abonnement Unibet Coolblue
  zondag 3 juni 2018 @ 07:39:19 #176
469536 DorothyGale
High hopes
pi_179573842
Okee, ik ga een serieuze poging doen om mee te posten :P

R. is nu bijna zes weken en nu ik van de grootste emotionele schok ben gekomen en de hormonen zijn gaan liggen (ben echt enorm angstig geweest :{ ) heb ik de energie en zin om mee te lezen en te schrijven.

Ik heb sowieso meegelezen de afgelopen weken met jullie en wat een ontwikkeling maakt zo'n kleintje mee in korte tijd! Hier nog geen tijd voor traphekjes of omrollen op de buik en stapjes zetten. Het hoogtepunt van de dag is als hij z'n ogen open heft en om zich heen kijkt.

Jagar, wow, maat 62 alweer! Grappig hoe de groei zo anders gaat. Hier nog maat 50/56 en heb meer het idee dat hij meer in de lengte groeit? Wat waardeloos trouwens van al die slapeloze nachten. Hoop dat dit snel beter gaat.

Wat fijn DUMAN dat de verdeling thuis beter gaat! Hoe is het nu om te werken? Is het zwaar voor je met het voeden erbij? Of valt het wel mee?

Zo schattig Rena, je meisje. En wat leuk dat je het zo bijgehouden hebt!

Hier gaat het tot nu toe vanzelf goed met de verdeling van de taken. De ene keer neemt mijn vriend meer op zich en de andere keer doe ik dat. In het begin deden we alle voedings- en verschoningssessies zelfs samen omdat we best lang aan het klooien waren :Y Maar misschien een iets andere situatie hier omdat we allebei thuis zijn :)
pi_179574235
Welkom DG, fijn dat je bekomen bent van de emotionele schok.

Flav, wat kijkt hij ook trots! Hier gaan we vandaag ook box en bedje omlaag zetten, ze heeft flink geoefend met optrekken op vakantie. Ze worden zo snel groot!

Donderdag hadden we de mijlpijl net zo lang uit als in de buik (39 weken, precies 9 maanden) :o
Vakantie was heerlijk, super weer gehad en ze gedroeg zich niet anders dan thuis (niet overgeven aan de slaap in de avond :') ) Heen en terugreis gingen wel prima. Na 2 dagen elke 2 uur poep/diarree luier ging het beter en klaarden de billetjes ook meteen op gelukkig!

Kwa taken doe ik redelijk veel, omdat ik meer thuis ben en bv geef. Als ik hem vraag het over te nemen doet hij dat wel. Ik laat hem ook altijd opstaan in de nacht in de hoop dat ze geen bv nodig heeft, helaas is dat momenteel niet meer en dan brengt hij haar bij me.
Komende week is hij weg voor werk en ga ik ervaren hoe het is om alles alleen te doen, vind het wel spannend, maar zie er gelukkig niet tegenop. Wel wennen van fulltime samenzijn (vakantie) naar een apart van elkaar. Dit is de eerste keer dat hij weg moet voor werk en is gelukkig ook niet standaard.
pi_179574491
Leuk cadeau ldg! :Y

Welkom DG! Vervelend dat je zo angstig bent geweest, fijn dat het nu beter gaat! :) En die ontwikkelingen gaan sneller dan je denkt, ze groeien zķ snel (zķ cliché :') maar het is écht zo).

Fijn een weekje vakantie Nolita! Waren jullie dichtbij huis of verder weg? En een contrast van vakantie naar helemaal alleen ja! Lijkt me pittig maar fijn dat je er niet tegenop ziet :)

Na een HELE zure luier vanochtend ga ik opeens denken dat er misschien een tandje doorkomt (?). Misschien ook daarom de aanhoudende diarree en bijbehorende rode billen en drama-nachten (?). We wachten gewoon af :Y maar volgens mij is het moment dat je alles op (eventuele) tanden gaat gooien ook wel een kleine mijlpaal :')

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 03-06-2018 08:53:48 ]
pi_179574794
Het kan een teken van tandjes zijn, maar het hoeft niet. Hier iig geen idee waar de zure en daarna diarree luiers vandaan kwamen. Geen extra tandjes nog.

Wij zaten in het zuiden van het schwarzwald tegen de Zwitserse en Franse grens, in Duitsland. Zo’n 550 km van huis, we wonen al een eind in de goede richting zeg maar (Limburg).
pi_179575192
Het kan een teken zijn van tandjes maar hoeft niet indd.

Leuk he FF, van de een op de andere dag kunnen ze het.

Hier is er schijnbaar een boventand bijgekomen want hij knarst :'( wat een vies geluid is dat!
Straks even checken tijdens het tandenpoetsen.

We zijn erover aan het denken om een paar dagen naar Texel te gaan.
Onze zomervakantie is pas in september en dat duurt nog veel te lang :P.

[ Bericht 5% gewijzigd door Flav op 03-06-2018 09:35:21 ]
pi_179577278
Jagar wat heftig die nachten -O- Hij groeit wel hard met alle voedingen maar een beetje meer rust voor jou zou wel fijn zijn. wat kolven klinkt als een goed plan.

quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 07:39 schreef DorothyGale het volgende:
Okee, ik ga een serieuze poging doen om mee te posten :P

R. is nu bijna zes weken en nu ik van de grootste emotionele schok ben gekomen en de hormonen zijn gaan liggen (ben echt enorm angstig geweest :{ ) heb ik de energie en zin om mee te lezen en te schrijven.

Ik heb sowieso meegelezen de afgelopen weken met jullie en wat een ontwikkeling maakt zo'n kleintje mee in korte tijd! Hier nog geen tijd voor traphekjes of omrollen op de buik en stapjes zetten. Het hoogtepunt van de dag is als hij z'n ogen open heft en om zich heen kijkt.

wat vervelend dat je zo angstig bent geweest.

Ik verbaas me ook over de ontwikkelingen. kan me er nog niets bij voorstellen dat we al die dingen ook gaan meemaken binnen nu en en jaar. Rollen is L. al druk mee aan het oefenen waardoor hij telkens op zijn zij ligt. Ik dacht eerst dat het toeval was want het leek me idioot vroeg, maar hij lijkt het echt bewust te doen.
en meneer groeit ineens hard, het eerste pakjes maat 50 is te klein :'(

Taakverdeling is dat ik het meeste doe. Sowieso de nachten maar dat is enkel voeden dus daar kan man weinig bij helpen. In het begin deed hij snachts de luiers maar die zijn de laatste week droog.
Overdag doe ik ook het meeste maar dat lijkt me ook logisch aangezien man overdag werkt en ik borstvoeding geef. Savonds ligt L. wel regelmatig bij man en ze douchen samen. Ik wil man wel meer laten doen maarja wat dan?

Ik wilde nog op meer reageren maar geen idee meer :@
En nog even terugkomen op mijn eerdere vraag over verminderde eetlust, die is gelukkig weer helemaal terug. Dat was inderdaad iets van de eerste 2 weken.
pi_179577599
Wat fijn Donna dat je ineens verbetering ziet. :*

Fleur ik hoop dat je een betere nacht had en zonder baby bij jullie in bed. :)

Tolstoi hopelijk vandaag weer een betere dag. Heb je het nog uit kunnen spreken met je man? :*
S. bang voor het schaap. O+

Lemijn een lekkere plakbaby. O+

Flav en FF allebei ineens een grote baby. *O*

Nanuke wij rijden meestal maar een extra rondje als Banaan in de auto in slaap valt. Niet milieuvriendelijk maar wachten in de auto is stom.

Duman fijn om te lezen dat jullie je draai gevonden hebben. O+

Spannend Kris, verhuizen. *O*

Wat een grote baby al Jagar. O+

Rena nou al tandjes. O+ En gefeliciteerd met de zes maanden! :)

Leuk idee LDG! :D

Dorothy daar ben je eindelijk. O+ Wat balen dat je angstig bent geweest. Ging het vanzelf over?

Mooie mijlpaal Nolita. O+

Banaan is vandaag 24 weken en dus zes maanden. *O*
Helaas voelt hij zich helemaal niet lekker, hij poepte net al zijn vijfde luier van de dag vol.
Hij deed ook een megalange dut. Mijn man ook trouwens, die kon doorslapen tot kwart voor elf. Mijn uitslaapdagen eindigen meestal voor acht uur. :') In zijn wakkere tijd is Banaan ook veel minder actief dan anders.

Over mopperen op je man gesproken. Banaan had honger, neem ik hem mee naar de slaapkamer, deur dicht voor rust . Loopt mijn man toch gewoon weer binnen, dus Banaan liet gelijk na het happen weer los. Man pakt iets dat kraakt, tweede keer los. En daarna was ik tien minuten bezig om hem weer te laten happen, zonder resultaat.
Helaas gaat al mijn geduld op aan Banaan tegenwoordig en is het er even niet meer voor mijn man. :%

[ Bericht 8% gewijzigd door PKM op 03-06-2018 12:11:32 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_179578181
Misschien toch een virusje te pakken, pannenkoekenmix?

Wanneer denk je naar Texel te gaan, flav? Wij hebben een midweekje geboekt aan t einde van juni. Ik ben nog nooit op een eiland geweest en Dirk heeft nog nooit strand gezien. Dat vond ik wel een goed excuus. ;)

En uitslapen zit er hier ook eigenlijk niet meer in. Ik heb wel eens geprobeerd man eruit te sturen met Dirk, maar dan slaap ik zelf toch niet meer. Nouja. Komt vast wel weer. Als de baby het huis uit is of zo. :+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_179578974
Van 15 t/m 18 juni Nanuke.
Ik zelf ben er ook nog nooit geweest dus laat me verrassen :D Willen fietsen gaan huren en naar Ecomare.
En natuurlijk zwemmen met kleine V O+
Waarschijnlijk wordt het Roompot, zijn er nog niet over uit haha.
pi_179579155
quote:
3s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:47 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Fleur ik hoop dat je een betere nacht had en zonder baby bij jullie in bed.
Nee :') Hij lag nu tegen 04:00 uur bij ons in ipv tussen 01:00-02:00 dus dat is al een verbetering! :Y

Balen dat banaan zich niet zo lekker voelt pkm! Hopelijk voelt ie zich snel beter :) En mannen zijn gewoon niet zo tactisch.. ;-)

Leuk vakanties! O+ Wij gaan in september een week naar Frankrijk met mijn ouders, broertjes en schoonzus (mijn ouders zijn dan 35 jaar getrouwd) en kijk er echt naar uit! Met z’n 3en weten we het nog niet. Pré-baby maakten we elk jaar een verre reis, maar nu met M. gaan we dat (de komende jaren) niet meer doen. :)
pi_179582070
Doen jullie geen gekke dingen daar op het eiland? Anders kom je bij mij in het ziekenhuis te liggen :+
pi_179582099
Met 1 baby kan dat nog steeds prima Belle! Wij zijn toen peuter 10 maanden was 3,5e week naar Canada geweest om rond te trekken (met auto/hotels), was heerlijk en erg goed te doen! Peuter heeft de Niagara falls al gezien :') We hadden het plan om terwijl nr 2 onderweg was nog een rondreis te maken, maar 2 voor 1 deal gooide roet in het eten. Nu zijn we aan het dromen over Orlando in november 2019 en gaan we in september een zon, zee, strand en babyclub vakantie doen.

Texel staat overigens hier ook nog hoog op het verlanglijstje (man is ook nog nooit op een Waddeneiland geweest), maar ik vind dat voor een weekendje net te duur/gedoe.

Pkm, ik zou mijn man dan ook de wind van voren gegeven hebben. Hij kan zelf toch ook nadenken?
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_179584359
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:26 schreef FlyingFish het volgende:
Met 1 baby kan dat nog steeds prima Belle! Wij zijn toen peuter 10 maanden was 3,5e week naar Canada geweest om rond te trekken (met auto/hotels), was heerlijk en erg goed te doen! Peuter heeft de Niagara falls al gezien :') We hadden het plan om terwijl nr 2 onderweg was nog een rondreis te maken, maar 2 voor 1 deal gooide roet in het eten. Nu zijn we aan het dromen over Orlando in november 2019 en gaan we in september een zon, zee, strand en babyclub vakantie doen.
Oke stoer!! Misschien toch nog het overwegen waard. Mijn grootste struikelblok is de lange vliegreis, dat ging bij jullie dus goed? :)
pi_179585825
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:23 schreef Skittles het volgende:
Doen jullie geen gekke dingen daar op het eiland? Anders kom je bij mij in het ziekenhuis te liggen :+
We zullen ons gedragen :+

Vanmiddag geboekt!
We hebben er zin in *O*
pi_179586513
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:47 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Oke stoer!! Misschien toch nog het overwegen waard. Mijn grootste struikelblok is de lange vliegreis, dat ging bij jullie dus goed? :)
Wij hebben bewust voor de westkust van Canada gekozen vanwege de vliegtijd. En de vlucht was erg vermoeiend (voor ons vooral omdat meneer alleen vlak voor vertrek en na het landen wilde slapen. Hij heeft vrijwel de hele vlucht bij mij op schoot zitten bewegen), maar hij heeft geen overlast gegeven oid. We waren wel erg blij dat we bewust eerst een dag rust ingepland hadden.

Mocht je het interessant vinden kun je ons reisverslag hier teruglezen.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_179586863
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 20:11 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Wij hebben bewust voor de westkust van Canada gekozen vanwege de vliegtijd. En de vlucht was erg vermoeiend (voor ons vooral omdat meneer alleen vlak voor vertrek en na het landen wilde slapen. Hij heeft vrijwel de hele vlucht bij mij op schoot zitten bewegen), maar hij heeft geen overlast gegeven oid. We waren wel erg blij dat we bewust eerst een dag rust ingepland hadden.

Mocht je het interessant vinden kun je ons reisverslag hier teruglezen.
Ooh heel leuk!! Ga ik vanavond even doorlezen (en meer mooie reizen gemaakt zag ik al :))
pi_179590882
Leuke site FF!

Al die mannenperikelen. Slaapgebrek maakt het inderdaad niet beter.

Jagar ik had je nu zo graag een goed slapende baby gegund :* Oefenen met een flesje klinkt wel als een goed plan. Hopelijk vindt O. dat ook.

Ik las verder wat over zieke baby’s en doorkomende tandjes. J. doet gezellig mee.. hij heeft nu al sinds gisteravond koorts en voelt zich overduidelijk niet lekker. Het lijkt op wat ik vorige week heb gehad (een soort griepje incl. knallende koppijn, maar het duurde bij mij -gelukkig- slechts een dag.) Daarnaast komt er ook nog een tandje door dus het zit hem niet mee.

We zijn net 2,5 uur bezig geweest om hem in slaap te krijgen en over te hevelen naar zijn eigen bed. Hij was zooo moe maar slapen lukte niet. Ik vrees wel een beetje voor de nacht.. :X
  zondag 3 juni 2018 @ 23:22:02 #193
221912 minilot
Nancy boy
pi_179591348
O.'tje ging vandaag voor het eerst vooruit op zijn buik op het speelkleed in plaats van achteruit of rondjes draaien! Hij gebruikt wel alleen zijn benen en schuift met zijn voorhoofd over de grond voorwaarts ( :') ), dus de techniek vergt nog wel wat verbetering - maar toch! Tof! O+ Verder één en al lachjes en brabbelen, het was vandaag echt zo'n wanstaltig lief kind dat we ons afvroegen waar we 'm aan verdiend hebben. _O_

Ligt nu overdwars over mijn buik heen gedrapeerd te slapen. Zo maar eens in bed hengelen. Hij wordt momenteel wel vaak tussen twee en drie en dan weer rond vijf uur wakker met hongersignalen en drinkt dan ook best een boel bij me - lijkt helemaal vergeten te zijn dat -ie een tijdje terug een paar weken heeft doorgeslapen. Naja, het zij zo.

Kazy, duimen dat je nacht meevalt!

