FOK!forum / Voetbal / [CL] Sevilla v Manchester United #4:
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
sevillabarsa.jpg


Sevilla is een club van veel verhalen, zeker dit seizoen. Het is op zijn minst een understatement om te zeggen dat het een vrij roerige boel is. De aftrap hiervoor werd al in de tweede seizoenshelft van '16/17 gegeven. Jorge Sampaoli was toen de leidsman van het voetbalfeest dat Sevilla wekelijks mogelijk maakte. Met een opgebloeide Nasri en waanzinnige Steven Nzonzi verbaasde Sevilla zichzelf en leek het even op weg naar de titel, maar de downfall waarvan je wist dat die vroeg of laat zou komen kwam er.

Die downfall was logisch, maar half april kwam er nog een kink in de kabel: eerst werd bekend dat Monchi, de technisch directeur, naar AS Roma zou vertrekken. Dat was niet fijn voor Sampaoli. Wat ook die maand opspeelde: Bauza was ontslagen als bondscoach van Argentinië, er kwam een koerswijziging bij de Argentijnse bond en de pijlen werden gericht op Sampaoli. Jorge volgde zijn hart, de Sevilla-fans waren niet meer zo blij met hem en na afloop van het seizoen was Sampaoli vertrokken om Messi te coachen.

Dus, je moet verder. Al vroeg was duidelijk dat afzwaaiend Celta-coach Toto Berizzo de opvolger moest worden; het gebeurde ook. De rollercoaster startte met de confrontatie in de vierde voorronde van de CL tegen Istanbul Basaksehir. De Turken werden ternauwernood verslagen en in de eerste competitieduels van La Liga maakte de selectie kennis met de bedreven roulatiepolitiek van Berizzo. Meteen in de eerste jornada, speelronde, tegen Espanyol werd onnodig met 1-1 gelijkgespeeld. Het bleek de aftrap van een kwakkelende eerste seizoenshelft: waar lang nog het gebrek aan vastigheden werd gemaskeerd door krappe zeges, maar vanaf oktober ging het mis. De eerste week na de interlands bleek gitzwart; eerst werd met 1-0 verloren van Athletic, vervolgens verloren ze met 5-1 van Spartak en als klap op de vuurpijl mocht het flitsende Valencia het elftal van Berizzo met 4-0 heenzenden.

Gitzwart, het kan erger. Halverwege november bleek dat Berizzo prostaatkanker heeft, dit vertelde hij zondags aan zijn selectie voordat ze woensdags aantraden tegen Liverpool. Bij rust stond het liefst 0-3 voor Liverpool. In de rust gaf Berizzo een vrij indrukwekkende speech, zo bleek na afloop. Een gesprek met Berizzo in die rust bleek de doodzonde voor Steven Nzonzi, maar in de tweede helft ging Sevilla als de brandweer en werd tot ieders vreugd met 3-3 gelijkgespeeld. Nzonzi was zeker dat hij moest vertrekken.


Zondags na dit voetbalfeest werd een 2-0 achterstand omgebogen in Madrigal bij Villarreal; er werd met 2-3 gewonnen, maar de prestaties verbeterden er in december niet door. De roulaties bleven doorgaan, de vastigheden bleven weg; een gelijkspel tegen Maribor, een 5-0 verlies bij Real Madrid, een 0-0 tegen Levante en tot slot een 3-1 verlies bij Sociedad bleken de opmaat voor een ontslag vlak voor kerst. Zit je dan met je prostaatkanker. Zo hard is voetbal eenmaal. En de wereld draait maar door.

Je moet Berizzo nageven, die verdediging was niet heel goed. Vincenzo Montella, de nieuwe coach, ondervindt het ook. Montella werd bij AC Milan ontslagen, dat expansieve Milan waarvoor iedereen uit zou moeten kijken; het werd nooit veel in het tweede seizoen. Sevilla is dan een leuke club om je carričre te doen laten herleven. Hoe slecht kan je periode dan beginnen om in de eerste competitiewedstrijd te verliezen van rivaal Betis en ook nog eens met 3-5? Even leek het erop dat ook Montella de Berizzo-fout ging maken; rouleren en rouleren. Het leverde een 1-0 verlies op bij Alaves, maar daarna krijgt Sevilla het aardig op de rails. Ze verslaan Atlético in de Copa, ze winnen overtuigend van Espanyol maar dan komt er weer de klad in; 1-1 tegen Getafe en pats, je verliest met 5-1 van het nietige Eibar. Gelukkig haal je dan wel de finale van de Copa del Rey door stuntploeg Léganes te verslaan en win je van Girona en Las Palmas.

De verdediging is de grote achilleshiel van Sevilla. Die maakt of breekt de kansen in dit tweeluik, want het middenveld en de aanval van Sevilla zijn klasse. Onder Montella heeft Steven Nzonzi weer zijn plek in de basis en kunnen we wekelijks genieten van de klasse van Sarabia en Joaquin Correa. Funfact: Sarabia kwam voor slechts 1 miljoen euro over van Getafe in 2016, sindsdien heeft hij in de Liga 13 goals en 14 assists gegeven. Over rendement gesproken.

Tot slot van dit denderende stukje over Sevilla wil ik graag de sfeer en het publiek in Nervión aanprijzen. Ik zou op zijn minst teleurgesteld zijn als Jan-Joost zijn eigen gebral interessanter vindt dan het enerverende clublied. Mooi man.

https://twitter.com/SevillaFC/status/955937854252777473

gettyimages-611419502.jpg?itok=O5S3F34y


De tegenstander dan: Manchester United. Dit is het tweede seizoen van Mourinho en met Mourinho-elftallen is vaak het geval dat ze in het tweede seizoen prijzen oogsten. Vorig seizoen werd de aftrap van Project Mourinho op Old Trafford gegeven; meteen werd de portemonnee getrokken voor Pogba, Mkhitaryan, Ibrahimovic en Bailly. Meteen bombardeerden mensen United samen met City tot titelfavoriet vanwege de grote ambitie op de transfermarkt. Gedurende het seizoen bleek niets minder waar. De sleet kwam er bij United al op vanaf september. Sindsdien hebben ze alleen maar achter Chelsea aangelopen en tot overmaat van ramp ook achter de top 5 aan.

Dan weet u wat er moet gebeuren; shine in de Europa League. Dat was de erfenis van Lousi van Gaal. De Europa League begon met een poule waarin Feyenoord, Fenerbahçe en Zorya Luhansk zaten. U weet hoe het begon; Vilhena velde het vonnis in De Kuip zodat ze met een verlies aan het seizoen begonnen. Dit repareerden ze echter netjes en kwamen in de knock-out-fase terecht. Horten en stoten, Mourinho-voetbal, individuele kwaliteit, missertje van Guidetti.. Ze halen de finale. Dat is gewoon netjes, dus spelen ze tegen Ajax en die winnen ze. Lelijk, maar het is een prijs.

Dat is ook voetbal, resultaatvoetbal. Alleen is dat een vies woord in Nederland. Je moet verplicht aanvallend voetbal spelen van de goegemeente anders kom je niet binnen in het Huis van God, binnen in het Koninkrijk van God. Gelukkig heeft Mourinho daar maling aan. Ook dit seizoen is het devies duidelijk. De 4-2-3-1 is een uitgangsbasis. De Gea houdt achterin wekelijks de meest onmogelijke ballen uit het doel. De defensie wordt gevormd door Valencia, Smalling, Jones en Young (op dit moment), Matic is de verbindingsspeler (spotprijsje 22 miljoen!), Pogba 'probeert' creatief te zijn en dan staan Lingard/Mata, Sanchez, Martial en Lukaku voorop. Het probleem is: als ze tegen een verdedigend blok moeten spelen, loopt het niet en loopt het niet.

Aan het begin van het seizoen kreeg elke Engelse analist een stijve plasser, bijkans ook de Ziggo Sport-commentator van wat ze tegen West Ham en Swonsie laten zien, maar daar zijn makkelijke nuances aan op te hangen. Organisatorisch heeft Mourinho het prima voor elkaar, maar een aanvalsplan heeft er nooit ingezeten. Wedstrijdje doodmaken en zien wat er voor de rest gebeurt; tegen diepe blokken kom je merkbaar in de problemen en tegen topploegen heeft United ook moeite om resultaat te halen. Dat is een terugkerend iets en het is niet vreemd dat ze al zestien punten achterstaan op Manchester City.

Echter, echter, Mourinho blijft een goede knock-out-trainer. In de Champions League hoeft het spel niet enorm problematisch te zijn. Zeker niet tegen Sevilla dat defensief echt heel matig is. Mourinho's gameplan zal dus waarschijnlijk richting hebben van het uit de tent lokken van Sevilla. Al komen ze 1-0 achter, dan is er nog de mogelijkheid op een uitgoal. Sevilla zal thuis moeten komen, want in uitwedstrijden gaan ze waarschijnlijk het onderspit delven.

U gaat het zien bij de Veronica-goednieuwsshow

Woensdag 21 februari, 20:45, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
Goeiste TT.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
Duurde lang.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 20:55 schreef Klummie het volgende: [..] Omdat jullie verziekt zijn met die CGI. In 1977 was dat een enorme sensatie en terecht. Tegenwoordig gaat het alleen maar om de vorm helaas. Inhoudelijk verschijnen er nauwelijks pareltjes meer, terwijl die vroeger aan de lopende band gemaakt werden.
Ik keek laatst een film op Netflix die volledig zonder CGI of andere zooi was gefilmd Jack Reacher volgens mij, best prima
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
Hopelijk prikt Sevilla er snel eentje in.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:00 schreef Zipportal het volgende:
Goeiste TT.
Oh, had die twee moeten omdraaien. Oepsie :D
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:01
Tijd voor de meer dan verdiende 0-1.
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:02
Ik heb niet het idee dat United wil winnen vanavond
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 20:59 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Met een beter verhaal?
Nog slechter

Star Wars: The Force Awakens (2015)
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:02
Montella is in januari begonnen, Ronald.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
Onbegrijpelijk dat het zo populair is geworden, puur jeugdsentiment voor velen ben ik bang.
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik heb niet het idee dat United wil winnen vanavond
Op pingels gooien, winnen ze wel met De Gea
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Ajacied422 het volgende:
Montella is in januari begonnen, Ronald.
Wat zei hij?
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
Nutella potten van 3 kilo allen.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

https://www.ad.nl/koken-e(...)en-van-ver~a073c347/
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk dat het zo populair is geworden, puur jeugdsentiment voor velen ben ik bang.
Ik heb nog nooit een Star wars film gekeken
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Ajacied422 het volgende:
Montella is in januari begonnen, Ronald.
Hij was waarschijnlijk in de war met Frutella. :+
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
Goor varken.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:03
quote:
Ik ben helaas allergisch
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
quote:
Nutella :')
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:03 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Wat zei hij?
December. Berizzo werd na de laatste wedstrijd van 2017 ontslagen nota bene.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik nog nooit Star Wars en Star Trek
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
Park de bus van United :') Nu zal ik dat niet al te hard roepen voordat ik aan de beurt kom bij Mourinho
Klummiedinsdag 13 maart 2018 @ 21:04
quote:
Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Nee? :D
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
doe maar pingels
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

December. Berizzo werd na de laatste wedstrijd van 2017 ontslagen nota bene.
Maar het was in december ook bekend dat hij de coach werd
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
Van Berizzo had ik wel heel veel verwacht bij Sevilla dit seizoen.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Raar.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Schaam je.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Klummie het volgende:

[..]

Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
En die Chewbacca was ook maar alleen een wandelend tapijt.
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Maar het was in december ook bekend dat hij de coach werd
Dan kan je beter zeggen: ''In januari begon hij bij Sevilla''.

En voor het gemak erbij zeggen dat hij niet best van start ging in de competitie (lol).
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Doen

Alleen al voor Emma
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Klummie het volgende:

[..]

Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
Nou hoef ik die films ook niet meer te zien. :D
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik ook niet, ook nooit de boeken gelezen. Ain't no time for that.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik ook niet. En ook geen boek gelezen van Herr Potter.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Doen

Alleen al voor Emma
En Luna O+
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
De wedstrijd is er gewoon niet naar
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dan kan je beter zeggen: ''In januari begon hij bij Sevilla''.

En voor het gemak erbij zeggen dat hij niet best van start ging in de competitie (lol).
Mierenneuker :{
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Voor Kane wordt het WK een race tegen de klok. ;(
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

En Luna O+
En die Franse godin
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Wie?
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

De wedstrijd is er gewoon niet naar
Wordt het weer zo'n avond?
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Mierenneuker :{
Kom op, Rickert. Hij krijgt er geld voor.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Fleur Bellacour.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Die is te druk met Harry Potter lezen.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Katie Leung is ook wel cute
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Katie Leung is ook wel cute
Ginny in de latere films ook.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Katie Leung is ook wel cute
Asians _O_
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor Kane wordt het WK een race tegen de klok. ;(
Gaat ie het WK tijdrijden doen?
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
Fellaini kan er echt geen kut van
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
Even mn pindakoeken pakken brb
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Noberdinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
Vamos Sevilla!
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
Dit topic mist een type Poepz0rGod.
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
Fellaini kan er echt geen kut van
Gras is groen.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Wordt er nu een hetze tegen mij gestart? Zijn dit je intenties? :?
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Niet geklikt.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ginny in de latere films ook.
Die heeft de uitstraling van een A4 velletje.
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Asians _O_
Niks mis mee.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Duhh..
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Hagrid? :?
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Deel 2?
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Jazeker, zin an. Duurt nog wel een poosje.
PSVCLdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
Lukaku _O_
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die heeft de uitstraling van een A4 velletje.

[..]

Niks mis mee.
Ik vind haar wel 'wat' hebben.
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Ik ken eigenlijk alleen Barry Pooter
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
De ruimte ligt er zegt ie, jahoor...
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Deel 2?
Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
interessant, maar ik heb liever dat ze films maken over die andere wizardry scholen van de wereld. Die van Zuid-Amerika lijkt me wel interessant of die van Azië.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
Nieuwste boekje ook gelezen?
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
Netjes
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik vind haar wel 'wat' hebben.
Zou haar niet afwijzen verder, maar verder niet eentje waarbij ik ga zwijmelen.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
Sinds wanneer fluit Makkelie CL?
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik ken eigenlijk alleen Barry Pooter
Moet je een koekje, dikke?
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:10
Waar is mijn goede vriend Koffieplanter?
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
Het publiek moet niets.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Vasion het volgende:

[..]

