abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176185825
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het babytopic!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:
http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

De baby wiki-lijst vind je hier:
http://wiki.fok.nl/index.php/BabyTopic

Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*

r78ks.jpg

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176186183
Ldg; tandjes! Wow, snelle jelle heb je gebakken zeg. :D

SQ: ik snap dat je de curve niet lekker vindt lopen zo. Ziet er ook heel dramatisch uit, maar met bewegen en ziekzijn denk ik wel verklaarbaar. Ik zou wel even naar een weeguurtje gaan, dan vergelijk je in elk geval dezelfde metingen. :*

Welkom Dennis, ik hoop dat je zoon snel uit de couveuse mag. :)

Rena, beterschap! Die galstenen klinken echt heel naar. :X En dan ook nog niet bij je baby kunnen zijn klinkt ook heel naar.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  zondag 31 december 2017 @ 12:29:34 #3
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176186937
Heb je 'm 4 maanden geleden ook gewogen op dezelfde weegschaal, SQ ?
Ik zou ook even langs het weeguurtje gaan. Kan me voorstellen dat deze manier van wegen sowieso niet zo nauwkeurig is. Hij zal wellicht niet heel veel aangekomen zijn, maar de curve ziet er zo wel heftig uit idd.

Hier wordt het een gezellige oud en nieuw, Ella is aan het spugen, man is koortsig en kleuter heeft een pijnlijke tong met bultjes...
Dat wordt gourmetten in mijn eentje :+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176187611
registreer om deze reclame te verbergen
Heb je wel lekker veel. :Y)

SQ: herkenbaar, Timo is zelfs afgevallen. Ik zou inderdaad even naar het weeguurtje gaan en even overleggen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176190824
Dentinox :o _O_ in n half uurtje van hoopje ongeluk naar blije teen grijpende baby :D

Bi-zar :D *O* en tof want dan kunnen we vanavond misschien toch wat leuks gaan doen *O*
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 31 december 2017 @ 14:24:15 #6
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176190970
Wow rena, wat een enorme pech had jij weer even op de valreep van dit jaar. Hopelijk ben je nu weer lekker thuis en samen.

Welkom nieuwe baby's *O*

SQ, ik hoop dat je weegschaal niet goed is. Het is klote, dat slechte groeien. Hopelijk kan je het lig even van je afzetten tot je een echt vergelijk-gewicht hebt. Ik geef ook wel de schuld aan de winter. Meer ziek, meer energie besteden aan jezelf warmhouden?

_O_ voor de toevoeging aan de OP.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 14:29:05 #7
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176191160
registreer om deze reclame te verbergen
Gogo ik kan me voorstellen dat je er een tik van hebt gekregen hoor! En je mag ook best balen van dat je niet kan doorstuderen nu. Hopelijk was dit de eerste en de laatste keer dat je baby in het ziekenhuis belandde.

Fijn dat de dentinox werkt, LDG. Ik ben ook team paracetamol maar dit klinkt wel als goede reclame.

Sylver helpt het als ik zeg dat ik ook alleen eet vanavond? Vast niet he :P. Ik heb oliebollen gehaald in de stromende regen net. Ik ga een beetje heen en weer tussen 'het is gewoon een avond niks aan de hand' en 'OMG het jaar waarin mijn baby werd geboren'. We zullen zien waar het eindigt. Waarschijnlijk met een kind aan de borst :Y) . Een buurvrouw waarschuwde me wel al even dat er blijkbaar gigantisch wordt geknald hier in de straat...

Oh jongens die baby van mij. Volgens mij heeft ie vannacht geslapen tot half 7. Ik weet het uiteraard niet zeker :') . En nu ligt hij al voor de tweede keer gewoon in de wieg te slapen. Superfijn. Tikje ongezellig. Om mezelf lekker in de labiele sferen te houden ben ik Over mijn lijk aan het bingewatchen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176192679
Ohh jongens V rolde zich net op zijn buik!! :'( O+
Ik zit te janken van trots! O+
  zondag 31 december 2017 @ 15:16:04 #9
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176192871
*O* Lekker bezig die V
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176193091
Sterkte Rena, hopelijk ben je ondertussen alweer lekker terug bij je baby.