Verder teruglezen doe ik wel wanneer ik klaar ben met de reisverslagen van FlyingFish :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_179591710
Mooi reisverslag FF! Ik geloof dat ik ze wel een keer uit heb tegen de tijd dat M. voor de eerste keer wakker wordt vannacht :')
pi_179591754
En wat goed van O. mini!

Succes met je nacht kazy! Misschien valt het mee! :)

Ik was vanavond niet thuis maar kreeg deze foto opgestuurd. Volgens mij kan ik zeggen dat ie ‘t rollen wel onder de knie heeft :')



[ Bericht 10% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 04-06-2018 00:00:39 ]
  maandag 4 juni 2018 @ 04:10:40 #196
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_179592919
Jongens, ik heb van 23 tot 3.15 geslapen! *O* *O* *O*
pi_179593159
Fleur :D _O- Hij kijkt er ook zo leuk bij :D O+

Jagar; wat fijn! Hoe is het de rest van de nacht gegaan?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 4 juni 2018 @ 06:55:59 #198
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_179593191
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 06:38 schreef rena het volgende:
Fleur :D _O- Hij kijkt er ook zo leuk bij :D O+

Jagar; wat fijn! Hoe is het de rest van de nacht gegaan?
daarna heb ik niet meer geslapen.. -O-
pi_179593476
Jee Elleska, dat is inderdaad vlot zeg met het rollen :D

@Pannekoekenmix, mijn angsten zijn inderdaad vanzelf over gegaan. Hoewel ik er soms nog een beetje last van heb van dat soort gedachten.
Wat irritant van je man, daar zou ik ook knap ongeduldig van worden.

Klinkt als een fijne dag Mini!

Wat goed dat je een aantal uur achter elkaar hebt kunnen slapen Jagar :) Wel alsnog wat weinig, maar wie weet zit er nu een stijgende lijn in.

Leuk om hier te lezen over reizen met baby naar verre bestemmingen. We zijn sowieso van plan om dit jaar naar mijn schoonzus te gaan in Manchester. Dat is niet ver vliegen en we zijn dan gewoon bij haar in huis, dus we reizen niet verder rond. Volgend jaar willen we naar familie in Amerika gaan, ze wonen op 7 uur vliegafstand. Lijkt me erg spannend met zo'n kleintje en vraag me ook af wat de beste leeftijd is. Hoe kleiner ze zijn denk ik, hoe meer je verbonden bent aan een vaste plek ivm voedingen en slaap. In ieder geval is Engeland een goede start om te oefenen.

Vanmiddag gaan we naar het gemeentehuis om eindelijk de erkenning te regelen voor onze zoon. Dat hadden we nog helemaal niet gedaan :@ En dan kunnen we ook zijn achternaam aanpassen aan die van mijn vriend. Staat echt raar zijn voornaam in combinatie met mijn achternaam.

Tevens eerste ritje met de bus *O* We nemen de Tula mee, hoewel hij daar eigenlijk nog niet perfect in past...
  maandag 4 juni 2018 @ 08:59:32 #200
221912 minilot
Nancy boy
pi_179594312
Jagar, beter een paar uur slaap dan maar eentje! Vannacht nog twee uur extra, spreek ik bij deze met jouw O. af, ok? ;) :*

Dorothy, waar was je angstig over? Iets specifieks? Fijn dat het beter gaat. :Y

Grappig hoe wel of niet reizen met baby qua perceptie per ouder kan verschillen. Ik hou zelf niet van al te ver reizen wegens geneigd tot verlammende heimwee, maar ik heb wel het idee dat het juist makkelijk zou zijn nu O. nog een baby is en niet allerlei kanten opholt. Zeker de combinatie makkelijk slapen in draagzak en borstvoeding altijd bij de hand hebben maakt dat ik me helemaal niet gebonden voel aan een vaste stek. :) Maar ieder z'n ding natuurlijk!

Alles hier verder okee, maar wel een knagend iets:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Herkenbaar voor iemand?

[ Bericht 3% gewijzigd door minilot op 04-06-2018 09:13:36 ]
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')