quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:21 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dat hoeft niet meer, spruiten zijn lang niet meer zo bitter als vroeger.
Maar het is wel lekkerder, het is echt een groot verschil.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:21 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dat hoeft niet meer, spruiten zijn lang niet meer zo bitter als vroeger.
Dan doe je gewoon een elstar.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:21 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Maar het is wel lekkerder, het is echt een groot verschil.
Ja hoor 10 minuutjes totdat ze zacht zijn, geen snot of bejaardenvoedsel.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:23 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Dan doe je gewoon een elstar.
Je bent ervan op de hoogte dat we tegenwoordig de groente niet meer koken totdat het omslagpunt naar bruin bereikt is?
Spruiten eet je bij voorkeur beetgaar.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:24 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Ja hoor 10 minuutjes totdat ze zacht zijn, geen snot of bejaardenvoedsel.
Ligt eraan wat je ermee doet erna. Als je ze door de stampot wilt mengen is beet gaar niet goed.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:33 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Spruiten eet je bij voorkeur beetgaar.
Spruitjes zo zijn al heerlijk. Er hoeft geen appel bij.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:21 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Maar het is wel lekkerder, het is echt een groot verschil.
Persoonlijk vind ik het zonde om spruiten te stampen maar in dat geval moeten ze wat langer ja. .quote:Op dinsdag 13 maart 2018 10:36 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Ligt eraan wat je ermee doet erna. Als je ze door de stampot wilt mengen is beet gaar niet goed.
De verpakking zegt trouwens 10 tot 12 minuten.
Wel zo geleerd maar ik doe het zelf niet.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 12:08 schreef ShevaJB het volgende:
Maken jullie met een mes ook altijd een "kruisje" in het afgesneden gedeelte van de stam?
Al een tijdje geen spruitjes gegeten maar ik deed dat wel. Zo'n klotewerk vond ik datquote:Op dinsdag 13 maart 2018 12:08 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Wel zo geleerd maar ik doe het zelf niet.
Ja.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 12:08 schreef ShevaJB het volgende:
Maken jullie met een mes ook altijd een "kruisje" in het afgesneden gedeelte van de stam?
We zijn met z'n zevenen en spruiten staat hoog op de lijst van favoriete groente. Als je dan 3 kilo moet schoonmaken is het kruisje overslaan al snel een kwartier minder werk. .quote:Op dinsdag 13 maart 2018 12:09 schreef ShevaJB het volgende:
[..]
Al een tijdje geen spruitjes gegeten maar ik deed dat wel. Zo'n klotewerk vond ik dat
waarom koop je dat dan niet gewoon?quote:Op dinsdag 13 maart 2018 17:15 schreef TjjWester het volgende:
Zojuist stamppot gegeten ideaal voor de grootste spruitjes haters, het smaakt gewoon naar savooien kool.
gebruik dan gewoon savooiekool.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 17:15 schreef TjjWester het volgende:
Zojuist stamppot gegeten ideaal voor de grootste spruitjes haters, het smaakt gewoon naar savooien kool.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |