abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:49:43 #26
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180394143
registreer om deze reclame te verbergen
Hier een slapende baby in de box wat anders :') gister eerste prikjes gehad en hij lijkt nergens last van te hebben.
Wil eigenlijk stofzuigen :P maar ik zit in zalando gezogen :') Noeser met 50% korting O-)
pi_180394245
Jullie zijn fantastisch O+ Voorheen was ik nooit zo onzeker, maar sinds de komst van J. lijk ik wel n brok onzekerheid :')

Rena, wat lief die tandjes!

Hehe lekker shoppen Sacre. Ik ga zo naar de Pinc kids sale :+
pi_180394584
Fleur, briljant kind heb je, ik zou ook geen andere kindjes dulden in MIJN box _O- en wat vreselijk onbeschoft van die patint, probeer je er niks van aan te trekken want zulke opmerkingen slaan nergens op en zeggen alles over hem (dus niets over jou!).

LeSage, zo begrijpelijk dat je zulke avonden moeilijk trekt. Lastig is dat, helemaal met 2 kinderen die elkaar ook nog eens kunnen wakker maken. Ik heb ook momenten waarop ik daar minder geduld voor heb dan normaal. Al heb ik daar over het algemeen sowieso al niet zoveel geduld voor :X Onze J. heeft een tijd echt hl slecht geslapen, dat begon zo rond 11 maanden toen ze een periode heel ziek is geweest en stopte toen ze 19 maanden was. Bijna elke avond huilend wakker waarna we haar maar uit bed haalden en mee naar beneden. Soms hielp dat omdat ze dan uit te situatie werd gehaald en daarna weer in haar eigen bed gelegd kon worden. Meestal eindigde ze echter tussen ons in. In het begin sliep ze heel goed in ons bed maar ook dat werd uiteindelijk een drama omdat ze wilde spelen, bijten, slaan, schoppen, alles behalve slapen. Was een hele zware tijd en ik was op dat moment zwanger van de 2e (dus letterlijk ook steeds minder ruimte in het bed :') ) en heel bang dat het nog erger zou worden na de geboorte waardoor we met 2 kids in bed zouden eindigen (en nooit meer slaap voor ons). Uiteindelijk heeft schoonmoeder voorgesteld om J. na de geboorte s avonds op te halen zodat ze bij opa en oma kon slapen, en dat ze haar de volgende ochtend terug zouden brengen zodat we overdag als gezin wel ons nieuwe ritme samen konden vinden. Ik voelde me een vreselijke moeder maar heb ermee ingestemd omdat ik zo moe was en rust wilde na de bevalling en bang was dat baby N. er ook onder zou lijden. Uiteindelijk heeft J. de hele 1e week daar geslapen en sindsdien gaat het ook thuis fantastisch met slapen. Hoe het kan weet ik nog steeds niet, het is alsof ze even een reset nodig had. Ik denk niet dat je hier wat aan hebt want ik denk dat wij gewoon geluk hebben gehad, maar ik voel je pijn wel en snap je frustratie heel er goed. Ik hoop dat er ook voor jou (snel) betere tijden aankomen.

Pannenkoekenmix, wat fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad. En knappe Banaan dat hij probeert te zitten! O+

Rena, auw! Je neus nog heel? En eerste tandjes, yay! O+

Aure, oh wat pijnlijk herkenbaar! Vooral mijn schoonmoeder vindt dat ik J. destijds en nu N. veel te veel bij me hou en verwen. Ik vind echter dat je een baby niet kan verwennen, hooguit kan een baby wennen aan bepaalde situaties vind ik. Ik draag N. veel omdat ze dan rustig is en slaap pakt. Haar weg leggen zou enkel tot gevolg hebben dat ze onrustig en huilerig is en blijft, daar wordt mijn inziens niemand en vooral N. niet beter van. Ik hou zelf steeds in mijn achterhoofd dat de generatie van onze ouders heel anders is. Toen was het normaler om kinderen te laten huilen, nu is het normaler om kinderen eerder te troosten. Mijn schoonmoeder redeneert vanuit de gedachtengang die zij kent, een generatiekloof dus. Maar het bijt soms wel, alsof zij het beter weet en ik dus geen goede moeder zou zijn. Mijn vrouw zei laatst nota bene dat mijn schoonmoeder tegen haar had gezegd dat ik een klap van de molen had gekregen en dat ik de kinderen daarom niet los kon laten. Omdat het er binnen ons gezin vroeger zeg maar niet altijd standaard aan toe ging en ik zou willen voorkomen dat ik zo zou worden als mijn moeder. Wat ik ten eerste een belediging vond richting mijn moeder, maar ook richting mijzelf.

Ik zou zeggen, doe waar JIJ je goed bij voelt. Ik ben van mening dat een moeder heel goed weet wat haar kind nodig heeft en dat kan voor elk kind weer anders zijn. Waar het ene kind erenorm gebaat is overdag bij (papa of) mama te slapen, is een ander kind weer meer gebaat bij de rust van een eigen bed en kamertje om in weggelegd te worden. Wanneer dat moment voor jouw kind daar is, zal je vanzelf merken en dan is het vroeg genoeg om daar op te anticiperen. Mijn oudste heb ik gedurende mijn hele verlof bij mij laten slapen overdag en de overgang naar het ledikant verliep daarna vlekkeloos, zowel overdag als snachts. Tot dat moment liepen al mijn pogingen om haar weg te leggen op niets uit en was ze er dus voor mijn gevoel ook niet klaar voor. En ik zelf ook niet echt, want het is toch heerlijk om je baby zo dichtbij je te hebben zolang het nog kan. Ze worden snel genoeg groot en dan ga je het nog missen ;)
pi_180395245
registreer om deze reclame te verbergen
Wat een heerlijke baby’s zag ik voorbij komen O+

Aure, de newborn spa begint met dit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekker floaten, is heel intensief voor die kleintjes en eindigt met een lekkere massage van mama of papa. M. vond het echt heel erg leuk.

Wat betreft slapen, hier gaat het exact zo. Overdag op mij en ‘s nachts lekker in d’r bedje. Ik wil wel meer gaan proberen of ze ook in haar bedje wil slapen overdag, maar als niet dan niet! M. Is morgen 7 weken dus vind het wel prima, nog zo klein idd.

Mini wat een heerlijke foto’s bij wat klinkt als dito vakantie O+

Rena, tandjes! :D

[ Bericht 4% gewijzigd door VitaBella op 11-07-2018 12:33:19 ]
pi_180395759
Aure Banaan slaapt nog steeds vooral regen mij aan, hij is zeven maanden. Maar ik vind hem nog steeds klein. O+
Ik vind sowieso niet dat ik hem verwen, wel dat hij veel wensen heeft. >:)

Ouch Rena, die kopstoot. Wen er maar aan. ;)

Ik ging met Banaan naar het Mamacafe, helaas had Banaan het niet zo naar zijn zin. Zelfs de aanblik van een andere baby maakte hem meermmaals aan het huilen. :D
Volgens mij heeft hij honger maar te snel afgeleid om te drinken dus humeurig. Alleen als ik hem liet staan was het goed. ;(

Hij heeft ook een nieuw kunstje met drinken op bed. Ik lig op mijn zij, dan doet hij zijn gezichtje tussen mijn borsten. Daar zoekt hij net zo lang tot hij, in kruiphouding, uit de bovenste borst kan drinken.
Gisteren lukte het nog niet zo maar nou heeft hij gevonden hoe hij zijn hoofdje kan steunen. :D
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180396105
Noh wat een stomme reactie van je schoonmoeder Schanu }:| Zoiets steekt toch wel denk ik.

Wat een leuke foto vita! Ziet er wel heel chill uit, lijkt mij ook wel wat voor mezelf :')

Jammer dat banaan het mamacaf minder leuk vond pkm! Volgens mij maakt hij wel grote (motorische) stappen op het moment he?

Haha Sacre, ik ben nu net voor 2 weken aan het bewijzen dat ik ook wel eens niet wat nieuws kan kopen voor M. Wat kinderkleding betreft heb ik een heel groot gat in mijn hand :X

Mijn kind heeft 2 powernapjes gedaan en is moe maar kan niet slapen, over een uur komen er buurvrouwen op bezoek nog voor mijn verjaardag. Ik weet nu al dat dat niet goed gaat komen als M. zo niet gaat slapen. :') Hij is nu aan het oefenen hoe ie vooruit kan komen, het lijkt nu een beetje op een kikkersprongetje. :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:02:05 #32
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180396532
registreer om deze reclame te verbergen
Zittende Banaan in de Gondoletta: O+ Zo lief! Meer foto's van Banaan in de Efteling welkom! _O_

