Yep. Leg bonbons in de koelkast en ze smelten. Heb ik het wel over echte bonbons, niet uit een fabriek.quote:
Dan vermoed ik zo maar dat TS het daar niet over heeft, aangezien hij verderop in de OP aangeeft dat hij half gesmolten chocolade eten niet tof vind, dus als zijn chocola in de koelkast ligt zodat hij niet smelt, zal hij wel niet praten over 'echte bonbons' he?quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:16 schreef -AMG- het volgende:
[..]
Yep. Leg bonbons in de koelkast en ze smelten. Heb ik het wel over echte bonbons, niet uit een fabriek.
Kan ook een blok valrhona chocolade zijn.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:18 schreef CoolGuy het volgende:
[..]
Dan vermoed ik zo maar dat TS het daar niet over heeft, aangezien hij verderop in de OP aangeeft dat hij half gesmolten chocolade eten niet tof vind, dus als zijn chocola in de koelkast ligt zodat hij niet smelt, zal hij wel niet praten over 'echte bonbons' he?
Want dat smelt in de koelkast?quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:19 schreef -AMG- het volgende:
[..]
Kan ook een blok valrhona chocolade zijn.
Zweten is de meest gebruikte term. Vacuüm getrokken doet het wel beter.quote:
Dan zal ie dat ook niet hebben denk ik. Ik denk dat ie het gewoon over normale chocola heeft, wat jij ook wel snapt.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:32 schreef -AMG- het volgende:
[..]
Zweten is de meest gebruikte term. Vacuüm getrokken doet het wel beter.
Jaja.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:34 schreef CoolGuy het volgende:
[..]
Dan zal ie dat ook niet hebben denk ik. Ik denk dat ie het gewoon over normale chocola heeft, wat jij ook wel snapt.
Ja precies.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 18:54 schreef PiyeReloaded het volgende:
Chocolade hoor je rond de 15 graden te eten voor de optimale smaakbeleving. De koelkast is dus te koud en daar krijg je zo een witte waas van.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |