Okay. Dat wist ik niet. Gewoon een mopje mayo erbijquote:
Sterker nog, als ik vroeger bij de voetbalclub na de wedstrijd een broodje frikandel bestelde kreeg je er standaard boter bij. Ik heb dat nooit begrepen.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 16:54 schreef Already_in_use het volgende:
[..]
Okay. Dat wist ik niet. Gewoon een mopje mayo erbij
Ik heb het over klerezooi die ze verkopen in de supermarkt kwa gezond eten. Er is niks mis met je eten op smaak brengen.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 17:34 schreef Cici het volgende:
Je bent niet tegen toevoegen van smaak maar je hebt het wel over klerezooi overheen gooien.
Smaken verschillen he. Maar om het nou klerezooi te noemen....
in een droge koekenpan?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 16:36 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Daar verschillen we van mening. Ik heb gistermiddag drie rode paprika's gesneden en gebakken zonder iets erbij. Had ik er iets bij gedaan dan had ik de smaak verpest.
Dat komt, normale mensen worden schijtziek van elke dag kip of gehakt.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 18:52 schreef SuperNeger het volgende:
Ik ben een vleesliefhebber. Ik eet mijn vlees het liefst naturel.
Als ik ergens een schijthekel aan heb zijn het wel mensen die kruiden met vlees eten in plaats van vlees met kruiden. Laatst had ik een barbecue. Lekkere kipsatétjes waren er. Ik had er echt zin in. Ik nam een hap, ZOUT! Jezus te paard. Ik vroeg zo wat het was en dan krijg je jaa dat is de marinade dat is echt lekker. Ik proef geen kip meer. Kon net zo goed varken zijn of wat dan ook.
Hetzelfde geldt trouwens voor gehakt en hamburgers. Ik vind die smaak ook gewoon lekker, beetje peper en zout erbij heerlijk. Maar als het echt volledig verzopen is in de kruiden zodat het een andere kleur heeft vind ik het niet meer te vreten.
Dus ik ben het wat dat betreft best met TS eens.
Ik wil gewoon de kip kunnen herdenken bij elke hap. Die lieve kip die zich heeft opgeofferd en stierf zodat ik mijn buikje kon vullen en haar eiwitten kon omzetten naar spiermassa. Lieve kip dat het was, bij elke hap die ik neem, bij elke kaakbeweging wil ik hieraan herinnerd worden godverdomme. Ik zal je nooit vergeten lieve kip van me ik hou van jequote:Op zaterdag 4 augustus 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat komt, normale mensen worden schijtziek van elke dag kip of gehakt.
Waarom zou je geen kruiden mogen proeven? Waarom mogen die nooit eens shinen?
Wat heeft die kip gepresteerd dat die altijd voorrang krijgt?
Ik wil godverdomme koriander proeven!
En morgen chili!
En overmorgen nootmuskaat.
Altijd maar die kip die er bovenuit smaakt. Opzouten!
De koriander is ook gestorven hoor.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 19:04 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ik wil gewoon de kip kunnen herdenken bij elke hap. Die lieve kip die zich heeft opgeofferd en stierf zodat ik mijn buikje kon vullen en haar eiwitten kon omzetten naar spiermassa. Lieve kip dat het was, bij elke hap die ik neem, bij elke kaakbeweging wil ik hieraan herinnerd worden godverdomme. Ik zal je nooit vergeten lieve kip van me ik hou van je
Als ik bladeren wil proeven dan werd ik wel vegetariër.
Probleem is waarschijnlijk dat überhaupt niemand in zijn omgeving kan koken.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 19:22 schreef Stratotanker het volgende:
Dit topic doet mij een beetje denken aan mijn moeder. Een lieve dame die een gezonde kerel op de wereld heeft gezet. Ondanks dat wordt broccoli tot moes gekookt, de gebakken aardappels worden nooit bruin en kan ik het maar beter niet in mijn hoofd halen om te vragen of ze even een slasausje in elkaar kan improviseren. Veel verder dan suikerwater komt ze namelijk niet. Ze kan niet koken.
Ik eet heel gevarieerd. Sinds ik twee jaar geleden bij een dietiste ben geweest ben ik zeer bewust geworden van alles wat ik binne krijg. Ik at veel te veel vlees, zout, suiker en al dat soort dingen.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 18:17 schreef Myraela het volgende:
Wat eet je dan elke avond? Hoe maak je een soep, pastasaus, rijstgerecht of whatever?
Dat is maar wat je gewend bent, tegenwoordig kook ik steeds minder met zout. Je went er van zelf aan, uiteindelijk proef je dat bv een aardappel smaakvol genoeg is als je het zonder zout kookt.quote:
Ik kook best royaal met zout en vind die pakjes ook aan de zoute kant eerlijk gezegd.quote:Op zondag 5 augustus 2018 00:15 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dat is maar wat je gewend bent, tegenwoordig kook ik steeds minder met zout. Je went er van zelf aan, uiteindelijk proef je dat bv een aardappel smaakvol genoeg is als je het zonder zout kookt.
Als ik nu namelijk ern knor wereld gerecht eet, vind ik het echt extreem zout, terwijl ik dit een jaar of 2 geleden gewoon prima vond smaken.
Ooit gehoord van osmose? Als je aardappels kookt zonder zout, worden ze smaaklozer.quote:Op zondag 5 augustus 2018 00:15 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dat is maar wat je gewend bent, tegenwoordig kook ik steeds minder met zout. Je went er van zelf aan, uiteindelijk proef je dat bv een aardappel smaakvol genoeg is als je het zonder zout kookt.
ik heb nog nooit aardappelen met zout gekooktquote:Op zondag 5 augustus 2018 10:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ooit gehoord van osmose? Als je aardappels kookt zonder zout, worden ze smaaklozer.
Jouw autocorrect heeft ook al spatjes zie ik. .quote:Op zondag 5 augustus 2018 11:23 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het oprecht sneu dat mensen zich zo gek laten maken door de gezondheidsmaffia. Eerst maakten ze mensen fobisch voor vet, nu suiker en zout. Vlees is ook al slecht. We aten in Nederland altijd al karig, maar nu nog smakeloos ook.
Koken is nu echt gedegradeerd tot voedsel warm maken. Oh wee als het ergens naar smaakt,mdan zalmteelt wel ongezond zijn.
stomme ipad ja.quote:Op zondag 5 augustus 2018 11:39 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Jouw autocorrect heeft ook al spatjes zie ik. .
Maar je hebt natuurlijk 100% gelijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |