abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 23 december 2017 @ 03:30:41 #151
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175939746
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan geloof je dat niet. Dat werk (geld) is/was heel belangrijk en ik vond dat ik haar dat moest melden. Het is niet zo dat ik dat ELKE nacht doe he.
Je appt haar vaak genoeg in de nacht als je haar online ziet, blijkend uit je eerdere posts.

Je merkt aan haar reactie dat ze het helemaal zat is. Zat begint te worden.

Vind je het gek? Ik vind het knap dat die vrouw nog het geduld kan opbrengen. Ik zelf had het geduld al lang verloren.

Laat haar toch met rust met je onzekerheden. Zo belangrijk is het nou ook weer niet om midden in de nacht te melden. En wees nou eerlijk. Het is je aanstaande ex die ruimte wil. Je snapt dat toch wel. Of heb je een gebrek aan brein? Meld dat van je werk aan je ouders aan je vrienden. Maar niet aan haar.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175939966
Het syndroom van Grimm.

Je bitcoins gaan je toekomst betalen, die baan krijg je zeker, je relatie ging prima en anders had ze dat maar moeten zeggen, je gaat volgende week weer in je huis wonen en je vriendin vindt dat prima en zegt; "Ga maar lekker naast me liggen...", alles wat positief is aan haar komt door jou, alles wat negatief is aan jou komt door anderen, jullie praten over van alles, maar je weet niet wat er in haar om gaat, je houdt van haar, maar weigert haar te helpen om zaken op te lossen, want zij wilde dit, maar als ze je terugwil ga je aan alles werken, of je slaat de boel kort en klein, want zo ben jij nou eenmaal, net als dat je van je ouders niets hoeft te doen, want je bent nu even verdrietig, wat logisch is. En dat je geen werk kan vinden en een uitkering kan aanvragen is gewoon kut, want je woont niet in het huis waar je ingeschreven staat...

WAUW...

Het enige waar je geen invloed op hebt, is het gevoel van je vriendin en dat is het enige waar jij je op focust. Alles wat ze eventueel kan aandragen ben je aan het recht lullen in je hoofd, alsof dat iets oplost. Ze geeft aan dat geld een probleem is, dat ze weinig vertrouwen in je heeft aangaande je stoornis en werken en ergens een aantal topics terug meende ik zelfs tussen de regels door te lezen dat ze überhaupt twijfelt of je je stoornis niet teveel gebruikt voor zaken (geen begrafenissen, geen sociale contacten, maar nu ineens wel naar dat feest willen.). Berichtjes in de nacht sturen en dan de vermoorde onschuld spelen, want het was zo goed bedoeld...

Al je energie gaat zitten in manipuleren, overtuigen en jezelf verschonen van enige verantwoordelijkheid, want hoe het ook gaat, jij bent het slachtoffer en het recht op vergelding, uitleg, etc Dude, 100 brieven sturen en geen baan hebben, zoek hulp bij het solliciteren, want daar gaat iets mis. Haal je medicatie op. Of hoop je dat je instort, zodat mensen de zorg wel over moeten nemen en jij weer verschoond bent van verantwoordelijkheid?

Misschien is de spanning zo hoog, dat de werkelijkheid maar niet wil binnendringen, geen idee, maar je lijkt alles te verwerpen wat waarheid lijkt en je vaart op dromen en illusies. Hoop dat er iemand in je omgeving verbaal sterk genoeg is om tot je door te dringen, want als je het verlies van je oom nog niet hebt verwerkt, dan ga je deze klap niet doorkomen. Wat mij ook de reden lijkt dat ze hier nooit iets over gezegd heeft, want jij maakt er een eigen verhaal van en lost problemen op door te wensdenken.

Sluit je sprookjesboek en ga in de werkelijkheid leven, daar waar je geen geld, geen inkomen, geen relatie, geen woning en geen toekomst hebt.

- Neem je medicatie
- Doe jullie dieren weg, daar is geen geld voor en je hebt de energie niet om er voor te zorgen
- Zoek hulp bij het solliciteren, je hebt pas een baan bij een getekend contract, waarbij je door de proeftijd bent. En beter 1 dag voor een uitzendbureau, dan helemaal niet werken. Je moet weer een ritme opbouwen.
- Zoek hulp voor je mentale toestand, rouwverwerking, agressie en bij het opzetten van een leven.
- Stop met jezelf zielig te vinden en overal excuses voor te hebben of je te onttrekken aan zaken, dingen zijn niet "extra" zwaar voor jou. Iedereen vindt begrafenissen kut en iedereen vindt het beëindigen van een relatie aangrijpend.
- Je kan niet verwachten van een ander begripvol te zijn voor jouw aandoening, het is aan jou om jezelf te duiden. Mensen hoeven geen boeken te lezen hoe ze met je om moeten gaan, jij moet boeken lezen hoe je met anderen om moet gaan. Jij bent de zwakke schakel, jij moet verbeteren. Anderen hebben namelijk de keuze om met jou te breken, zoals je merkt, dus ligt de actie altijd bij jou.
- Je ouders zijn geen oplossing, laat die mensen met rust. Zij kunnen niet onbevooroordeeld reageren en hoeven geen deelgenoot te zijn van al jouw gedachtekronkels.

Je zal het allemaal wegwuiven.. NP. Je was een goede spiegel..
pi_175939975
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:16 schreef Steef121 het volgende:
Je bent een kleverig, afgelikt zuurmatje dat het niet verdragen kan om haar online te zien. Je obsessie met het checken of ze online is, is niet gezond.

Want serieus, geloof je nou echt in je nobele intenties. Daar gelooft toch niemand in. Je ziet haar online en eigenlijk mag dat niet. Want ze praat misschien dan wel met een ander. Maar ze moet aan jou denken!!! en helemaal kapot zijn!!! in eenzaamheid lijdend en wegkwijnend zoals jij :( :@.

Je kan het niet hebben, dus je besluit haar te appen. Haar te laten weten hoe goed jij wel niet bezig bent, hoe serieus je ermee aan de slag bent gegaan. Midden in de fucking nacht. Zo wil je enigzins de controle houden.

Maar je komt heel plakkerig en stalkerig over juist. Haar ex, die continue haar in de gaten houdt en als een massieve strontvlieg om haar kont heen hangt. Meteen een app stuurt als ze even met Bert praat. Ze hoeft dat over je werk helemaal niet nu te weten. Ze wil weten hoe het met Bert gaat.

Laat haar Bert beter leren kennen. Bert kan haar vlam zijn.
Wie is Bert?
pi_175940002
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
Je kan nu alvast een bericht op de receptenlijn oud inspreken, dan hoef je het komende week alleen nog maar op te halen.
pi_175940028
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
NIET VOLGENDE WEEK PAS, MEDICATIE HEEFT PRIO 1!
pi_175940101
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:30 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee wilde eerst even langs deze huisarts dan kon hij direct bellen, maar die bel ik morgen wel even (heb een soort van spoednummer van ze).
Foute boel, deze laksheid. Wat Raskolnikow al zegt, dit zou echt een prioriteit moeten hebben.
's Nachts niet kunnen slapen is één ding. Jezelf dan ook nacht na nacht actief bezig houden met de shit die je wakker houdt is nog een red flag. Het licht van je scherm helpt je ritme nog eens extra overhoop, naast dat het je gelegenheid geeft om haar in de gaten te blijven houden.

Beter bel je zo echt naar het spoednummer voor die medicatie en check je welke apotheek in je buurt de weekenddienst heeft om dat vandaag nog te regelen en laat je je laptop en/of mobieltje voor middernacht in de woonkamer achter, zodat je andere dingen in de slaapkamer doet.
pi_175940105
Deze jongen heeft vrijwel op elk vlak professionele hulp nodig. Gaat het niet redden met een paar downers die hij van zn huisarts krijgt.
pi_175940138
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:39 schreef AnoniemH het volgende:
Maar om een voorbeeld te geven wat betreft onze communicatie. Ik ben er wel achter dat we elkaar soms verkeerd begrijpen, hier een voorbeeld van vorige week;

Ik zie haar snachts online (zonder te denken waarom ofzo) maar ik bedacht mij ineens dat ik haar nog wat moest vertellen van dat werk. Ik denk hmm ik wil niet appen maar dit is wel heel belangrijk.

Dus ik app; Eind vd week bellen ze of ik voor tweede gesprek

Reactie; Ja ik ben wakker omdat de hond weer zon jeuk had en moest plassen maar goed bezig weer!

Ik bedoelde helemaal niet met mijn app; Waarom ben je wakker? Ik probeerde goed te doen door haar op de hoogte te houden. Dit patroon komt best vaak terug. Zij denkt dan negatief over iets, of ik etc.
Je bent wederom zo bezig met pleasen, dat je niet eens nadenkt over hoe het iets heel anders zou kunnen overbrengen. Als zij zulke moeite heeft met jouw niet zo ondernemendheid, wat voor boodschap geeft het dan af dat je nu zoveel 's nachts online bent denk je? Zelfs als zou ze niet nadenken over wat voor een impact dat heeft op de al bestaande problematiek van je activiteiten overdag, dan zit je nog met de bevestiging van waar je wel energie in wenst te steken en daarmee bepaalde prioriteiten. Non-verbale boodschap ditdat..
  zaterdag 23 december 2017 @ 09:11:43 #159
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175940512
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:29 schreef Voske77 het volgende:

[..]

Wie is Bert?
Een fictieve naam voor de man die in de gedachten van ts met zijn vriendin zou kunnen praten.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175940986
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat gaat ze niet doen, omdat ze zelf ook niet zomaar ergens heen kan en ze daar ook zeer op haar plek zit. Vlakbij een bos voor de honden etc etc.
Niet als ze daar zit met een ex. Niks ongemakkelijker dan dat.
pi_175940988
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 08:11 schreef RicardoGallego het volgende:
Deze jongen heeft vrijwel op elk vlak professionele hulp nodig. Gaat het niet redden met een paar downers die hij van zn huisarts krijgt.
En z'n vriendin wil niet meer zijn moeder/hulpverlener/coach zijn.

En iemand hierboven zei al: het enige waar jij geen controle over hebt is wat je vriendin denkt & doet.
De rest eigenlijk allemaal wel.

Zoek woonruimte. Werk. Denk aan je gezondheid. Bouw je eigen leven op.
Overigens ben ik wel van mening dat zij maar andere woonruimte moet zoeken. Zij wil weg. Maar TS denkt ook al in 'kan niet/wil niet' voor haar. Dus zij kan niet weg en hij wil niet weg. Dit wordt een leuke tijd. Not. (dat zie je zelf toch ook wel in?!?)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 23 december 2017 @ 10:00:42 #162
31858 mrspoeZ
crazy catlady
pi_175940998
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:23 schreef Jopie78 het volgende:
Het syndroom van Grimm.
Fantastische samenvatting en prima advies.
Prrrrr
pi_175941016
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ook dat hebben we. Maar ik zal het je sterker vertellen om een beetje aan te geven hoe mijn vriendin is, die zal gewoon zeggen slaap maar gewoon waar je altijd slaapt (bij haar dus). Ze is helemaal niet haatdragend ofzo. OOK niet als het definitief mis gaat ofzo. Echt een goed mens.
Je dacht ook dat ze het nooit uit zou maken. Je weet niet hoe ze zich straks voelt. Ik denk niet dat je kunt aannemen dat je dan naast haar kunt slapen. En het heeft niks te maken met wel of geen goed mens zijn.
pi_175941173
TS: mensen kunnen veranderen. Vooral als de liefde weg is. Echt, bereid je voor hoe ze tegen je kan gaan doen als het voorbij is. Dat is soms nogal een ommekeer, alsof je de ander niet meer kent. Als het uit is ziet zij vooral nog je negatieve punten.
pi_175942300
Ik lees nu dat TS blijkbaar dringend medicatie nodig heeft. Maar niemand valt over het feit dat TS (geloof ik) deze week nog naar zijn eigen huis is geweest, vanwege bloes voor sollicitatie en huisdieren waarbij hij ook nog dat briefje voor zijn vriendin achterliet....

