abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 9 juli 2018 @ 18:07:13 #1
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359377
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 3: Cholet - Cholet, 35,5 km (TTT)

Of een peloton nu uit 200 of 170 man bestaat, dat maakt tijdens de Tour helemaal niets uit. De koers blijft de meest stresvolle van allemaal en daarom zullen er tot in het eind der tijden veel valpartijen zijn tijdens de eerste nerveuze etappes. Al fiets je met 20 man rond, dan nog zouden ze het voor elkaar kunnen krijgen. Dat was tijdens de tweede rit van de Tour niet anders. Terwijl het parcours nog niet eens zo lastig was en er eigenlijk geen goede reden te bedenken viel om stress te krijgen zagen we toch de nodige valpartijen. Een aantal kleine valpartijen, waarvan Luis Leon Sanchez het grootste slachtoffer werd. Hij werd de tweede uitvaller van deze Tour, nadat eerder Tsgabu Grmay de pijp aan Maarten gaf. De grootste valpartij van allemaal kwam in de finale, in de voorlaatste bocht van de rit. Een bocht die sowieso vrij scherp was en in de slotfase van zo'n rit kan je er dan wel vanuit gaan dat er op z'n minst bijna wordt gevallen. Het werd helemaal en daardoor werd de verwachte massasprint toch wat minder massaal. Het had een simpele sprintrit moeten zijn, maar ineens waren er nog maar een stuk of 15 renners over, aangezien de valpartij vrij ver van voren gebeurde. Gele trui Gaviria was meteen uitgeschakeld, net als de ernstig teleurstellende Groenewegen. Alsnog waren er genoeg toppers over vooraan, waaronder Sagan. Demare was er ook, maar die ging wat vroeg, waardoor hij min of meer de sprint aantrok voor Sagan. Die profiteerde, al kwam Colbrelli nog aardig in de buurt. Na de uitsluiting van vorig jaar toch een soort van revanche, zeker omdat hij en passent ook nog de gele trui pakte. Die trui gaat hij tijdens de volgende rit waarschijnlijk weer verspelen, want de ploegentijdrit komt eraan. Niet per definitie de favoriete discipline van de mannen van Bora-Hansgrohe. Voor veel renners, waaronder Froome en Porte, een uitgelezen gelegenheid om de tijd die tijdens de eerste rit verloren werd weer goed te maken.

3wrqNDR.png
8d514

De ploegentijdrit start en eindigt in Cholet. Het is de vierde keer dat we deze stad met 50.000 inwoners in de Maine-et-Loire aandoen. Maine-et-Loire, inderdaad. We hebben de Vendée verlaten, al zijn we niet ver van deze streek. Cholet ligt op een kilometer of 70 van de vorige finishplaats, La Roche-sur-Yon en op een kilometer of 20 van Tiffauges, een dorpje dat men tijdens de vorige rit ook passeerde. Iedere keer dat de Tour in Cholet is doen we wat anders. Het begon allemaal met een ploegentijdrit in 1936. In 1998 keerde men terug, met een rit in lijn. Die rit eindigde in een massasprint en de renner die won was niemand minder dan onze eigen Jeroen Blijlevens, jawel. Tien jaar later keerde men terug naar Cholet. Een individuele tijdrit van een kleine 30 kilometer stond toen op het programma. De Tour van 2008 was de Tour van Gerolstein en Saunier Duval. Iedere dag kwamen we wel weer een andere lachwekkende renner tegen die gigantisch op de brommer was. In Cholet was die eer weggelegd voor Stefan Schumacher, die met wat hulp van zijn moeder in staat was om de hele apotheek in z'n mik te gooien. Stefan wist alleen niet dat CERA nogal makkelijk op te sporen was, dus werd hij betrapt en verloor hij deze overwinning. Dat was een zegen voor de sport, want de ritzege staat nu op naam van een brandschone renner. Of nouja, dat valt eigenlijk best tegen. Kim Kirchen, ook niet bepaald een jongen met een geweldige reputatie. Al was de nummer drie ook weer niet echt een lekkere winnaar geweest, want David Millar is ook vermoeiend. Enfin, u hoort het wel. We beleefden prachtige tijden in 2008. Nu, weer tien jaar later, zijn we wederom in Cholet. Een totaal ander tijdperk, een andere generatie, het nieuwe wielrennen. Of nouja, ook niet echt, maar goed. We krijgen in ieder geval voor de tweede keer een ploegentijdrit voorgeschoteld in Cholet. Aangezien de disciplines op zijn beginnen we weer van voor af aan. Hierna zal Cholet dan weer een jaar of 60 moeten wachten op de volgende aankomst.

german-stefan-schumacher-competes-around-cholet-on-july-8-2008-in-the-picture-id949917764

De ploegen starten aan de rand van het centrum van Cholet, op de brede Boulevard Delhumeau Plessis. Ze hebben hier twee keer twee rijstroken neergelegd, met in het midden een stevige berm. De finish ligt in de buurt van deze boulevard en dat heeft tot gevolg dat men aan het eind van de ploegentijdrit nog een stukje van de andere kant van de weg meepakt. Als het een beetje meezit zullen er ploegen zijn die naar elkaar kunnen zwaaien, wat een gezelligheid. Enfin, in de eerste meters rijden de renners langs de lokale kasteelruïne en het museum van kunst en historie. Er is een flauwe bocht naar links, waarna het 500 meter rechtdoor gaat tot de eerste uitdaging van de dag: een rotonde. Na deze rotonde rijden de renners twee kilometer zo goed als rechtdoor, met nog wel een rotonde tussendoor. Deze weg loopt venijnig omhoog, in 800 meter tijd stijgt het 40 meter, procentje of vijf dus. Na dit eerste klimmetje van de dag gaat het een paar keer licht op en af, voordat de renners op de volgende rotonde van de dag stuiten. Deze wordt aan de rechterkant genomen, waarna men op de autoweg terechtkomt die ons buiten Cholet brengt. Deze weg loopt anderhalve kilometer rechtdoor en kruipt lichtjes omhoog. Al snel verlaten we de autoweg weer, via een afslag die een beetje bochtig en smallig is. Vervolgens komen de ploegen bijna direct een rotonde tegen, die aan de rechterkant genomen moet worden. Listige rotonde wel, daar moet een flinke bocht gemaakt worden. We zijn nu in Saint-Léger-sous-Cholet, een koddig dorpje waar de weg vlak is. Al snel ligt de volgende rotonde in het verschiet, die ditmaal aan de linkerkant genomen moet worden, omdat de renners hier ook linksaf gaan. Minder scherpe bocht, beter te doen. De volgende rotonde laat niet lang op zich wachten, ditmaal een wat bredere variant. Het gaat nu een meter of 500 rechtdoor in licht dalende lijn, waarna er een niet zo scherpe bocht naar links volgt. De renners komen nu terecht op een wat smallere weg die niet te zien is via streetview. Deze weg lijkt lichtelijk bochtig en loopt eventjes naar beneden, waarna er al snel weer een knikje naar boven volgt. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben komen de renners weer op een wat bredere weg terecht, maar niet voordat ze bij een rotonde die gevuld is met een bakstenen kunstwerk nog een bochtje naar links moeten maken. 500 meter later volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna het vier kilometer rechtdoor gaat richting het eerste tussenpunt van de dag.