En die float! :D ^O^

Overigens, we waren niet zozeer op vakantie hoor. Vrijdagmiddag aankomst in Londen, maandagmiddag weer weg, dus maar twee volle dagen in en om Londen. Vooral heen-en-weer voor het concert van The Cure. We plempen alleen alles altijd vol met zoveel mogelijk zien en doen als we ergens zijn :+ Niet in de fotoreeks van ons weekendje: O. bij straatartiesten in Covent Garden, O. bij Pride, O. bij klassieke speelgoedwinkel, O. in het Natuurhistorisch Museum, O. bij de oudste moskee van Engeland, etcetera.. #adhd-gezin :+
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:20:53 #33
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180396947
Rottig om via je vrouw te moeten horen dat je schoonmoeder zulke dingen over je zegt, zeg.. -O- Knuffel voor je, Schanu! En nog even een -boks- voor Suske & Wiske-gerelateerde username natuurlijk :+ O+

Mijn schoonmoeder vindt overigens ook dat O. overdag wat meer alleen gelaten zou moeten worden, in plaats van 'al dat geplak'. Wat zij echter niet goed kan inschatten is dat ik O. thuis bewust een paar uur per dag ongestoord op de grond laat spelen. Eten en slapen overdag blijven voor ons allebei gewoon een heerlijk moment van dichtbij elkaar zijn. :9

O. is een blij ei, groeit als kool en ontwikkelt zich prima - ik trek me dan ook geen hol aan van mensen die vinden dat het anders zou moeten. Ik probeer altijd maar te bedenken dat die suggesties gewoonlijk voortkomen uit k het beste met O. voor hebben en ik maak me er verder niet druk over :)
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_180396979
Wat een lief plaatje Pannenkoekenmix!

Ooh mini dan hebben jullie cht veel gedaan man! En wat knap van O dat ie het allemaal zo goed volhield.

Na mijn berichtje van net dat mijn kind overdag enkel op mij slaapt, ligt ze nu al ruim een half uur in de box te tukken :') :D
pi_180397037
Wat naar van je schoonmoeder Schanu! Ik vind het sowieso irritant als mensen een mening hebben over jouw opvoeding. Zolang een geen kinderen mishandeld of verwaarloost worden en de ouders vanuit liefde handelen, lekker met rust laten. Ik heb nu al vanuit de kraamzorg, consultatiebureau en de kinderarts te horen gekregen dat je baby’s niet kan verwennen dus lekker laten gaan haha.

Mijn moeder is nog erger dan ik. Die zou het liefst de hele dag aan mijn baby vastgeplakt zitten ipv andersom :') en die is ook absoluut van mening dat je een baby nooit kan verwennen met liefde.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:27:14 #36
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180397061
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:22 schreef VitaBella het volgende:
Ooh mini dan hebben jullie cht veel gedaan man! En wat knap van O dat ie het allemaal zo goed volhield.
Nja, z'n beide ouders zo in ogenschouw nemend, vrees ik dat O. genetisch niet in staat is om overprikkeld te raken. :')
Dat, en de draagzak! ^O^

En hoezee voor het boxslaapje! Ben je eromheen nu ook extra zachtjes aan het doen? *)
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_180397098
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:27 schreef minilot het volgende:

[..]

Nja, z'n beide ouders zo in ogenschouw nemend, vrees ik dat O. genetisch niet in staat is om overprikkeld te raken. :')
Dat, en de draagzak! ^O^

En hoezee voor het boxslaapje! Ben je eromheen nu ook extra zachtjes aan het doen? *)
Draagzak O+ wat een uitvinding zijn die dingen!

Eh ik heb nog nooit zo stil geplast, een broodje gesmeerd en water uit de kraan ingeschonken omdat de fles spa rood meer lawaai maakt :')

Nu lig ik voor het eerst sinds de bevalling weer eens op de bank in chill-houding :D
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:30:52 #38
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180397129
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:29 schreef VitaBella het volgende:

[..]
water uit de kraan ingeschonken omdat de fles spa rood meer lawaai maakt :')

:D !
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_180397515
Fleur, nee ze lijkt er weinig last van te hebben (Even wegblijven Fokwet ;) ) gelukkig. Herkenbaar ook dat juist op momenten dat je wil dat je baby slaapt ze niet gaan slapen, hier had ik vanmorgen een slaapweigeraar maar nu ligt ze gelukkig al 1,5 uur plat om te compenseren ;) Hopelijk is het bezoek toch gezellig!

Aure, heel herkenbaar hoor die onzekerheid, een paar maanden terug zat ik er hier precies zo bij als jou en ik herken mezelf inmiddels niet meer terug :) Je krijgt steeds meer vertrouwen in jezelf en je leert je baby steeds beter kennen.

VitaBella wat een geweldige foto! Tot hoe oud kunnen ze daarin?

PKM, jammer dat Banaan het mamacafe niet leuk vind, maar misschien volgende keer beter?

Mijn baby was net na het badderen weer hoogst verontwaardigd dat ze aangekleed moest worden, het badderen vind ze heerlijk maar hoe durf ik het om haar aan te kleden :( :D Ze heeft wel temperament :') en mama nu hoofdpijn :+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180397565
Oh schanu, ik lees nu de opmerking van je schoonmoeder, wat erg dat iemand zoiets zegt :{ Ze lijkt mij zelf niet goed snik!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180398287
Tot 6 maanden Rena!
pi_180399371
Schanu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
even in een spoiler ivm herkenning ;)

VitaBella leuk is dat he zo'n baby spa ik zat er van de week ook naar te kijken! Wat een leuke foto helemaal zen O+

Haha Rena N. geniet ook zo van het badderen, maar zodra ik haar aan moet kleden... :D
pi_180400766
Het gaat me iets te snel hier :@

Ik zag O in the uk, wat heerlijk dat het voor jullie alledrie zo relax was. Leuke fotoreportage erbij!

Banaan in de Efteling O+

Volgens mij had ik schanu nog geen welkom geheten, bij deze!
Lijkt me enorm zwaar als mensen die zo dichtbij staan zulke dingen over je zeggen. Beetje respect voor elkaar mag er wel zijn zeg!

En Belle wat een lieve foto!

Slapen is geen hobby van N. Wij moeten haar in slaap wiegen of ze valt aan de borst in de slaap. In de auto of kinderwagen is het geen probleem om in slaap te vallen, maar wordt ze natuurlijk ook soort van gewiegd.
Ik denk dat we een schommelbedje moeten aanschaffen :D . In de maxicosi en kinderwagen laten we haar het slaapje afmaken. In onze armen ligt eraan wat we zelf nog moeten. Soms is lekker blijven zitten heerlijk O+

Als ik haar moe, maar wakker in bed leg gaat ze staan en heel hard huilen; dat voelt niet goed, dus dan toch maar weer wiegen...maar dat wordt wel steeds zwaarder natuurlijk..
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:14:20 #45
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180400849
Morgen proefles babyzwemmen voor O.'tje! Nou ja, mijn man neemt de honneurs waar en ik kan een blik werpen vanaf de tribune :)
Ze zijn nu samen een zwembroekje kopen. O+

quote:
Ah, zo'n droppie! Hoe lief! Wel meteen zelf zin in een dutje :7
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_180401313
Verder is mijn schoonmoeder een schat van een vrouw hoor! Past 1 keer per week op J. (En straks ook op N.) En staat altijd voor ons en haar kleindochters klaar. Ze houdt er alleen soms wat rare gedachtes op na. En aangezien haar kinderen allemaal groot zijn geworden met haar opvoeding, is dat waarschijnlijk voor haar ook meteen de enige juiste opvoeding :')

Vita wat ziet dat er heerlijk uit!! Ben benieuwd of zoiets ook bij ons in de buurt is, ga ik eens een keer naar kijken!

Fleur wat goed van M. dat hij probeert vooruit te komen! En hopelijk heeft hij toch nog wat geslapen en was/is het bezoek gezellig. Herkenbare verslaving trouwens, kinderkleding. Wel een dure overigens nu ik voor 2 kids moet shoppen :') net weer ingeslagen bij TnD met 50% korting, dat zijn de momenten dat ik even mag losgaan van mezelf O-)

Minilot wat hebben jullie veel ondernomen tijdens die paar dagen! Gaaf om dan zoveel te kunnen zien een meemaken, ook heel leuk voor O. lijkt mij al die nieuwe dingen en ontdekkingen en vooral dat jullie dat samen met hem kunnen ontdekken O+

Vita, hopelijk heb je heel lang kunnen genieten van je 1e chillmoment! *)

Rena, wat fijn dat ze het badderen zelf wel fijn vindt! Mijn jongste weet nog niet wat ze ervan moet vinden :') mijn oudste vond het een jaar leuk en sindsdien is het badderen ansicht wel een feestje maar haren natmaken en wassen een crime. Ik kan me dus wat voorstellen bij je hoofdpijn :')

