zelfde jaar zelfde topicquote:
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaarquote:Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!
[ afbeelding ]
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).quote:Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!
[ afbeelding ]
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.quote:Op woensdag 15 november 2017 22:29 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).
Kortom, wat een bijzondere naam...
Oke Ik vind roggebrood met chocoladehagelslag ook erg lekker, maar dacht dat ik daar een uitzondering in was. Blijkbaar zijn er meer liefhebbers, aangezien ze het nu in de markt zetten.quote:Op woensdag 15 november 2017 22:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)quote:Op woensdag 15 november 2017 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaar
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.quote:
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Helemaal mee eensquote:Op vrijdag 17 november 2017 21:15 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden.
quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
Marqt heeft ook een groot assortimentquote:Op donderdag 16 november 2017 22:42 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Er zit wel degelijk verschil in chocolade.quote:Op dinsdag 21 november 2017 09:39 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.
Maar normaal gesproken is het wel beter als je minimaal 50% cacao hebt.
Ik zeg ook nergens dat dat niet zo is maar alle chocolade is te smelten mits op de juiste manier gedaan.quote:Op dinsdag 21 november 2017 10:54 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Er zit wel degelijk verschil in chocolade.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |