abonnement Unibet Coolblue
pi_181548425
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:05 schreef NicolasJoy het volgende:
@BellaaElisa:
Nog niet geprobeerd, gaan we doen! Niet te gevoelig?

Misschien verschilt het per vrouw maar het gaf bij mij juist verlichting, het voelde nog fijn ook :)
  woensdag 29 augustus 2018 @ 16:43:25 #152
342418 VKV
Plausibel
pi_181549031
Even inbreken in dit topic maar Takkie ik verslikte me zowat in m'n drinken door die foto _O- _O- Briljant!! :D
  woensdag 29 augustus 2018 @ 17:26:34 #153
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_181550310
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:10 schreef NicolasJoy het volgende:
Flesvoeding opwarmen lees ik dus meerdere dingen over:

Magnetron:
Eerst water + poeder afmeten
(100 ml). 600 watt, 30 seconden?
Of juist 10 seconden, beetje draaien met het fles en dan weer 10 seconden?

Waterkoker:
1/3 kokend water uit de waterkoker, 2/3 koud water uit de kraan? En dan dat warme water mengen met het poeder?

Pannetje:
Doen we nu, maar duurt dus 10-15 minuten door de dikke bodem en grote hoeveelheid water die in de pan moet voor de Difrax fles...
Waarom zo ingewikkeld? Hier pakken we warm water uit de kraan. Gaat prima.
pi_181550364
Oh ja, dat koken enzo hoeft helemaal niet, hè? Gewoon warm water voelt zo, ehm, gek? Dat dat zomaar kan. Maar dat gaat dus prima? Zou een hoop gedoe schelen.

Edit: ik klink als een debiel hierboven :')
  woensdag 29 augustus 2018 @ 17:44:10 #155
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_181550766
Dat kan prima idd! Tenzij je een heeell oud huis hebt met loden(?) /koperen (?) leidingen, dan is het beter van niet..

Wij hebben een babybrezza, ideaal :@
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_181551252
Lauwwarm water uit de kraan, schepjes erbij, vinger op de speen en schudden maar :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181551326
Wij deden altijd de 1/3e 2/3e variant, met quooker ( _O_ )
pi_181551634
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 13:19 schreef BellaaElisa het volgende:
Takkie _O- O+ O+

Aure O+ O+

LDG kapitein lijkt heus geen baby meer maar een echte dreumes! Gaan jullie het uitgebreid vieren? Wat klinkt de vakantie leuk geniet ervan! O+

Wij gaan over 2 a 3 weken op vakantie en wel met de auto naar Marokko! Wij gaan overnachten in Frankrijk en spanje (als jullie nog goede hotels weten daar :P ) normaal is het 2 en een halve dag rijden. Maar wij willen het echt rustig aan doen en meerdere pauzes in lassen. We nemen ook een kleed mee om N. soms even te laten spelen op een grasveldje ofzo! Hebben jullie nog tips en tricks wat ik écht niet moet vergeten en waar we aan moeten denken aan een verre rijs met een baby van dan 7 maanden? :@

Edit' rijs. Moet natuurlijk REIS zijn _O- slaaphoofd en vitD tekort gaat niet goed samen.
Wij hebben onze 8,5 uur durende reis naar la douce france ook in twee dagen geknipt :Y. We hebben gereden zo lang als hij sliep en toen ie wakker werd en zich begon te vervelen zijn we gestopt en hebben we ergens gelunched/gewandeld/gespeeld tot t weer tijd werd voor een slaapje en zo door :Y. We hebben voor de terugweg wat nieuw speelgoed gekocht, dan kunnen we m onderweg nog wat langer vrolijk houden hopelijk :D. Af en toe wat nieuws doorgeven naar de achterbank
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181553800
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 17:26 schreef Aventura het volgende:

[..]