Lekker Lemijn zo’n nachtje doorslapen! Het lijkt me haast onwennig en soms een beetje jammer dat ze zo snel groot worden.

Welkom Ellie en Mekamotut!

Bedankt voor je advies Lemijn, die ga ik heel letterlijk nemen. :) Overigens lukt het me wel om heel duidelijk te zijn voor het eerst in mijn leven. Voor mijn man geldt hetzelfde, die gaf ook te weinig tegengas. Mogelijk dat iedereen daarom ineens zo schrikt en moet wennen.

Ik lees steeds over nageltjes vijlen, wij verbazen ons er nou vooral nog over hoe zijn vingertjes van lang en slank ineens spekkig worden.

Mooi momentje Flav! O+

Vannacht viel de stroom in de stad uit. :( In eerste instantie vroeg ik me af hoe manlief ongemerkt uit bed was gekomen om het licht uit te doen. Met bouwlamp erbij je baby aanleggen, niet fijn. Wel een geluk bij een ongeluk dat we bouwlampen gekocht hadden als voorbereiding voor de thuisbevalling. Gelukkig werkte het na een paar uurtjes weer.

Flens ligt inmiddels heerlijk te slapen. Sinds de voeding van half elf was hij onrustig, steeds loslaten met voeden, niet willen slapen met speen, niet willen slapen op schoot. Hij wou eigenlijk alleen maar aan de borst en dan toch ook weer niet. Ondertussen had ik om half twaalf nog altijd geen hap op en alleen soms tussendoor wat kunnen drinken. Ik begon maar met de baby mee te huilen. ;(
Wanhopig belde ik maar weer eens naar de verloskundige. Zij zei dat het heel normaal is dat babytjes soms tussen de voedingen in niet slapen. Aangezien hij vannacht prima dronk en sliep zou het logischerwijs niet aan de wijze van voeden moeten liggen.
Met andere woorden, hij heeft dus een clustermoment in de ochtend. Gisteren kreeg ik hem ook alleen maar in slaap geknuffeld. Volgens mij kunnen ze er bijna de klok op gelijk zetten dat ik om een bepaalde tijd de verloskundige bel. :D

Het goeie nieuws is, Flens hapt zichzelf nou echt keurig aan en zonder tepelhoedjes. Oefening baart kunst en oefenen dat wil hij!
En ik heb me er maar bij neergelegd dat Flens misschien toch een ‘pittig’ kindje is. Hij is nou eenmaal ongeduldig, dat zegt iedereen die zich even met hem bemoeid heeft. Eerst wou ik er niks van weten en zocht ik de problemen alleen bij mezelf maar hij heeft echt wel een karaktertje. :@

Nog een handige truc, Flens slaapt het beste wanneer manlief en ik aan het praten zijn. Vannacht viel ik in mijn borstvoedingscoma en kreeg mijn man hem niet in slaap. Toen ik wakker werd en we wat napraatten was Flens zo vertrokken. Vanochtend werkte het ook heel even. Alleen jammer dat ik echt níks meer kan bedenken om het nog met mijn man over te hebben, anders dan de baby. -O-

Ondertussen ben ik steeds minder afhankelijk van manlief om voor Flens te zorgen, komende week gaat hij weer halve dagen (thuis) werken. Dat ik Flens nou zelf kan aanleggen, of hij zichzelf, scheelt enorm in mijn zorgen. Ook ’s nachts lukt het me steeds beter om alles zelf te doen, manlief helpt vooral met verschonen.

Mijn man kreeg gisteren nog een app van zijn vader dat hij er nog over na had gedacht maar wil toch pas langskomen wanneer Flens groter is. Hij kreeg een app terug dat zolang hij zich niet als betere vader gedraagt hij niet welkom is. Daar gaat de beste man nog eens over nadenken en dan komt hij er op terug. Hopelijk niet pas na drie maanden. :') Verder is het vooral even het probleem van mijn man en probeer ik me er niet zo druk meer om te maken.

