abonnement Unibet Coolblue
pi_177770264
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 13:25 schreef clouwapr het volgende:
Bedankt voor iedereen die meegedacht heeft. Ik ga niet meer op iedereen reageren, maar voor degene die dit nog steeds volgen; de internist vermoedt nu dat ik een schildklierontsteking heb. (nog steeds raar, want toen de scan gemaakt werd in januari werkte hij veel te snel volgens de internist, en nu zegt ze dat hij op dezelfde scan te langzaam werkt.)

Inmiddels ben ik in 3.5 maand meer dan 40 kilo aangekomen. Alleen een schildklierontsteking kan niet zoveel gewicht verklaren, maar misschien wel deels.

Verder kan ik al een tijdje vrjiwel niet zelfstandig meer lopen omdat mijn spieren dat niet volhouden. Ga maar met 4 volle emmers rondlopen heel de dag, als ik naar de wc ga zijn mn benen al verzuurd :')
Dat van eerst te snel en nu te langzaam zou kunnen bij een schildklierontsteking. Eerst gaan er cellen kapot waardoor er teveel hormonen vrijkomen en doordat die cellen dus kapot zijn daalt daarna het hormoon niveau snel en mis je een stuk van de schildklierwerking. En een te langzame schildklier is goed voor een te langzaam metabolisme, dus kilo's erbij. Zeker als de schildklier helemaal stil valt. Maar uit de bloedwaarden zou dit duidelijk naar voren moeten komen en opgevangen kunnen worden met medicatie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')