quote:Op zondag 1 juli 2018 11:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Koop gewoon pasta van een merk met een blauwe verpakking.
Dan blijft de vraag nog steeds staan hoor.quote:
Spaghetti wordt altijd van bloem/tarwe/durum gemaakt. Nooit van ei. Wel met of zonder toevoeging van ei.quote:Op zondag 1 juli 2018 11:04 schreef THEFXR het volgende:
Spaghetti kan dus uit tarwe of ei gemaakt zijn, wat zijn de voor en nadelen hiervan?
quote:Op zondag 1 juli 2018 11:09 schreef Pietverdriet het volgende:
In NL is het bij droge spaghetti vooral marketing.
Traditioneel heb je pasta van harde (Durum) tarwe, dat is de droge pasta. En verse met eieren van zachte tarwe, door laag glutengehalte heb je ei nodig om hem stevig te houden.
Koop gewoon pasta van een merk met een blauwe verpakking.
ja, en nu?quote:Op zondag 1 juli 2018 12:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Spaghetti wordt altijd van bloem/tarwe/durum gemaakt. Nooit van ei. Wel met of zonder toevoeging van ei.
Koop ze allebei, doe een smaaktest en open daar een topic overquote:
grano duro is harde tarwe.quote:
Whahaha.... goeie!quote:
Die pasta voldoet volledig aan de beschrijving van Pietverdriet.quote:
Ha, ben je er nog?quote:
Soms komt dat gevoel voor droge humor naar boven, en dit is zo een lekkere droge reactie.quote:Op maandag 2 juli 2018 23:19 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Die pasta voldoet volledig aan de beschrijving van Pietverdriet.
Hehehe, ohw jawel hoor. Maar in de zomermaanden gaat mijn smaak vooral uit naar simpel (en zo min mogelijk het fornuis aan ). En het is al té warm in mn huisje dus uren een pan laten pruttelen is echt dodelijk.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |