abonnement Unibet Coolblue
pi_178594280
Ugh, wat irritant van imgur zeg! Ik wil al jullie beebs kunnen zien!

Ik weet in elk geval dat de blijerd van Fleur mooie oogjes heeft met lange wimpers. O+
En D.U.M.A.N. - die serie met knuffels, fantastisch! _O_ Erg, erg grappig, ik LOLde! :D Die enorme olifant is tof zeg, waar komt die vandaan? :) En inderdaad een fraai gevormd mondje, kan me voorstellen dat je daar oneindig lamng naar kunt kijken :)
Adrian, zwembroekfoto! ^O^ Instant zomergevoel. O+ Al zijn die blozende wangetjes in het ledikantje ook wel erg om op te vreten. :)
Cass, man met dubbeldrager - om om op te vreten gesproken! O+ Wta een tof gezicht!
Heerlijke spekarmpjes onder een blije toet van Nolita! :9 Eens met PKM qua palmboomassociatie! *)
Ludann, ach, duimen.. Balen natuurlijk als je er juist vanaf wilt, maar wat ziet het er lief uit zeg! O+ Tof pakje ook weer. Ik dig jouw smaak wel :)
Kus voor de zieke E. van Memoru, op zijn BFD-foto met onderkeliederde slab ziet -ie er in elk geval nog fris en fruitig uit. Wat een mooie donkere ogen! :)
Goeie actiefoto van LeSage en wat een guitig gezichtje! :D Aan de ketting ermee. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_178594411
Oh, en wat ik eigenlijk kwam zeggen..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 18-04-2018 10:07:09 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_178594630
Zeker irritant dat dat Imgur niet wil meewerken. }:| .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_178594902
Fleur, logisch dat je niet tussen die 2 mooie gezichten kan kiezen. Ik snap wel waarom ze alles bij je gedaan krijgt met de tweede. Wat een lekker ding. O+
Duman, wat een leukerd met z'n knuffels! En grappig die echo ernaast. Het lijkt echt! :o
Adrian, die laatste! O+ En een echte zandbak-pro al. Ik wil vandaag even met Dirk in de zandbak voor ons huis. Eens zien wat hij ervan vind. :D
CE, duodragen! O+ En jouwes weegt net zoveel als de mijnes?! :o
Nolita, ook al zo'n leukerd. Lekker he, buiten spelen. :)
Pkm, helaas geen slapende-banaan-foto's. ;(
Minilot, O. kijkt misschien niet zo wijs, maar nog steeds erg mooi. :)
Ludann, een duimer, jeetje. Het ziet er wel schattig uit, maar lijkt me ook zo lastig af te leren. :x
Ook geen Y en kleine kapitein foto's. Het is wat! Maar ik stel me helemaal vrolijke babyfoto's voor.
Memoru, toepasselijke blik bij het slabbertje hoor. :D
LeSage, heerlijk vind ik deze leeftijd. Je legt ze 5 seconden neer en als je terugkijkt is het elke keer weer een verrassing hoe hij nu weer is gaan liggen/wat hij aan het doen is. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178594950
Morgen voor het eerst met O. naar het strand! *O* Parasol mee uiteraard, en insmeren :) Iemand nog tips voor goed zonnebrandspul voor babies?
Let me see you stripped down to the bone
pi_178595186
Dan las ik nog iets over slaaptroubles aan alle kanten. Hier is het in slaap krijgen ook lastig. Maar slaapt hij eenmaal is het goed. Overdag vaak korte dutjes, maar ze zijn er weer dus dat is fijn. En s nachts is het 1 of 2 voedingen. Zelfs nu hij onrustig slaapt met nieuwe tanden in aantocht (echt, ik kan er al 1 voelen).

