaatje en de kleine is tot nu toe Zusje, maar die moet nog een betere werknaam krijgen :P.

Verder nog te moe en jullie gaan te snel voor me om aan te haken haha, dus ik ga weer terug in semi lurkstand :+ .
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_182025658
quote:
1s.gif Op donderdag 20 september 2018 13:23 schreef Jentin het volgende:
4,5 kg alweer, NJ! En jullie spookje leert ook heus wel alleen slapen :) Jullie zijn gewoon heel leuk voor een baby *)
Iets bovengemiddeld volgens het CB, maar dat zegt nu natuurlijk nog niets. :P Verklaart wel dat ze toch echt zwaarder aanvoelt nu!

Ik denk het, haha. Uitdaging is vooral proberen de spanning die wij voelen als ze heel erg overstuur is los te gaan laten.. Die spanning zal ze natuurlijk voelen en dan gaan spoken. :+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 20 september 2018 @ 14:27:50 #141
74056 crew  ToT
pi_182026734
_O- Kinderliedjes van vroeger! :D
Holle Bolle Gijs dronk 7 tonnen bier.
Tegenwoordig zouden ze het melk laten zijn, of vruchtensap of whatever! :P

Verder gaat het met Mini-ToT echt prrrima! *O*
Hij is nu een weekje oud en is sinds gisteren 140 gram aangekomen! :o
  donderdag 20 september 2018 @ 14:48:13 #142
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_182027050
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 11:36 schreef rena het volgende:

LadyS, toch een soort virusje misschien als hij ook zo’n rare luier had?

We hebben toch maar de HA gebeld en de assistente zei ook zoiets ja.
Hij heeft vanmorgen van 10.00-13.00 geslapen en had daarna 36,5 ofzo. Maar hij was wel weer klammig. Snap er niks van
We moeten de huisarts straks nog even terugbellen, de assistente wilde wel even overleggen met de arts, misschien omdat hij toch en dag of 3 al af en aan koorts heeft. Hij is nu wel een middagje naar het kdv, dus ben benieuwd hoe dat gaat :)

Schanu, wat erg die autorit, ik zou daar ook van moeten huilen hoor :'(
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_182027887
Ook maar even hier:

quote:
1s.gif Op woensdag 19 september 2018 15:02 schreef minilot het volgende:
In CUL wordt mijn O.tto al sinds mijn zwangerschap Günther genoemd, na een potje naam-van-de-beeb-raden. Ik heb dat tot dusver niet in OUD doorgevoerd, misschien toch maar eens doen. :7

Thuis noemen we 'm overigens vaak Ridder Speklap. 8-)
Günther dus. :7

Drukke week, nauwelijks online, maar jullie en jullie beebs zijn uiteraard de liefsten! O+ :*

Updates Günther: schuifelt erg stabiel met één hand los rondjes om de salontafel. Rolt gericht een bal naar je toe als -ie tegenover je zit. We proberen klappen en zwaaien voor elkaar te krijgen, maar dat levert consistent dit gezicht op: }:|
Doet duidelijk alleen waar -ie zelf zin in heeft :+

Slapen gaat nog steeds best ruk, alleen maar tussenin (op zich wel gezellig :9) en een keer of drie à vier per nacht wakker (minder gezellig :)). Borstvoeding momenteel uitdagend: bijt vaak en ik heb een bloeduitstorting in mijn linkerboob omdat -ie er laatst keihard in kneep. :X Maar verder zo wanstaltig lief en enthousiast en bij vlagen hilarisch dat alles direct vergeven is O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182027920
Schanu, brrr! Ooit eens zo in de auto gezeten van Calais naar huis, alledrie moeten brullen na zinloos schor gezongen ;( Je was vast heel blij toen je thuis was!
Let me see you stripped down to the bone
pi_182028059
Ridder Speklap is best een geweldige bijnaam, weet alleen niet of hij hem nog leuk vind als hij 16 is :P Hier noem ik haar vaak Donna Dikbil 8-) Moet dan toch maar eens gaan nadenken over een bijnaam voor hier.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182028298
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 15:34 schreef rena het volgende:
Ridder Speklap is best een geweldige bijnaam, weet alleen niet of hij hem nog leuk vind als hij 16 is :P Hier noem ik haar vaak Donna Dikbil 8-)
:D!
Dat klinkt wel als een gaaf (en bourgondisch!) setje O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182028427
Haha, dat is het tegenovergestelde van Mijmpie. Die kijkt :D als je hem probeert te laten klappen. En vervolgens doet ie er niets mee. Zo van: ‘Knap kunstje hoor, mama. Maar ik doe niet zo debiel.’

De avonturen van Ridder Speklap en Donna Dikbil O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_182028501
Günther had gisteren overigens zijn eerste playdate, met het zoontje van een meisje waar ik ooit wat mee had. Was leuk! Kleine dude was al helemaal twee, flink verschil met de mijnes, maar niettemin lol gehad. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar..
..staan ze allebei te hupsen in het ledikant van de knul, zeg ik tegen Günther: 'Kijk, die naast je is al zó groot dat -ie gewoon zo uit zijn bed zou kunnen klimmen'.
Je zag zowat onmiddellijk een gloeilampje aan gaan in het brein van het ventje waar we op visite waren en hij klom zo -hop- het ledikant uit. Ik kijk om naar zijn verschrikte moeder die verklaarde dat -ie dat nog nooit eerder had gedaan.
Oeps. :X
Ik heb nog niet durven navragen hoe vaak het joch dat afgelopen nacht heeft uitgeprobeerd. :@
Let me see you stripped down to the bone
pi_182028511
quote:
1s.gif Op donderdag 20 september 2018 15:52 schreef LeSage het volgende:
Haha, dat is het tegenovergestelde van Mijmpie. Die kijkt :D als je hem probeert te laten klappen. En vervolgens doet ie er niets mee. Zo van: ‘Knap kunstje hoor, mama. Maar ik doe niet zo debiel.’

Hehe, ach! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182028695
Mini _O- Per ongeluk andermans kind op slechte ideeen brengen :D

LeSage, Mijmpie klinkt wel heel lief en lekker bijdehand ;) *;

Hier doet Donna (ik ga haar maar zo noemen denk ik :D ) sinds vandaag haar armpjes omhoog als je hieperdepiep hoera doet, en het is echt vreselijk schattig :D O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')