Hagrid? :?
Jammer dat jij het weer moet verpesten
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
Goh, het lijkt Feyenoord wel.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef KingRoland het volgende:

[..]

interessant, maar ik heb liever dat ze films maken over die andere wizardry scholen van de wereld. Die van Zuid-Amerika lijkt me wel interessant of die van Azië.
Of die in Afrika, maar die gaan we niet zien.

Maar misschien komt Hitler er nog wel in voor :) zou leuk zijn
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Vasion het volgende:

[..]

Wordt er nu een hetze tegen mij gestart? Zijn dit je intenties? :?
Mijn intentie is preventie van de leugen, ja.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
En een vliegreis, hotelovernachting.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Nieuwste boekje ook gelezen?
Cursed Child bedoel je? Dat is stervende hoerenkak :D
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Of die in Afrika, maar die gaan we niet zien.

Maar misschien komt Hitler er nog wel in voor :) zou leuk zijn
Ben wel echt benieuwd wat er daar anders is, maarja zeg nooit nooit hé.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
Binnenkort maar weer eens een HP-marathon houden. Laatste keer dat ik ze allemaal heb gekeken was in 2012.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Cursed Child bedoel je? Dat is stervende hoerenkak :D
Jep, viel mij ook vies tegen. Nog maar één keer gelezen terwijl hij al sinds sinterklaas vorig jaar hier thuis ligt.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Ben wel echt benieuwd wat er daar anders is, maarja zeg nooit nooit hé.
We gaan wel Beauxbatons zien nu :)
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef KingRoland het volgende:
Waar is mijn goede vriend Koffieplanter?
Die kijkt Roma - Shakhtar.
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

We gaan wel Beauxbatons zien nu :)
YES! _O_
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Jammer dat jij het weer moet verpesten
Voor wie is het jammer precies? :? Nou?
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Dagoduck het volgende:
Binnenkort maar weer eens een HP-marathon houden. Laatste keer dat ik ze allemaal heb gekeken was in 2012.
Ik 3 maanden geleden ofzo, boekjes lees ik ook elk jaar wel minimaal 1x. :@
Stabieldinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Jep, viel mij ook vies tegen. Nog maar één keer gelezen terwijl hij al sinds sinterklaas vorig jaar hier thuis ligt.
Dat was nou een vorm van slechte uitmelkerij, hoop dat die FB films verder nog een vorm van goede uitmelkerij worden. Die eerste film was wel tof
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

YES! _O_
En nazischool Durmstrang
PSVCLdinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
Wat een shit sfeer voor zo en groot stadion
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Stabiel het volgende:
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
Zit die ook in Harry Potter? Of is dat alleen in de Hobbit?
GGMMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Vasion het volgende:

[..]

Voor wie is het jammer precies? :? Nou?
Jij wordt vast niet vaak uitgenodigd op feestjes.
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
Passes over 5 meter komen al niet meer aan :')
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Stabiel het volgende:
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
Ik dacht altijd dat draak van een wedstrijd positief was :s)
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat was nou een vorm van slechte uitmelkerij, hoop dat die FB films verder nog een vorm van goede uitmelkerij worden. Die eerste film was wel tof
De eerste film kon mij ook wel bekoren. Maar niet het 'magische' gevoel van de rest. (no pun intented)
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
Ik hoop eigenlijk op een goede Dune film saga :9~
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:13 schreef GGMM het volgende:

[..]

Jij wordt vast niet vaak uitgenodigd op feestjes.
Elk livetopic is voor mij een feestje :s)
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
Als het 0-0 blijft komt er ET.

Ook een film.
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Dagoduck het volgende:
Binnenkort maar weer eens een HP-marathon houden. Laatste keer dat ik ze allemaal heb gekeken was in 2012.
Dat kan.
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:14
Alexis doet zowaar mee, half uur niet gezien
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:13 schreef GGMM het volgende:

[..]

Jij wordt vast niet vaak uitgenodigd op feestjes.
Hoi maat :) Fijn dat jij nu ook post.
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
pingels

daarna mist lukaku de beslissende

lol
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:14 schreef Frozen-assassin het volgende:
Alexis doet zowaar mee, half uur niet gezien
Texas?
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
Wedstrijd is omgekocht.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:14 schreef Coco. het volgende:
Ik hoop eigenlijk op een goede Dune film saga :9~
Ik wou hier op zeggen Worms de movie maar die blijkt nog te bestaan ook. _O-
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:14 schreef Zorro het volgende:
Als het 0-0 blijft komt er ET.

Ook een film.
En voetbalwedstrijd duurt standaard 90 minuten. Een film vaak ook :)
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:14 schreef Vasion het volgende:

[..]

