Precies dit.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 13:32 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt ze toch gewoon ontdooien en proeven om te kijken of je het nog lekker vindt?
Ziek zal je er niet van worden.
Dat soort goedkope mozzarella kan je best invriezen en ontsooien. Met echte buffelmozzarella die maar ern paar dagen houdbaar is zou ik het niet doen.quote:Op donderdag 9 augustus 2018 13:30 schreef Eightyone het volgende:
Een vraag. Mogelijk wat dom, maar eerlijk is eerlijk: ik ben geen keukenprinses.
Verleden week heb ik een pastasalade met Mozzarella-bolletjes gemaakt; met deze van Jumbo --> https://www.jumbo.com/goldsteig-mini-mozzarella-245g/180566ZK/
Omdat er wat over waren, heb ik het overschot (in het vocht) ingevroren.
Is het, als ze weer ontdooid zijn, nog verantwoord om ook déze in een salade te verwerken? Dat schijnt per Mozzarella-soort te verschillen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |