abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_181052595
registreer om deze reclame te verbergen
Een vraag. Mogelijk wat dom, maar eerlijk is eerlijk: ik ben geen keukenprinses.

Verleden week heb ik een pastasalade met Mozzarella-bolletjes gemaakt; met deze van Jumbo --> https://www.jumbo.com/goldsteig-mini-mozzarella-245g/180566ZK/

Omdat er wat over waren, heb ik het overschot (in het vocht) ingevroren.

Is het, als ze weer ontdooid zijn, nog verantwoord om ook déze in een salade te verwerken? Dat schijnt per Mozzarella-soort te verschillen.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:32:01 #2
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181052642
Je kunt ze toch gewoon ontdooien en proeven om te kijken of je het nog lekker vindt?
Ziek zal je er niet van worden.
pi_181053077
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:32 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt ze toch gewoon ontdooien en proeven om te kijken of je het nog lekker vindt?
Ziek zal je er niet van worden.
Precies dit.

Ik kan me voorstellen dat de structuur iets anders wordt, door het vele vocht in de kaas, maar het is het proberen waard :)
pi_181053359
registreer om deze reclame te verbergen
stop een pak melk in de vriezer en laat het ontdooien
neem een slok en kijk naar jezelf in de spiegel

maar melk is natuurlijk geen kaas
en kaas is geen melk
al is kaas wel gemaakt van melk
maar is melk niet gemaakt van kaas
  donderdag 9 augustus 2018 @ 14:17:12 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181053763
Bederven doet het niet erdoor, mogelijk veranderd wel de structuur
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181054008
De zelfredzaamheid van (sommige) mensen tegenwoordig... Man man man.
Op dinsdag 2 maart 2010 00:20 schreef L.no het volgende:
Ik weet niet waar je het over hebt, maar Isdatzo heeft vast gelijk.
pi_181143746
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:30 schreef Eightyone het volgende:
Een vraag. Mogelijk wat dom, maar eerlijk is eerlijk: ik ben geen keukenprinses.

Verleden week heb ik een pastasalade met Mozzarella-bolletjes gemaakt; met deze van Jumbo --> https://www.jumbo.com/goldsteig-mini-mozzarella-245g/180566ZK/

Omdat er wat over waren, heb ik het overschot (in het vocht) ingevroren.

Is het, als ze weer ontdooid zijn, nog verantwoord om ook déze in een salade te verwerken? Dat schijnt per Mozzarella-soort te verschillen.
Dat soort goedkope mozzarella kan je best invriezen en ontsooien. Met echte buffelmozzarella die maar ern paar dagen houdbaar is zou ik het niet doen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')