FOK!forum / Televisie / [RTL 5] Temptation Island #26 Finale Genot
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:24
wp-1455877486506-1.gif
giphy.gif

quote:
Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels vijftien dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.
De koppels:

Tim (30) en Deborah (25) (België)
tim-en-deborah-p2p1tf.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=5cbccc9dc359fc1fd5649793bce66517]afbeelding
SPOILER
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen. Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…
Kevin (22) en Megan (18) (België)
kevin-en-megane-p2p1y7.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=d4d605b03a9aee4c928540bd404580fe]afbeelding
SPOILER
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren. Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.
Jeremy (23) en Vanessa (23) (Nederland)
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]
SPOILER
Jeremy en Vanessa uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft. Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.
Mezdi (20) en Daniëlle (20) (Nederland)
mezdi-en-daniella2-p2p27q.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=1f65e6ebf268276de9e5c84f0d3b5d13]afbeelding
SPOILER
Daniëlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.
Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is. Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Na een geslaagd avontuur, willen Daniëlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.
De verleidsters die de hartjes gaan breken:
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

De verleiders
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


Het grote puntenspel:

SPOILER
Under construction: draag nieuwe scoormethodes aan!

Tim: 0,5
Deborah: 0

Kevin: 1
Megan:8

Jeremy: 0
Vanessa: 0

Mezdi: 4
Daniëlle: 1


- Camera of microfoon (proberen) af te dekken of te ontwijken: 0,5 punt
- Slecht praten over partner tegen verleid(st)er: 0.5 punt

- Aanraken op lichaam: 1 punt
- Dansen: 1 punt

- Aanraken op persoonlijke zone: 2 punten (Tieten - billen)
- Zoenen: 2 punten
- Zoenen en op hetzelfde moment middelvinger opsteken naar camera: 2,5 punt

- Een Nielske flikken: 3 punten (Kledingstuk uittrekken (ondergoed)).
- Zoenen en droogneuken: 3 punten.

- Stiekeme seks: 4 punten
- Seks in bed onder dekens: 5 punten
- Full on porn/gewoon schijt: 6 punten

Iets uit het bovenstaande uit wraak na kampvuurbeelden: -50%


Discussiepunt(en):
- Geven we ook punten als het in opdracht van het programma gebeurt? Masseren of bodypaint bijvoorbeeld?
- Meer punten voor iemand die na een spijtbetuiging weer de fout ingaat?
- Moeten verleiders ook punten krijgen? (Niet dat de mannen een kans maken)
- ... (draag ideeën aan!)
De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss België Annelien Coorevits.

Vanaf donderdag 1 februari 2018 op televisie.
RTL 5 , iedere donderdag om 20:30 http://www.rtl.nl/gemist/temptation-island/
VIJF, iedere donderdag om 21.30 http://www.vijf.be/temptationisland
Videoland, iedere donderdag een nieuwe aflevering https://www.videoland.com/series/948/temptation-island
Temptation island gifjes: https://giphy.com/explore/temptation-island
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:25
saai dit
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:25
Huisje boompje kindje?
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:25
Vany en Jerry O+
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:25
Ik vind Vanessa een tikje te dun.

Is zij Surinaams of wat? Hmm.
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:25
Vanessa geeft zero fucks, hahaha
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:25
giphy.gif
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:25
Cherish is wel echt een prototype Rotterdamse of alles uit die hoek _O-
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:26
Dat werd aangestuurd. Zoiets vind ik wel mooi om te horen. :D
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:26
Het licht werkt niet mee, ook voor Vanessa niet
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:25 schreef vencodark het volgende:
Ik vind Vanessa een tikje te dun.

Is zij Surinaams of wat? Hmm.
Ik ben echt jaloers op haar figuur. :@
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:25 schreef vencodark het volgende:
Ik vind Vanessa een tikje te dun.

Is zij Surinaams of wat? Hmm.
Ze woont in Schiedam Rotterdam dus waarschijnlijk wel
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:25 schreef vencodark het volgende:
Ik vind Vanessa een tikje te dun.

Is zij Surinaams of wat? Hmm.
Half kaas, half cabo.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:27
Ik vind het wel een leuk stel :)
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:27
Bloedje Geil zonder geneukt te hebben *O*
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:27
BG _O_
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:27 schreef Pisces29 het volgende:
Ik vind het wel een leuk stel :)
Ik vraag me af hoe ze spontaan zijn.
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 21:28
BG :') :') :')
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 21:28
OMDAT MICHELLA FUCKING DOM IS.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:28
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:28 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Ik vraag me af hoe ze spontaan zijn.
Zolang hij zn handjes netjes wast voordat hij naar bed komt.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:29
Ik merk dat ik achterloop in Italie.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:29
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:28 schreef RickoKun het volgende:
OMDAT MICHELLA FUCKING DOM IS.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:30
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:28 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Ik vraag me af hoe ze spontaan zijn.
Vanessa lijkt me een zeer berekende en ingetogen persoon. Jeremy lijkt me wel spontaan en leuk
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:30
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:28 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Ik vraag me af hoe ze spontaan zijn.
Denk je dat ze dan anders zijn?
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:29 schreef Ticootje het volgende:
Ik merk dat ik achterloop in Italie.
Gelukkig is het hier nu mooi. Maar sowieso wel jaloers _O-
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:30
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:30 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Vanessa lijkt me een zeer berekende en ingetogen persoon. Jeremy lijkt me wel spontaan en leuk
Nee joh, die jongen is enorm gesloten.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:30 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Vanessa lijkt me een zeer berekende en ingetogen persoon. Jeremy lijkt me wel spontaan en leuk
Zou zei dan niet juist ook een feestje kunnen bouwen op het juiste moment? :D Wat moeten ze anders met elkaar? :P
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:31
Daniëlle wil niet met Mezdi in een kamer zitten :D _O-
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:31
Latietia heeft een nieuwe tattoo zie ik, stickertje zit er nog op.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:31
En die zielige jongen die nu met die tattoo blondine van vorig jaar is. Over een paar maanden wordt hij weer ingeruild.
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:31 schreef DKUp het volgende:
Daniëlle wil niet met Mezdi in een kamer zit :D _O-
Keurig :')
Volgens mij was het net nog anders.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:32
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:30 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Vanessa lijkt me een zeer berekende en ingetogen persoon. Jeremy lijkt me wel spontaan en leuk
Met een zender als dit is berekend wel goed imo :D
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:31 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Latietia heeft een nieuwe tattoo zie ik, stickertje zit er nog op.
Mooie vrouw wel
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:31 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Latietia heeft een nieuwe tattoo zie ik, stickertje zit er nog op.
Ook van kleurplaat?
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:32
Zwanetta :X
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:32
Zwanetta. Die naam. Zo lelijk dat ik het mooi vind.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:30 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Nee joh, die jongen is enorm gesloten.
Ze heeft Vanessa versierd dus lijkt me niet dat hij gesloten is. Misschien alleen wanneer hij zich oncomfortabel voelt
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
Heerlijke teaser _O_
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
wat laat dat wijf zich kennen
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
PATTY BRARD NEEEEE
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:33 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Ze heeft Vanessa versierd dus lijkt me niet dat hij gesloten is. Misschien alleen wanneer hij zich oncomfortabel voelt
Via facebook messenger he.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
Wat laat je je kennen. Hysterisch wijf.
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
oh gut Patty ook
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
Kaj kan wel in een rap tempo met humor samenvatten wie er allemaal bij zijn komen kijken.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:33
Patty en Patricia _O-
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:30 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Vanessa lijkt me een zeer berekende en ingetogen persoon. Jeremy lijkt me wel spontaan en leuk
Jeremy is juist meer gesloten en niet zo sociaal. Dat wilde hij juist meer van Vanessa leren.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
“HET IS NIET EERLIJK MEZDI :'(_!”
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
Natuurlijk Patty Brard. _O-
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
Dit moet wel de slechtste reden zijn om in therapie te gaan
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
Oh ja. Zij past er ook wel tussen. Bn’er met teveel zelfmedelij.
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
ik denk dat ik in therapie moet na het kijken van een seizoen bners in therapie.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:34
Patty doe na zestig jaar nog over haar faillissement moet praten. Uhhuh
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
quote:
9s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef DKUp het volgende:
“HET IS NIET EERLIJK MEZDI :'(_!”
Niet geloofwaardig, voeg meer tranen toe.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:31 schreef DKUp het volgende:
Daniëlle wil niet met Mezdi in een kamer zitten :D _O-
Snap ik wel. Sociopaatje.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:34
quote:
9s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef DKUp het volgende:
“HET IS NIET EERLIJK MEZDI :'(_!”
Dit wil ik dadelijk zien. c_/
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:35
quote:
14s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:33 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Via facebook messenger he.
Oh dat is wel een beetje tegenvallend
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef Pisces29 het volgende:
Patty doe na zestig jaar nog over haar faillissement moet praten. Uhhuh
Gelukkig gaat ze niet praten over haar kliniek om de darmen te ontgiften
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Dit moet wel de slechtste reden zijn om in therapie te gaan
Wat zei ze? Er belde iemand. :P
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef Pisces29 het volgende:
Patty doe na zestig jaar nog over haar faillissement moet praten. Uhhuh
Heeft tienduizend andere issues natuurlijk maar dat ziet ze zelf niet.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef viceversa het volgende:

[..]

Snap ik wel. Sociopaatje.
Of niet in één shot op tv. Kan ik me wel voorstellen.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef viceversa het volgende:

[..]

Snap ik wel. Sociopaatje.
Ze staat zelf gewoon niet sterk in dr schoenen. Drama om niks.
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 21:36
Jongens en dames, zullen we een bloedeed houden en geen enkele keer dat therapie met BN-ers gaan kijken?

Godverdomme. Laat ze die lui op een battle royale eiland droppen.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:37
quote:
15s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:35 schreef Joene het volgende:

[..]

Gelukkig gaat ze niet praten over haar kliniek om de darmen te ontgiften
Die klysmakliniek.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:36 schreef RickoKun het volgende:
Jongens en dames, zullen we een bloedeed houden en geen enkele keer dat therapie met BN-ers gaan kijken?

Godverdomme. Laat ze die lui op een battle royale eiland droppen.
Tjee, was net van plan te gaan kijken. :P

Afzichtelijk.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 3 mei 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:35 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wat zei ze? Er belde iemand. :P
Trauma door haar faillissement.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:38
Het is wachten op Gordon die in therapie wilt omdat mensen zeggen dat hij aldoor jokt.
Boehoehoe.
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 21:38
quote:
15s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:34 schreef Joene het volgende:
ik denk dat ik in therapie moet na het kijken van een seizoen bners in therapie.
Echt he :')
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:38 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Trauma door haar faillissement.
Meid toch.

Hadden ze Marco moeten vragen.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:39
Ik moet in therapie omdat ik een tikje misselijk ben van mijn bon bon bloc. :P
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:40
Volgende is Patrick Kluivert
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:40
Danielle dr kaaklijn doet me aan een herenschoen denken, maar ik kan het plaatje niet vinden :(
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:40
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:37 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Die klysmakliniek.
Ben net begonnen aan mijn bak yoghurt _O-
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:40 schreef Ticootje het volgende:
Danielle dr kaaklijn doet me aan een herenschoen denken, maar ik kan het plaatje niet vinden :(
Robert Pattinson?
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:41
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:39 schreef vencodark het volgende:
Ik moet in therapie omdat ik een tikje misselijk ben van mijn bon bon bloc. :P
Ik eet de chocola van mijn kinderen.

Morgen krijg ik ongetwijfeld: waarom heb je dat opgevreten mama, jouw kont is al dik genoeg. “
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:41
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:39 schreef vencodark het volgende:
Ik moet in therapie omdat ik een tikje misselijk ben van mijn bon bon bloc. :P
nu heb ik trek in bon bon bloc , al jaren niet op.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:41
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:36 schreef RickoKun het volgende:
Jongens en dames, zullen we een bloedeed houden en geen enkele keer dat therapie met BN-ers gaan kijken?

Godverdomme. Laat ze die lui op een battle royale eiland droppen.
Beloofd Rick
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:41
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:40 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ben net begonnen aan mijn bak yoghurt _O-
Chocola of caramel?
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:42
Mezdi, waar is de badjas?
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:43
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:41 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Chocola of caramel?
Magere yoghurt met havermout
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:43
Frans is echt kut. Al sinds hij bekend werd.

En wel jaaa, wasn’t me fucken. :(
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:43
quote:
9s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:43 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Magere yoghurt met havermout
Gadver wat verantwoord.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:43
Die lange Frans. Heeft hij het nou wel of niet bijgelegd met Daantje Dinges?
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:43
Dit vergeet ik nooit meer. :')
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:44
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:43 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Gadver wat verantwoord.
:D
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:44
Gvd die rap _O-
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:44
Van dichtbij vond ik Daan haar make-up wel weer mooi.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:44
Mezdi is echt nog maar een puppie hè.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:44
Ik erger me zo aan dat strak geschoren haarlijntje van Mezdi
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:44
Frans :’)

Kan hij weg?
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Die jas van Mezdi. In het Noorden komt alles iets later hé? :D
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Frans voegt niks toe
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Dat muziekje :D
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
quote:
Zo, dat was ook kut.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Heerlijk _O_
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Jongens, jullie zien toch ook die kaaklijn?
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Ik vind deze napraataflevering echt meh. Voelt heel erg als uitmelken.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:45
Die muziek ook
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:45 schreef Ticootje het volgende:
Jongens, jullie zien toch ook die kaaklijn?
Jup
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:45 schreef Pisces29 het volgende:
Die jas van Mezdi. In het Noorden komt alles iets later hé? :D
Nee, hij is juist altijd te snel. Ken je die filmpjes van zijn te harde rijden niet? :P
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:46
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:36 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ze staat zelf gewoon niet sterk in dr schoenen. Drama om niks.
Ik had bij Goedele echt het idee dat ze hem voor alles zou vergeven, incl de twee relaties die hij had náást die van hun. Stiekem.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:46
Dit is echt awkward _O-
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:45 schreef zoem het volgende:
Ik vind deze napraataflevering echt meh. Voelt heel erg als uitmelken.
Hebben ze dit in eerdere seizoenen ooit zo gedaan?
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:46
Mezdi lijkt mij toch heel intimiderend.
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 21:46
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:41 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Beloofd Rick
Ikzelf ook, ikzelf ook.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
Mezdi lijkt wel op een psychopaat :+
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:47
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik had bij Goedele echt het idee dat ze hem voor alles zou vergeven, incl de twee relaties die hij had náást die van hun. Stiekem.
2 :o (ik heb niet alles gekeken)
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
Ze heeft wel een zeikstem. Bah.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:45 schreef zoem het volgende:
Ik vind deze napraataflevering echt meh. Voelt heel erg als uitmelken.
Is het ook. Die ontmoeting daarna was genoeg geweest, die beelden. Niet een hele uitzending.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
:+
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:47
Mezdi, wat een engnek. :X
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:46 schreef vencodark het volgende:
Mezdi lijkt mij toch heel intimiderend.
Ja en manipulatief. Er hangt een nare uitstraling om hem heen.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:47
Mooi achteerwerk
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:47 schreef Ticootje het volgende:
Ze heeft wel een zeikstem. Bah.
irritant betweterig toontje , gokje ze is lerares ?
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:47 schreef Ticootje het volgende:
Ze heeft wel een zeikstem. Bah.
Ik hoor alleen dat flatterende Noordelijke
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:46 schreef vencodark het volgende:
Mezdi lijkt mij toch heel intimiderend.
Welnee. Hij lijkt verbaal heel sterk. Maar dit pupje heb je binnen 10 minuten huilend in een hoekje.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:47 schreef zoem het volgende:

[..]

Ja en manipulatief. Er hangt een nare uitstraling om hem heen.
Heel sterk in zn woorden en houding.
Zoals zij het zegt: hij kan je doen twijfelen aan dingen waar je zeker van bent.
Ofzo.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
Ah Mezdi speelt het slachtoffer. Slim hoor.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
Dus Daniëlle dook na temptation alsnog op Fabrizo ook niet netjes.
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:48
Ik heb een slap karakter. Weten jullie die witte/blauwe jurk gedoe nog van poos geleden? Ik had het fout. :(
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
Hij geeft haar overal de schuld van....
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
quote:
14s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:48 schreef Joene het volgende:

[..]

irritant betweterig toontje , gokje ze is lerares ?
ja! Inderdaad. Het toontje waar ik echt vlekken van krijg.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:47 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

2 :o (ik heb niet alles gekeken)
Yep.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:48 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Welnee. Hij lijkt verbaal heel sterk. Maar dit pupje heb je binnen 10 minuten huilend in een hoekje.
Ja, jij.
Maar een mak schaapje is zo weggeblazen.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
Walgelijke gast, ik snap wel dat ze er niet bij komt zitten _O-
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:49
quote:
11s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:49 schreef DKUp het volgende:
Hij geeft haar overal de schuld van....
Omgekeerde psychologie tactiek. Of zoiets.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
Wat een debiel die Mezdi. 8)7
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 21:49
Mezdi durft zijn eigen zwaktes niet te tonen en wentelt zijn onzekerheid af op de ander. Nare eigenschap.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:49
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:48 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Welnee. Hij lijkt verbaal heel sterk. Maar dit pupje heb je binnen 10 minuten huilend in een hoekje.
Denk het ook.
Alleen zo een jong meisje pakt hij nog wel. Pure intimidatie maar gaat nergens over
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:47 schreef zoem het volgende:

[..]

Ja en manipulatief. Er hangt een nare uitstraling om hem heen.
Zeg ik, sociopaat. Liegt en manipuleert net zo lang tot je aan jezelf gaat twijfelen en zijn waarheid de echte waarheid wordt.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:49 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Omgekeerde psychologie tactiek. Of zoiets.
:Y heel vies.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:50
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ja, jij.
Maar een mak schaapje is zo weggeblazen.
Klopt helemaal.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:50
Als je er maar gevoelig voor bent.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:50
Mezdi heeft íets te veel gas gegeven op de A7. :+
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:51
Maar wel typisch dat ze er nu ineens noet bijkomt.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:51
Nergens spijt van :’)
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:49 schreef zoem het volgende:
Mezdi durft zijn eigen zwaktes niet te tonen en wentelt zijn onzekerheid af op de ander. Nare eigenschap.
Ik ben niet de enige die het ziet! Onzekerheid straalt er vanaf.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:49 schreef zoem het volgende:
Mezdi durft zijn eigen zwaktes niet te tonen en wentelt zijn onzekerheid af op de ander. Nare eigenschap.
Zij was aan het eind stout en hij vindt dat erg. En vergeet zijn eigen shit.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:51
Ik herkende Zwanetta eerst niet. :')
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:52
Pff. Een knuffel. Je laten zoenen in je nek enzo. :')
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:52
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:51 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ik ben niet de enige die het ziet! Onzekerheid straalt er vanaf.
Dat is wel waar. Maar wel type van masker op en gas geven. :+
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:52
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:51 schreef vencodark het volgende:
Maar wel typisch dat ze er nu ineens noet bijkomt.
Als iemand je maar genoeg pijn heeft gedaan hoef je die persoon echt niet meer in je nabijheid te hebben.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:52
Smerig wijf hem alles verwijten en een weekend erna gelijk op Fabrizo duiken.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:52
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:51 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Zij was aan het eind stout en hij vindt dat erg. En vergeet zijn eigen shit.
Hij is een man hij moet achter zijn pik aan lopen toch. Zo’n type vind ik het wel.
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 21:53
Is dat wat Mezdi over Danielle zegt waar? Ik heb de laatste afleveringen niet meer gekeken.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:52 schreef Fripsel het volgende:
Pff. Een knuffel. Je laten zoenen in je nek enzo. :')
Gewoon een tongzoen denk ik wel hoor. Ik geloof die ene verleidster wel daarin.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 21:53
Mezdi is zo vervelend :+
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:51 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Ik herkende Zwanetta eerst niet. :')
Waar? Die in het geel?
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:53 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Is dat wat Mezdi over Danielle zegt waar? Ik heb de laatste afleveringen niet meer gekeken.
Ze hebben wel gedouched in ondergoed ja. Maar toen was het voor Danielle al klaar.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:52 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Hij is een man hij moet achter zijn pik aan lopen toch. Zo’n type vind ik het wel.
Hij kan gewoon niet monogaam zijn.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:53 schreef DKUp het volgende:
Mezdi is zo vervelend :+
Niet mij type. Lijkt mij echt een saaie lul.
Zelfs Kevin lijkt mij gezelliger.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:53 schreef vencodark het volgende:

[..]

Waar? Die in het geel?
Ja, die naast Daniëlle stond. Had weer een andere pruik op. :+
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:55
Mezdi is de meester van gaslighting :r
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:55
Dit meisje was niet helemaal goed.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:55
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:54 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Ja, die naast Daniëlle stond. Had weer een andere pruik op. :+
Mijn God. :X
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:55
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:55 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dit meisje was niet helemaal goed.
Die blonde?
Yoloooo.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:55
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:55 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dit meisje was niet helemaal goed.
Yolo
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Die Denise vind ik zo’n paard. Compleet niet sexy, al doet ze zo dr best.
Ferdiidonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Dus hij is boos op Daniëlle omdat zij krikt met een ander terwijl het uit is?

Daniëlle is irritant, maar wel te soft. Had die gast gewoon verteld dat hij er geen flikker mee te maken heeft.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Ook weer die harde wenkbrauwen. Zonde. Ook bij Temptation mooier.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:55 schreef vencodark het volgende:

[..]

Die blonde?
Yoloooo.
Spoort niet helemaal.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Denise Yolosnol.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Oh niet met tong.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Die piercing. Gadver.
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:56 schreef vencodark het volgende:
Die Denise vind ik zo’n paard. Compleet niet sexy, al doet ze zo dr best.
Die tandpiercing is lelijk :X
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:56
Hihihihihihi. :')
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:57
Die piercing, in het tandvlees. :r
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:56 schreef Ferdii het volgende:
Dus hij is boos op Daniëlle omdat zij krikt met een ander terwijl het uit is?

Daniëlle is irritant, maar wel te soft. Had die gast gewoon verteld dat hij er geen flikker mee te maken heeft.
Zei hij nou dat ze wel samen waren en het probeerden, en elkaar net op het vliegveld afscheid hadden genomen?

Ik denk dat zij hem gewoon een koekje van eigen deeg wilde geven.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:57
Moet ineens aan TMF denken. :P
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Die piercing, in het tandvlees. :r
Zit die in haar tandvlees. :r
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:57
De meeste blondines worden donkerder gewoon niet mooier. Zonde.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:57
Wanneer komt nu de reclame? Wil zo graag weten wie er nog meer in therapie gaan. :')
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef vencodark het volgende:
Moet ineens aan TMF denken. :P
Wat was Daphne Bunskoek toch een geile meid in de jaren 90.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef vencodark het volgende:
Moet ineens aan TMF denken. :P
Wat een tijd. 15 zijn.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:58
Ik gok op stalking? Intimidatie door Mezdi.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef vencodark het volgende:
Wanneer komt nu de reclame? Wil zo graag weten wie er nog meer in therapie gaan. :')
Ik zit hardop te grijnzen _O-
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:58 schreef ja_okay_whatever het volgende:

[..]

Wat was Daphne Bunskoek toch een geile meid in de jaren 90.
Of Fabienne. Bridget.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
Ze heeft wel goede ballen in dat jurkje.
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:58 schreef vencodark het volgende:
Ik gok op stalking? Intimidatie door Mezdi.
of mishandeling, dat zal me ook niets verbazen
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:58 schreef vencodark het volgende:

[..]

Of Fabienne. Bridget.
Goeie smaak heb je.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef vencodark het volgende:
Wanneer komt nu de reclame? Wil zo graag weten wie er nog meer in therapie gaan. :')
Ik gok op Barbie.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 21:59
En toch doet Rick dit wel leuk. Ben ik gek dat ik dit zeg? _O-
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
Oh jee, ze heeft ook therapie gehad.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:58 schreef vencodark het volgende:

[..]

Of Fabienne. Bridget.
Tooske en Fabienne waren destijds mijn favorieten. :9
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:59 schreef Ticootje het volgende:
Ze heeft wel goede ballen in dat jurkje.
jammer van die kop er boven...
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:59 schreef Ticootje het volgende:
Ze heeft wel goede ballen in dat jurkje.
1996 belde, de willen hun look terug.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Fabrizio doet Daan en Pommeline. Wat een geneuk in dat wereldje.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Pommeline zag er vorig jaar beter uit :7
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Kleurplaat en Meloenelien _O_
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Getver, die gladde.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Pommeline kijkt depri
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:00
Pommelien is wel mooi.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:01
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:59 schreef vencodark het volgende:

[..]

1996 belde, de willen hun look terug.
Alle trends komen terug. Altijd
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:01
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:59 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Tooske en Fabienne waren destijds mijn favorieten. :9
Niet Sylvana? :+
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 22:02
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:57 schreef vencodark het volgende:
Wanneer komt nu de reclame? Wil zo graag weten wie er nog meer in therapie gaan. :')
:D
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:02
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:00 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Kleurplaat en Meloenelien _O_
Max een jaar
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:02
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:01 schreef vencodark het volgende:

[..]

Niet Sylvana? :+
Nee, toen al niet. Vooruitziende blik had ik. :+
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 22:02
Die gasten zijn allemaal onnodig mad.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:02
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:01 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Alle trends komen terug. Altijd
Slobkousen voor mannen.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:02
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:02 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Max een jaar
Tot de volgende Temptation :+
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 22:02
Heeft die pommelien een racegordel om?
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:02
Zodra Pommeline weg is (relatie voorbij) belt Daan hem of andersom. En ff naaien.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Jeuj, reclame.
Geld inzetten!
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Timtation
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Welja, 5 maandjes verder hoogste tijd voor huisje tuintje kindje.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Javier Guzman
matthijstdonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Guzmankneus
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Ojee Guzzi.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:03
Javier guzman natuurlijk. :')
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
Wie is dit?
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:03 schreef Ticootje het volgende:
Welja, 5 maandjes verder hoogste tijd voor huisje tuintje kindje.
Merijn ;(

Impulsieve mensen allemaal.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:03 schreef Ticootje het volgende:
Welja, 5 maandjes verder hoogste tijd voor huisje tuintje kindje.
Hou de grap erin hè.
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
Javier is de eerste die ik therapie gun. Maar niet in dat programma met zulke afvalmensen.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
Dat foute vriendinnen oogt echt kut.
Pisces29donderdag 3 mei 2018 @ 22:04
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:03 schreef Ticootje het volgende:
Welja, 5 maandjes verder hoogste tijd voor huisje tuintje kindje.
Is dat nieuw huisje tuintje ipv huisje boompje?
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 22:04
Juf Ank mag mij wel bijten, maar dan zonder tanden.

En niet de onderkant van mijn jas, maar het zit wel aardig in de buurt.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:05
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:03 schreef Ticootje het volgende:
Welja, 5 maandjes verder hoogste tijd voor huisje tuintje kindje.
Hij was toch ook idioot snel helemaal weg van Danielle.

Ik hoop dat ze nu een beetje een toffe gast date.
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:05
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:02 schreef Pisces29 het volgende:
Zodra Pommeline weg is (relatie voorbij) belt Daan hem of andersom. En ff naaien.
Die spanning is er nog steeds wel duidelijk.

Maar ze wilden geen volledige rebound relatie.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:05
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Is dat nieuw huisje tuintje ipv huisje boompje?
Met dank aan onze vriend Tim.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:06
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:04 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hou de grap erin hè.
Het mag nog. Half uurtje nog.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:08
tenor.gif

giphy.gif
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:04 schreef RickoKun het volgende:
Javier is de eerste die ik therapie gun. Maar niet in dat programma met zulke afvalmensen.
Jawel maar niet met zulke luitjes.
Drugs en drank zijn gewoon kut.
En dat van Paay ook wel maar die vind ik zelf ook kut, met dr gekut. :')
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:10
Muggenradar. Geniaal. Gewoon altijd hoog.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:11
Tim _O-
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:11
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:10 schreef vencodark het volgende:

[..]

Jawel maar niet met zulke luitjes.
Drugs en drank zijn gewoon kut.
En dat van Paay ook wel maar die vind ik zelf ook kut, met dr gekut. :')
Al die bn’er zitten onder die zooi. Soms kijk ik zo’n spelshow met Wendy van Dijk, dan zit je echt naar heel holland snuift te kijken. Beschamend gewoon.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:11
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:08 schreef Fripsel het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
_O-

Zometeen #deborahleemansbazingenot.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:12
Bruin zonder zon en -400 cal per dag. Ik bestel alvast een emmer.
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:12
Naakte mensen op tv !!!
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:13
Tim genot!
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:13
Ik vind Deborah wel echt een mooi vrouw. O+

Frans _O-
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:13
Debreleemans
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:13
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:11 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Al die bn’er zitten onder die zooi. Soms kijk ik zo’n spelshow met Wendy van Dijk, dan zit je echt naar heel holland snuift te kijken. Beschamend gewoon.
Ik herken dat allemaal niet.
Hoe zie je dat en bij wie? :9
Goed idee voor een topic trouwens.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:13
Debrah ziet er goed uit. ^O^
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:14
Deborah *;
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:14
Wat heeft Tim een gekke blik :o
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:13 schreef Fripsel het volgende:
Ik vind Deborah wel echt een mooi vrouw. O+

Frans _O-
Daar vind ik nou niks aan.
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:14 schreef Fripsel het volgende:
Wat heeft Tim een gekke blik :o
Brrr. Echt zo’n engerd uit de films.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:15
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:13 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik herken dat allemaal niet.
Hoe zie je dat en bij wie? :9
Goed idee voor een topic trouwens.
Dat overdreven drukke gedoe bij die lama gasten. Overal maar overdreven om lachen en dat harde gepraat.

Ik zal de enige zijn.
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 22:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:14 schreef Fripsel het volgende:
Wat heeft Tim een gekke blik :o
ja he, vind hem behoorlijk psychopathisch uit zijn ogen kijken
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:15
Cherish lijkt echt op Miss Montréal.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:15
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:14 schreef vencodark het volgende:

[..]

Brrr. Echt zo’n engerd uit de films.
Alsof hij nog steeds obsessed is met haar.

Ik zou echt heel hard naar buiten rennen na de show als ik Deborah was. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2018 22:16:44 ]
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:16
Deborah Leemans :9~
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:16
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:14 schreef vencodark het volgende:

[..]

Brrr. Echt zo’n engerd uit de films.
Ja idd die blik net. :X
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:16
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:15 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat overdreven drukke gedoe bij die lama gasten. Overal maar overdreven om lachen en dat harde gepraat.

Ik zal de enige zijn.
Ohja, Tijl Beckand lijkt mij ook wel zo’n type. :r
En die anderen ja.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:17
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:15 schreef vencodark het volgende:
Cherish lijkt echt op Miss Montréal.
Alleen zo enorm jammer dat ze ook de donaldduck kant op gaat.
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 22:17
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:15 schreef vencodark het volgende:
Cherish lijkt echt op Miss Montréal.
noh..
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 22:17
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:17 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Alleen zo enorm jammer dat ze ook de donaldduck kant op gaat.
Dat ze rond loopt zonder broek?
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:18
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:17 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Alleen zo enorm jammer dat ze ook de donaldduck kant op gaat.
Ik vind haar hier wel knapper dan ik haar eerder heb gezien. Haar haren zitten mooier.
matthijstdonderdag 3 mei 2018 @ 22:18
Terug bij mama.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:18
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:17 schreef ja_okay_whatever het volgende:

[..]

Dat ze rond loopt zonder broek?
Nee lippen opspuiten.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:18
Tim met zijn mammaa _O-

30 jaar en weer bij je moeder wonen :')
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:18
God, wat een lekker Belgisch gezinneke. Alé zeg.
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 22:18
Mehn :')
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Onherkenbaar in beeld -O-
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
:')
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Een geblurrde fan girl.
matthijstdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Oud wijf?
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Wtf is deze dan :o :')
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
HOE DAN :'( :'( :'(
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Gino is wel van beide kantjes toch?
matthijstdonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Gladjakker Sjino
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:19
Gringe Gino
Rickocumdonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Misschien met al die bedreigingen enzo, kan ik t snappen.
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Ik vind Gino wel leuk. :@
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Tim WTF
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Geblurd de hond uitlaten _O- :D
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Och Tim
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Onverbeterlijk :')
ja_okay_whateverdonderdag 3 mei 2018 @ 22:20
Half-blok kindjes komen eraan!
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
_O-
matthijstdonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Die lach :D
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Loop ik nou achter ofzo?
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Tim is in zn hoofd al getrouwd en heeft kinderen _O-
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Oh ja, 2 weken bij elkaar.
Die is echt wanhopig.
Joenedonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
tim met zn kindjes en zn vrouw
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Hahaha Deborah _O_
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Hoe kan er nog echt zo'n meid op Tim vallen? :') 2 maandjes en dan zien we ze al ringen kijken en over kinderen praten :') Ook haar hoofd geblurred _O- alhoewel, ergens snap ik dat ook wel...
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:20 schreef Fripsel het volgende:
Ik vind Gino wel leuk. :@
Heb hem pas geleden zien zitten met een date :7

Hij had wel een beetje moobs. Maar is cute
JJ76donderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Hoeveel ware liefdes is Tim inmiddels verder?

Deb 💋💋💋
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:21 schreef Ticootje het volgende:
Oh ja, 2 weken bij elkaar.
Die is echt wanhopig.
2 maanden.
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 22:21
Deborah heeft zich wel goed ontwikkeld inderdaad.
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Gezellig _O-
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Awkwaaaard
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Dit wordt awkward :')
viceversadonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Neee _O-
DKUpdonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
:D
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:21 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Hoe kan er nog echt zo'n meid op Tim vallen? :') 2 maandjes en dan zien we ze al ringen kijken en over kinderen praten :') Ook haar hoofd geblurred _O- alhoewel, ergens snap ik dat ook wel...
Je schamen voor je vriend. ^O^
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
_O- _O- _O- _O- _O- _O-
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 22:22
_O-
MissJdonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
oh het is alweer afgelopen :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Wat gezellig.
RedWhiteArmy1983donderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Relatie is alweer afgelopen _O- _O-
_-_ratjetoe_-_donderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Dit is toch echt ongelooflijk.
Ticootjedonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
Whahahahahahahaha!!!
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 22:22
:D _O-
Ferdiidonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
Tim held :D
ESF1Gamerdonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
_O-
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
Deborah zit bijna bij Frans op schoot. :D

En de relatie is al over. _O_
Dr.Mikeydonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:21 schreef viceversa het volgende:

[..]

Heb hem pas geleden zien zitten met een date :7

Hij had wel een beetje moobs. Maar is cute
Met een man of een vrouw?
vencodarkdonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
Zenuwen.
zoemdonderdag 3 mei 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 22:23 schreef Fripsel het volgende:
Deborah zit bijna bij Frans op schoot. :D

En de relatie is al over. _O_
:D