wok werkt perfect. (Curry bijvoorbeeld).quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:31 schreef CindieY het volgende:
Ik zou het wel willen, want tijd en zulks, maar ik merk in de praktijk vaak dat ik opnieuw opgewarmde dingen vaak minder lekker vind en dan maar na driekwart portie het opgeef en alsnog met trek blijf zitten. Wat is nou wel en niet lekker voor dit soort mealpreps?
Ik had net een opgewarmde curry die ik toch maar matig vond, terwijl ik em de eerste keer superlekker vond. De ui wordt wat smotzig bij opwarmen, kipfilet krijgt wordt wat harder, dat soort dingen.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:33 schreef tailfox het volgende:
[..]
wok werkt perfect. (Curry bijvoorbeeld).
Stamppot (peen en ui) is heerlijk in een pan.
Eigenlijk is alles wat ik kook de dag erna nog lekker
Oh! Dat kende ik niet. Een shake waar alles in zit.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:26 schreef tailfox het volgende:
Ik gebruik jimmyjoy.
Als ik weet no time zet ik een shake in de koelkast.
Verder kook ik standaard voor 4 dagen.
Ik heb hetzelfde, ik vind bijvoorbeeld kip de volgende dag niet echt verrukkelijkquote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:31 schreef CindieY het volgende:
Ik zou het wel willen, want tijd en zulks, maar ik merk in de praktijk vaak dat ik opnieuw opgewarmde dingen vaak minder lekker vind en dan maar na driekwart portie het opgeef en alsnog met trek blijf zitten. Wat is nou wel en niet lekker voor dit soort mealpreps?
als die uit de koelkast komt wel.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:36 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Oh! Dat kende ik niet. Een shake waar alles in zit.
Bevalt het? Qua smaak.. en qua honger stillen als een hele maaltijd?
weer in de wok.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:35 schreef CindieY het volgende:
[..]
Ik had net een opgewarmde curry die ik toch maar matig vond, terwijl ik em de eerste keer superlekker vond. De ui wordt wat smotzig bij opwarmen, kipfilet krijgt wordt wat harder, dat soort dingen.
Warm je op in de magnetron of in de pan?
Ik woon alleen en werk fulltime, dus ik heb echt niet elke avond zin om nog uitgebreid te staan koken, dus ik kien het wel vaak zo uit dat ik de ene dag kook en het de andere dag opwarm, maar toch. Het komt er ook wel eens op neer dat iets in de vriezer beland en ik het gewoon nooit meer opeet, omdat het me tegenstaat.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:37 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik heb hetzelfde, ik vind bijvoorbeeld kip de volgende dag niet echt verrukkelijk
Wat ik zelf weleens doe als ik geen zin heb in brood voor lunch is kliekjes van de vorige dag meenemen. Dan hebben we het over:
Stamppot boerenkool
Gebakken rijst (met ui, ei, bacon en kruiden)
Of pasta pesto met tonijn
Maar mealpreppen als avondeten heb ik nog nooit gedaan.
Check, dat maar eens proberen dan.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:39 schreef tailfox het volgende:
[..]
weer in de wok.
Lekker heet en dan pas erin.
Om heel eerlijk te zijn eet ik nooit twee dagen hetzelfdequote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:40 schreef CindieY het volgende:
[..]
Ik woon alleen en werk fulltime, dus ik heb echt niet elke avond zin om nog uitgebreid te staan koken, dus ik kien het wel vaak zo uit dat ik de ene dag kook en het de andere dag opwarm, maar toch. Het komt er ook wel eens op neer dat iets in de vriezer beland en ik het gewoon nooit meer opeet, omdat het me tegenstaat.
Maar kook je daar ook bewust op?quote:Op dinsdag 12 juni 2018 21:18 schreef larry_flynt het volgende:
Oh dit wil ik even volgen. Heb meestal eten over wat ik dan voor een dag kater bewaar of invries.
Ik heb in het verleden meerdere malen een batch gehad die extreem bitter smaakte (teveel smaakstof toegevoegd gok ik). Heb jij daar ooit last van gehad?quote:Op dinsdag 12 juni 2018 20:38 schreef tailfox het volgende:
als die uit de koelkast komt wel.
Koelen vind ik echt een must.
ik heb meerdere batches en nergns last van. maar het koelen laat het wel lekker smakenquote:Op dinsdag 12 juni 2018 22:09 schreef Azreal het volgende:
[..]
Ik heb in het verleden meerdere malen een batch gehad die extreem bitter smaakte (teveel smaakstof toegevoegd gok ik). Heb jij daar ooit last van gehad?
Verder ideaal spul, heb op het werk een paar zakken liggen als "noodvoer" voor wanneer ik lunch vergeet.
Ik heb het eigenlijk nooit gekoeld, maar in hindsight gooide ik er gekoelde melk op wat natuurlijk ongeveer hetzelfde effect geeft.quote:Op dinsdag 12 juni 2018 22:11 schreef tailfox het volgende:
ik heb meerdere batches en nergns last van. maar het koelen laat het wel lekker smaken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |