Dat hoogdravende gebral altijd. Al viel het in deze posts wel mee.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:18 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Die smaakt maar slap, vind ik.
Cees is wel een beetje een opschepper, hè? Hij zal het vast niet leuk vinden als iemand hem op z'n free tata wijst.
Toch komen al die ex-Utopianen bij hem over de vloer. Ik heb de man hooguit 2 of 3 minuten in totaal gezien in Utopia, ken 'm dus niet.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:20 schreef mootie het volgende:
[..]
Dat hoogdravende gebral altijd. Al viel het in deze posts wel mee.
Meestal is het in de trant van ‘waarde landgenoten’.
Daar kun je zelfs al je doofblind bent weinig aan verprutsenquote:Hij vindt zijn gegaarde zalm met krieltjes en te lang gewokte groente dan wel weer een meesterwerk.
‘Gegaarde zalm uit de oven met fijne kruiden mix’quote:Op zondag 13 mei 2018 23:24 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Toch komen al die ex-Utopianen bij hem over de vloer. Ik heb de man hooguit 2 of 3 minuten in totaal gezien in Utopia, ken 'm dus niet.
[..]
Daar kun je zelfs al je doofblind bent weinig aan verprutsen
quote:Op zondag 13 mei 2018 23:29 schreef mootie het volgende:
[..]
‘Gegaarde zalm uit de oven met fijne kruiden mix’
Seriously
En als je niet langskomt gaat hij op FB melden dat hij enorm teleurgesteld is door het gebrek aan belangstelling van zijn voormalig medebewoners.
Nee, verse knoflook is wat anders dan de gedroogde knoflook die jij en ik gebruiken. Veel minder sterk van smaak.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:32 schreef mootie het volgende:
En verse knoflook. In tegenstelling tot een potje strooiknof? Echt? Dat moet je vermelden?
Ik weet. Maar Cees had gewoon knof uit een netje. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:34 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
[..]
Nee, verse knoflook is wat anders dan de gedroogde knoflook die jij en ik gebruiken. Veel minder sterk van smaak.
Gezien de rest van het menu geloof ik je.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:35 schreef mootie het volgende:
[..]
Ik weet. Maar Cees had gewoon knof uit een netje. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur.
Niks mis met netjesknof uiteraard.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:36 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Gezien de rest van het menu geloof ik je.
Werkt dat ook tegen Vampiers ?quote:
Dan moet je het eerst even een uurtje weken in wijwater.quote:
Nee, die gebruik ik ook natuurlijk. Moet je ook niet overdrijven, daar wordt het niet lekkerder van.quote:
Je hebt ook tubes, en ingevroren.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:42 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Nee, die gebruik ik ook natuurlijk. Moet je ook niet overdrijven, daar wordt het niet lekkerder van.
Mensen die knoflook uit een potje gebruiken ken ik niet.
Want een teentje knoflook pletten of persen is veel werk?quote:Op zondag 13 mei 2018 23:43 schreef mootie het volgende:
[..]
Je hebt ook tubes, en ingevroren.
Ik heb wel een doosje ingevroren voor luie dagen.
Dat zat ik me ook net te bedenken. Maar blijkbaar wel.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:45 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Want een teentje knoflook pletten of persen is veel werk?
Rotwerkje is dat inderdaad. Mijn pers is een tijd geleden kapot gegaan (cheap ding) en als ik nu knoflook gebruik, snij ik het in kleine stukjes.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:47 schreef mootie het volgende:
Meer dat ik er een gruwelijke hekel aan heb om mijn pers schoon te maken.
Kom op zeg Met een aardappelschilmesje de grote vliezen schrapen en vervolgens onder de kraan nog even wat restjes verwijderen. 20 seconden werk.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:47 schreef mootie het volgende:
Meer dat ik er een gruwelijke hekel aan heb om mijn pers schoon te maken.
Met een cocktailprikkertje alle gaatjes reinigenquote:Op zondag 13 mei 2018 23:50 schreef Recce het volgende:
[..]
Rotwerkje is dat inderdaad. Mijn pers is een tijd geleden kapot gegaan (cheap ding) en als ik nu knoflook gebruik, snij ik het in kleine stukjes.
Talk to the handquote:Op zondag 13 mei 2018 23:50 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Kom op zeg Met een aardappelschilmesje de grote vliezen schrapen en vervolgens onder de kraan nog even wat restjes verwijderen. 20 seconden werk.
Mijne niet! Eigenwijs varken.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:53 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Je moet het direct doen nadat je de pers gebruikt hebt, dan spoel je 'm zo af.
Jij wel ja.quote:Op zondag 13 mei 2018 23:53 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Je moet het direct doen nadat je de pers gebruikt hebt, dan spoel je 'm zo af.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |