abonnement Unibet Coolblue
pi_177637955
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 10:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Er hoeven geen doden te vallen om van geweld te kunnen spreken, en je laat 2017 wederom weg. Zeker rond de verkiezingen heeft extreemlinks niet stilgezeten, en dat komt niet terug in deze statistieken.
Ik ontken toch ook nergens dat extreem-links juist in 2017 waarschijnlijk gewelddadiger was. Lees het allemaal eens even goed. Ik geef alleen aan dat 'doorgaans' extreem-rechts zich zéker niet onbetuigd laat. Natuurlijk is er geweld zonder doden, maar heb jij reden om aan te nemen dat een ideologie die dusdanig veel meer doden op zijn naam heeft staan wel significant minder geweld zal plegen waar géén doden vallen?

quote:
Bovendien snap ik überhaupt niet waarom we alleen naar Amerika kijken. We wonen in Europa en hebben het over Europese politiek. Dan is het eerste wat bij mij te binnen schiet de rellen in Hamburg bij extreemlinks, en het uitdelen van pepernoten van wat jij extreemrechts noemt.
Omdat ik eerder nog aangeef dat het doorgaans in Amerika in ieder geval wel meevalt met de hoeveelheid extreem-links geweld.

Nu heb je weer een heleboel gezegd, maar nog geen enkele bron gegeven voor je eigen beweringen. Dus nogmaals, heb je nog een paar bronnen of statistieken?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')