abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_175019797
quote:
0s.gif Op zondag 12 november 2017 09:39 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

In zulk soort gevallen kan het ook een verplicht nummertje zijn. Als ik om me heen kijk hoeveel mensen nog 'verplicht' zijn/ verplicht voelen om vaste prik op de zondag pa en ma of oma en opa te bezoeken, dan zijn het er echt veel.
Ja, mijn ouders zeggen altijd, met mouder/vaderdag, kerst enz enz, je bent welkom, maar kom je niet even goede vrienden.
pi_175021786
quote:
0s.gif Op zondag 12 november 2017 15:08 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Ja, mijn ouders zeggen altijd, met mouder/vaderdag, kerst enz enz, je bent welkom, maar kom je niet even goede vrienden.
Dat is tenminste sociaal.
Gelukkig is mijn familie niet zo, en ver weg wonen wil ook helpen.
pi_175022066
quote:
0s.gif Op zondag 12 november 2017 12:31 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Ik hoor dat 'leven en laten leven' vooral in de context van: "Bemoei je er niet mee." of "Jij doet jouw ding en ik doe mijn ding". Ik ervaar dat als buitengewoon asociaal.

Zo had ik er buiten gewoon last van als de buren de bbq aanstaken. Ik probeerde het gesprek aan te gaan om te vragen of ze me even wilde waarschuwen maar dat wilde hij niet want 'leven en laten leven'. Tot zijn vriendin me gewoon een appje ging sturen van te voren. Probleem opgelost. Zij lekker bbq-en, ik ging stank in huis. Iedereen blij.
Mooi opgelost dan toch, en dat zou iedereen iets meer mogen doen, maar niets gaat vanzelf meer vandaag de dag, dus soms is het even aftasten en met een beetje tact kom je soms een heel eind.

Hoe lekkerder mensen in hun vel zitten en elkaar kennen des te meer kun je vaak afspreken en van elkaar hebben.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')