Ts waarom heb je toen niet je medicatie meegenomen? Waarom heb je sowieso geen reserve medicatie bij je? Bijv in je portemonnee, koffer, jas, etc!? Of reserve medicatie gewoon bij je ouders liggen?
Als die medicatie zo belangrijk en dringend is dan had ik er wel voor gezorgd dat ik meerdere reserve medicatie bij mij had gehad.... Lijkt bijna alsof je het expres doet Ts!

[ Bericht 3% gewijzigd door cyberterrorist op 23-12-2017 12:11:35 ]
pi_175942349
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:23 schreef Jopie78 het volgende:
Het syndroom van Grimm.

Je bitcoins gaan je toekomst betalen, die baan krijg je zeker, je relatie ging prima en anders had ze dat maar moeten zeggen, je gaat volgende week weer in je huis wonen en je vriendin vindt dat prima en zegt; "Ga maar lekker naast me liggen...", alles wat positief is aan haar komt door jou, alles wat negatief is aan jou komt door anderen, jullie praten over van alles, maar je weet niet wat er in haar om gaat, je houdt van haar, maar weigert haar te helpen om zaken op te lossen, want zij wilde dit, maar als ze je terugwil ga je aan alles werken, of je slaat de boel kort en klein, want zo ben jij nou eenmaal, net als dat je van je ouders niets hoeft te doen, want je bent nu even verdrietig, wat logisch is. En dat je geen werk kan vinden en een uitkering kan aanvragen is gewoon kut, want je woont niet in het huis waar je ingeschreven staat...

WAUW...

Het enige waar je geen invloed op hebt, is het gevoel van je vriendin en dat is het enige waar jij je op focust. Alles wat ze eventueel kan aandragen ben je aan het recht lullen in je hoofd, alsof dat iets oplost. Ze geeft aan dat geld een probleem is, dat ze weinig vertrouwen in je heeft aangaande je stoornis en werken en ergens een aantal topics terug meende ik zelfs tussen de regels door te lezen dat ze überhaupt twijfelt of je je stoornis niet teveel gebruikt voor zaken (geen begrafenissen, geen sociale contacten, maar nu ineens wel naar dat feest willen.). Berichtjes in de nacht sturen en dan de vermoorde onschuld spelen, want het was zo goed bedoeld...

Al je energie gaat zitten in manipuleren, overtuigen en jezelf verschonen van enige verantwoordelijkheid, want hoe het ook gaat, jij bent het slachtoffer en het recht op vergelding, uitleg, etc Dude, 100 brieven sturen en geen baan hebben, zoek hulp bij het solliciteren, want daar gaat iets mis. Haal je medicatie op. Of hoop je dat je instort, zodat mensen de zorg wel over moeten nemen en jij weer verschoond bent van verantwoordelijkheid?

Misschien is de spanning zo hoog, dat de werkelijkheid maar niet wil binnendringen, geen idee, maar je lijkt alles te verwerpen wat waarheid lijkt en je vaart op dromen en illusies. Hoop dat er iemand in je omgeving verbaal sterk genoeg is om tot je door te dringen, want als je het verlies van je oom nog niet hebt verwerkt, dan ga je deze klap niet doorkomen. Wat mij ook de reden lijkt dat ze hier nooit iets over gezegd heeft, want jij maakt er een eigen verhaal van en lost problemen op door te wensdenken.

Sluit je sprookjesboek en ga in de werkelijkheid leven, daar waar je geen geld, geen inkomen, geen relatie, geen woning en geen toekomst hebt.

- Neem je medicatie
- Doe jullie dieren weg, daar is geen geld voor en je hebt de energie niet om er voor te zorgen
- Zoek hulp bij het solliciteren, je hebt pas een baan bij een getekend contract, waarbij je door de proeftijd bent. En beter 1 dag voor een uitzendbureau, dan helemaal niet werken. Je moet weer een ritme opbouwen.
- Zoek hulp voor je mentale toestand, rouwverwerking, agressie en bij het opzetten van een leven.
- Stop met jezelf zielig te vinden en overal excuses voor te hebben of je te onttrekken aan zaken, dingen zijn niet "extra" zwaar voor jou. Iedereen vindt begrafenissen kut en iedereen vindt het beëindigen van een relatie aangrijpend.
- Je kan niet verwachten van een ander begripvol te zijn voor jouw aandoening, het is aan jou om jezelf te duiden. Mensen hoeven geen boeken te lezen hoe ze met je om moeten gaan, jij moet boeken lezen hoe je met anderen om moet gaan. Jij bent de zwakke schakel, jij moet verbeteren. Anderen hebben namelijk de keuze om met jou te breken, zoals je merkt, dus ligt de actie altijd bij jou.
- Je ouders zijn geen oplossing, laat die mensen met rust. Zij kunnen niet onbevooroordeeld reageren en hoeven geen deelgenoot te zijn van al jouw gedachtekronkels.

Je zal het allemaal wegwuiven.. NP. Je was een goede spiegel..
+1 :D
pi_175943402
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
Als het niet Kerst is, is er wel een ander excuus om iets niet te doen. Je laat een boel uit je handen glijden en het moet allemaal van anderen komen omdat de situatie er zogenaamd het niet toe laat. En dingen waar je mee bezig bent zijn niet iets om nu over naar huis te schrijven. Of te appen in de nacht.

Dit hele topic hoe je ooit begon dat je een relatie probleem had met je vriendin is nu inmiddels wel uitgegroeid dat jij de boel op alle fronten voor jezelf niet voor elkaar hebt. Ook niet voor haar, maar dat is bijzaak. Volgens mij maakt je vriendin/ex ook de beste keuze om van je te vertrekken zodat zij in ieder geval verder kan. En dat is volgens mij ook goed voor jou zodat je de kans kan krijgen om jezelf eens goed te ontwikkelen, want dat is de afgelopen jaren niet volledig geweest. Wat heel sneu is, gezien je dit wel een relatie kost.
Maar je kan daarin het beste hard zijn naar jezelf en accepteren dat dit klaar en voor jezelf opkomen. De beste stap zou zijn om haar gewoon mede te delen voor kerst dat de relatie over is en dat je thuis komt na kerst om in samenspraak goed uit elkaar te gaan en een boel zaken voor te bereiden. Waaronder jullie diertjes.
pi_175943930
TS, Je doet mij heel erg denken aan mijn ex, 7.5 jaar samen geweest, 4 getrouwd en ook hij was belast met pscyhische stoornissen,Hield er ongeveer dezelfde houding op na als jij, JA zeggen en NEE doen, altijd de schuld van een ander, het werd hem ook altijd aangedaan. (zelfs vreemdgaan wist hij zo te draaien dat hij er ingeluist was :') )

Met die houding en instelling valt niet te leven, Heel mijn leven stond altijd in het teken van zijn gesteldheid, en dat breekt op... Inmiddels zijn wij gescheiden en ben ik alleen verder gegaan en als ik dit lees is dat wat jouw vriendin dat ook van plan is; (niet meer weten wat ze wil, ruimte willen en dat bevalt dr best...) ze heeft ook al uitgezocht waar ze recht op heeft denk ik
S. 2014
J. 2016
pi_175944165
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 11:27 schreef cyberterrorist het volgende:
Ik lees nu dat TS blijkbaar dringend medicatie nodig heeft. Maar niemand valt over het feit dat TS (geloof ik) deze week nog naar zijn eigen huis is geweest, vanwege bloes voor sollicitatie en huisdieren waarbij hij ook nog dat briefje voor zijn vriendin achterliet....

Ts waarom heb je toen niet je medicatie meegenomen? Waarom heb je sowieso geen reserve medicatie bij je? Bijv in je portemonnee, koffer, jas, etc!? Of reserve medicatie gewoon bij je ouders liggen?
Als die medicatie zo belangrijk en dringend is dan had ik er wel voor gezorgd dat ik meerdere reserve medicatie bij mij had gehad.... Lijkt bijna alsof je het expres doet Ts!
Zelfdestructief gedrag. Of gewoon echt verstrooidheid waardoor hij er niet aan denkt.
pi_175944437
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 13:27 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Zelfdestructief gedrag. Of gewoon echt verstrooidheid waardoor hij er niet aan denkt.
of gewoon manipulerend gedrag naar ex, zie hoe slecht het met mij gaat en het is allemaal jouw schuld
pi_175945847
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Aantal van haar collega's zijn niet alleen collega's maar oude buren etc die daar inmiddels ook werken. Die hebben het beste voor met ons allebei. Niet met de een meer of de ander. Maar als er dingen zijn die ik niet weet dan kom ik daar wel achter, wees gerust.
Eng mannetje ben jij..
Dat is juist iets om óngerust van te worden. :{
compact en kleverig.
pi_175945900
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:03 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat dient zij te regelen niet hij
ehh, hij woont dan toch in dat huis? Anders hoeft ze ook niet weg. Kan hij mooi voor de dieren, die hij zo ontzettend miste en waarmee hij zoveel had meegemaakt en die hij niet kwijt wilde, zorgen. ^O^
compact en kleverig.
pi_175945980
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat klopt gezamenlijk maar zij komt hier nu pas mee. Ik wist van niks etc etc Ook problemen los je gezamenlijk op, communicatie.
ik heb niet t idee dat er met jou te communiceren valt. Waarschijnlijk heeft ze t geprobeerd en heb jij gewoon helemaal niks gehoord van wat ze zei. Of dacht je dat ze maar wat lulde, want jij ziet het anders..

Je lijkt wel een kleuter man. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door JaniesBrownie op 23-12-2017 15:03:30 ]
compact en kleverig.
  Moderator zaterdag 23 december 2017 @ 14:46:46 #174
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175946061
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 14:43 schreef JaniesBrownie het volgende:

[..]

ik heb niet t idee dag er met jou te communiceren valt. Waarschijnlijk heeft ze t geprobeerd en heb jij gewoon helemaal niks gehoord van wat ze zei. Of dacht je dat ze maar wat lulde, want jij ziet het anders..

Je lijkt wel een kleuter man. :{
Ik weet niet welke user dit daadwerkelijk is, maar het is een héél eng, naar mannetje. Ik gun die meid alle geluk van de wereld, en ik gun het TS dat hij het deksel ontzettend op zijn neus krijgt.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_175946084
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Makkelijke weg etc. Omdat we altijd heel goed konden praten, dat is het bizarre aan het verhaal.
dat klinkt inderdaad heel erg bizar.

Ik heb alles gelezen.
Vanaf t eerste topic me overal doorheen geworsteld en ik word er gewoon kwaad van.

De wereld draait niet om jou. Dit is kut, heb je helemaal gelijk in, maar er is niet een correcte manier om het aan te pakken als je na zon lange tijd een relatie verbreekt. Er zijn echter wel n paar dingen die je niet moet doen na een breuk, nl dreigen en eisen. Dat is echter precies wat jij doet. Dreigen, eisen en niet luisteren. Verdrietig zijn is prima, boos zijn is prima, maar zo gauw je die twee dingen doet, verlies je al mijn sympathie in elk geval en ik hoop die van haar ook. Want dat verdien je niet als je je zo opstelt.
Eng is t. :N
compact en kleverig.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')