Elk livetopic is voor mij een feestje :s)
Je bent hard op weg de nieuwe tong te worden :)
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De eerste film kon mij ook wel bekoren. Maar niet het 'magische' gevoel van de rest. (no pun intented)
Denk dat dit wel beter gaat worden bij de komende films als ik die trailer zo zie.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef onlogisch het volgende:

Je bent hard op weg de nieuwe tong te worden
Vasion is een drinker?
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Je bent hard op weg de nieuwe tong te worden :)
De oude Tong mag ook wel terugkomen.
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:15
Krijgen we zo ook Hart van Nederland bij Veronica?
GGMMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hoi maat :) Fijn dat jij nu ook post.
Ik ben binnen 5 minuten weer weg. :)
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef KingRoland het volgende:
Krijgen we zo ook Hart van Nederland bij Veronica?
Oat moarn!
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Vasion is een drinker?
Zulk gedrag moet toch ergens vandaan komen.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef Coco. het volgende:

[..]

Texas?
Nee, die zit in de HP marathon van Dagoduck
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef GGMM het volgende:

[..]

Ik ben binnen 5 minuten weer weg. :)
joden lopen altijd weg.
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef GGMM het volgende:

[..]

Ik ben binnen 5 minuten weer weg. :)
Yes!
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Oat moarn!
kat in boom

breaking news
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef Coco. het volgende:

[..]

Texas?
Eddy
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Je bent hard op weg de nieuwe tong te worden :)
Gaat dit topic over de wedstrijd of over mij?
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef Sked het volgende:

[..]

Zulk gedrag moet toch ergens vandaan komen.
Pardon? :?
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
De echte kenner had al voorspeld dat dit een typische 0-0 wedstrijd is
tompsv18dinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
Ik zit niet op het puntje van m’n stoel van deze westrijd
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
Ik eet ondertussen een bakje Skyr yoghurt.
onlogischdinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef Vasion het volgende:

[..]

Gaat dit topic over de wedstrijd of over mij?
Over de grote vasion natuurlijk.
GGMMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:16 schreef Sked het volgende:

[..]

Zulk gedrag moet toch ergens vandaan komen.
Ik gok op een psychische stoornis. Vriendloos, weinig familie, lelijk.

Best zielig eigenlijk als je er over nadenkt. :{
Klummiedinsdag 13 maart 2018 @ 21:18
Dat wordt echt steeds erger, na elk fysiek duel, stoppen met voetballen en naar de scheidsrechter janken. Walgelijk en oliedom.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:19
Pingels zou ook wel leuk zijn.
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:19 schreef JR-Style-93 het volgende:
Pingels zou ook wel leuk zijn.
Diep in de nacht.
Frozen-assassindinsdag 13 maart 2018 @ 21:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:18 schreef Klummie het volgende:
Dat wordt echt steeds erger, na elk fysiek duel, stoppen met voetballen en naar de scheidsrechter janken. Walgelijk en oliedom.
Elke keer zegt UEFA dat ze daar extra op gaan letten :')
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:20
Bij Sevilla houden ze het tempo ook niet hoog.
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:18 schreef Klummie het volgende:
Dat wordt echt steeds erger, na elk fysiek duel, stoppen met voetballen en naar de scheidsrechter janken. Walgelijk en oliedom.
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:18 schreef Klummie het volgende:
Dat wordt echt steeds erger, na elk fysiek duel, stoppen met voetballen en naar de scheidsrechter janken. Walgelijk en oliedom.
Dat ligt aan de regels van het spelletje.
Lange_Lansdinsdag 13 maart 2018 @ 21:22
N'Zonzi wel goed he boys.
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat ligt aan de regels van het spelletje.
Voetbal is gewoon kut

Knuppel in het hoenderhok.
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:22 schreef Lange_Lans het volgende:
N'Zonzi wel goed he boys.
kapi vindt dit leuk
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:22 schreef Lange_Lans het volgende:
N'Zonzi wel goed he boys.
Blijft knap dat Berizzo hem bijna had weggejaagd.
Klummiedinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat ligt aan de regels van het spelletje.
El Ahmadi is ook zo'n jankerd geworden.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
Oehhh
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:23
Rom-Shk is ook bijzonder matig kan ik jullie vertellen.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
Ricogod
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
Bal over de lijn?
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:23 schreef Slobeend het volgende:
Rom-Shk is ook bijzonder matig kan ik jullie vertellen.
Wat is een rom-shk
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
Makkelie moet zich even laten gelden.
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:24 schreef Coco. het volgende:
Ricogod
#teamBadr
Lange_Lansdinsdag 13 maart 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:23 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Blijft knap dat Berizzo hem bijna had weggejaagd.
Maar dat geldt ook voor Banega toch?
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:24 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Wat is een rom-shk
Zal wel iets met cd-rom te maken hebben.
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:25
Makkelie fluit als Nijhuis. Dit gaat de UEFA niet leuk vinden.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:25 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Zal wel iets met cd-rom te maken hebben.
Wat is dat?
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:24 schreef Bolasie het volgende:

[..]

#teamBadr
Badr is een beetje opgefokt de laatste tijd..

Of bedoelde jij Hari? :D
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:24 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Maar dat geldt ook voor Banega toch?
Nwuh. Enige probleem aan Banega is dat snel de stoppen doorslaan.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:26
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:25 schreef Vasion het volgende:

[..]

Badr is een beetje opgefokt de laatste tijd..

Of bedoelde jij Hari? :D
Hari Potter waarschijnlijk
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:25 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat is dat?
Geen idee, ben ik vergeten.
Lange_Lansdinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Nwuh. Enige probleem aan Banega is dat snel de stoppen doorslaan.
Die heeft ooit een seksfilm gemaakt he. Niet voor commerciële doeleinden maar gewoon een homevideo.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
Scoor dan.
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:24 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Wat is een rom-shk
Roma-Shakhtar
PSVCLdinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
Schandalig dat ben yedder op de bank zit voor die murriel
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
Ik hoop wel dat Lingard snel wordt gewisseld. Ik krijg altijd jeuk van hoe hij doelpunten viert.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
Lekkere trap :')
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:27 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Die heeft ooit een seksfilm gemaakt he. Niet voor commerciële doeleinden maar gewoon een homevideo.
Ever is een speciale jongen. Werd wel teruggehaald afgelopen zomer van Inter hé.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:27 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Die heeft ooit een seksfilm gemaakt he. Niet voor commerciële doeleinden maar gewoon een homevideo.
Zou hij dan later masturberen op hoe hij zichzelf ziet neuken?
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:27
PSV kreeg daar een penalty tegen voor.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:28
Hij doet zijn arm bewust opzij. 100% strafschop
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:27 schreef Coco. het volgende:
PSV kreeg daar een penalty tegen voor.
Wat is het nou? Tegen of voor? :?
PSVCLdinsdag 13 maart 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:27 schreef Coco. het volgende:
PSV kreeg daar een penalty tegen voor.
klopt
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:28
Zit je dan, achter je muurtje.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:28
quote:
12s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:28 schreef Vasion het volgende:

[..]

Wat is het nou? Tegen of voor? :?
Ja
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:29
Is het al rust?
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:27 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ever is een speciale jongen. Werd wel teruggehaald afgelopen zomer van Inter hé.
Ever was wel bijzonder goed in mijn FUT team.
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:29 schreef Scrummie het volgende:
Is het al rust?
Bijna
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:30
Lekker schot.
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
Close.
Mansjesterdinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Bijna
Bijnega

;(
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:30 schreef JR-Style-93 het volgende:
Lekker schot.
Wanhoop
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
Pfff...
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Vasion het volgende:

[..]

Wanhoop
Banega heeft hem wel eens beter geraakt lees ik net.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
Vraagje voor in de rust:

maxresdefault.jpg

Wie is deze pokémon?
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:31
Als ik nu stop met kijken gaat het los.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Pikachu.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Hagrid
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Ja
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Abakadabra
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
Bournegod.
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Een bontkraagje.
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Hypno??
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Een bontkraagje.
Gewoon boef man :D
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Vasion het volgende:

[..]

Gewoon boef man :D
B1 of B2?
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:17 schreef Coco. het volgende:
Ik eet ondertussen een bakje Skyr yoghurt.
Godenvoer
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Skeds moeder? :?
Zipportaldinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Vasion het volgende:

[..]

Gewoon boef man :D
Kech. Zeldzame Pokémon.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Sked het volgende:

[..]

Hypno??
Correct!
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
Hypno
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Abakadabra
:')
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hypno
Bedankt Hans
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hypno
Alakazam
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:32 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Abakadabra
Je zat wel dichtbij.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
Heineken mag ook wel eens een nieuwe tv-commercial maken.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:31 schreef Coco. het volgende:
Vraagje voor in de rust:

[ afbeelding ]

Wie is deze pokémon?
tom_and_jerry_PNG44.png
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Dagoduck het volgende:
Heineken mag ook wel eens een nieuwe tv-commercial maken.
WALKING FRIDGE
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Zorro het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
hahahahaha
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Dagoduck het volgende:
Heineken mag ook wel eens een nieuwe tv-commercial maken.
Herinner je nog die met die knuffelende mannen? :D :r
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Alakazam
Die had Gary altijd :r.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:35
Ah, deze van Volvo kende ik nog niet.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:35
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Zorro het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ben gek op Tom & Jerry
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Die had Gary altijd :r.
Lineker _O_
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Dagoduck het volgende:
Heineken mag ook wel eens een nieuwe tv-commercial maken.
Als marketingstudent ben ik het met jou eens
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:36
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:34 schreef Vasion het volgende:

[..]

Herinner je nog die met die knuffelende mannen? :D :r
Stiekem een samenwerking met Suit Supply.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:36
Kutskechers, doe eens Nederlandstalige reclame maken.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:35 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Als marketingstudent ben ik het met jou eens
Jij werkt toch in het magazijn van de Blokker? :?
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
Fanta = nazicola.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
Het nieuwe Nederlands elftal.

Lol
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
Nederland-Engeland boeit niemand
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:37 schreef Bolasie het volgende:
Nederland-Engeland boeit niemand
Dit
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
Mineskule.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:37 schreef JR-Style-93 het volgende:
Het nieuwe Nederlands elftal.

Lol
Opmaken voor 2020 :D Klinkt ook weer zo
KennyPowersdinsdag 13 maart 2018 @ 21:38
Jan Joost :')
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:38
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:37 schreef Vasion het volgende:

[..]

Opmaken voor 2020 :D Klinkt ook weer zo
Dan is Feyenoord al 3 jaar geen kampioen meer geweest
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
United speelt 6-3-1 volgens Aad.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:38 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dan is Feyenoord al 3 jaar geen kampioen meer geweest
Zou Twente dan alweer terug zijn in de eredivisie?
KingRolanddinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
Waarom moet men betalen als ze die wedstrijd willen bezoeken? Wat een grap. Met dit elftal moet juist de KNVB mensen betalen om die waanvertoning te zien.
Klummiedinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:38 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dan is Feyenoord al 3 jaar geen kampioen meer geweest
Probeert FC Twente voor de zoveelste keer om een periodetitel te winnen.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:38 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dan is Feyenoord al 3 jaar geen kampioen meer geweest
Dan zit FC Twente in de derde divisie.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Zou Twente dan alweer terug zijn in de eredivisie?
Ik hoop het
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:38 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dan is Feyenoord al 3 jaar geen kampioen meer geweest
Ajax al 6 jaar niet.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
Beter zetten ze John Jansen van Galen daar neer ipv. Jan Joost van Gangelen.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Zou Twente dan alweer terug zijn in de eredivisie?
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef Klummie het volgende:

[..]

Probeert FC Twente voor de zoveelste keer om een periodetitel te winnen.
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef Vasion het volgende:

[..]

Dan zit FC Twente in de derde divisie.
Lekker boys
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef Klummie het volgende:

[..]

Probeert FC Twente voor de zoveelste keer om een periodetitel te winnen.
Nice deze, nice
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:39
Jan-Joost is echt een mongool.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik hoop het
Ik ook voor jou, makker.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef maxi-mus het volgende:
Jan-Joost is echt een mongool.
Dit heeft in alle kranten gestaan
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:40 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik ook voor jou, makker.
Dankje schat
PSVCLdinsdag 13 maart 2018 @ 21:40
Flikkr die Jan jood aub van de tv :r :r
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:40 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dit heeft in alle kranten gestaan
Duurt altijd wat langer voordat het nieuws Friesland bereikt.
Klummiedinsdag 13 maart 2018 @ 21:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:39 schreef maxi-mus het volgende:
Jan-Joost is echt een mongool.
Jan Joost is de reden dat Mario Been intelligent lijkt.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:41
A DOOR TABLE

AHAHAHAHAHAHAAHAAAHAAHAA
Slobeenddinsdag 13 maart 2018 @ 21:41
Mourinho’s plan klopt altijd.

~ Aad
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:41 schreef Slobeend het volgende:
Mourinho’s plan klopt altijd.

~ Aad
#b
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:42
Antirimpelcreme :')
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:42
Tomb Raider zond Jolie :')
Mexicanobakkerdinsdag 13 maart 2018 @ 21:43
Hypno was een tyfuspokemon.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:43
S9? :') Mijn S4 werkt nog. :Y)
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:43
Ik heb Heartbreakers chips gepakt
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:44
Nagesynchroniseerde Duitse reclames :')
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:43 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik heb Heartbreakers chips gepakt
Ik ben meer fan van Hamkas of Buggles
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:44
Ik heb ook Skechers... :{
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:41 schreef Slobeend het volgende:
Mourinho’s plan klopt altijd.

~ Aad
Het enige zwakke punt van Mourinho is hoe hij zijn ploegen spel laat maken.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:45
Wat een kutreclame met 100duizend beeldwisselingen.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:44 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik ben meer fan van Hamkas of Buggles
Te vaak gegeten, vind ik niet meer zo boeiend.
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:45
Ik vind er Nissan. :T
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:45 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Te vaak gegeten, vind ik niet meer zo boeiend.
Paxcon doet er smeerkaas in (gatver)
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:45 schreef Dagoduck het volgende:
Ik vind er Nissan. :T
We gaan door
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
Ik stond een keer halfdronken in een pub in Edinburgh, stond er een Ronald de Boer look-a-like voor me. :T
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Paxcon doet er smeerkaas in (gatver)
Wat een smeerpijp is het eigenlijk toch :r
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Dagoduck het volgende:
Ik stond een keer halfdronken in een pub in Edinburgh, stond er een Ronald de Boer look-a-like voor me. :T
Komt wel dichtbij zo.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Paxcon doet er smeerkaas in (gatver)
Kruidenkaas erin is best prima.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Coco. het volgende:

[..]

Wat een smeerpijp is het eigenlijk toch :r
Nee smeerKAAS
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:48
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Vasion het volgende:

[..]

Nee smeerKAAS
Wat ben jij vermoeiend
NoNickOnedinsdag 13 maart 2018 @ 21:48
Bamischijf-0325.jpg
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:48
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:47 schreef Vasion het volgende:

[..]

Nee smeerKAAS
La Vache Qui'rit _O_
Skeddinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:48 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Heb je die idioot weer :{
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:48 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wat ben jij vermoeiend
Ik vind jou ook vermoeiond. Wat kunnen we daar aan doen? :)
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:48 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Haha heb je deze user weer _O-
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:48 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wat ben jij vermoeiend
Niet op ingaan, dan blijft ie bezig.
NoNickOnedinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
o.jpg
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:49 schreef Vasion het volgende:

[..]

Ik vind jou ook vermoeiond. Wat kunnen we daar aan doen? :)
kom vechte dan
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
Jammer
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
Tsja, Correa. Speelt al een tijdje met zijn ziel onder de arm.
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:49 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Bedankt, nu heb ik honger.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:49
Zo, Bailly _O_
NoNickOnedinsdag 13 maart 2018 @ 21:50
20160526_131731.jpg
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Niet op ingaan, dan blijft ie bezig.
Luister jij eens even, bitch. Ik heb de vrijheid om te posten WAT en WANNEER ik dat wil. Begrepen? Oke, verder met de wedstrijd.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Bedankt, nu heb ik honger.
Chips alweer op?
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:50
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:50 schreef Vasion het volgende:

[..]

Luister jij eens even, bitch. Ik heb de vrijheid om te posten WAT en WANNEER ik dat wil. Begrepen? Oke, verder met de wedstrijd.
Grappig dat je nog steeds denkt dat je mod bent
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:51
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:50 schreef Vasion het volgende:

[..]

Luister jij eens even, bitch. Ik heb de vrijheid om te posten WAT en WANNEER ik dat wil. Begrepen? Oke, verder met de wedstrijd.
Ja en als jij één post van mij vindt waar ik anders beweer krijg je een kleurplaat.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:50 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Grappig dat je nog steeds denkt dat je mod bent
Ben al een tijdje veteraan, het zit in mn bloed zullen we maar zeggen
#ANONIEMdinsdag 13 maart 2018 @ 21:51
Waar is de blauw?
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
0*Bi99AFSZPBO0h0e4.jpg
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Chips alweer op?
Ja, ik maak zo nog even een tosti denk ik.
Ajacied422dinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:49 schreef Zorro het volgende:
Zo, Bailly _O_
sistoney67 twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 21:49:47 Jose Mourinho applauded that tackle from Bailly then. reageer retweet
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:51 schreef Bolasie het volgende:
Waar is de blauw?
Tagliano zal wel darts aan het kijken zijn ofzo
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:51 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja en als jij één post van mij vindt waar ik anders beweer krijg je een kleurplaat.
Ik zei: verder met de wedstrijd, maxi-kraai
NoNickOnedinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
image_snack3.jpg
Mexicanobakkerdinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Moddervet.
Cocodinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Tagliano zal wel darts aan het kijken zijn ofzo
Dat is donderdag weer.
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef Vasion het volgende:

[..]

Ik zei: verder met de wedstrijd, maxi-kraai
Wat jij zegt vind ik verder niet zo relevant.
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:52
Kaassoufflés _O- zo vaak mijn bek aan gebrand tijdens de vreet in de stad
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit ja, maar wat is je doel?
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef Coco. het volgende:

[..]

Dat is donderdag weer.
Oh, dan gaat dit niet op
maxi-musdinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
Wel grappig dat iemand die alleen maar snacks post nog relevanter is dan Vasion.
Zorrodinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

sistoney67 twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 21:49:47 Jose Mourinho applauded that tackle from Bailly then. reageer retweet
Ik wist het. Als ik voetbaltrainer was, was ik precies als Mourinho. Wat maar weer bewezen wordt.

Mourinho _O_
Heubachdinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:53 schreef maxi-mus het volgende:
Wel grappig dat iemand die alleen maar snacks post nog relevanter is dan Vasion.
Mexicanobakkerdinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:53 schreef maxi-mus het volgende:
Wel grappig dat iemand die alleen maar snacks post nog relevanter is dan Vasion.
Dat is ook weer overdreven maar ik begrijp je punt
Dagoduckdinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
SCOOR DAN
JR-Style-93dinsdag 13 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:52 schreef Ties02 het volgende:
Kaassoufflés _O- zo vaak mijn bek aan gebrand tijdens de vreet in de stad
Die dingen kan je helemaal niet eten, die zijn 300 graden van binnen.
Vasiondinsdag 13 maart 2018 @ 21:54
dicht