abonnement Unibet Coolblue
pi_180515671
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 10:06 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Dit.
Heb van 1 vrouwtje van 90 moeten horen dat ze bijna 70 jaar getrouwd was geweest en dat dat de slechtste keuze ooit was en dat ze heel haar tijd kwijt was. Een ander zei altijd: als ik een vuil bed wil, dan schijt ik er zelf wel in :D, echt waar. Die was blij weduwe te zijn. En zelfs mijn oma, die leek op zich wel gelukkig getrouwd te zijn, maar zij is helemaal open gebloeid sinds mijn opa overleden is.
En zo ken ik nog genoeg voorbeelden. Geen van allen wil nog samenwonen, misschien wel een man voor de leukigheid maar niet meer in huis! En bij voorkeur geen man meer.
Ze komen natuurlijk uit een andere tijd: een bende kinderen, geen technologische snufjes, een man die zelfs zijn stoel niet terug onder de tafel schuift. Je mocht al dankbaar zijn als ie niet aan de drank zat en je geen slaag kreeg.
Het waren best harde tijden voor de huisvrouw (ook voor de man hoor, die werkte zijn rug kapot).
Nu is er meer gelijkwaardigheid en je partner is bij je omdat hij/zij dat wil, niet omdat het moet, of je niet weg kan of omdat het schande is.
En over die mannen hier die een 25 jarige knapper vinden dan een Ria: ja dat begrijp ik wel. Maar jullie vergeten blijkbaar dat de meerderheid van die mannen ook maar uitgezakte, vadsige Henken zijn. Net of alle mannen adonissen blijven...
Ook de knappe, oudere man is eerder een uitzondering.
Ja want mannen hadden zo'n makkelijk leven in die tijd. 12 uur zwoegen in de fabriek, van arbeidsomstandigheden had nog niemand gehoord en als je dan thuis komt wil je gewoon een bord vreten en onderuit zakken. En zeker geen wijf dat gaat zeiken omdat je je stoel niet aanschuift.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  maandag 16 juli 2018 @ 15:52:38 #77
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_180515842
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:10 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Ja, want de warmte die van dat huwelijk afstraalt verwarmt ons allen...


[ afbeelding ]
Aw. Dat ziet we lheel sneu uit. :{.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 16 juli 2018 @ 15:54:41 #78
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_180515888
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 15:43 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Ja want mannen hadden zo'n makkelijk leven in die tijd. 12 uur zwoegen in de fabriek, van arbeidsomstandigheden had nog niemand gehoord en als je dan thuis komt wil je gewoon een bord vreten en onderuit zakken. En zeker geen wijf dat gaat zeiken omdat je je stoel niet aanschuift.
Dat ook mannen het niet zo fijn hadden staat al in die tekst. Waar het om gaat is dat het geroep van de ts dat mensen (hij richt op vrouwen specifiek) toen zoveel gelukkiger waren nergens op slaat.

Het leven was toen voor de meeste naar en zwaar vergeleken bij nu. Dat het begrijpelijk was dat die man af was en verzorgt wilde worden zonder nog energie te hebben om veel rekening te houden met de ander maakt het niet fijner. Ook die man had graag anders gewild.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_180516241
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 02:04 schreef Gehrman het volgende:
Lekker toch zo'n strak Thais poppetje. Al die kortpittige Ria's zijn gewoon stikjaloers.
Ja maar hier in Nederland lopen toch ook genoeg Aziatische chicks die hier geboren zijn, ga die dan versieren ipv ongewassen in je onderbroek op internet zo'n vrouw bestellen.
5 Ferrari's op videoband!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')