Waarom zo ingewikkeld? Hier pakken we warm water uit de kraan. Gaat prima.
Ik begreep dat dat niet mocht i.v.m. legionellabacteriën ?
pi_181554935
Vanmiddag even bij de huisarts geweest, want ik heb een koortslip }:| Vond dr. Google niet heel duidelijk. Maar wel gerustgesteld. Ik heb het al vaker gehad, dus ze heeft wel antistoffen van mij en we zitten niet meer in de eerste vier weken. Wel extra opletten, niet volle bak knuffelen en vaker handen wassen.

In het kader van ‘nu we er toch zijn’ mijn HB even laten meten, want hoor steeds dat ik zo wit ben. Was inderdaad 5.5, dus ijzertabletten meegekregen.

Gaat lekker :+
pi_181554963
Warm water uit de kraan hier. We hebben niet eens een magnetron :D
Gewoon de kraan 'mengen' op juiste warmte en dan poeder erin. B dronk op een gegeven moment ook koude melk _O-

En NJ als ze nog zo'n last van darmkrampjes heeft: niet te hard schudden of de fles even laten rusten na het schudden. Anders zit er veel lucht in de fles.
Ik weet niet waar je woont, maar ik heb 2 ongebruikte Difrax flessen staan, die mag je zo hebben.

J heeft vandaag heeeeeel veel geslapen, duidelijk naweeen van de spuitjes. Wel vanmiddag een half uur echt wakker geweest en een hele show gegeven aan mijn moeder. Oma kreeg het hele arsenaal aan foefjes in een half uur voorgeschoteld. Lachen, iets wat op brabbelen lijkt, verbaasd kijken, vragend kijken, heel hard lachen naar grote broer, alles volgen met haar ogen en vooral vrolijk rondkijken.
Grappige is dat iedereen J op foto's zo op B vindt lijken maar in real juist niet. Als baby lijken ze enigzins op elkaar, de oogopslag maar verder niet. Wel grappig dat andere mensen die gelijkenis zo zien.
pi_181555562
Hier team magnetron en als we buiten de deur zijn gewoon warm water uit de kraan :)

Wij hebben de reis naar Zuid-Frankrijk in 3 delen geknipt (Metz-Lyon-eindbestemming) en hotels geboekt via booking.com Bella. Of het bevalt kan ik morgen pas zeggen :+
pi_181555682
Klein fotootje van onder de douche:
Besef ineens dat zo'n beetje alle andere foto's op de telefoon staan, toch maar snel al overzetten, je weet nooit..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe voelen jullie qua temperatuur de warmte voor de kraan? Ook soort van druppelt op je pols? :P

Thanks voor de tips Exode, ze is nu nog redelijk rustig, maar we verwachten wel wat onrust nu ze van borst- naar flesvoeding gaat natuurlijk.. De achterhoek, welk formaat flessen heb je staan?

Morgen weer het consultatiebureau op bezoek. Ze was van de week niets aangekomen t.o.v. de laatste kraamdag, dus ze komen extra controleren.

Hoop wel ook dat het kraambezoek binnenkort kan beginnen, hebben nu een beste lijst mensen al afgezegd die je dan allemaal nog even weer in moet plannen. :9
pi_181556274
Jentin, ik wil jou ook nog even bedanken. Door jouw verhaal over de borstvoeding ben ik me gaan beseffen dat ik ook al tijden niet meer met 'plezier' voed. Vooral de avondvoeding is overheersend beklemmend en vervelend, in plaats van rustgevend en fijn. De ochtendvoeding is wel nog fijn en gezellig, en dat verschil is ineens zo duidelijk. Met man samen hebben we nu een plan gemaakt om te gaan afbouwen. Ik vind het heel verdrietig en opluchtend tegelijk.

Verder heb ik niet bijgelezen, geen fotobijdrage en gaat het uitstekend. Dirk weegt nu 8630 gram en is 73cm lang. De specialist had hem zo goedgekeurd dat we wat hem betreft ook elk halfjaar voor controle mogen, met afwachting van zijn bloeduitslagen. Superfijn dus. En Dirk vierde dat met een nachtje doorslapen. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181558618
Nanuke, bijzonder dat mijn verhaal je tot zo’n inzicht bracht. Snap dat dubbele dus heel goed, maar hoop dat het je je uiteindelijk beter laat voelen. En wat heerlijk dat Dirk het zo goed doet!
Ik heb zelf besloten het afbouwen beter op te pakken door in elk geval wel consequent dagelijks die fles aan te bieden, maar waar ze eerder probleemloos 100 ml dronk, gaat er nu maar 10 of 20 ml in. Of nou ja, in, eerder overheen, de helft loopt eruit :') Ze moet er ook van huilen. Ik stress ‘m dus hard voor mijn uitje van zondag en daar baal ik zo van. Die stress, dat niet zorgeloos wegkunnen :{ Blijven proberen maar en hopen dat het beter gaat.

Nouk, ik moest Babybrezza googlen, maar wat een bazending _O_

Exode, wat goed dat J zo reageert op deze prikken! Dikke meevaller, toch?

IMA, balen van je koortslip. Gelukkig niet direct code rood.

Over lange autoritten kan ik niet meepraten. Mijn kleuter háátte autorijden als baby. Iedereen zei altijd: joh, in de auto gaan ze altijd lekker slapen. Nou, onzes niet, die deed steevast een of andere Inca-krijsceremonie vanaf vijf minuten na vertrek tot aankomst :') S. lijkt het tot nu toe niet zo erg te vinden.
pi_181558701
Warm water uit de kraan rechtstreeks in de fles voelt voor mij heel gek dus ik doe dat nooit. Hier altijd fles in de magnetron, vol vermogen en dan tijd afhankelijk van hoeveelheid. Poeder erbij, goed roeren en klaar.
Voor onderweg heb ik wel altijd een thermosfles gekookt water en een flesje koud kraanwater bij me. En toen we nog nachtvoedingen hadden, zette ik altijd een thermosfles gekookt en een fles koud water op haar kamer om zo snel te kunnen mengen.
pi_181558853
Wat klinkt dat goed van dirk, super!

Van de bv, ik herken ergens wel wat jullie zeggen en ergens kan ik nog niet stoppen ofzo. Komt ook omdat ik het nu weer minder beklemmend vind omdat ze meer vast voedsel eet. Ze is niet meer compleet van mij afhankelijk zeg maar. Nu ze bijna 1 is ben ik juist wel klaar met overdag voeden en vind de avond en ochtend juist wel knus. Op vakantie was het ook gewoon enorm handig om niet met flesjes in de weer te hoeven.

IMA; koortslip hopelijk snel weg zodat je weer volop kunt knuffelen!

Wij zijn weer terug van vakantie en N heeft op de terugweg gecompenseerd voor de uiterst relaxte heenreis :X Het begin ging prima met anderhalf uur slaap maar daarna is ze iedere minuut in de auto ontevreden geweest tenzij ze mijn vinger vasthield. Heel handig als je niet naast haar kunt gaan zitten. (Waren alleen met auto kamperen dus alle plek was benut). Vaker en langer gestopt maar het hielp niet. Toen ze eindelijk weer sliep kwamen we in een muurvast staande file terecht dus werd ze wakker en konden we op de snelweg chillen. Daarna ging het gekrijs weer verder. Uiteindelijk heeft ze de laatste 2,5 uur weer geslapen gelukkig. Door extra stops en de file hebben we er 3 uur langer over gedaan dan de heenweg, maar we zijn weer thuis en de vakantie was heerlijk!

Oh en mini ik reageer even hier. We zijn een paar jaar terug in Slovenië geweest (noordwesten, het natuurpark) dat is echt enorm mooi!! _O_ Weet niet watvoor tips je zoekt, we waren toen nog niet met baby natuurlijk.
  woensdag 29 augustus 2018 @ 22:51:44 #168
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181561244
Spuitelf :P maar ik meng afgekoeld gekookt & gekookt met elkaar.
Geen gedoe en werkt prima.
En dan heb ik altijd gebotteld water (met zo'n babyvoeding keurmerk) in de koelkast voor tussendoor, dat drinkt hij graag.

Ik heb getwijfeld over de babybrezza, maar las ergens dat hij niet heel nauwkeurig is met de voeding afmeten.

Verder rare dutjes dag vandaag.
Wakker gemaakt 7.00 en gelijk weer slapen in de auto en thuis verder tot 10.00.
11.30 in de auto & de hele rit tukken a 30 min.
Bij opa en oma geslapen van 14.00 tot 18.30 :D
19.30 naar huis en 30 min in de auto tukken
En hij ging om 21.45 weer naar bed
pi_181566092
Sacre die tijden! :D Wat een slaapkop! Sliep je dochter ook zo goed?

Wat goed dat O. al een beetje langs de bank kan stappen mini ^O^ M. begint zich wel op te trekken en kan best blijven staan, mits hij een soort van gefocust is, bij afleiding laat hij zo opeens 2 handen los :'). Wat worden onze bijna even oude baby’s al groot he? :D O+. En ik las iets over roadtrippen in Slovenië, leuk! Goede verhalen over gehoord :Y

Ah dat is geen fijne terugweg Nolita! Maar fijn dat je een goede vakantie hebt gehad! Hoe gingen de nachten uiteindelijk? volgens mij heb jij bijna een dreumes he? :D

En rena wat een leuk dametje heb je toch, fantastische foto! O+

En ik zag nog een mooie drieluik van banaan O+

Aure, dat gezichtje van J. :D

En ik zag nog mooie foto’s van de meisjes van Exode, Schanu en NJ O+

En M. bij de stokstaartjes! Leuke foto! Ik wil
M. binnenkort ook eens meenemen naar de dierentuin, helaas hebbben we hier geen grote in de buurt voor een abo. Wel een kleintje net over de grens in Duitsland, met loslopende lama’s :P En klinkt als een goede oppasbeslissing LeSage, voor beide partijen :)

IMA wat balen van de koortslip, hopelijk gaat het snel weg. En wat lijken je meisjes op elkaar, en 4 weken alweer! Voor mijn gevoel ben je pas bevallen :P

Kris leuk weer van je te lezen, balen van je nachten. Is hij verder weer helemaal beter? Dat was hij toch? Met z’n oorontsteking?

En hoe is het met de oorontsteking van B. Ellie?

De Kaptein in Frankrijk! O+ zijn jullie de enige met kinderen daar? En laatste bfd voor jullie? Mag je daar ook tegen stemmen? :P

Ik kan me voorstellen dat dat frustrerend is Jentin! Geef jij haar dan de fles of iemand anders? Heb hier wel eens gelezen dat dat uit kan maken.

Goeie stats van Dirk Nanuke! En fijn dat hij over een half jaar pas weer hoeft :)

Schanu wat fijn dat N. gereset lijkt! Hopelijk blijft er een stijgende lijn in zitten.

NJ ik hoop dat t snel weer beter gaat met je vriendin. Hoe gaat het nu met jou?

Exode leuk dat J. al haar leuke skills liet zien aan oma (oma was het he?), nu al charmeren *)

M. heeft een goeie inslaapfase trouwens, wegleggen en weg is ie, voor 20:00 *O* Maar wat ik zeg, het is een fase waarschijnlijk :') En het doorslapen is meh, hij lag vannacht om 1:00 al tussen ons in. Dat gebeurd zo vaak dat ik maar lid ben geworden van de veilig samen slapen facebookpagina :P

[ Bericht 6% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 30-08-2018 07:11:57 ]
  donderdag 30 augustus 2018 @ 08:10:06 #170
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181566532
Ik zag gister iemand met een Tula & dat lijkt mij dan ook weer zo leuk om te doen, maar een draagdoek was echt geen succes (160 is beetje prijzig om te proberen).

quote:
1s.gif Op donderdag 30 augustus 2018 06:54 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Sacre die tijden! :D Wat een slaapkop! Sliep je dochter ook zo goed?

Dat gebeurd zo vaak dat ik maar lid ben geworden van de veilig samen slapen facebookpagina :P
Ze was totaal geen moeilijke baby, maar wel een normale. Dus gewoon krampjes de eerste weken en een nachtvoeding (en in het begin een omgekeerd ritme). Wij zijn ons dan ook zeer bewust dat dit belachelijk is :P

Maar het is daarom wel allemaal heel relaxed, mijn vriend & mijn mama krijgen hem net zo makkelijk in bed als ik & dat geeft zoveel rust heb ik gemerkt. Dan ga je toch eerder weg of iets voor jezelf doen.

En ik moest lachen om je laatste zin :D wat bespreken ze nou op zo'n pagina?
pi_181566793
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2018 08:10 schreef SacreCoeur het volgende:
Ik zag gister iemand met een Tula & dat lijkt mij dan ook weer zo leuk om te doen, maar een draagdoek was echt geen succes (160 is beetje prijzig om te proberen).

[..]

Ze was totaal geen moeilijke baby, maar wel een normale. Dus gewoon krampjes de eerste weken en een nachtvoeding (en in het begin een omgekeerd ritme). Wij zijn ons dan ook zeer bewust dat dit belachelijk is :P

Maar het is daarom wel allemaal heel relaxed, mijn vriend & mijn mama krijgen hem net zo makkelijk in bed als ik & dat geeft zoveel rust heb ik gemerkt. Dan ga je toch eerder weg of iets voor jezelf doen.

En ik moest lachen om je laatste zin :D wat bespreken ze nou op zo'n pagina?
Eentje huren om het te proberen?
Ik weet niet waar je woont maar je mag ook best de mijne passen/proberen als je in de buurt woont.
pi_181567036
Ze bespreken vooral familiebedden en co-sleepers en wollen dekens. Tot nu toe weinig waar ik wat mee kan :P

En over de Tula. Doek was hier ook niet echt een succes. M. wou er prima in maar ik kon er niet zo goed mee overweg en toen hij 5 maand was alsnog een Tula aangeschaft. En nog steeds erg blij mee! Ik kreeg hier in het draagtopic de tip om doordat hij al 5 maand was dan voor de Tula standard/baby te gaan ipv de FTG. Die schelen best in prijs en zijn vaker met korting, wellicht kun je daar wat mee :)

Edit: of wat Malteser zegt :Y

[ Bericht 3% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 30-08-2018 09:11:52 ]
pi_181567207
Ik lees hier over de vakantiereizen en mijn baby had al enigzins moeite met de 2 uur naar Drenthe, ik ben blij dat we dit jaar nog niet naar het buitenland zijn gegaan :X Voornaamste probleem is dat ze het zo warm krijgt in de Maxicosi, al best snel, ik kleed haar nooit te warm als we een tijdje in de auto gaan maar toch is ze vaak zweterig als ik haar er uit haal :{ Iemand daar tips voor?

IMA, wat naar van de koortslip, hopelijk geneest het gauw!

NJ, wat een schatje O+ Hoe gaat het nu met je vriendin?

Nolita; wat waardeloos dat de terugweg minder goed ging -O-

Fleur, een hele fijne vakantie gewenst *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181567410
Zijn jullie baby’s trouwens ook zo gewelddadig af en toe? Hier kan ik haar niet altijd meer gezellig vasthouden zonder gekrabd, geslagen of aan mijn haar getrokken te worden en ze deelt echt al beste petsen uit :') Alleen als ze moe is wil ze nog lekker rustig bij me liggen lijkt het wel :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181567494
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2018 09:30 schreef rena het volgende:
Zijn jullie baby’s trouwens ook zo gewelddadig af en toe? Hier kan ik haar niet altijd meer gezellig vasthouden zonder gekrabd, geslagen of aan mijn haar getrokken te worden en ze deelt echt al beste petsen uit :') Alleen als ze moe is wil ze nog lekker rustig bij me liggen lijkt het wel :P
Haha ja! En ze beheerst de pincetgreep heel goed... Zelfs de minihaartjes die na de Grote Haaruitval weer terugkomen, weet ze te pakken :X
En dat alles dan voorzien van een grote grijns, want mama martelen is wel ultiem grappig natuurlijk!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')