yjyuWrz.jpg

Dit punt komt in het dorpje Saint-André-de-la-Marche, na 13,5 kilometer koers. In dit rechte stuk van vier kilometer gaat het een aantal keer op en af. Vier korte knikjes naar boven, steeds gevolgd door een kort stuk in dalende lijn. Het lastigste van deze knikjes komt in Saint-André zelf, daar gaat het iets minder dan een kilometer omhoog aan een procentje of drie. Niet heel schokkend, maar toch. Na het meetpunt volgt er een lastige bocht naar links, waarna er snel achter elkaar drie rotondes volgen. Bij de eerste gaat het schuin naar links, daarna twee keer rechtdoor. Na die laatste rotonde gaat het bijna vier kilometer zo goed als rechtdoor. Eerst twee kilometer in licht dalende lijn, de snelheid zal hier enorm zijn. Vervolgens volgt er een klimmetje van anderhalve kilometer, waarin men ongeveer 60 hoogtemeters moet overwinnen. Nog redelijk pittig dus. Op de top van dit klimmetje komen de renners weer eens een rotonde tegen, waar ze rechtdoor gaan. Kort daarna volgt de volgende rotonde, waar een scherpe bocht naar links genomen moet worden. We rijden nu La Romagne tegen, een klein dorpje. Op een flauwe bocht na gaat het in dit dorpje vooral rechtdoor, terwijl het zo goed als vlak is. Aan de rand van het dorp ligt er weer eens een rotonde, die nog best lastig te nemen is. Na deze rotonde gaat het evenwel vijf kilometer bijna volledig rechtdoor. Een min of meer vlakke kilometer wordt opgevolgd door een razende afdaling van anderhalve kilometer. Na deze afdaling gaat het meteen weer een kilometer omhoog aan een procentje of drie, waarna de volgende korte duik naar beneden volgt, met daarna nog een knikje naar boven van 500 meter. Het blijft continu op en af gaan richting het tweede meetpunt van de dag. Dit punt volgt na 26,5 kilometer in La Séguinière, waar ze een rotonde hebben met een molen. Gaaf.

49-la-seguiniere-aire-etape-camping-car-park-tourisme.jpg

Voor we dat meetpunt bereiken moet er overigens nog wel het een en ander gebeuren. Er is dus die rotonde met de molen, waar de renners rechtdoor rijden. Vervolgens rijden ze nog wat langer rechtdoor, ook bij de volgende rotonde. Vrij snel daarna volgt er dan een scherpe, bijna terugdraaiende bocht naar links. Niet echt een plezante bocht op zo'n tijdritfiets als je bij elkaar in het wiel hangt. Bijna direct na die bocht is er weer een scherpe bocht, deze keer naar rechts. De weg begint hier ineens serieus omhoog te lopen, we gaan beginnen aan de Côte de Séguinière. Een smal straatje in een aftandse woonwijk wordt al snel opgevolgd door een wat bredere weg in een minstens zo aftandse woonwijk, terwijl de weg alleen maar steiler omhoog lijkt te lopen. In totaal loopt het een kilometer omhoog aan 5% gemiddeld, met een paar stroken die aanzienlijk zwaarder lijken. Geen pretje, zo richting het eind van een ploegentijdrit. Eenmaal boven loopt het nog een beetje vals plat door, vrij smerig allemaal. Bij het verlaten van La Séguinière komen we dan weer terecht in rotondeland. Drie kort achter elkaar, twee keer rechtdoor en bij de derde rechts. Na die derde rotonde gaat het een meter of 500 behoorlijk steil naar beneden, maar vervolgens krijgen de renners twee kilometer aan rechte, glooiende wegen voorgeschoteld. Beetje op en af, zoals tijdens de rest van de rit. Nadat ze langs een kicken meertje zijn gereden bereiken ze de buitenkant van Cholet alweer. Een bocht naar rechts volgt, bij opnieuw een rotonde. Het gaat nu een kilometer rechtdoor over een licht dalende weg tot er, jawel, opnieuw een rotonde volgt. Hier mogen de renners rechtdoor, waarna er nog even kort gedaald wordt. Hierna gaat het vrij snel weer omhoog. We stuiten op twee rotondes, maar daar kunnen de renners eigenlijk makkelijk langsaf rijden. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna de renners anderhalve kilometer in licht dalende lijn afwerken. Ergens halverwege een flauwe bocht naar rechts, maar verder rechtdoor. We steken de rivier over, komen de rotonde tegen die in het begin van de rit ook werd aangedaan en slaan hier rechtsaf. We rijden nu even parallel aan de weg die in de eerste meters van de rit werd aangedaan, tot op ongeveer 800 meter van de streep. Hier ligt er nog een gezellige bocht naar rechts, waarna het nog even naar links gaat. In de laatste meters van de rit gaat het rechtdoor, in licht stijgende lijn.

72674b0f-287a-4bb0-afc2-fe62f6ee3262-CHOLET-6.jpg?thumb=project-slider

En dan eindigen we dus waar we ook begonnen, in Cholet. Een stad die al vaker de Tour heeft mogen verwelkomen, maar dat is niet de enige affiniteit die ze hier met wielrennen hebben. Zoals zo'n beetje iedere Franse stad van enig statuur hebben ze hun eigen koers, GP Cholet-Pays de Loire. Een wedstrijd die meestal in een sprint eindigt, daarom is Jaan Kirsipuu, de man die op een viaduct al moest lossen, de recordwinnaar. Dit jaar wist Thomas Boudat de wedstrijd te winnen, hij is nu namens Direct Energie actief in de Tour. Cholet is verder vooral een industriestad. Het grootste industriële centrum van deze regio, naar het schijnt. Je komt hier onder meer een fabriek van Michelin tegen. Lekker man, michelinmannetje. Niks mis mee. Verder schijnen ze hier wel daadwerkelijk te werken voor hun geld, maar 7% van de bevolking is werkloos en dat is zo ongeveer een record in Frankrijk. Verder hebben ze hier een vliegveld en ook een soort van school waar je kan leren vliegen. Daar heeft in een ver verleden niemand minder dan Roland Garros gebruik van gemaakt. Hij haalde hier zijn brevet. Daarna ging hij tijdens de Eerste Wereldoorlog met zijn vliegtuig een beetje stoer doen en daarom ligt hij nu ergens in de Ardennen begraven. Gelukkig voor hem vonden ze het in Parijs een goed idee om een tennisbaan naar hem te vernoemen en later zelfs een heel toernooi. Cholet schijnt, naast het feit dat iedereen werkt, ook een bijzonder sportieve stad te zijn. De stad is al drie keer verkozen tot meest sportieve stad van Frankrijk. Vooral basketbal is een populaire sport, naast voetbal, ijshockey en tafeltennis. De Witte Chinees vindt dat laatste leuk. Fietsen doen ze hier ook graag, we kunnen dus wel spreken van een verstandige stad. Een stad met een aantal kerken ook. Notre-Dame, Sacre Coeur, het is verdomme net of je in Parijs bent.

Cholet_-_%C3%89glise_Notre-Dame.jpg

In Cholet wordt het warm. 28 graden in de middag. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog niet erg comfortabel. Er zal een stevig briesje staan, in het eerste gedeelte van de tijdrit waarschijnlijk eerst tegen en dan schuin in de rug, op de terugweg een tijdje vol in de rug en daarna lang schuin tegen. Het is een rondje zo ongeveer, dus dan kom je vanzelf alles wel tegen. Regen krijgen we in ieder geval niet. De ploegentijdrit begint pas relatief laat. De eerste ploeg start om 15:10 en dat is Mitchelton-Scott, normaal een ploeg die meteen een goede richttijd zou moeten kunnen zetten. Al komt daarna direct Sky, die mogen met z'n alleen lekker lang op de hete stoel gaan zitten. Vijf minuten tussen de ploegen. De laatste ploeg, Bora-Hansgrohe, zal om 16:55 vertrekken. De organisatie denkt dat de mannen van Sagan dan tegen 17:34 zullen finishen, ze zouden dan een kleine 40 minuten nodig hebben voor deze 35 kilometer. Kan. De NOS en Sporza zijn er uiteraard meteen om 15:10 bij.

15.10 Mitchelton-Scott
15.15 Sky
15.20 Movistar
15.25 Groupama-FDJ
15.30 BMC
15.35 EF Education First-Drapac
15.40 UAE Emirates
15.45 AG2R
15.50 Fortuneo-Samsic
15.55 Direct Energie
16.00 Lotto Soudal
16.05 Lotto Djumbo
16.10 Cofidis
16.15 Sunweb
16.20 Dimension Data
16.25 Katusha
16.30 Bahrain
16.35 Trek-Segafredo
16.40 Astana
16.45 Wanty
16.50 Quick Step
16.55 Bora

Ploegentijdritten zijn niet echt mijn ding. Ik vind het eigenlijk maar een vrij waardeloze discipline. Het enige leuke is dat het in de Tour nog wel eens mis wil gaan. Valpartijen waarbij de halve ploeg onderuit gaat en dat soort werk. Wij denken terug aan Pietje Rooijakkers die samen met zijn makkers van Skil-Shimano het skoekeloen opzocht. De laatste ploegentijdrit in de Tour dateert alweer van 2015. Toen kwam die TTT pas op de negende dag, echt een kutidee was dat. De overwinning ging naar BMC, met een marginaal voordeel ten opzichte van Sky. En dan heb ik meteen de ploegen genoemd die ook tijdens deze rit de grootste kans maken om te winnen. Verder vind ik het bijna niet te doen om me aan een voorspelling te wagen. Sky en BMC, dat staat wel vast. Daaronder kan er veel gebeuren. Het is acht tegen acht (behalve bij Trek en Astana) en de wielen zijn rond (maar bij Sky net iets ronder). Het is in ieder geval een lastige ploegentijdrit, met behoorlijk veel rotondes en ook aardig wat korte klimmetjes. Zeker niet evident en de verschillen kunnen daardoor behoorlijk gaan oplopen. Een uitgelezen kans voor een paar renners om vast wat tijd terug te winnen.
1. Sky. Het altijd vervelende Sky was oppermachtig tijdens de ploegentijdrit in de afgelopen Dauphiné. Met 40 seconden voorsprong op BMC en nog veel meer op de rest was het weer eens een lachwekkende affaire. Die ploeg van Sky is grotendeels vergelijkbaar met de ploeg van nu. Thomas, Castroviejo, Kwiatkowski, Moscon en Rowe zijn er allemaal bij. Dat vul je aan met Froome, Poels en Bernal en dan weet je wel hoe laat het is. Die 51 seconden die Froome verloor pakt hij meteen weer terug. En dan is alles weer te herdoen. Spijtig.
2. BMC. In het verleden vaak genoeg gewonnen, maar in de Dauphiné eindigden ze dus op gepaste afstand van Sky. Wel met een ploeg die niet echt lijkt op de ploeg die ze naar de Tour hebben gestuurd. Deze ploeg zou sterker moeten zijn, met meer grote motoren. Met jongens als Küng, Schar, Van Avermaet, Van Garderen en Bevin zou je toch best ver moeten kunnen komen. Dat lieten ze dan ook wel zien in de Ronde van Zwitserland, want daar wonnen zij dan weer de ploegentijdrit, met veel van die genoemde namen. Ook Porte gaat een groot deel van zijn verloren tijd weer inhalen.
3. Quick Step. Normaal ook een ploeg die gespecialiseerd is in dit werk. Ze hebben alleen wel al heel wat van hun kruid verschoten in de afgelopen dagen. Twee dagen hard moeten werken voor Gaviria, met wisselend succes. Kan dus zijn dat de beentjes al wat vermoeider zijn, al moeten ze dan alsnog hoog eindigen met deze ploeg. Lampaert, Terpstra, Jungels, met dat soort gasten eindig je nog hoog als ze besluiten met hun ogen dicht te gaan fietsen.
4. Sunweb. Toegegeven, ze gaan Kelderman missen. Maar alsnog is dit een ploeg die het aan haar stand verplicht is om hoog te eindigen. Als regerend wereldkampioen in deze discipline is een afgang niet toegestaan. En een afgang kan het ook bijna niet worden als je ziet wie ze allemaal nog aan de start kunnen brengen. Dumoulin gaat het waarschijnlijk in z'n eentje regelen en dat lijkt me niet eens zo'n onmogelijke taak. Af en toe wat hulp van figuren als Matthews, Haga en Arndt, het kan slechter. Niet dat Haga en Arndt er verder iets van kunnen, maar voor deze discipline zijn ze nog niet eens zo nutteloos. Alleen aan Ten Dam heb je geen reet.
5. Mitchelton-Scott. Of Let's Go-Scott. Of Orica. Of GreenEdge. Of BikeExchange. In ieder geval een ploeg die altijd goed is geweest in deze discipline, ongeacht de naam. Voorlopig hebben ze evenwel nog geen gelukkige Tour, met Adam Yates die opzichtig aan het kutten is en Impey die een massale valpartij veroorzaakt. Als de schade van al die valpartijen meevalt kan het nog wel wat worden, maar ik verwacht niet dat ze in de buurt gaan komen van ploegen als Sky en BMC.

---------------------

Deze OP werd mogelijk gemaakt door Rellende_Rotscholier.

Oh, en Pino denkt dat Thomas het geel pakt.
pi_180359382
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eigenlijk is de NOS net Urk. Ook daar wil ik niets mee te maken hebben.
Rellende Thijsscholier.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359392
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:06 schreef maxi-mus het volgende:
Ik vind Thijs het trouwens prima doen (op tv). Marijn is nog nooit wat zinnigs uitgekomen, of die Merel moet nog een lekker wijf worden later.
SEKSIST.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:08:18 #4
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359397
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:07 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Rellende Thijsscholier.
Nee, niet iedere vergelijking komt op naam van Zonneveld. Dat wollige gelul van jou wel.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:08:41 #5
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359407
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

SEKSIST.
Die titel draag ik met trots.
pi_180359409
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eigenlijk is de NOS net Urk. Ook daar wil ik niets mee te maken hebben.
Er zijn ook goede Urkers, ik noem een Dirk van Duijvenbode, meesterdarter.
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:06 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik heb hier al mijn excuses voor aangeboden. Wond. heelt. niet. blijkbaar?
Ik ben een verminkte ziel.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:09:00 #7
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359410
registreer om deze reclame te verbergen
Ik vind het zorgwekkend dat a) Marijn blijkbaar een kind heeft en b) maxi-mus weet hoe dat kind heet.

Af en toe waan ik me net op het forum van stichting Martijn.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359413
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, niet iedere vergelijking komt op naam van Zonneveld. Dat wollige gelul van jou wel.
DgpFiZpX0AEyFlk.jpg:large
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359416
Misschien moet ik @ThijsjeZonneveld eens een update geven over de prestaties van de Zonneveld Rakkers bij de FOK! Premier League, dat zal hij waarderen O+
  maandag 9 juli 2018 @ 18:11:13 #10
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359449
Ik heb Thijs een hart onder de riem gestoken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359453
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vind het zorgwekkend dat a) Marijn blijkbaar een kind heeft en b) maxi-mus weet hoe dat kind heet.

Af en toe waan ik me net op het forum van stichting Martijn.
Als het vrouwelijk is en een hartslag heeft kan je er zeker van zijn dat de hitsige mannen hier het tot de bodem uitpluizen.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:11:40 #12
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359454
Moeten jullie bij Masterminded ook altijd aan Pieter Zwart denken?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:11:49 #13
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359455
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, niet iedere vergelijking komt op naam van Zonneveld. Dat wollige gelul van jou wel.
Hier moet ik R_R wel even gelijk geven.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359468
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:11 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Thijs een hart onder de riem gestoken.
Ik hoop niet dat je de prestaties van de Zonnegoden (het team van Koffieplanter) hebt doorgegeven, die gooit de goede naam van Thijs te grabbel.
pi_180359472
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Moeten jullie bij Masterminded ook altijd aan Pieter Zwart denken?
Nou niet die van Coolblue in ieder geval.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  maandag 9 juli 2018 @ 18:13:15 #16
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359476
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:12 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik hoop niet dat je de prestaties van de Zonnegoden (het team van Koffieplanter) hebt doorgegeven, die gooit de goede naam van Thijs te grabbel.
Nee hoor. Alleen even Jaap SStalenburg laten weten dat hij zijn collega's niet moet afvallen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359491
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Moeten jullie bij Masterminded ook altijd aan Pieter Zwart denken?
Wat een karaktermoord :{.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:14:39 #18
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359499
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vind het zorgwekkend dat a) Marijn blijkbaar een kind heeft en b) maxi-mus weet hoe dat kind heet.

Af en toe waan ik me net op het forum van stichting Martijn.
Ik dacht dat ze pot was, daar wilde ik een opmerking over maken maar ik wist het niet meer zeker. Wikipedia is dan je vriend. :D
  maandag 9 juli 2018 @ 18:15:16 #19
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359505
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:14 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat een karaktermoord :{.
pieterzwart-hoofdbeeld.jpg
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:15:52 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359517
quote:
Doet me denken aan die kinderlokker uit het Lagerhuis met dat Bieberkapsel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359520
quote:
Misschien moet je dit DM'en naar JanCees. Die schuimbekt een uur als hij de naam Pieter Zwart leest.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:16:17 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180359523
Ik hoop alleen dat de mensen hier niet zo'n kapsel en kleding hebben als Pieter
  maandag 9 juli 2018 @ 18:16:52 #24
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359532
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:16 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Misschien moet je dit DM'en naar JanCees. Die schuimbekt een uur als hij de naam Pieter Zwart leest.
JanCees is een act.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359535
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik hoop alleen dat de mensen hier niet zo'n kapsel en kleding hebben als Pieter
• Wolvenshirts
• Lang ongewassen haar
  maandag 9 juli 2018 @ 18:17:28 #26
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359549
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Doet me denken aan die kinderlokker uit het Lagerhuis met dat Bieberkapsel.
giphy.gif
pi_180359550
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

JanCees is een act.
JanCees laat zich niet graag dingen uitleggen.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:18:30 #28
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359568
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:17 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359572
Je zou je ergste vijand nog niet met Pieter Zwart moeten vergelijken.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:19:05 #30
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359582
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:18 schreef wimderon het volgende:
Je zou je ergste vijand nog niet met Pieter Zwart moeten vergelijken.
Ik wil nou wel eens een inhoudelijke tegel over wat jij precies zo verschrikkelijk vindt aan Pieter Zwart.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359591
Jongens jongens, lekker makkelijk om lekker anoniem vanachter je toetsenbordje iedereen maar af te branden. Lachwekkend. Zoek het uit met jullie hele handel
pi_180359600
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:19 schreef Rudicio het volgende:
Jongens jongens, lekker makkelijk om lekker anoniem vanachter je toetsenbordje iedereen maar af te branden. Lachwekkend. Zoek het uit met jullie hele handel
Wij werken allemaal erg hard aan onze posts, jammer dat je dat niet kan waarderen.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:20:56 #33
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180359612
Maar Tom heeft vandaag toch gewoon tijd verloren op Froome en Porte? Waarom is de NOS dan zo positief??
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180359613
GroenewegenD twitterde op maandag 09-07-2018 om 18:13:27 Afgelopen 2 dagen niet super, maar vandaag in de TTT voelde ik weer power en kijk ik uit naar de komende sprints!👊🏻 reageer retweet
Dielan gaat morgen knallen _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180359618
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:19 schreef Rudicio het volgende:
Jongens jongens, lekker makkelijk om lekker anoniem vanachter je toetsenbordje iedereen maar af te branden. Lachwekkend. Zoek het uit met jullie hele handel
Is dit satire?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:21:19 #36
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359620
quote:
2s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:20 schreef Evertjan het volgende:
Maar Tom heeft vandaag toch gewoon tijd verloren op Froome en Porte? Waarom is de NOS dan zo positief??
Dat was ingecalculeerd. En wel meer ook.
pi_180359634
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Is dit satire?
Dat vind ik geen leuke opmerking want jij weet precies hoe de situatie in elkaar zit
pi_180359651
Craddock overigens niet al te veel last gehad blijkbaar.
pi_180359658
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:19 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik wil nou wel eens een inhoudelijke tegel over wat jij precies zo verschrikkelijk vindt aan Pieter Zwart.
Zijn analyses waar bijna nooit iets van klopt, bijvoorbeeld.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:23:52 #40
198720 Coco.
dat vind je leuk hè
pi_180359660
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:19 schreef Rudicio het volgende:
Jongens jongens, lekker makkelijk om lekker anoniem vanachter je toetsenbordje iedereen maar af te branden. Lachwekkend. Zoek het uit met jullie hele handel
Dit moet satire zijn.
What can change the nature of a man?
pi_180359661
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:23 schreef Dale__Cooper het volgende:
Craddock overigens niet al te veel last gehad blijkbaar.
Vrij bijzonder voor iemand met een schouderbladbreuk.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:24:21 #42
198720 Coco.
dat vind je leuk hè
pi_180359670
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:16 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

• Wolvenshirts
• Lang ongewassen haar
Nekbaard
What can change the nature of a man?
pi_180359678
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:23 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zijn analyses waar bijna nooit iets van klopt, bijvoorbeeld.
* De analyses die jij in de VI leest en niet op VI.nl
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:24:37 #44
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359679
Iemand wat van Laporte vernomen?
pi_180359700
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:24 schreef maxi-mus het volgende:
Iemand wat van Laporte vernomen?
Hij stond vandaag op een voetbalveld.

DhrEyF0W4AIjOgk.jpg

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359702
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:24 schreef maxi-mus het volgende:
Iemand wat van Laporte vernomen?
+3.23 en + 4.14
pi_180359723
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Benieuwd naar het boni-momentje van morgen 12km voor de meet.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:28:34 #48
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359755
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:25 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hij stond vandaag op een voetbalveld.

[ afbeelding ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
giphy.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 18:28:53 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359758
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:25 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

+3.23 en + 4.14
^O^ . Hoop dat het allemaal wat meevalt, hij had wel moeite met ademen las ik.
pi_180359788
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

* De analyses die jij in de VI leest en niet op VI.nl
Zoals ik al eerder zei kan ik me niet voorstellen dat hij daar opeens dingen zegt die wel hout snijden. Zijn spreekbeurtje voorafgaand aan Kroatië-Denemarken bestond ook uit louter onzin.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:35:05 #51
362868 Slobeend
of all places
pi_180359888
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:30 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zoals ik al eerder zei kan ik me niet voorstellen dat hij daar opeens dingen zegt die wel hout snijden. Zijn spreekbeurtje voorafgaand aan Kroatië-Denemarken bestond ook uit louter onzin.
Peter Bosz gebruikt zijn analyses.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:38:21 #52
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180359947
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Peter Bosz gebruikt zijn analyses.
Net zoals van Gaal in 2014
  maandag 9 juli 2018 @ 18:39:10 #53
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180359968
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:38 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Net zoals van Gaal in 2014
Maar die hebben natuurlijk niks gewonnen dus het is louter onzin.
pi_180359984
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Peter Bosz gebruikt zijn analyses.
Met als omschrijving: "Alles wat hij zei, klopte precies."
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:40:01 #55
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359986
Je kan beter die jongens van spielverlagerung raadplegen.

Rene MaricGod
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180360001
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:39 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Maar die hebben natuurlijk niks gewonnen dus het is louter onzin.
Als hij aantoonbaar onzin uitkraamt is het geen onzin omdat Bosz zijn analyses gebruikt?
  maandag 9 juli 2018 @ 18:42:17 #57
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180360038
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als hij aantoonbaar onzin uitkraamt is het geen onzin omdat Bosz zijn analyses gebruikt?
Jij roeptoetert ook maar vanalles. Waarom zou ik jou moeten geloven boven een gerenommeerd trainer als Peter Bosz?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:42:18 #58
362868 Slobeend
of all places
pi_180360039
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als hij aantoonbaar onzin uitkraamt is het geen onzin omdat Bosz zijn analyses gebruikt?
Omdat jij vindt dat het aantoonbaar onzin is staat dat nu vast?
  maandag 9 juli 2018 @ 18:43:16 #59
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180360052
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als hij aantoonbaar onzin uitkraamt is het geen onzin omdat Bosz zijn analyses gebruikt?
Ik weet niet wat hij voor Kroatië allemaal verteld heeft, maar wat ik van hem ken zijn interessantere analyses dan alders in de media.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:46:31 #60
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360111
Wim wordt hier volledig met de grond gelijk gemaakt.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:46:50 #61
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360118
Toch goed dat ik over Pieter Zwart begon.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180360168
quote:
7s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:39 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Met als omschrijving: "Alles wat hij zei, klopte precies."
'Bij Denemarken staat Eriksen als een echte nummer 10, die verdedigend weinig hoeft te doen'
Eriksen loopt zich wedstrijd na wedstrijd de tyfus en legt met afstand de meeste meters af, ook bij balbezit tegenstander
'Denemarken stelt nu een extra verdedigende middenvelder op om Modric op te vangen'
Denemarken speelde in hun normale systeem, waar de geblesseerd weggevallen Kvist sinds jaar en dag op die positie speelt en enkel en alleen tegen Australië anders ingevuld werd met Schone.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:52:57 #63
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180360228
Ik begin fan te worden van Pieter Zwart.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180360246
Tijdens Frankrijk-Nederland hadden de verdedigers van Nederland de meeste balcontacten, het failliet van de Hollandse school volgens Pieter. Heel stom was dit ja, dat Strootman/Wijnaldum/Sneijder Kante/Poga/Griezmann niet scheel tikten :(
  maandag 9 juli 2018 @ 18:55:17 #65
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360265
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:53 schreef wimderon het volgende:
Tijdens Frankrijk-Nederland hadden de verdedigers van Nederland de meeste balcontacten, het failliet van de Hollandse school volgens Pieter. Heel stom was dit ja, dat Strootman/Wijnaldum/Sneijder Kante/Poga/Griezmann niet scheel tikten :(
Het zit diep blijkbaar.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180360267
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:53 schreef wimderon het volgende:
Tijdens Frankrijk-Nederland hadden de verdedigers van Nederland de meeste balcontacten, het failliet van de Hollandse school volgens Pieter. Heel stom was dit ja, dat Strootman/Wijnaldum/Sneijder Kante/Poga/Griezmann niet scheel tikten :(
Hij heeft een hele longread geschreven over alle wedstrijden van het Nederlands Elftal in de afgelopen kwalificatiereeks waarin hij alle pijnpunten samenvat.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:56:51 #67
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180360296
marcopinotti twitterde op maandag 09-07-2018 om 18:53:36 2 X World Championship, stages at @LeTour (2), @lavuelta (2), @dauphine, @tds, @TirrenAdriatico(3) @voltavalencia (2), @BinckBankTour. Different riders, different countries, different parcours, one team. @BMCProTeam https://t.co/itTyx9w2NF reageer retweet
Wie haalt deze man op?
  maandag 9 juli 2018 @ 18:57:55 #68
362868 Slobeend
of all places
pi_180360316
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

'Bij Denemarken staat Eriksen als een echte nummer 10, die verdedigend weinig hoeft te doen'
Eriksen loopt zich wedstrijd na wedstrijd de tyfus en legt met afstand de meeste meters af, ook bij balbezit tegenstander
'Denemarken stelt nu een extra verdedigende middenvelder op om Modric op te vangen'
Denemarken speelde in hun normale systeem, waar de geblesseerd weggevallen Kvist sinds jaar en dag op die positie speelt en enkel en alleen tegen Australië anders ingevuld werd met Schone.
Hm, dit waren dan niet zijn sterkste uitspraken nee.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:58:36 #69
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360328
Overigens vind ik het wel knap dat jullie die stukjes van Pietertje kunnen lezen. Zijn schrijfstijl is zo houterig dat er iedere keer een heel regenwoud wordt omgekapt als hij begint te tikken.

Inb4 nee jou'n schrijfstijl is leuk
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 19:02:19 #70
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180360408
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Overigens vind ik het wel knap dat jullie die stukjes van Pietertje kunnen lezen. Zijn schrijfstijl is zo houterig dat er iedere keer een heel regenwoud wordt omgekapt als hij begint te tikken.

Inb4 nee jou'n schrijfstijl is leuk
Nee die stukjes van jou zijn lekker bondig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 19:03:01 #71
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360430
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:02 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nee die stukjes van jou zijn lekker bondig.
Mand.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180360445
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hm, dit waren dan niet zijn sterkste uitspraken nee.
Dat zegt nog niet meteen alles over zijn werk. Wat zeg ik; de gemiddelde voetbalschrijver die wekelijks met zijn neus op TV komt, mag keer op keer onzin verkondigen. Alleen hoor je Wim daar dan weer niet over. In vergelijking met de mainstream media is dit een verademing. Iedereen die items maakt, podcasts maakt of artikelen met Pieter Zwart schrijft, is lovend. Peter Bosz gebruikt zijn werk, de KNVB gebruikte zijn werk. Hij wordt uitgenodigd voor lezingen bij jeugdopleidingen, bij symposiums. Is dat dan omdat ze niet hard durven te zijn? Is het uit medelijden? De kritieken die er op Pieter Zwart zijn, zijn vooral van dat omslachtige gelul in het AD of Telegraaf waar de afgunst er tussen de regels van afdruipt. Ik denk dat mensen die lovend zijn, gewoon onder de indruk zijn van zijn werk. Hoe verrassend.

Ik betaal graag vijf euro in de maand voor dit soort online journalistiek. Fouten kan elke journalist maken. Wim is in dit geval dusdanig obsessief dat hij alleen de slechte dingen benadrukt. Positieve kritieken doet hij 0,0 omdat dat niet in zijn nuance past. Maar we accepteren iedereen op dit forum zoals hij is. Links, rechts, PVV, bakfietsgeneratie, Gristenhond.

Ik ga aan de koffie.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180360544
quote:
10s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:55 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hij heeft een hele longread geschreven over alle wedstrijden van het Nederlands Elftal in de afgelopen kwalificatiereeks waarin hij alle pijnpunten samenvat.
Het pijnpunt is dat er geen talent (en niet door verkeerd opleiden ofzo) op het veld stond. Maar dat is een vrij essentieel detail dat Pieter altijd vergeet.
pi_180360618
'De wonderlijke wederopstanding van de diepe spits' was een echt pareltje van Pieter tijdens dit WK, hierbij verwijzend naar onder meer Ronaldo (lol) en Kane (dubbellol).
  maandag 9 juli 2018 @ 19:13:47 #75
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360629
Ah, wimderon blijkt na al die jaren eigenlijk Valentijn Driessen te zijn.

Er is geen probleem met de opleiding. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180360678
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:03 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat zegt nog niet meteen alles over zijn werk. Wat zeg ik; de gemiddelde voetbalschrijver die wekelijks met zijn neus op TV komt, mag keer op keer onzin verkondigen. Alleen hoor je Wim daar dan weer niet over. In vergelijking met de mainstream media is dit een verademing. Iedereen die items maakt, podcasts maakt of artikelen met Pieter Zwart schrijft, is lovend. Peter Bosz gebruikt zijn werk, de KNVB gebruikte zijn werk. Hij wordt uitgenodigd voor lezingen bij jeugdopleidingen, bij symposiums. Is dat dan omdat ze niet hard durven te zijn? Is het uit medelijden? De kritieken die er op Pieter Zwart zijn, zijn vooral van dat omslachtige gelul in het AD of Telegraaf waar de afgunst er tussen de regels van afdruipt. Ik denk dat mensen die lovend zijn, gewoon onder de indruk zijn van zijn werk. Hoe verrassend.

Ik betaal graag vijf euro in de maand voor dit soort online journalistiek. Fouten kan elke journalist maken. Wim is in dit geval dusdanig obsessief dat hij alleen de slechte dingen benadrukt. Positieve kritieken doet hij 0,0 omdat dat niet in zijn nuance past. Maar we accepteren iedereen op dit forum zoals hij is. Links, rechts, PVV, bakfietsgeneratie, Gristenhond.

Ik ga aan de koffie.
De Sonny Silooys van deze wereld worden ook niet op een voetstuk geplaatst. Pietertje is daar door voetbalhipsters wel op neer geplant.
pi_180360706
Ik dacht heel even dat ik in WK zat
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 9 juli 2018 @ 19:18:31 #78
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180360720
Ik geniet.
  maandag 9 juli 2018 @ 19:19:43 #79
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180360738
¤1.859.325
pi_180360792
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:11 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Thijs een hart onder de riem gestoken.
pi_180360823
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

De Sonny Silooys van deze wereld worden ook niet op een voetstuk geplaatst. Pietertje is daar door voetbalhipsters wel op neer geplant.
Wim, je weet dat Johan Cruijff Pieter Zwart heeft aangeboden/aangeraden bij Johan Derksen. Johan Cruijff, geen voetbalhipster maar een van de grootsten aller tijden. Dat 'vergeet' je bewust op te schrijven. Van Christiaan Ruesink kreeg hij na het schrijven van een uitgebreid plan van aanpak een carte blanche om het online platform van VI te verbeteren.

Maar goed, het is de schuld van 'voetbalhipsters' ook al liggen de feiten anders. I rest my case.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 19:27:09 #82
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180360872
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wim, je weet dat Johan Cruijff Pieter Zwart heeft aangeboden/aangeraden bij Johan Derksen. Johan Cruijff, geen voetbalhipster maar een van de grootsten aller tijden. Dat 'vergeet' je bewust op te schrijven. Van Christiaan Ruesink kreeg hij na het schrijven van een uitgebreid plan van aanpak een carte blanche om het online platform van VI te verbeteren.

Maar goed, het is de schuld van 'voetbalhipsters' ook al liggen de feiten anders. I rest my case.
Ach, we moeten niet doen alsof die hele Johan Cruijff er veel verstand van had.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 19:28:55 #83
279824 Mansjester
City>United
pi_180360910
Johan Cruijff is (of eigenlijk was) een mafkees die zelden echt verantwoordelijkheid nam.

Ik maak er maar een Twitter inteelt hot take van
pi_180360923
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wim, je weet dat Johan Cruijff Pieter Zwart heeft aangeboden/aangeraden bij Johan Derksen. Johan Cruijff, geen voetbalhipster maar een van de grootsten aller tijden. Dat 'vergeet' je bewust op te schrijven. Van Christiaan Ruesink kreeg hij na het schrijven van een uitgebreid plan van aanpak een carte blanche om het online platform van VI te verbeteren.

Maar goed, het is de schuld van 'voetbalhipsters' ook al liggen de feiten anders. I rest my case.
Dat 'vergeet' ik niet, dat wist ik niet. Pieter moet het gewoon houden bij nuttige data, die zeer zeker bruikbaar kan zijn. Zodra hij daar zelf conclusies uit gaat trekken gaat het mis.
pi_180360966
Wie is eigenlijk de Pieter Zwart van het wielrennen?
pi_180360994
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ach, we moeten niet doen alsof die hele Johan Cruijff er veel verstand van had.
Die Nunez heeft het in 1996 goed gezien om hem te ontslaan inderdaad.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 19:34:03 #87
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180361014
Voor het eerst wat van Pieter gelezen maar dat stuk over spitsen is echt geen doorkomen aan.
  maandag 9 juli 2018 @ 19:34:33 #88
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180361029
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:33 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Die Nunez heeft het in 1996 goed gezien om hem te ontslaan inderdaad.
Geen idee waar dit over gaat.

Niet iedereen heeft 500 boeken over Cruijff gelezen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180361105
Heerlijk topic om terug te lezen, wat een apenrots is het hier toch. _O_
Jack does it in real time...
pi_180361267
Ik ga me maar eens wijden aan het schrijven van een artikel genaamd "Waarom de aanvaller van de eerste week aan het uitsterven is" (Vrij naar "Waarom de voorzet aan het uitsterven is").

Eerst maar eens wat data opduikelen.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  maandag 9 juli 2018 @ 19:49:21 #91
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180361359
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:34 schreef maxi-mus het volgende:
Voor het eerst wat van Pieter gelezen maar dat stuk over spitsen is echt geen doorkomen aan.
Hij zal het vast zelf wel begrijpen maar het dan netjes op papier zetten is een ander verhaal.
pi_180361390
quote:
10s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:37 schreef DeeBee het volgende:
Heerlijk topic om terug te lezen, wat een apenrots is het hier toch. _O_
Jammer dat we deze tour niet zijn begonnen in een land met een ietwat dubieus regime aan de macht, voor het vermaak hier.
pi_180361461
Ik dacht dat ik een topic over de tour zat te lezen maar blijkbaar zit ik toch in het verkeerde subforum omdat er hier alleen maar over voetbal gemekkert word? Hoog tijd dat ze dat voetbal maar eens gewoon af gaan schaffen.....
pi_180361534
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:54 schreef RobertVDN het volgende:
Ik dacht dat ik een topic over de tour zat te lezen maar blijkbaar zit ik toch in het verkeerde subforum omdat er hier alleen maar over voetbal gemekkert word? Hoog tijd dat ze dat voetbal maar eens gewoon af gaan schaffen.....
It's coming home B:)B
  maandag 9 juli 2018 @ 20:00:13 #95
330914 Sherlock_Holmes
Prime Detective
pi_180361554
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:19 schreef maxi-mus het volgende:
¤1.859.325
Verkeerde topic, amigo :7
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_180361561
Heerlijk om die docu van Argos Shimano vanavond op tv teruggezien te hebben, met een opkomend sprinttalent genaamd Kittel en nog n piepjonge Tom Dumoulin :D

Tom Veelers en Mark Cavendish :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
  maandag 9 juli 2018 @ 20:05:35 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180361645
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:00 schreef Sherlock_Holmes het volgende:

[..]

Verkeerde topic, amigo :7
Waarom? Het is een stuk meer on topic dan de hele Pieter Zwart discussie.
pi_180361694
Tsjongejonge, Dumoulin is hier de Tour aan het winnen en jullie hebben het over Pieter Zwart of all places.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180361754
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:54 schreef RobertVDN het volgende:
Ik dacht dat ik een topic over de tour zat te lezen maar blijkbaar zit ik toch in het verkeerde subforum omdat er hier alleen maar over voetbal gemekkert word? Hoog tijd dat ze dat voetbal maar eens gewoon af gaan schaffen.....
*gemekkerd wordt
  maandag 9 juli 2018 @ 20:17:03 #100
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180361905
We hebben twee sprintetappes en een TTT gehad en Tom Dumoulin is de tour aan het winnen.
pi_180361927
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:07 schreef marcodej het volgende:
Tsjongejonge, Dumoulin is hier de Tour aan het winnen en jullie hebben het over Pieter Zwart of all places.
Als Belgie het WK wint mogen wij toch wel de TdF winnen he :@ toch eerlijk verdeeld :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180361966
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:17 schreef TLC het volgende:

[..]

Als Belgie het WK wint mogen wij toch wel de TdF winnen he :@ toch eerlijk verdeeld :@
:D
pi_180362004
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:17 schreef TLC het volgende:

[..]

Als Belgie het WK wint mogen wij toch wel de TdF winnen he :@ toch eerlijk verdeeld :@
Belgie mag het WK gewoon niet winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180362054
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:21 schreef franklop het volgende:

[..]

Belgie mag het WK gewoon niet winnen
Waarom niet?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 9 juli 2018 @ 20:26:36 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180362085
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:17 schreef maxi-mus het volgende:
We hebben twee sprintetappes en een TTT gehad en Tom Dumoulin is de tour aan het winnen.
Dat wordt GE-NIE-TEN dus straks wanneer Tom iedereen erop legt op Alpe d'Huez.
  maandag 9 juli 2018 @ 20:29:02 #106
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180362133
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

Waarmee maar weer eens is aangetoond dat niet iedereen het recht op een mening zou mogen hebben.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 20:29:48 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180362150
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ach, we moeten niet doen alsof die hele Johan Cruijff er veel verstand van had.
Die Johan Cruijff kan nog beter zijn heil in verdovende middelen gaan zoeken.

~Jakhals Kutlul
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 20:30:33 #108
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180362166
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 19:54 schreef RobertVDN het volgende:
Ik dacht dat ik een topic over de tour zat te lezen maar blijkbaar zit ik toch in het verkeerde subforum omdat er hier alleen maar over voetbal gemekkert word? Hoog tijd dat ze dat voetbal maar eens gewoon af gaan schaffen.....
De beste post in dit hele subforum ooit.

Voetbal zuigt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 20:42:58 #109
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_180362437
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

JanCees is een act.
LOL
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
pi_180363077
Dit is niet leuk
Jack does it in real time...
pi_180363277
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Nee man, Sunweb is sinds de Giro van vorig jaar en zeker met die lachwekkende Tour steeds vervelender gaan worden. Zo'n slepertje als KSA erbij, huichelaar Bling, matige Duitsers als Arndt en Geschke (om over Fröhlinger niet te spreken), de act Laurens Ten Dam... Daarnaast nog die belachelijke kleine selectie, dat matig communiceren, die mensonterende kampioenentruien, die algehele karakterloosheid.
Volgens mij rationaliseer je je emotionele reactie op de affaire Kämna.

Geen dank voor deze gratis psychologische analyse.
pi_180363522
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waarmee maar weer eens is aangetoond dat niet iedereen het recht op een mening zou mogen hebben.
  maandag 9 juli 2018 @ 21:42:03 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180363667
Jaap die tegen ene zegt dat kritiek op een hardwerkende collega niet mag en een uur of 2 later zegt dat Thijs kut is _O_
pi_180364042
Is ergens te vinden wie op welke achterstand is binnengekomen?
pi_180364096
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 21:59 schreef lytsewiete het volgende:
Is ergens te vinden wie op welke achterstand is binnengekomen?
procyclingstats
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180366566
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:26 schreef Masterminded het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Benieuwd naar het boni-momentje van morgen 12km voor de meet.
Hier gaat Dielan lossen.
- verwijderd door admin - senk joe!
pi_180366735
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

De beste post in dit hele subforum ooit.

Voetbal zuigt.
Chris Froome, UCI en WADA ook.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')