Ik denk aankomend weekend, dan ga ik me wagen aan pizza, dat wordt voor mij ook een heel avontuur. Ik ga vrijdagavond beginnen met het deeg, wish me luck.quote:Op zondag 2 september 2018 22:15 schreef cofi het volgende:
Beste Sigaartje, ik lurk al langere tijd mee in je topics en vind het echt ontzettend leuk om te zien hoe je je kookavonturen hier post. Ga zo door! Wanneer kunnen we de volgende sessie verwachten
Bedankt.quote:
Good luckquote:Op zondag 2 september 2018 22:19 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik denk aankomend weekend, dan ga ik me wagen aan pizza, dat wordt voor mij ook een heel avontuur. Ik ga vrijdagavond beginnen met het deeg, wish me luck.
Morgenochtend vroeg begint de werkweek weer.
Heel herkenbaar, doordeweeks een ‘makkelijke’ hap. Damn, moet in het weekend ook weer eens wat tijd vrij maken om lekker te koken.quote:Op zondag 2 september 2018 22:19 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik denk aankomend weekend, dan ga ik me wagen aan pizza, dat wordt voor mij ook een heel avontuur. Ik ga vrijdagavond beginnen met het deeg, wish me luck.
Morgenochtend vroeg begint de werkweek weer.
Is je vlees van het vleespakket van de slager al op?quote:Op zondag 2 september 2018 22:19 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik denk aankomend weekend, dan ga ik me wagen aan pizza, dat wordt voor mij ook een heel avontuur. Ik ga vrijdagavond beginnen met het deeg, wish me luck.
Morgenochtend vroeg begint de werkweek weer.
Dit wordt de eerste keerquote:Op zondag 2 september 2018 22:24 schreef cofi het volgende:
[..]
Heel herkenbaar, doordeweeks een ‘makkelijke’ hap. Damn, moet in het weekend ook weer eens wat tijd vrij maken om lekker te koken.
Ben erg benieuwd naar je pizza. Zelf vind ik de pizza’s die we zelf hier maken altijd veel te vochtig en ‘zwaar’ als ze uit de oven komen.
Heb je al ervaring met zelf pizza maken?
Nee, nog niks aangeraakt, had nog eten zat. Maar als ik daarmee begin laat ik het zien.quote:Op zondag 2 september 2018 22:24 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Is je vlees van het vleespakket van de slager al op?
quote:Op zondag 2 september 2018 22:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen die hier komen om te vertellen dat ze TS en/of dit topic niet leuk vinden mogen wegblijven.
Komt vast goed Even in verdiepen voor je begintquote:Op zondag 2 september 2018 22:30 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dit wordt de eerste keer
Maar ik ga het filmpje volgen. Maar volgens mij zijn er meerdere soorten bloem. Ik heb patent in de kast staan.
Lekkerquote:Op zondag 2 september 2018 22:41 schreef Sigaartje het volgende:
Ik wil twee pizza’s maken: een vegetarische met o.a. champignons en een salamipizza.
Wanneer krijgen we eens een foto te zien van jouw kookkunsten, emmy? Het valt me op dat je voornamelijk zuur reageert in verscheidene topics verspreid over het forum. Emmy weet altijd alles beter.quote:
Ziet er goed uit gast.quote:Op donderdag 23 augustus 2018 20:17 schreef Sigaartje het volgende:
Stampen maar
[ afbeelding ]
Bij hutspot gaat dat stukken beter dan bij zuurkool, waarbij allerlei slierten aan je stamper blijven hangen, Stampot hoef je eigenlijk alleen maar te mengen.
Ah nooit gemaakt. Ik wil bolognese maken vind dat echt .quote:Op zondag 2 september 2018 23:33 schreef Friday12 het volgende:
Pasta Amatriciana is ook heel lekker en niet moeilijk te maken
Ik had dit recept gebruiktquote:Op maandag 3 september 2018 11:40 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ah nooit gemaakt. Ik wil bolognese maken vind dat echt .
Moet je ff in de foodgawker reeks rondzoekenquote:Op zondag 2 september 2018 22:57 schreef -Ondskapt- het volgende:
Goed topic, Sigaartje!
[..]
Wanneer krijgen we eens een foto te zien van jouw kookkunsten, emmy? Het valt me op dat je voornamelijk zuur reageert in verscheidene topics verspreid over het forum. Emmy weet altijd alles beter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |