abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_174331756
registreer om deze reclame te verbergen
Hoi allemaal,

Dit gaat een super lang verhaal worden maar ik waardeer echt elke reactie die er geplaatst wordt.

Om meteen met de deur in huis te vallen... gisteren heeft mijn vriendin waar ik ruim 3,5 jaar een relatie mee had onze relatie beŽindigd. Ik ben er echt kapot van en ik loop echt de hele dag rond met een zenuwgevoel. De reden voor de breuk was omdat we voor haar gevoel niet vooruit gingen in de relatie. Het zit namelijk zo.. ruim 1,5 jaar geleden is ze vreemd gegaan, ze heeft een paar keer met een jongen afgesproken en ze heeft ook een keer gekust met hem. Na veel fijne gesprekken heb ik haar dit vergeven en we zijn doorgegaan met de relatie.

Nu waren er een paar punten in onze relatie wat niet zo best waren..:
1.) Ze zegt dat ze nog (bijna) dagelijks denkt aan haar fout, dat ze dus is vreemdgegaan, en ze snapt gewoon niet waarom ik door wil met haar wil nadat ze zo'n domme fout heeft begaan. Kortom: ze kan zichzelf niet of moeilijk vergeven.

2.) We zagen elkaar de laatste tijd eigenlijk voornamelijk in het weekend en soms een paar uurtjes 's avonds doordeweeks, we zaten de laatste periode dan ook in een ''sleur'' en hadden veel ruzies om domme dingen. Dit is natuurlijk geen reden om het uit te maken, want je kan er altijd aan werken om uit die sleur te komen. Ook zei ze als ze dan elke vrijdag naar mij toe kwam om te blijven slapen die nacht dat ze al kwam met geen leuk gevoel. Ze kwam al naar mij toe met de gedachte ''op het einde van het weekend hebben we toch weer ruzie.''

3.) Ik heb een fel character en ik kan kort door de bocht komen. Als we bijvoorbeeld wel eens ruzie hadden kon ik wel eens kwetsende dingen tegen haar zeggen, ook over haar geschiedenis met deze jongen waar ze mee is vreemdgegaan. Overigens nooit uit het niks natuurlijk.. dit heeft altijd een aanleiding gehad. Bijvoorbeeld dat zij dingen zegt naar mij toe die niet leuk zijn en dan vuur ik gewoon terug zonder te beseffen dat het echt kwetsend kan zijn. Maar dit is absoluut fout van mij, dit weet ik zelf ook en ik doe ook echt mijn best om hieraan te werken.

En nu de voornaamste reden waarom het uit is gegaan:
4.) Zij heeft 3 minpunten in haar character zitten waardoor een gezonde relatie bijna onmogelijk is, namelijk:
Ze praat / communiceert (bijna) nooit over haar gevoelens. Ze begint altijd pas open te praten als ze denkt om de relatie te beŽindigen. Pas als ze is geknapt gooit ze alles eruit. Ook heeft ze best vaak gelogen tegen mij, om weliswaar kleine dingetjes maar evengoed. Liegen is NOT DONE. We hebben in deze 3,5 jaar al 3x op het punt gestaan de relatie te beŽindigen omdat zij steeds alles opkropt, niet communiceert over haar gevoelens en vervolgens alles eruit gooit met als gevolg dat ze de relatie wilt beŽindigen. Ik probeer haar dan telkens duidelijk te maken dat dit als een donderslag bij heldere hemel komt en het gewoon niet zag aankomen omdat ze dus niet communiceert over haar gevoelens. Ik kan toch nooit werken aan mezelf of weten wat ik fout doe als ze niet praat? Elke keer als we opnieuw begonnen heeft ze beloofd hieraan te gaan werken maar elk jaar opnieuw knapt ze opnieuw door dezelfde reden..

Dit zijn voornamelijk de punten waarom onze relatie niet goed liep en ze heeft gisteravond ook toegegeven dat het ook (groten)deels komt door haar 3 (cruciale) tekortkomingen. Maar voor mij was het absoluut nog niet het einde, ik zag het dan ook absoluut niet aankomen. Ik heb haar ook verteld dat wat ze ook maar niet leuk aan me vond, of waaraan ze zich ook ergerde, ik eraan zou werken. Ik heb haar ook beloofd dat de dingen waaraan ze zich ergert nooit meer zullen voorkomen. Maar ze wilt me geen kans meer geven en ze ziet het gewoon niet meer zitten. Als ze meer open was geweest over haar gevoelens had het misschien nog wat kunnen worden, maar er is niks meer aan te doen.

Weet gewoon echt even niet meer wat ik moet doen nu. Ik houd nog echt zielsveel van haar en ik kan gewoon echt niet geloven dat het nu voorgoed over is. Onder het gesprek gisteravond merkte ik wel dat ik wel een beetje tot haar kon doordringen en ik merkte dan ook dat ze soms twijfelde. Wat zijn jullie tips / reacties over deze situatie? Ik hoor ze graag!
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:48:53 #2
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174331861
Liefde moet van 2 kanten komen...het doet pijn en het zullen vervelende dagen worden...maar het wordt vanzelf beter.
pi_174331966
Klinkt echt als een kutrelatie sorry, ik zou gewoon iemand anders zoeken.
Sleur, gebrek aan vertrouwen, geen onderlinge communicatie, wederzijdse irritatie, en onvergeven fouten uit het verleden, wat was er nog wel goed?

(Je zegt dat je haar vergeven hebt voor dat vreemdgaan, maar dat is natuurlijk niet zo als je er elke ruzie weer over begint)
pi_174331977
registreer om deze reclame te verbergen
Telaat om een huwelijk gevraagd. Ze verwachtte duidelijk dat het langzaam naar een permanente relatie zou gaan.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 19:54:53 #5
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_174332014
Je zegt zelf een aantal keer in je OP dat het geen gezonde relatie was. Dan houdt het op, als er na 3,5 jaar geen verbetering in zit.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_174332058
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:46 schreef Jonathan10 het volgende:
maar ik waardeer echt elke reactie die er geplaatst wordt.
Hondenlul!

[ Bericht 0% gewijzigd door Hyaenidae op 10-10-2017 20:04:43 ]
pindazakje
pi_174332296
registreer om deze reclame te verbergen
Vervelend dat het uit is, maar het klinkt wel alsof dat beter is voor jullie allebei. Ik denk dat jullie te lang in een negatieve spiraal hebben gezeten, waardoor het vertrouwen in elkaar en de relatie weg is.
pi_174332362
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:53 schreef _--_ het volgende:
Telaat om een huwelijk gevraagd. Ze verwachtte duidelijk dat het langzaam naar een permanente relatie zou gaan.
Dit is ook wel waar denk ik, maar dan had je je kutrelatie in een kuthuwelijk veranderd.
pi_174332717
Ik lees niets over de seks?
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 20:25:44 #10
16180 CoolGuy
Money makes the world go round
pi_174333091
Zij heeft er geen last van dat ze nog elke dag denkt aan haar fout en dat ze 'zichzelf niet kan vergeven'. Waar zij last van heeft is dat ze nog steeds aan die gozer denkt, dan wel beseft dat jij 'het' niet voor haar bent (wat ook wel duidelijk is, want anders was ze om te beginnen al niet vreemd gegaan).

Dat op zich is een valide reden, maar ze brengt het alsof ze het slachtoffer is van haar eigen gedachten, en dat is onzin. Daarnaast maak jij een fout (een bekende, want bijna iedereen die gedumpt wordt doet dit) door de uitspraak te doen dat jij aan, 'wat het dan ook is' wil werken. Punt 1 ben je geen hondje dat mooi moet zitten als het baasje dat zegt, en 2. het is een gevaarlijke uitspraak die uitbuiting uitlokt, en daarnaast, wat nou als zij met dingen komt die jou jou maken, oftewel, je moet jezelf dus in bochten gaan wringen om 'te werken' aan dingen waar jij misschien stiekem helemaal niet aan wil werken?

Nee, ik snap dat je pijn hebt, dat mag ook, is volkomen terecht en niet meer dan logisch, maar je moet jezelf niet verloochenen. Jij was ook iemand in deze relatie, en vreemd gaan is zo'n beetje het meest respectloze wat je kunt doen.

Vreemdgaan is niet de reden dat een relatie daarna kut gaat, vreemdgaan is een symptoom van dat degene die vreemd gaat een issue heeft binnen de relatie waar hij of zij niet over heeft gesproken.

Nee, wat jij had is een prinsesje die jou om je vinger windt. Sure, ze mag er geen zin meer in hebben, dat is vervelend, maar die dingen gebeuren. Maar ze brengt het dramatisch, alsof een slachtoffer is van zichzelf. Daarnaast is het lekker makkelijk wat ze doet, want ze praat nergens over, verteld jou blijkbaar ook niet wat je fout doet (dat komt omdat je niet zo heel veel fout doet vermoed ik, het is gewoon een makkelijke stok om mee te slaan) en kan daardoor dus om vrijwel alles ontploffen, waarna jij als een geslagen hond je in allerlei bochten wringt om het weer goed te maken, zonder dat ze ook maar met een aanwijsbare reden komt.

Als zij ontploft, en ze kan geen reden aanvoeren, komt haar eigen gemaakte afspraken niet na, dan is dat wel lekker makkelijk voor haar, immers, jij hebt het altijd gedaan, en als zij jou maar genoeg aanvalt (lees: manipuleert) ben jij vooral bezig met proberen de scherven te lijmen, ipv haar aan te spreken (lees: haar eens flink ongezouten de waarheid te zeggen) op haar eigen niet nagekomen afspraken.

Ik denk dat het voor jullie beiden, maar vooral voor jou, TS, on the long run beter is dat de relatie voorbij is gegaan, want jij was hier niet gelukkig mee geworden. Dat is niet wat je nu wellicht wil horen, maar het was, zo te lezen, geen gezonde relatie, en zoals gezegd, jij bent ook iemand, jij verdient het om geaccepteerd te worden zoals je bent, met je goede en minder goede kanten, zonder continue te moeten 'werken aan jezelf' omdat je partner anders uit dr plaat gaat.

Long story short: ik durf de uitspraak wel aan dat 80% van wat ze je heeft verteld klinkklare onzin is, ze was gewoon klaar met je/kreeg een natte voeg van iemand anders maar wilde dat zo hard niet zeggen, en je bent uiteindelijk veel beter af al besef je dat nu nog niet.

My 2 cents.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_174333219
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:15 schreef hoechst het volgende:
Ik lees niets over de seks?
De seks was echt perfect. Ze complimenteerde me ook erg vaak hoe goed ik was in bed, zelfs na 3,5 jaar nog. Dus daar ligt het totaal niet aan, dat durf ik voor 100% zekerheid te zeggen. Ik denk zelfs dat dat het eerste zal zijn wat ze gaat missen, ik ook overigens :P
pi_174333568
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:25 schreef CoolGuy het volgende:
Zij heeft er geen last van dat ze nog elke dag denkt aan haar fout en dat ze 'zichzelf niet kan vergeven'. Waar zij last van heeft is dat ze nog steeds aan die gozer denkt, dan wel beseft dat jij 'het' niet voor haar bent (wat ook wel duidelijk is, want anders was ze om te beginnen al niet vreemd gegaan).

Dat op zich is een valide reden, maar ze brengt het alsof ze het slachtoffer is van haar eigen gedachten, en dat is onzin. Daarnaast maak jij een fout (een bekende, want bijna iedereen die gedumpt wordt doet dit) door de uitspraak te doen dat jij aan, 'wat het dan ook is' wil werken. Punt 1 ben je geen hondje dat mooi moet zitten als het baasje dat zegt, en 2. het is een gevaarlijke uitspraak die uitbuiting uitlokt, en daarnaast, wat nou als zij met dingen komt die jou jou maken, oftewel, je moet jezelf dus in bochten gaan wringen om 'te werken' aan dingen waar jij misschien stiekem helemaal niet aan wil werken?

Nee, ik snap dat je pijn hebt, dat mag ook, is volkomen terecht en niet meer dan logisch, maar je moet jezelf niet verloochenen. Jij was ook iemand in deze relatie, en vreemd gaan is zo'n beetje het meest respectloze wat je kunt doen.

Vreemdgaan is niet de reden dat een relatie daarna kut gaat, vreemdgaan is een symptoom van dat degene die vreemd gaat een issue heeft binnen de relatie waar hij of zij niet over heeft gesproken.

Nee, wat jij had is een prinsesje die jou om je vinger windt. Sure, ze mag er geen zin meer in hebben, dat is vervelend, maar die dingen gebeuren. Maar ze brengt het dramatisch, alsof een slachtoffer is van zichzelf. Daarnaast is het lekker makkelijk wat ze doet, want ze praat nergens over, verteld jou blijkbaar ook niet wat je fout doet (dat komt omdat je niet zo heel veel fout doet vermoed ik, het is gewoon een makkelijke stok om mee te slaan) en kan daardoor dus om vrijwel alles ontploffen, waarna jij als een geslagen hond je in allerlei bochten wringt om het weer goed te maken, zonder dat ze ook maar met een aanwijsbare reden komt.

Als zij ontploft, en ze kan geen reden aanvoeren, komt haar eigen gemaakte afspraken niet na, dan is dat wel lekker makkelijk voor haar, immers, jij hebt het altijd gedaan, en als zij jou maar genoeg aanvalt (lees: manipuleert) ben jij vooral bezig met proberen de scherven te lijmen, ipv haar aan te spreken (lees: haar eens flink ongezouten de waarheid te zeggen) op haar eigen niet nagekomen afspraken.

Ik denk dat het voor jullie beiden, maar vooral voor jou, TS, on the long run beter is dat de relatie voorbij is gegaan, want jij was hier niet gelukkig mee geworden. Dat is niet wat je nu wellicht wil horen, maar het was, zo te lezen, geen gezonde relatie, en zoals gezegd, jij bent ook iemand, jij verdient het om geaccepteerd te worden zoals je bent, met je goede en minder goede kanten, zonder continue te moeten 'werken aan jezelf' omdat je partner anders uit dr plaat gaat.

Long story short: ik durf de uitspraak wel aan dat 80% van wat ze je heeft verteld klinkklare onzin is, ze was gewoon klaar met je/kreeg een natte voeg van iemand anders maar wilde dat zo hard niet zeggen, en je bent uiteindelijk veel beter af al besef je dat nu nog niet.

My 2 cents.
Hey Coolguy, heel erg bedankt voor je reactie, doet me goed dit te lezen! Om een reactie te geven, ik weet bijna voor 99% zeker dat er niks speelt tussen haar en de jongen waarmee ze is vreemdgegaan. Dit is inmiddels ook al 1,5 jaar geleden en ik denk dat als ze nog echt gevoelens voor hem had, ze het al eerder uit had gemaakt. In de tussentijd zijn er ook bepaalde dingen voorgekomen tussen haar en deze jongen waardoor ik de kans nihil schat dat ze iets in hem ziet. Hij heeft haar meerdere keren lastig gevallen via sms en telefoon (anoniem bellen etc.) en heeft haar zelfs bijna een kaar aangereden! Ze heeft ook aangifte tegen hem gedaan en ze heeft zich hier ook meerdere keren over uitgesproken dat haar eigen fout zoveel met zich mee kan brengen en dat ze er echt enorm veel spijt van heeft. Alles kan natuurlijk, zeg nooit nooit, maar de kans dat er weer iets speelt tussen die 2 is zeer klein.
pi_174333645
Wees blij, zij is toch vreemd gegaan en niet jij! Dus hup naar de volgende!
pi_174333756
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:29 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

De seks was echt perfect. Ze complimenteerde me ook erg vaak hoe goed ik was in bed, zelfs na 3,5 jaar nog. Dus daar ligt het totaal niet aan, dat durf ik voor 100% zekerheid te zeggen. Ik denk zelfs dat dat het eerste zal zijn wat ze gaat missen, ik ook overigens :P
Mooi

Dus je kan vanaf nu aan honderden vrouwen laten merken hoe goed je ben.
pi_174339091
Ik zie toch iets heel anders hoor.
Ten eerste heeft ze gekust met iemand. Dit is geen vreemdgaan en je hebt dit waarschijnlijk zo opgeblazen dat het een heel ding is geworden. Buiten het feit dat ze zelf flink gestraft is geweest door die stalker, gooi jij het ook nog in haar gezicht als je ruzie hebt. Gek is het dus niet dat ze dat niet heeft los kunnen laten. En vergeven heb je het dus ook niet.
Voor de rest zeg je zelf dat je een kort lontje hebt en kwetsende dingen zegt. Daardoor durft ze misschien ook niet haar gevoelens op tafel te gooien. En er is veel ruzie en sleur.
Ik denk dat het voor beiden gewoon beter is dat dit voorbij is.
Nu kan jij met een vers blaadje beginnen waarbij je de fouten niet in het gezicht hoeft te smeren en kan zij haar wonden gaan likken.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 01:39:35 #16
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_174341552
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:15 schreef hoechst het volgende:
Ik lees niets over de seks?
Dat weten wij ook niet.
UI Made bij VanilleKwark.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 01:58:20 #17
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_174341712
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:29 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

De seks was echt perfect. Ze complimenteerde me ook erg vaak hoe goed ik was in bed, zelfs na 3,5 jaar nog. Dus daar ligt het totaal niet aan, dat durf ik voor 100% zekerheid te zeggen. Ik denk zelfs dat dat het eerste zal zijn wat ze gaat missen, ik ook overigens :P
75% van de vrouwen is niet tevreden over de sex, dus als je zo goed bent in bed zul je niet lang alleen zijn.
Wat het verbreken van de relatie betreft: count your blessings. Die relatie heeft zelfs te lang !! geduurd.
Mijn advies: stop met denken en piekeren over details in je relatie en jullie breuk. Heeft geen enkele zin. Ga door en snel vind je weer een vriendin. Je bent veel wijzer als 3,5 jaar geleden.
Over een tijdje zal ze wel weer kontakt zoeken. En ook sex met je willen. Of je dat doet moet je zelf weten, als je dan maar nuchter genoeg bent om je te realiseren dat dat niet betekent dat het weer "aan" is of kan komen. Beter dat jij van jouw kant ook besluit dat het voorbij is en dat ook duidelijk laat merken als ze kontakt zoekt.

:O :O
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 11 oktober 2017 @ 02:02:06 #18
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_174341749
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:51 schreef Lenny77 het volgende:
Ik zie toch iets heel anders hoor.
Ten eerste heeft ze gekust met iemand. Dit is geen vreemdgaan en je hebt dit waarschijnlijk zo opgeblazen dat het een heel ding is geworden. Buiten het feit dat ze zelf flink gestraft is geweest door die stalker, gooi jij het ook nog in haar gezicht als je ruzie hebt. Gek is het dus niet dat ze dat niet heeft los kunnen laten. En vergeven heb je het dus ook niet.
Voor de rest zeg je zelf dat je een kort lontje hebt en kwetsende dingen zegt. Daardoor durft ze misschien ook niet haar gevoelens op tafel te gooien. En er is veel ruzie en sleur.
Ik denk dat het voor beiden gewoon beter is dat dit voorbij is.
Nu kan jij met een vers blaadje beginnen waarbij je de fouten niet in het gezicht hoeft te smeren en kan zij haar wonden gaan likken.
Ja, berouw komt na de zonde. Had die slet zich maar niet moeten laten aflikken. Gewoon niks meer met haar te maken willen hebben, en haar dat heel duidelijk laten voelen.

~O> ~O> :r :r
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_174341812
"Ik heb haar ook beloofd dat de dingen waaraan ze zich ergert nooit meer zullen voorkomen. Maar ze wilt me geen kans meer geven en ze ziet het gewoon niet meer zitten. Als ze meer open was geweest over haar gevoelens had het misschien nog wat kunnen worden, maar er is niks meer aan te doen."

Pfff
  woensdag 11 oktober 2017 @ 18:37:57 #20
241156 M1stral
Denim Connaisseur
pi_174355077
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:29 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

De seks was echt perfect. Ze complimenteerde me ook erg vaak hoe goed ik was in bed, zelfs na 3,5 jaar nog. Dus daar ligt het totaal niet aan, dat durf ik voor 100% zekerheid te zeggen. Ik denk zelfs dat dat het eerste zal zijn wat ze gaat missen, ik ook overigens :P
Dit is werkelijk waar het enige wat ik nog aan mijn ex mis, drie jaar nadat ik de stekker eruit getrokken heb.

En man. Wat heb ik gehoopt dat het goed zou komen. Feit is, terugkijkend op de relatie dat je de mooie momenten die je met elkaar gedeeld hebt idealiseert en hoopt dat het zal worden wat het ooit was. Maar zoals het ooit was is ook veranderd naar wat het vandaag de dag is. Herinneringen zijn mooi, maar een onrealistisch beeld van de werkelijkheid is dat niet. Een relatie is uiteindelijk de som van alle aspecten en als je het moment krijgt dat je alles in perspectief kan plaatsen... Ik kwam uiteindelijk tot de conclusie dat het vooral in mijn hoofd meer was dan dat in realiteit het geval was.

Kijk vooruit.

[ Bericht 3% gewijzigd door M1stral op 12-10-2017 01:17:18 ]
[b]Op dinsdag 11 oktober 2011 23:06 schreef zwartemarktplaats het volgende:[/b]
Als Momotaro een voetbalteam was dan had jij waarschijnlijk een stadionverbod :P
Blog
pi_174387046
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:39 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

Hey Coolguy, heel erg bedankt voor je reactie, doet me goed dit te lezen! Om een reactie te geven, ik weet bijna voor 99% zeker dat er niks speelt tussen haar en de jongen waarmee ze is vreemdgegaan. Dit is inmiddels ook al 1,5 jaar geleden en ik denk dat als ze nog echt gevoelens voor hem had, ze het al eerder uit had gemaakt. In de tussentijd zijn er ook bepaalde dingen voorgekomen tussen haar en deze jongen waardoor ik de kans nihil schat dat ze iets in hem ziet. Hij heeft haar meerdere keren lastig gevallen via sms en telefoon (anoniem bellen etc.) en heeft haar zelfs bijna een kaar aangereden! Ze heeft ook aangifte tegen hem gedaan en ze heeft zich hier ook meerdere keren over uitgesproken dat haar eigen fout zoveel met zich mee kan brengen en dat ze er echt enorm veel spijt van heeft. Alles kan natuurlijk, zeg nooit nooit, maar de kans dat er weer iets speelt tussen die 2 is zeer klein.
Het maakt geen reet uit wat er daarna met haar en die jongen is gebeurd. Ze heeft - terwijl ze met jou een relatie had - ooit gevoelens voor een ander gehad, en met hem gezoend. Dit brengt haar aan het twijfelen of jij wel de persoon bent met wie zij samen hoort te zijn.

Als jij zo geweldig was in haar ogen, waarom zou ze dan ooit met die jongen hebben gezoend? Dit stemmetje hoort ze telkens in haar hoofd.
pi_174387109
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 20:29 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

De seks was echt perfect. Ze complimenteerde me ook erg vaak hoe goed ik was in bed, zelfs na 3,5 jaar nog. Dus daar ligt het totaal niet aan, dat durf ik voor 100% zekerheid te zeggen. Ik denk zelfs dat dat het eerste zal zijn wat ze gaat missen, ik ook overigens :P
De seks was fantastisch maar de relatie was een sleur?

Je spreekt jezelf aardig tegen hier.
pi_174389043
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:51 schreef Lenny77 het volgende:
Ik zie toch iets heel anders hoor.
Ten eerste heeft ze gekust met iemand. Dit is geen vreemdgaan en je hebt dit waarschijnlijk zo opgeblazen dat het een heel ding is geworden. Buiten het feit dat ze zelf flink gestraft is geweest door die stalker, gooi jij het ook nog in haar gezicht als je ruzie hebt. Gek is het dus niet dat ze dat niet heeft los kunnen laten. En vergeven heb je het dus ook niet.
Voor de rest zeg je zelf dat je een kort lontje hebt en kwetsende dingen zegt. Daardoor durft ze misschien ook niet haar gevoelens op tafel te gooien. En er is veel ruzie en sleur.
Ik denk dat het voor beiden gewoon beter is dat dit voorbij is.
Nu kan jij met een vers blaadje beginnen waarbij je de fouten niet in het gezicht hoeft te smeren en kan zij haar wonden gaan likken.
Jouw mening. Maar de meeste mensen in een relatie hanteren onder de definitie vreemdgaan 'onderlinge afspraken mbt contact met anderen verbreken / niet nakomen'. En voor velen valt 'niet met anderen zoenen' onder die afspraken.
"Pools are perfect for holding water"
pi_174389157
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 22:35 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

De seks was fantastisch maar de relatie was een sleur?

Je spreekt jezelf aardig tegen hier.
Is dat zo raar dan? De seks kan alsnog super zijn.
pi_174392755
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 00:18 schreef Jonathan10 het volgende:

[..]

Is dat zo raar dan? De seks kan alsnog super zijn.
Sleur wil zeggen dat het ronduit gewoontjes wordt en er niks spannends gebeurt. Als jij dan zegt dat de seks prima (en dus spannend) was spreek je misschien teveel voor jezelf, en niet je vriendin.

Kan me maar zo voorstellen dat ze je tevreden heeft willen houden en heeft gezegd dat ze het lekker vindt, maar ondertussen in haar hoofd boodschappenlijstjes aan het maken was. Ik bedoel, welke vriendin zegt nou tegen haar vriend dat de seks niet perfect is? Dat je zegt dat zij alles opkropt versterkt dit vermoeden alleen maar.
  vrijdag 13 oktober 2017 @ 10:25:54 #26
16180 CoolGuy
Money makes the world go round
pi_174392846
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 10:20 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Sleur wil zeggen dat het ronduit gewoontjes wordt en er niks spannends gebeurt. Als jij dan zegt dat de seks prima (en dus spannend) was spreek je misschien teveel voor jezelf, en niet je vriendin.

Kan me maar zo voorstellen dat ze je tevreden heeft willen houden en heeft gezegd dat ze het lekker vindt, maar ondertussen in haar hoofd boodschappenlijstjes aan het maken was. Ik bedoel, welke vriendin zegt nou tegen haar vriend dat de seks niet perfect is? Dat je zegt dat zij alles opkropt versterkt dit vermoeden alleen maar.
Eens. Ook met je vorige post.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_174393788
Ohw zij zal het nu als een ontzettend opluchting ervaren, ze zat hier al langer tegen aan te hikken en zal denk ik 5 a 7 maand geleden al de gedachte hebben gehad om het uit te maken.

Sommige mensen passen gewoon niet bij elkaar.
  vrijdag 13 oktober 2017 @ 13:45:19 #28
466056 oganesson
ik had mijn momenten
pi_174395820
Als ik je OP zo lees, dan zie je zelf toch ook wel in dat dit nooit voor de lange termijn was. Iemand die bijvoorbeeld nooit over zijn of haar gevoelens praat, ga je conflict mee krijgen.

Het is nu even kut maar het komt goed, laat haar los, zorg dat je geen contact houdt wat het verwerken makkelijker maakt en ga aan jezelf werken. Zorg dat de vrije tijd die je nu hebt opgevuld wordt met vrienden, sporten, werk / school etc.
  vrijdag 13 oktober 2017 @ 13:59:02 #29
165264 puzziepie
#FreePalestine
pi_174396144
Je hebt het haar dus eigenlijk niet 'vergeven'
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  vrijdag 13 oktober 2017 @ 14:37:17 #30
466056 oganesson
ik had mijn momenten
pi_174397024
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 13:59 schreef puzziepie het volgende:
Je hebt het haar dus eigenlijk niet 'vergeven'
Zijn punt 3 in de op geeft inderdaad heel duidelijk aan dat op het moment dat zij iets deed wat hem niet aanstond, zij meteen dit naar haar hoofd geslingerd kreeg. Kennelijk ziet TS dat als vergeven :)
  vrijdag 13 oktober 2017 @ 14:39:17 #31
165264 puzziepie
#FreePalestine
pi_174397059
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 oktober 2017 14:37 schreef oganesson het volgende:

[..]

Zijn punt 3 in de op geeft inderdaad heel duidelijk aan dat op het moment dat zij iets deed wat hem niet aanstond, zij meteen dit naar haar hoofd geslingerd kreeg. Kennelijk ziet TS dat als vergeven :)
Precies dat idd :D
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_174397550
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 19:46 schreef Jonathan10 het volgende:
Ik kan toch nooit werken aan mezelf of weten wat ik fout doe als ze niet praat?
Jawel want je kan zorgen dat ze zich bij jou veilig genoeg voelt om wel te praten en gezien punt 3 is het voor mij niet vreemd als je haar juist de andere kant op hebt geduwd. Bij punt 2 is het ook eenvoudig, ruzie maken doen de meeste mensen met zijn tweeŽn of meer. Als ze dat denkt zal dat ook wel op basis van opgedane ervaring zijn.

Al met al heb ik niet de indruk dat je haar problemen serieus hebt genomen.
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 11:00:57 #33
370659 Elvenpath
Live life to its fullest
pi_174534270
Is dit de eerste keer dat een relatie waarin je zat uit is gegaan? Relaties verbreken doen pijn. Het is pijnlijk omdat je toch een aantal jaar onderdeel bent geweest van elkaars leven. Zelfs als je elkaar 'het leven zuur maakte' dan toch waren jullie onderdeel van elkaars leven. Daarnaast doet de afwijzing waarschijnlijk pijn. In elk geval kan ik je wel vertellen dat je pas over enkele dagen/weken meer objectief naar de relatie kan kijken.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')