Excuses voor de lange post, het gaat zo makkelijk met laptop en twee vrije handen. :@
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176193506
Pannenkoek, dit klinkt me als compleet normaal (mini)babygedrag in de oren. Je lijkt enorm op zoek te zijn naar redenen waarom je baby gedrag X vertoont, maar het is nu eenmaal een mini die het liefst bij je in de buurt is en er is niet altijd een aanwijsbare reden waarom hij iets wel/niet doet. Heb je een draagdoek/zak? Als dat je lichamelijk zelf aankan kan je dan gewoon je eigen ding doen. Anders gewoon lekker bij je houden met drinken/eten voor jezelf binnen handbereik.
  zondag 31 december 2017 @ 15:43:58 #12
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176193854
Mijn stem is hier na 5 maanden nog steeds bijna altijd het meest favoriete geluid. De enorme verhalen die ik vooral de eerste maanden aan hem verteld heb... Over een jongetje dat Jacob heet en met zijn moeder in een huis woont. En hoe dat zo was gekomen en wat ze allemaal nog gaan doen. En maar bewegen. Ik zet dat nog steeds in op momenten dat hij niet in z'n hum is.

Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176194013
En zorg ook eerst goed voor jezelf Pannenkoekenmix. Om half 12 nog niet ontbeten hebben is nergens voor nodig. Laat man je een boterham in je mond stoppen. Of leg je baby 2 minuten weg om zelf een boterham te smeren.

Dat je niet hebt gedoucht en in de make up zit is logisch, maar goed eten en drinken is zo ontzettend belangrijk. :*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176194077
Herkenbaar Lemijn, die verhalen. Ik vind dat ook zo heerlijk kneuterig, alles aan m'n baby vertellen. Ik eindig vaak in zelfverzonnen onzin liedjes terwijl ik sta te hupsen. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176196023
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:43 schreef Lemijn het volgende:


Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
+100 O+
pi_176196404
Pannenkoek, er zijn inderdaad, niet teveel nadenken, en lekker veel eten en drinken want dat heb je nodig bij al die borstvoeding. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176196459
SQ, die curve is wel wat dramatisch inderdaad. Over een weekje kan het er alweer anders uit zien, als hij goed hersteld is van het ziek zijn. Van een andere orde wel, maar met I hadden we dit laatst ook. Die weegt al niet veel, maar na een paar dagen ziek zijn was er helemaal niets meer van over, en begon haar curve zorgwekkend te worden. Maar dat trok gelukkig ook snel weer bij.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176196497
Ellie en Mekamotut, gefeliciteerd met jullie baby's O+

Lemijn, O+ Heerlijk dat je zo lekker ongecompliceerd en accepterend in het leven staat. Zou ik graag wat meer van willen hebben O+

Pannenkoekenmix, ook goed voor jezelf zorgen! Anders kun je ook niet goed voor je kleine zorgen! Ik vergeet het ook regelmatig, maar wordt daar door anderen dan ook op gewezen, dat ik ook best eerst even zelf mag eten, voordat de baby gevoed wordt.
Fijn dat het voeden beter gaat en dat je minder afhankelijk bent van je man daarin O+

Flav *O* Mooi moment hè? En natuurlijk ben je trots :D
Toen mijn S. voor het eerst van rug naar buik rolde, heb ik meteen iedereen gemaild e.d., ik kon het van trots wel van de daken schreeuwen 8-)

LDG, tandjes :o Fijn dat de Dentinox helpt!

SQ, hoe is het nu eigenlijk met dat ploppen van de gewrichten van Noud? Ik dacht vanochtend iets soortgelijks te horen bij S.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Voor iedereen een heerlijk uiteinde van een prachtig jaar voor ons allemaal!! Dat 2018 maar een jaar met nog veel meer mooie momenten mag worden *O* *O* *O* *O*
pi_176196819
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:43 schreef Lemijn het volgende:

Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 31 december 2017 @ 17:18:27 #20
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176197086
Wakker maken voor de klok? En dan met een huilend niet-begrijpend kind op schoot zitten? Geen haar op m'n hoofd :o.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176197276
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 17:18 schreef Lemijn het volgende:
Wakker maken voor de klok? En dan met een huilend niet-begrijpend kind op schoot zitten? Geen haar op m'n hoofd :o.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176197819
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:48 schreef Krisvc het volgende:
En zorg ook eerst goed voor jezelf Pannenkoekenmix. Om half 12 nog niet ontbeten hebben is nergens voor nodig. Laat man je een boterham in je mond stoppen. Of leg je baby 2 minuten weg om zelf een boterham te smeren.

Dat je niet hebt gedoucht en in de make up zit is logisch, maar goed eten en drinken is zo ontzettend belangrijk. :*
Ja, dit dus! Geeft jou ook de energie om het vol te houden en je moet ook weer voeding aanmaken voor de baby he, daar heeft je lichaam eten voor nodig :*

Mijn meisje ligt nu voor het eerst in 24 uur weer aan de borst O+ Genieten O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176197848
Tolstoifan, ik zou ook niet wakker maken hoor,wat heeft een baby daar aan? :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176197884
V gaat hier gewoon op normale tijd naar bed. We vieren door bij de buren dus de babyfoon aan. Geen denken aan dat we V wakker gaan maken voor 12 uur, hij begrijpt het toch nog niet.
We hebben wel voor het eerst ooit vuurwerk gekocht, 1 pot om ter ere van V af te steken O+
pi_176199621
Ik maak wel mijn 4 jarige wakker, die praat al sinds vorig jaar over het vuurwerk wat hij toen gezien heeft. Dat is zo’n kind dat daarna weer prima gaat slapen.
Vanavond komen mijn ouders en broertje naar ons. Normaal spelen we Catan of gaan we kaarten. Weet niet hoe dat met zo’n verse baby gaat uitpakken, (voeden, verschonen, naar bed etc.) neemt toch tijd in.
Maar we zien wel. Waarschijnlijk wel compleet gesloopt morgen. :')
Qua voeden merk ik trouwens dat ik het meest moe ben tijdens haar 5:30-6:15 voeding.
Ik sukkel elke keer in slaap. :O
pi_176199713
Iedereen, dankjewel voor de felicitaties, het vorige topic was al dicht voor ik het kon typen.
Voor straks: Prettige jaarwisseling en een gelukkig en gezond nieuwjaar.
pi_176199763
Ons kapteintje gaat mee naar een feestje van vrienden en daar hopelijk lekker tukken in de wagenbak, en zo niet dan wandelen we weer naar huis en proosten we met z'n tweetjes. Geen verwachtingen hebben helpt enorm :D

Eneehm hier maken we m ook zeker niet wakker, ook omdat dat geknal daarna nog twee uur doorgaat en daar kan ie vast niet rustig bij in slaap vallen. Laat je man maar n selfie maken met slapende baby :P
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176200075
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176200115
Geen haar op m'n hoofd dat eraan denkt een slapende baby wakker te maken. Ik hoop haar morgenochtend na 10 uur pas een gelukkig Nieuwjaar te wensen, maar dat is ijdele hoop vrees ik. :+

Wat fijn om haar weer aan de borst te hebben rena. O+

Wij hebben vandaag geprobeerd foto's te maken voor L.'s verjaardagsuitnodiging, maar dat bleek ook een mission impossible met zwaankleefaan-L. die elke keer moest huilen als er een ballon te dicht in haar buurt kwam. :') Hopelijk zit er iets tussen, anders bestaat de uitnodiging straks alleen uit een foto van onze kamerplant met wat ballonnen eromheen. :+

Fijne jaarwisseling alvast! :W
pi_176200633
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
De eerste tijd hebben wij om en om gegeten terwijl de ander met baby in draagzak liep. Dat was echt een uitvinding, die draagzak. Soms lukte het ook om met baby in draagzak te zitten en wat te eten.
En voor het weinige drinken had ik de hele dag een liter fles water in mijn buurt. Voor borstvoeding moet je echt goed eten en drinken dus denk aan jezelf :*
pi_176200987
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Eten met baby aan de borst, met baby in de draagzak, om en om proberen wat warme happen naar binnen te schuiven terwijl de ander met baby rondloopt, enz. Die eerste weken/maanden kunnen echt even behelpen zijn, maar er komt een omslagpunt en dat is (vooral achteraf gezien) echt al heel snel. Zorg inderdaad goed voor jezelf, baby's gaan niet kapot omdat ze even een minuut moeten huilen omdat jij iets te eten of drinken voor jezelf pakt. :*
pi_176201318
We hebben wel een draagzak gehuurd maar Flens moet eerst 3200 gram zijn. Huurtijd loopt bijna af en hij komt nog 100 gram tekort. Als het past zou het wel een enorme uitkomst zijn ja! :)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176203188
fijne jaarwisseling alvast allemaal!

Wij hebben het huis vol en ik zit nu lekker boven te voeden. Ik ben benieuwd of ze dadelijk lekker gaat slapen en of ze lekker doorslaapt. We gaan het meemaken!

rena wat fijn dat ze weer aan de borst heeft gedronken!

selv van zo'n leuk kind moet er toch haast wel een foto bij zitten die gelukt is, ook met slechte zin!
  zondag 31 december 2017 @ 21:06:50 #34
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176203708
Wij maken kleuter wakker, maar ik hoop dat Ella er doorheen slaapt. Ze snapt er toch nog niks van.

Pannenkoekenmix, wij aten met minibaby ook om en om terwijl de ander met haar liep. Of ik at met 1 hand terwijl zij dronk. Selv had ooit een foto gepost van een gevallen blaadje sla op L's hoofd, dat was een heel bekend probleem 😁 :@
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176203814
Ik eet ook met baby op schoot of aan de borst. Ik laat veel dingen voor m'n kinderen, maar kom niet aan m'n eten. :P Overigens vind ik het niet erg om koud eten te eten, dus er is nooit echte haast.

Wakker maken doen we niet. Ik verwacht dat peuter wel wakker word overigens. Ze steken bermbommen af onder d'r raam. :{w
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 31 december 2017 @ 21:13:48 #36
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176203847
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 21:06 schreef Sylver_ het volgende:
Pannenkoekenmix, wij aten met minibaby ook om en om terwijl de ander met haar liep. Of ik at met 1 hand terwijl zij dronk. Selv had ooit een foto gepost van een gevallen blaadje sla op L's hoofd, dat was een heel bekend probleem 😁 :@
De dingen die ik allemaal van zijn hoofd heb geplukt :o :@
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 21:17:43 #37
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176203942
Maar wat ik eigenlijk even kwam melden: Jacob is vandaag alle dutjes zelf in slaap gevallen. In zijn bed. Met al of niet een volle maag. Niks voor gedaan, behalve alle mensen negeren die 5 maanden lang zeiden dat ik hem echt eens in zijn eigen bed moest leren slapen. :6

Vannacht leg ik hem gewoon weer naast me. Als ik erbij lig draait hij niet. En dan hoef ik mijn bed niet uit voor al zijn nachtelijk gezuip.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 21:23:00 #38
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176204064
Jeeeej Lemijn! *O*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176204570
Rena, wat een pech krijgen jullie op je bordje zeg..! Een goed herstel gewenst! :*

Eten met één hand of met baby in draagzak/-doek: check :Y
Niet eten: geen optie :N

Baby wakker maken om middernacht was ik ook niet van plan nee :{w als peuter niet wakker wordt, laten we die ook mooi liggen :Y Hell, ik zat tot een uur geleden nog te twijfelen of ik zelf wel wakker zou blijven tot middernacht :') :D
Al bedenk ik me net dat het rond die tijd wel 'tijd' is voor de volgende fles, dus wie weet wordt het dan toch even een gezellig momentje ;)

Hier nog steeds een sneue verkouden baby met een rocheltje waar menig verstokte roker jaloers op is :X
Het klinkt zo zielig ;( hopelijk is-ie er snel vanaf

Maar, om aan te sluiten bij Lemijns goede nieuws (go Jacob! ^O^ ): onze Pitbull heeft vandaag gewoon 2(!) flinke dutjes in de box gedaan :o ik heb goede hoop voor 2018 8-)

Fijne jaarwisseling allemaal! B:)B
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  zondag 31 december 2017 @ 21:50:36 #40
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176204697
Awwh beterschap voor Pitbull, Twist! Wel knap van die dutjes! Dat schept hoop :)

Hier fingers crossed voor een rustig slapende baby zodat Ik de oudejaarsconference kan gaan kijken. Nog 10 min 🤞
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176204866
Hier al een hele dag een slaap-weigerend kind, op korte dutjes na. Hij is er nog niet erg vervelend onder, maar ik vind het wel heel sneu. Het is nog vrij mild met het vuurwerk, maar hij lijkt denk ik op z'n mama en kan het niet echt waarderen.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176204926
Heel goed, Jacob en Pitbull! Beterschap voor je baby, twist.
Rena, wat fijn dat je haar weer aan de borst kon hebben. O+.
Pannenkoekenmix, zou het boek Baby in een droomritme misschien iets voor je zijn?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176204940
Fijn Lemijn! Lekker doen wat goed voelt dus, he. ;) Had jij nog verdere toevoeging voor de OP? Ik dacht iets gelezen te hebben daarover?

Pm, je man je laten voeren is ook nog een optie. ;)

Gogo, :*

En iedereen gelukkig nieuwjaar alvast! O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176205346
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 19:17 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Eten met baby aan de borst, met baby in de draagzak, om en om proberen wat warme happen naar binnen te schuiven terwijl de ander met baby rondloopt, enz. Die eerste weken/maanden kunnen echt even behelpen zijn, maar er komt een omslagpunt en dat is (vooral achteraf gezien) echt al heel snel. Zorg inderdaad goed voor jezelf, baby's gaan niet kapot omdat ze even een minuut moeten huilen omdat jij iets te eten of drinken voor jezelf pakt. :*
Dit idd en vaak kleine beetjes proberen te eten en je partner africhten als je die hebt of iemand anders om je eten en drinken te komen brengen of voeren :P.
  zondag 31 december 2017 @ 22:44:41 #45
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176205710
Ja die had ik Nanuke, maar ik ben 'm even vergeten. Zal nog wel terugzoeken misschien.

Volgend jaar zitten we allemaal in het dreumestopic met éénjarigen. Is dat niet bizar? En een jaar geleden hadden we allemaal nog niet de baby die nu ons uit de slaap houdt. Ik vind het wel een verbetering, die baby. 2017 kan de boeken in als een best geslaagd jaar O+ .

Youp is begonnen, Jacob ligt nog steeds te pitten boven, ik hoop dat ie zo even komt meedrinken hier. Vind het bijna saai zo.

*O* Succes allemaal vannacht & gelukkig nieuwjaar liefjes *O*
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176206435
Happy new year!
Noud slaapt lekker, even gevoed om 10 uur.
Peuter is nog klaarwakker :')
Ik wil slapen jonge _O-
disclaimer
Friettijdpietvoeding
  zondag 31 december 2017 @ 23:33:01 #47
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_176206619
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Ik had op een gegeven moment de kunst van eten met 1 hand geperfectioneerd.

Vriend kookte, schepte op, sneed mijn eten indien nodig, en ik had kind in de rugbyhouding of gewoon aan de tiet en dan bord aan de andere kant, schuiven maar...
pi_176206620
Ga dan naar bed SQ! Wat let je? :+
pi_176206735
quote:
7s.gif Op zondag 31 december 2017 23:33 schreef Fazzoletti het volgende:
Ga dan naar bed SQ! Wat let je? :+
laatstgenoemde peuter. En m'n visite. :')
disclaimer
Friettijdpietvoeding
  zondag 31 december 2017 @ 23:45:11 #50
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176206838
Maud houdt het lang vol zeg :o
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')