Elisa,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En wat ligt N. er heerlijk bij Elisa! Hier ligt eerste-letter-genoot ook zo lekker te slapen O+
Die nu overigens opeens naar babypoep ruikt dus ik denk dat ik dat dutje even moet verstoren :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180401667
Ah wat ligt ze lekker in de draagzak Schanu O+

Ok nu weet ik dat Zalando 50% op Noeser heeft en TnD 50% korting heeft in mijn shopvrije periode _O-. Mijn hemel, als ik een dochter had dan zou ik sowieso failliet gaan :')

Vervelend van je schoonmoeder Bella }:|

Haha fijn dat ze badderen lekker vindt! Wij zijn vanochtend weer naar het zwembad geweest, ik geloof dat ik een abonnement neem (ook om zelf 1-2x p/w wat baantjes te trekken en op woensdagochtend samen met M.) :)

Hij heeft nog een dutje gedaan *O* En de buurvrouwen zijn weer naar huis. Op 1 na zijn ze allemaal 70+’ dus er is wel een beetje een generatiekloof :'). De overbuurman was blijkbaar jarig en ze hielden nauwlettend in de gaten wie er op visite kwam, nadat ene Truus gearriveerd was was volgens hun de visite wel compleet daar en hadden ze zelf weer rust _O-

ik woon overigens niet in n of ander seniorencomplex :')

[ Bericht 1% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 11-07-2018 16:53:34 ]
pi_180401913
Ze sliep nog een uur door _O_

Heerlijk he Schanu O+ en die van mij mag ook wel weer poepen van mij :') laatste keer was zaterdag.

Nu ik er over nadenk, morgen gaat ze voor het eerst uit logeren bij oma, dus misschien spaart ze wel een cadeautje op voor oma :D
pi_180402005
Hoi :W Ik heb jullie ernstig verwaarloosd, dus ik ga maar weer eens even aanhaken.

Mini: jullie mini-vakantie (hihi, mini op mini vakantie *) ) klonk heerlijk en dat was het ook aan de foto's te zien! Leuk hoe jullie alle dingen zo blijven doen en O het allemaal prima vindt. Ik weet nog wel dat je tijdens je zwangerschap je dit al graag zo wilde doen, dus leuk als het dan ook zo gaat.

LaBelleFleur: go baby, gewoon nu al precies je wensen aangeven! En stomme patint :N En hilarisch die glurende buren!

PKM: leuk de Efteling foto! Fijn dat hij ook genoten heeft. En leuk om te horen hoe hij zich ontwikkeld! Jammer dat mamacafe niet top was, soms hebben ze ook gewoon niet helemaal hun dag he?

Rena die tandjes O+

Aure, ik had die onzekerheid over dat op mij slapen ook, maar dan vooral met het oog op dat hij dat wel in bed moest gaan kunnen op het kdv. Een week voordat hij daar ging starten kon hij het ineens. En verder vond ik het vooral heerlijk, mis het wel dat het nu nooit meer gebeurd. Dat lekkere lijfje tegen je aan O+ Dus de dooddoener 'geniet er maar van, nu kan het nog', wil ik er toch ook maar even voor je ingooien.

Schanu, welkom nog! En wat een stomme opmerking van je schoonmoeder zeg! Ik herken de generatiekloof wel, maar dan vooral op het gebied van regelmaat. Mijn schoonmoeder (mijn eigen moeder leeft niet meer) moest wel even wennen aan dat wij het meer op verzoek doen en ik dus niet kon aangeven toen zij startte met oppassen hoe laat B precies ging slapen en een fles kreeg. Maar daar is ze helemaal in mee gegaan en ze zoekt verder echt haar eigen weg met B Vind ik ook mooi om te zien, dat ze wel luistert naar onze wensen, maar ook echt haar eigen manieren zoekt om B te helpen slapen of te drinken.

Rena, hier ook een baby die tegenwoordig hard gaat huilen als hij z'n badje weer uit moet :')
pi_180402154
Wij hadden vorige week een weekje vakantie. Goede week om vrij te zijn in eigen land (en 3 dagen in Belgi) gezien het fantastische weer. Paar dagen weg waren heerlijk. B vond het slapen even moeilijk in het appartement in Belgie, maar dat ging de 2e dag ook ook een stuk beter. Verder nog heerlijk een dag samen aan een plas gelegen terwijl B op het kdv was. En een dagje met B naar het Bosbad in Leersum geweest (top tip van Duman! Alleen dat water, B vond het vl te koud :D)

Als bonus nog even een kiekje van mijn blije man

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')