En ludann, hoe gaat het met melk erbij? Ik hoop dat het goedgaat en dat het dan ook met Bliksems groei weer aantrekt. Goed eten met genoeg voedingswaarden is echt heel belangrijk, zeker in het begin. :*

Mini, klinkt als een goede beslissing en het lijkt me ook inderdaad fijn dat de ruimte er is. Lekker genieten van je gezin is ook heel belangrijk, en als je de behoefte hebt om dat nu alleen maar te doen en dat kan, moet je dat aangrijpen. :) Ik werk 2enhalve dag en Dirk gaat een halve dag mee naar vrijwilligerswerk wat ik doe. Dat is voor mij voor nu precies een fijne verdeling tussen veel met hem, en genoeg aandacht voor eigen ontwikkeling. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178595255
Wij gaan vandaag naar t strand, met hoed parasol en zonnebrand :P al hoorde ik op t weerbericht dat het waarschijnlijk best koud is vanwege wind van zee en koud water. We zien wel :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178596068
Knappe O. O+

Lol Rena dat klinkt goed. Ik zou onder Banaan ook weleens een bakje willen hangen tegen het kwijlen. Of ik moet gewoon een poncho gaan dragen.

Lief Lu!
Banaan blijft knabbelen op zijn hele vuistje. Als ik niet oplet dan priegelt hij de borst eruit met zijn vingertje en sabbelt dan verder op zijn handje. :D
Ik hoop dat je provocatietest goed gaat en je weer melkproducten kunt eten. Dat zou het al zo veel makkelijker maken. :)

Geweldig Franny die babbeltjes.

Memoru wat een vrolijkerd.

Bella Banaan kwijlt ook al tijden enorm maar echt nog geen tandjes hoor. Dat je moet stoppen met borstvoeding vind ik wel zo’n onzin. Ik vraag me af op welke planeet flesvoeding, met als basis koeienmelk, beter kan zijn dan onze eigen melk. :D

Klinkt als een heerlijke avond Fleur. :)

Sage wat een positie. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Och, strand, wat heerlijk! Dat is helaas een flink stuk rijden vanaf hier.

Banaan was gisteren nog steeds ziek van de enting. Hij had maar net over de 38 graden koorts en was overdag redelijk tevreden. ’s Avonds viel hij met geen mogelijkheid in slaap. Over de schouder of met zijn buik op de arm was hij tevreden maar al het andere was huilen. Na vier uur ellende viel hij toch in slaap in de draagzak bij zijn favoriete muziekjes. Toen hij wakker werd haalde ik hem eruit en legde hem klaar om te drinken maar hij sliep alweer toen hij het bed raakte. Zo sliep hij dus tussen ons in. Pas om twaalf uur zocht hij de borst, die hij alleen pakte in rugligging, als ik over hem heen leunde. Loodzwaar maar ik was allang blij dat hij weer dronk.
Vannacht lag hij lekker met mijn borst als kussen, heel veel huid op huid dus. :D
Vanochtend is de koorts godzijdank voorbij en lijkt hij weer aardig zichzelf te zijn. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_178596355
Oeh jullie strandplannen. Er wordt vanuit een airconditioned kantoor jaloers aan jullie gedacht :( ;)

Fijn dat het beter gaat PKM! Ik vind het altijd zo knap en lief dat je de tijd neemt om op iedereen te reageren.

Wat een dapper besluit Mini, maar wel goed overdacht (en logisch) als ik het zo lees. Heerlijk dat je voorlopig van O. kunt blijven genieten.

Ik las iets over tandjes. Ik had laatst opgezocht wanneer mijn oudste haar eerste tandje kreeg. Dat was met ruim 11 maanden. Ik geloof dat J. diezelfde kant op gaat, hoewel zijn gebit een en al hobbeldebobbel is.

J. sliep gisterenavond trouwens 3 uur achter elkaar in zijn eigen bed *O* Hopelijk was het niet eenmalig..
pi_178596957
De kapitein besloot vandaag ineens dat het een goede dag was om te gaan tijgeren :D O+ het gaat nog wat lomp, maar hij gaat vooruit *O*

Zie hier het bewijs :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178597168
Mooi, ldg. Het is zo leuk als ze zelf wat meer gaan kunnen!

Ik heb een tikkeltje last van schuldgevoel... Ben veel weg de laatste tijd, voor werk, maar ook voor dingen buiten werk om, die echter wel belangrijk voor me zijn. Het gaat heel goed met Y, maar vanmorgen had hij duidelijk behoefte om bij me te zijn, maar ik moest toch echt weg. Huilende baby achterlaten, is niet zo goed voor je gemoedsrust. Maar ja, hij is wel bij z'n vader. *; .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_178597207
Zo, ik zit buiten in onze O+ tuin O+ (tot vorig jaar woonden we op een appartement :P ), kind doet een dutje, dus ik kan hopelijk even bijlezen :) Ik kan helaas niet alle foto's van BFD zien -O-

Oh PKM, ik duim voor je dat het meevalt met de onrustige cellen :{ :* Ik moet binnenkort voor mijn eerste uitstrijkje, vind het best spannend.

Minilot, wat een dappere beslissing en wat fijn ook dat het kan :Y Raar hoe ze met iemand omgaan die er al zo'n lange tijd werkt.. Ik heb trouwens Naif zonnebrand voor C, is zonder kunstmatige rommel etc, gister pas voor het eerst gebruikt en C leek net een spookje toen ik haar had ingesmeerd, het is vrij dik _O-

Kazy, wat knap van J *O*

Ik zag een heel lief vrolijk jongetje van BelleFleur O+

U van Duman ziet er echt hetzelfde uit als op de echo, wat tof! Ik wil binnenkort ook eens gaan vergelijken met mijn echo's :D

Kevin is ook een prachtig ventje, die foto in zijn bedje is echt te lief :)

CassElliot wat een prachtig gezin heb je :)

Nolita, wat een mooi meisje O+

Bliksem van LuDann en zijn duimpje *;

E van Memoru ziet er wel vrolijk uit ondanks zijn koorts, gaat het alweer wat beter met hem?

M van LeSage in een lastige houding :D

Venco, wat goed dat Z zo goed in haar bedje slaapt! Ik had bij C op een gegeven moment ook het idee dat ze de wieg te krap begon te vinden, en een kinderwagenbak is natuurlijk ook niet zo ruim als een bedje :)

Hier gaat alles zijn gangetje, C ontwikkelt zich lekker qua bewegingen, ze begint echt al bijna om te draaien maar ik moet haar nog wel een beetje helpen :P en doet toch ineens weer twee dutjes op een dag wat mij wat vrijheid en rust geeft het huishouden bij te houden :) Ze geeft nu ook echt duidelijk aan wanneer ze naar bed wil overdag en dat is heel prettig.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178597373
quote:
2s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:21 schreef Franny_G het volgende:
Mooi, ldg. Het is zo leuk als ze zelf wat meer gaan kunnen!

Ik heb een tikkeltje last van schuldgevoel... Ben veel weg de laatste tijd, voor werk, maar ook voor dingen buiten werk om, die echter wel belangrijk voor me zijn. Het gaat heel goed met Y, maar vanmorgen had hij duidelijk behoefte om bij me te zijn, maar ik moest toch echt weg. Huilende baby achterlaten, is niet zo goed voor je gemoedsrust. Maar ja, hij is wel bij z'n vader. *; .
Dat schuldgevoel herken ik wel, ik werk vier lange dagen, ben een dag alleen thuis met de kapitein en heb daarnaast nog twee dagen weekend samen met vriend en el capitan. In het weekend wil ik soms echt ook gewoon even iets met mezelf doen. maar tegelijkertijd voel ik me zo lullig dat ik het kennelijk niet "leuk genoeg" vind om mn hele weekend met vriend en kind te zijn :@ slaat nergens op, weet ik, mja gevoel he :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178597542
Kazy, Banaan heeft me noodgedwongen geleerd om split-screen te gebruiken op mijn mobiel. Boodschappen bestellen en secretarieel vrijwilligerswerk kunnen in geval van nood ook mobiel. Je leert toch een hoop van die jonge generatie. :s)

LDG gaaf! *O*
Banaan trekt zich weleens vooruit op zijn speelkleed. De bedoeling is eigenlijk dat hij eerst beter leert rollen. :D

Vier de zomer, spuug dat langs je been op druipt. *O*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_178598913
Leuk LDG!

Vervelend van de onrustige cellen PKM! Hopelijk is het goed!

Fijn in de tuin Rena O+

Goede keuze mini! En fijn dat het kan.

Ik heb echt mijn dag niet! -O- zonde want het is mooi weer en ik ben vrij, straks maar even wandelen en anders kruip ik weer onder mijn steen vandaag oO<

Oh en ik weet niet wat dat is. Ik zet M. sinds afgelopen weekend af en toe in de wipstoel, dat is tot nu toe nog ELKE keer misgegaan met poepen, hij zit dan gewoon helemaal onder en de wipstoel ook _O- Ik zie nu met voeden vanuit mijn ooghoek nog een geel vlekje op zijn pols :')
pi_178599918
Fleur, hier dus ook met de wipstoel! De megaspuitluier van gisteren gebeurde daar ook in, ik was even 2 seconden naar de schuur gelopen en ik kwam terug; ligt mevrouw daar met een hele tevreden uitdrukking in die wipper :7 Ik wil haar oppakken en ja hoor natte vingers :') Onze wipper is nu grijs met een grote gele vlek bij het bipsgedeelte _O-

Hoe komt het dat je je dag niet hebt? :*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178600664
Lekker, Fleur! _O- Komt door de houding. U. gaat ook helemaal los in die houding.

LDG Woehoe, tijgeren! *O* Die geluidjes. O+ veel plezier vandaag!

Pannenkoekenmix, klinkt als een zware nacht. Gelukkig gaat het beter met hem! :*

Mini, stiekem ben ik heel erg jaloers op je. :* Wel een dappere stap! Wat een schatje is O. toch. O+ Blauwe oogjes. O+
De olifant komt trouwens van de Ikea! Was iets van ¤13,-, of zo. :)

CE, je muur! :o Heb je ook een foto van overdag, haha?

Lu, wat een lieve foto! Speentje uitgespuugd en de duim er in. O+

Fleur, wat een pretbekje! O+

Adrian, dat gezichtje in bed. Lief! O+

Memoru, gaat het weer wat beter? :*

Bella, zulke nachten kan ik alleen maar van dromen. ;( Geniet er van, haha.

(Hopelijk heb ik niemand overgeslagen. Dit blijft lastig op de foon. :+ )

Wij hebben vandaag een best wel oké dag, na een horrornacht. Hopelijk houdt dit aan. :)
Dit gezichtje maakt alles weer goed. O+


Protège moi de mes désirs.
pi_178601180
Ohhh Duman die baby van jou O+ en die haren O+
pi_178602769
Ik heb trouwens best een serieuze baby. :P
Ze glimlacht wel maar niet heel veel.
Ze is wel tevreden en beweegt enthousiast met haar lichaam. Via via hoor ik dat een even oude baby veel schaterlacht.
Niet dat ik mij zorgen maak hoor, ik vind het allemaal prima maar hoe zit dat met jullie baby’s? :)
pi_178605080
Mijnes begon breeduit te lachen bij drie weken en sinds afgelopen week (drie maanden en een beetje) voor het eerst heel af en toe met schaterend geluidje O+
En dat is wel zo verdomde schattig dat ik en mijn lief nu dus de héle tijd aan het proberen zijn om het hardop lachen uit te lokken, met als gevolg dat onze beeb ons nu vooral zo aankijkt: }:|
Let me see you stripped down to the bone
pi_178605108
Tijgerende kapitein, wat gaaf! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_178605142
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:10 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[ afbeelding ]
Och! O+
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 18 april 2018 @ 19:42:31 #273
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_178605945
Duman O+ wat een heerlijkheid!

Venco, M. lachte pas écht toen hij 7 of 8 weken was ofzo. Schaterlachen sinds een week of 2 a 3. (Hij is nu 6 maanden)

Kapitein *O*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_178606069
Mijnes lacht ook pas sinds een paar dagen. Maar verder kijkt hij bijna altijd boos. Net als mama. O+
Protège moi de mes désirs.
  woensdag 18 april 2018 @ 19:47:23 #275
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_178606071
M. is trouwens aan het mopperen vandaag. Niks voor hem. Ook 3 langere ditjes vandaag. Hij huilde zelfs even :o.
Net even getemperatuurd: 38,5, dus hij zal wel iets onder de leden hebben
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')