Het wordt wel hoog tijd dat protestanten hun protestbeweging opheffen.quote:Op woensdag 27 december 2017 11:50 schreef Wantie het volgende:
[..]
Ik zou bijv de inquisitie niet zo noemen
Nee, dat was een uitwas.quote:Op woensdag 27 december 2017 11:50 schreef Wantie het volgende:
[..]
Ik zou bijv de inquisitie niet zo noemen
Dat is een hoax bedacht om het volk te knechten onder 1 religie.quote:Op woensdag 27 december 2017 11:59 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Nee, dat was een uitwas.
Ik had het over kindje Jezus.
Gelukkig ligt die tijd ver achter ons.quote:Op woensdag 27 december 2017 12:11 schreef Wantie het volgende:
[..]
Dat is een hoax bedacht om het volk te knechten onder 1 religie.
Inquisitie is een voorbeeld wat er gebeurde als je aan het verhaal twijfelde..
Ik wist wel dat je helemaal geen brompot bent. Dankjewel Molay, jij ook fijne dagenquote:Op woensdag 27 december 2017 19:40 schreef DeMolay het volgende:
Voor mij ook een beetje laaaaaat maar fijne dagen allemaal !
Wat voor vlees?quote:Op woensdag 27 december 2017 19:55 schreef DeMolay het volgende:
Geen kerstmis....dus staat er een DeMolay Goulash te stoven.
Alles vers !
Soms wel maar nooit verbitterd...daar is het leven te mooi voor !quote:Op woensdag 27 december 2017 20:15 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Ik wist wel dat je helemaal geen brompot bent. Dankjewel Molay, jij ook fijne dagen
Kurkuma doe ik niet want dat vind ik niet lekker. De rest wel. Héérlijkquote:Op woensdag 27 december 2017 21:23 schreef DeMolay het volgende:
Serveren met Creme Freche ....rijst optioneel koken met Kurkuma
Kurkuma heeft eigenlijk geen smaak maar wel een soort Vet-Sin gehalte !quote:Op woensdag 27 december 2017 21:30 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Kurkuma doe ik niet want dat vind ik niet lekker. De rest wel. Héérlijk
Gek he, maar ik proef het er altijd bovenuit.quote:Op woensdag 27 december 2017 22:35 schreef DeMolay het volgende:
[..]
Kurkuma heeft eigenlijk geen smaak maar wel een soort Vet-Sin gehalte !
vlees valt nu uit nature uit elkaar laat nu afkoelen ...
Mja, kurkuma heeft best een eigen smaak...quote:Op woensdag 27 december 2017 22:35 schreef DeMolay het volgende:
[..]
Kurkuma heeft eigenlijk geen smaak maar wel een soort Vet-Sin gehalte !
vlees valt nu uit nature uit elkaar laat nu afkoelen ...
Zekers, mee eens.quote:Op donderdag 28 december 2017 00:50 schreef Wantie het volgende:
[..]
Mja, kurkuma heeft best een eigen smaak...
Nee, hagel en regen.quote:Op donderdag 28 december 2017 11:17 schreef Lavenderr het volgende:
Goeiemorgen Hier schijnt de zon! Bij jullie ook hoop ik?
Hoe laat moet je op vliegveld zijn?quote:Op donderdag 28 december 2017 12:04 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Geen oog dicht gedaan vannacht en 7 uur vliegen voor de boeg. Walgelijk.
Aangekomenquote:Op donderdag 28 december 2017 12:10 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Hoe laat moet je op vliegveld zijn?
Mooi! Bijkomen nu.quote:
Alkmaar toch?quote:Op vrijdag 29 december 2017 14:05 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Mooi! Bijkomen nu.
Hier sneeuwt het nu. Dikke vlokken. Blijft alleen nog niet liggen.
Vroeger Alkmaar, nu Haarlemmermeer.quote:Op vrijdag 29 december 2017 14:24 schreef Charged het volgende:
[..]
Alkmaar toch?
Hier alleen maar koude regen...
Ik ga maar aan het Duvelkesvlees beginnen..marineren.
Nee,alcohol drink je erbij.quote:Op vrijdag 29 december 2017 14:34 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Vroeger Alkmaar, nu Haarlemmermeer.
Doe je daar duvelbier doorheen?
Mja,blijkbaar bevalt het ook goed..elk jaar willen ze het dat ik het klaarmaak. Dit jaar dus met oud op nieuw. 5-de jaar op een rij volgens mij.quote:
Elke familie heeft volgens mij wel een familielievelingsgerecht.quote:Op vrijdag 29 december 2017 14:53 schreef Charged het volgende:
[..]
Mja,blijkbaar bevalt het ook goed..elk jaar willen ze het dat ik het klaarmaak. Dit jaar dus met oud op nieuw. 5-de jaar op een rij volgens mij.
Recept posten? Is een vrij eenvoudig kip gerecht.quote:Op vrijdag 29 december 2017 14:56 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Elke familie heeft volgens mij wel een familielievelingsgerecht.
Ja, graag!quote:Op vrijdag 29 december 2017 15:05 schreef Charged het volgende:
[..]
Recept posten? Is een vrij eenvoudig kip gerecht.
Klinkt pittiger als dat het daadwerkelijk is.
Ben het aan het opschrijven. Klinkt echt verrukkulluk. Net als dat goulashrecept van DeMolay.quote:Op vrijdag 29 december 2017 15:17 schreef Charged het volgende:
Ingrediënten
500 gr kip- of varkensfilet
250 gr champignons
8 eetl ketjap
8 eetl azijn
1 tl sambal oelek
1 tl sambal manis
1 tl sambal brandal
2 uien
8 eetl tomatenketchup
2 eetl olie
2 eetl pindakaas
Scheutje room
1 zakje nasikruiden
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes
Roer de tomatenketchup, ketjap, azijn en alle sambal door elkaar
Voeg de nasikruiden toe
Laat dit afgedekt 6 uur marineren in de koelkast
Snijd de uien klein
Verhit de olie en fruit de uien
Voeg het vleesmengsel toe
Bak dit al omscheppend bruin
Zet de pit lager en laat het gerecht met de deksel op de pan ongeveer een half uur sudderen
Voeg de in schijfjes gesneden champignons toe en laat het gerecht nog 15 minuten sudderen
Roer voor het opdienen de pindakaas en de room erdoor
Zoetzure komkommersalade erbij met een pepertje,stokbrood of pasta erbij.
Enjoy.
Laat me weten als je het geprobeerd hebt. Ben benieuwd.quote:Op vrijdag 29 december 2017 15:25 schreef Lavenderr het volgende:
[..]
Ben het aan het opschrijven. Klinkt echt verrukkulluk. Net als dat goulashrecept van DeMolay.
Ga beide recepten proberen
Dankjewel
Ik laat het weten! Hartstikke bedanktquote:Op vrijdag 29 december 2017 15:29 schreef Charged het volgende:
[..]
Laat me weten als je het geprobeerd hebt. Ben benieuwd.
Heb evt. ook een leuk gemberkip recept en een coca cola gehaktballetjes recept.
Hoe maak je dat?quote:Op vrijdag 29 december 2017 18:21 schreef THEFXR het volgende:
ik maak altijd griekse varkenshaas voor op het gourmet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |