maar de gebruikte ingrediënten tussen a en b merken kan veel verschil in zitten.quote:Op woensdag 16 mei 2018 11:23 schreef obligataire het volgende:
[..]
Het is maar net hoeveel luxe je wenst.........vaak is de pasta de 2e dag lekkerder dan de eerste dag en die huismerken komen uit dezelfde fabriek als de A merken.......
Dat is goed mogelijk, dat zie je niet of je moet er een studie van maken.quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:13 schreef Basp1 het volgende:
[..]
maar de gebruikte ingrediënten tussen a en b merken kan veel verschil in zitten.
Zou je dan ook de vegetarische bonenstoof opeten die ik gister avond in de koelkast ben vergeten te zetten voor vanavond?quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:07 schreef obligataire het volgende:
[..]
Dat kan. Ik niet. Lekker opbakken zodat er ook een korstje opkomt, nog wat strooikaas er overheen..
Voor mij is het overigens geen noodzaak, ik verdien geld zat maar was als kind geen luxe gewend en dat hou je vast in je leven. Ik vind verspilling slecht.
Wij wel iig. Wij zetten het namelijk nooit in de koelkast, altijd op 'het fornuis'.quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:19 schreef Fripsel het volgende:
[..]
Zou je dan ook de vegetarische bonenstoof opeten die ik gister avond in de koelkast ben vergeten te zetten voor vanavond?
Ligt echt aan het product. De meeste simpele broodsoorten vind ik echt niet lekker, daarvoor ga ik naar de bakker en betaal ik per brood maar wat meer dan de euroknallers.quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:16 schreef obligataire het volgende:
[..]
Dat is goed mogelijk, dat zie je niet of je moet er een studie van maken.
Maar het prijsverschil is zeer aanzienlijk, en dat verschil proef je er niet aan af.......
Oh top! Ik wilde er stiekem even achter komen of dit kon.quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:19 schreef DonnaRush het volgende:
[..]
Wij wel iig. Wij zetten het namelijk nooit in de koelkast, altijd op 'het fornuis'.
Nou, wil je daar op afgaan?quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:23 schreef Fripsel het volgende:
[..]
Oh top! Ik wilde er stiekem even achter komen of dit kon.
Geen probleem. Dat kun je zo 24 uur goed houden op het fornuis in het pannetje.quote:Op woensdag 16 mei 2018 12:19 schreef Fripsel het volgende:
[..]
Zou je dan ook de vegetarische bonenstoof opeten die ik gister avond in de koelkast ben vergeten te zetten voor vanavond?
Waarom doe je dat? Niet dat je er van dood zult gaan (blijkbaar), maar ik kies uit veiligheid altijd voor de koelkast. Het ding staat er tochquote:Op woensdag 16 mei 2018 12:19 schreef DonnaRush het volgende:
[..]
Wij wel iig. Wij zetten het namelijk nooit in de koelkast, altijd op 'het fornuis'.
Geen idee, van huis uit gewend. Als we het de volgende dag weer eten blijft het gewoon staan. Eten we het pas een dag later, dan gaat het de koelkast in.quote:Op woensdag 16 mei 2018 14:51 schreef obligataire het volgende:
[..]
Waarom doe je dat? Niet dat je er van dood zult gaan (blijkbaar), maar ik kies uit veiligheid altijd voor de koelkast. Het ding staat er toch
OK, ik ken die gewoonte niet, wij hadden thuis een diepe kelder waar het koel was en die al gebruikt werd toen er nog niet eens koelkasten bestondenquote:Op woensdag 16 mei 2018 15:07 schreef DonnaRush het volgende:
[..]
Geen idee, van huis uit gewend. Als we het de volgende dag weer eten blijft het gewoon staan. Eten we het pas een dag later, dan gaat het de koelkast in.
Alleen eten wat niet zelf bereid is (zoals afhaalchinees) gaat de koelkast in. En als het buiten (en dus ook binnen) erg warm is dan ook.
Oh jawel. Ik herken het ook.quote:Op woensdag 16 mei 2018 15:19 schreef obligataire het volgende:
[..]
OK, ik ken die gewoonte niet, wij hadden thuis een diepe kelder waar het koel was en die al gebruikt werd toen er nog niet eens koelkasten bestonden
Het ligt er heel erg aan wat je eet als je dan eetquote:Op woensdag 16 mei 2018 13:21 schreef Aventura het volgende:
Wij geven makkelijk 500 euro per maand uit, 2 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 in de luiers en met flesvoeding. En dan tel ik mijn eigen cosmetica en kattenvoer niet mee. En we laten minimaal 2x per maand eten komen, zit er ook niet in. Dan doen we toch wat fout denk ik...
Iemand zegt dat ze haar kliekjes altijd buiten de koelkast bewaart en jij ziet dat als geruststelling. Dat vind ik raar. En onverstandig.quote:Op woensdag 16 mei 2018 16:30 schreef Fripsel het volgende:
[..]
Wat moet er mee gebeuren dan zo snel?
quote:Op woensdag 16 mei 2018 11:26 schreef Sigaartje het volgende:
- bij het station zie je aan de buitenzijde van de Kiosks bakjes met suikerzakjes en melk, kun je gewoon meenemen, scheelt weer
Suiker op het station jatten is geen probleem, maar thee op je werk welquote:- op het werk heb je vaak kartonnen bekertjes. Handig voor op vakantie en thuis. Thee meenemen gaat me iets te ver.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
Is dat zo?quote:Op woensdag 16 mei 2018 15:34 schreef Fushia2 het volgende:
Gelukkig krijg je in België "maaltijdcheques". Elke gewerkte dag krijg je 4 a 8 euro om te lunchen, maar je kan die kaart uiteraard ook in supermarkten en andere zaken gebruiken
Ja dat is alle kennis waar ik op vaar, iemand die kliekjes buiten de koelkast bewaard.quote:Op woensdag 16 mei 2018 17:55 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Iemand zegt dat ze haar kliekjes altijd buiten de koelkast bewaart en jij ziet dat als geruststelling. Dat vind ik raar. En onverstandig.
Dat was dus ook mijn eigen beredenatie al, zo van, er zit geen vlees in, er zit een deksel op.. Volgens mij ben ik aan het zeiken als ik dit weg ga gooien maar..quote:Op woensdag 16 mei 2018 15:23 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Oh jawel. Ik herken het ook.
Bonen werden gewoon in een pannetje buiten de koelkast bewaard. Soep vaak ook. Zolang er maar geen vlees in zat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |